ceren boy awantajın war enazından..yine iyi wermişsin..95 neree 76 nere:)
kendimden bahsedeyim size 23 yaşındayım 3 yıl önce evlendim.61 kiloydum, 2 ay sonra hamile olduğumu öğrediğimde tartıya çıktım 70 kilo, doğuma gittiğimde 95 kiloydum.kızm şuan iki yaşında ben 76 kilodayım.eski kiloma dönmek istiyorum.bu arada boyum 1.71
çalıştığım için genelde ekmek arası yedik ve kış olduğu için hiç yürütmedi eşim bir de eşim yediriyordu derken hayal dahi edemeyeceğim bir kiloya çıktımceren cim çok kilo almışsın sen hamilelikte ne yedin kız o kadar:))
hugocuk teşekkürler.
sabahları 6,5 ta kalkıyoruz genelde..kahwaltımı hafif yapıyorum.ben asıl öğleden sonra coşuyorum.ikindi çayı we yanına tatlı bişiler olayı yani.hıı bide akşam çayı we yanına bişiler:)
enzoru da iştahlı bi kocayla kilo wermek..ona yapınca benim de canım çekiyo..ben yemessem yemez bide zorla yedirir:)
:lepi:bayanssulusmilezemuszemuso zaman sende artık bizdensin. öncelikle aynaya bakmaya başla çünkü ilerde eski günlerini hatırlarsın. bende başlarda bakmıyodum şimdi diyorum acaba eskiden nasıldım diye şimdilerde bakmaya başladım aynaya. emziren anne diyetini yapman gerek canım. bizim uyguladığımız diyetler sana uymaz sütün kesilir. zaten metabolizman bize göre daha hızlı emzirdiğinden. o listeye bak uymaya çalış. sabah geçte kalkas öğün atlama. kaçta kalkarsan kalk öğün saatlerinin ona göre ayarla. gün aşırıda fırsat buldukça 1 saat falan dan et tempolu çok hızlı değil gitsin kilolar. ben emziren arkadaşlarımızın bu diyeti yağtığında 1 ayda form kazanacaklarına eminim
ben uyuttum artik rahatim iftardada uyursa rahat raghat yerim olcuyu kacimadandelikafaduldenkızım paçamı hatta parmak uçlarında yükselip saçımı bluzumu çekiyo onla ilgilenmiyorum diye:) ben arada döncem:)
sanirim pazar gecesine kadar zuzum24 arkadasimiz aliyor.yani pazartesi oncesi herhangi bi gun cunku pzt ye kadar cok sey degisirsağolun arkadaşlar cevap vermişsiniz bende orantısızlık var spor yapıcam aynı zamanda üst beden 36 38 giyiyorum alt bedenim 40 basen ve kalçada sorunum var benimde derdim bu hem spor hem rejim yapıcam ama ben her pazartesi bildirim yapabilirim pazar tartılırım pazartesi yazarım
benimde kaldi 10 gunum ta buyuk oglumun hamileliginden 7 yildir tutmaya calisiyorum
Allah kabul etsin oruç zor iş bu şekilde..ben nası tutcam bilmiyorum..60 gün borç war(
ben ev isinden once kendime bakiyorum ayna karsisinda dans ediyorum.kendimi iyi hissedince hersey daha guzel ilerliyorbi denerim ama diyete uyamıyorum genelde..adı bile yetiyo kasıyorum:)))
basta abur cuburu ve faydasiz yiyecekleri terketmeyle basla.ve burda hugocukun yiyecekler hakkindaki bilgilendirmelerini takip et.sonra kendine gore bi program yaparsin.
ewet zaten ço moralsiz kalkıyorum sabahları..uykusuz..gergin..
yediklerini yazarsan daha cok yardimci olabiliriz.bende bir maki olarak aynı dertten muzdaripim sürekli rejimdeyim:)) kendimi bildim bileli rejim yapıyorum ama olmuyooooo,ne yapsak ki kızlar bi ara çok taktım 2 ayda 15 kilo verdim hacamdan geçilmiyodu :))valla sonra ne oldu bilmem yine kiloluyummmmmm kızım bile anne sen zayıflayamazsın diyo ya back kadar boyuyla .......
bu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.
hugocukkkkkkkkkkk canım tatlı istiyo ne yapcam ben ay zor dayanıyorum ama yılmıcam off diyet birşeymi yesem acaba na yapmam lazım hugocuk
meyve ye. yada bitter çikolatayı sıcak süte ekle. karıştır iç keser. ama çok çikolata koyma. ama meyve daha sağlıklı. neden canın çekiyo regl döneminmi yaklaştı
aynenn benimde 60 günnn borcumm varr
Allah kabul etsin oruç zor iş bu şekilde..ben nası tutcam bilmiyorum..60 gün borç war(
Allah kabull etsinn cnmmbu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.
1-2 ay düzenimm böyle olur ancakk sonra işe dönüncee bende erken kahvaltı fasıllarına başlarımmm inanıyorumm dahda çabuk veririrmm ama ben başlamadan vermek istiyorumm opuyorumnanaktankızlar eğer sabhları geç uyanıyorsanızda çok sorun değil. uyandıktan sonra öğünlerinizi ona göre ayarlarsınız. evet erken kalkmak iyi ama kalkamamakta var. örneğin 6 öğün beslendiğimize göre öğün arası 2 saat olsa. mesela kahvaltı 12 de yapıldıysa ara 14 de olur. öğlen 16 da olur. tekrar ara 18 de olur. akşam 20 de olur. tekrar ara 22 de olur. buna göre ayarlarsınız ama asla öğün atlamayın.
canım abur cubur yememişsinya sonuçta yemek yemişsin. dün gofret falan yediğini yazmıştın. şimdi acıktıkça yemek yiyosun sonuçta fazlada kilon yok abur cuburda kesilmiş anlaşılan gerisi kolay
kurtulacaz cnmm inşallahh diyorumkii emzirenn anneler aynı diyet listesini uygulasakk
hafif eklemeler çıkarmalarla yarışş tarzında olsa daha iyi sonuçç alabilirmiyiz?? önerii yalnızcaa
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?