60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar eğer sabhları geç uyanıyorsanızda çok sorun değil. uyandıktan sonra öğünlerinizi ona göre ayarlarsınız. evet erken kalkmak iyi ama kalkamamakta var. örneğin 6 öğün beslendiğimize göre öğün arası 2 saat olsa. mesela kahvaltı 12 de yapıldıysa ara 14 de olur. öğlen 16 da olur. tekrar ara 18 de olur. akşam 20 de olur. tekrar ara 22 de olur. buna göre ayarlarsınız ama asla öğün atlamayın.

boyun iyimiş. benimde 170. 16 kilo versen iyi olur. şimdi birazda yediklerinden bahset bir günün nasıl geçiyo. neler yiyosun nelere düşkünsün asla vazgeçemediklerin. kaç öğün yiyosun günde. göbeğinde yağ varmı.

kızlar bişey sorcam çok yağlı ve sivilceli bir cildim var ne yapmalıyım bilen var mı denemediğim pek bişey kalmadı ama hala aynııııııı

hugocuk teşekkürler.
sabahları 6,5 ta kalkıyoruz genelde..kahwaltımı hafif yapıyorum.ben asıl öğleden sonra coşuyorum.ikindi çayı we yanına tatlı bişiler olayı yani.hıı bide akşam çayı we yanına bişiler:)
enzoru da iştahlı bi kocayla kilo wermek..ona yapınca benim de canım çekiyo..ben yemessem yemez bide zorla yedirir:)

hugocum önceden ara öğün yemiyordum ve tek çeşit yemek yiyordum.şimdi sabah peynir 1 dilim kepekli ekmek salatalık yeşillik yiyorum ardından 2 saat sonra bir yeşil çay ardından ara öğün kayısı meyva yada kuruyemiş (badem ceviz yada fındık) birini yiyorum.öğlene sebze yemeği yada et ürünlerinden bir yemek yanına salata yoğurt 1 yada yarım dilim kepekli ekmek 2 saat sonra yeşilçay ardından araöğün akşamada öğlenin aynısı 2 saat sonra yeşilçay araöğün.gece araöğünün de genelde 2 çeşit meyve yiyorum.günde 3 litre su içiyorum eğer kızım izin verirse haftada 2 yada 3 gün evde eliptik aletim var onunla spor yapıyorum.yeni başladım bu düzene inş. faydasını görürüm.

ay ben öğlen yediklerimi yazmayı unutmuşum arkadaşlar.bir kepçe tarhana çorbası,bir tane biber dolması,bir kepçe yoğurt,bir dilim kepek ekmeği,çok küçük dilim karpuz.

hımm işin zor o zaman. eşinin zorlaması kötü. onunla konuş ısrar etmesin sana. zayıflayınca daha güzel olacaksın onu söyle ısrar etmesin. şimdi sen emzirdiğin için başka bi tavsiye veremiyorum yanlış olabilir sütten kesilebilirsin. sevdaçiçeği arkadaşımızın yaptığı listeyi uygula. zaten börek bile vardı listede yapılmayacak bişey değil.

hugocukkkkkkkkkkk canım tatlı istiyo ne yapcam ben ay zor dayanıyorum ama yılmıcam off diyet birşeymi yesem acaba na yapmam lazım hugocuk

:lepi:bayanssulusmilezemuszemus
kızım paçamı hatta parmak uçlarında yükselip saçımı bluzumu çekiyo onla ilgilenmiyorum diye:) ben arada döncem:)
ben uyuttum artik rahatim iftardada uyursa rahat raghat yerim olcuyu kacimadandelikafadulden
sanirim pazar gecesine kadar zuzum24 arkadasimiz aliyor.yani pazartesi oncesi herhangi bi gun cunku pzt ye kadar cok sey degisir

Allah kabul etsin oruç zor iş bu şekilde..ben nası tutcam bilmiyorum..60 gün borç war(
benimde kaldi 10 gunum ta buyuk oglumun hamileliginden 7 yildir tutmaya calisiyorum
ben ev isinden once kendime bakiyorum ayna karsisinda dans ediyorum.kendimi iyi hissedince hersey daha guzel ilerliyor
yediklerini yazarsan daha cok yardimci olabiliriz.

bu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.

canım abur cubur yememişsinya sonuçta yemek yemişsin. dün gofret falan yediğini yazmıştın. şimdi acıktıkça yemek yiyosun sonuçta fazlada kilon yok abur cuburda kesilmiş anlaşılan gerisi kolay

ayyyyyyyyyyyyyyy ölcem şimdi. arkadaş bana şimdi brovni uzattı sağol ben yemicem dedim:gitme: ama içim gitti şimdi ya dayanıcamm sonuna kadar

bu arada hugocum 76 kilo olurda göbekte yağ olmazmı tabi ki var canım onuda sporla düzelteceğim inş.yalnız benim vücumun çok ağır veriyor kiloyu.1 ara 3 ay spora gittim hergün 2 saat 3 ayda 3 kilo verdim geçen diyetisyene gittiğimde 1,5 ayda 3 kilo verdim ağır gidiyor keşke benimde 1 ayda 5 kilom gitse

hugocukkkkkkkkkkk canım tatlı istiyo ne yapcam ben ay zor dayanıyorum ama yılmıcam off diyet birşeymi yesem acaba na yapmam lazım hugocuk

meyve ye. yada bitter çikolatayı sıcak süte ekle. karıştır iç keser. ama çok çikolata koyma. ama meyve daha sağlıklı. neden canın çekiyo regl döneminmi yaklaştı

meyve ye. yada bitter çikolatayı sıcak süte ekle. karıştır iç keser. ama çok çikolata koyma. ama meyve daha sağlıklı. neden canın çekiyo regl döneminmi yaklaştı

yeni bitti canım regli sadece çayı az şekerli içiyorum ben 1 haftayı geçik hiç tatlı yemiyorum hugocuk seni takip ediyorumya sen yemiyosun bende yemiyorum hihoyyytçayın içindeki şeker hariç

Allah kabul etsin oruç zor iş bu şekilde..ben nası tutcam bilmiyorum..60 gün borç war(
aynenn benimde 60 günnn borcumm varr
bu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.
Allah kabull etsinn cnmm

1-2 ay düzenimm böyle olur ancakk sonra işe dönüncee bende erken kahvaltı fasıllarına başlarımmm inanıyorumm dahda çabuk veririrmm ama ben başlamadan vermek istiyorumm opuyorumnanaktan

canım abur cubur yememişsinya sonuçta yemek yemişsin. dün gofret falan yediğini yazmıştın. şimdi acıktıkça yemek yiyosun sonuçta fazlada kilon yok abur cuburda kesilmiş anlaşılan gerisi kolay

Ara öğünümde 7-8 fındıkk 2 ceviz bir bardakk yeşil çayyy olmuşmuu hugocukkk opuyorumnanaktan

kurtulacaz cnmm inşallahh diyorumkii emzirenn anneler aynı diyet listesini uygulasakk
hafif eklemeler çıkarmalarla yarışş tarzında olsa daha iyi sonuçç alabilirmiyiz?? önerii yalnızcaa
:1hug:

iste bu diyorum.benimde tam aradigim sey.su anda sanirim zuzuu,hulyaeyup,sen ve ben 4 anneyiz sanirim acep varmi baska gozden kacirigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…