ya kusura bakmayın böyle tarif vermek istemezdim kızlar
ya kusura bakmayın böyle tarif vermek istemezdim kızlar
TATlı sevenler için zor bir durum alalhtan benim tatlıyla pek aram yoktur kaydirigubbakcemile3
Yok ya iyi oldu bende mezun olunca es dost davet edecem boyle tatli yaparim, benim sekerparem cok begenilir ama birde bunu deneyeyim.. sagol canim benim yapinca insallah seninkiler kadar guzel olur opuyorumnanaktan
Benimde serbetli tatlilarla aram yoktur, kendimize hic yapmam, misafirlere yaparim eslik ederim ama hic aramam normalde.. Bana cikolatali kahveli pastalar verin bayilirim :kedi:
aynen bende öyleydim bayılırdım tiramisüya falan bol kremalı pastalar favorimdi eskiden
hogucuk nasilsin canim?
Gorusmeyeli ne kadar guzellestin? bayanssulusmile
Bu sabah benim tarti bi 61.3 birde 61.6 gosterdi, uzerimde siskinlik var, su toplamisim gibi.
Sanirim ben duzenli uykuya gecmedikce boyle olacak bi sure.
iyilik tatlım ne olsun yola devam aynen. kilom takıldı ama daha öncede böyle olmuştu ama vücudum değişiyor. gerçi tartıdada sorun olabilir benim. 25. gidince öğreneceğim çok az kaldı 6 gün kaldı heycanlıyım çok bakalım sonuçlar ne çıkacak yağmı gitmiş kasmı çıkacak ortaya
hugocum kilom daha öncede takılmıştı demişsin böyle bir kaç hafta vermeyince sonraki haftalarda nasıl bir fark oluyor.yani şöyle diyeyim 3 hafta hiç vermeyince 4. hafta birden 4 kilomu veriyorsun yoksa 4. hafta yeniden 1 kilomu veriyorsun
iyilik tatlım ne olsun yola devam aynen. kilom takıldı ama daha öncede böyle olmuştu ama vücudum değişiyor. gerçi tartıdada sorun olabilir benim. 25. gidince öğreneceğim çok az kaldı 6 gün kaldı heycanlıyım çok bakalım sonuçlar ne çıkacak yağmı gitmiş kasmı çıkacak ortaya
Heyecanini paylasiyorum seninle canim, insallah yine super sonuc cikar :lepi:
Hic pes etmeden devam ediyorsun canim, seni tebrik ederim. olumunekankayizsmile
Bende senin gibi baskalarini mutlu ederdim, kendimi bos verirdim.
Evliligimde iki kez bi sallanti oldu sonunda kendime baktim, hic kimse umrumda olmadi.
Kendi ailem bile. Sonunda kazanan ben oldum, mutlulugum oldu.
Sende hic kendinden taviz verme olurmu Şeniz aglayan palyonco olarak hayata devam etmektense ictenlikle mutlu olup onu baskalarina sacmak lazim. Biz mutlu olursak etrafimizdakilerde mutlu olur.. Olmazlarsa onlarin kendi bilecegi is.
akşam yemeeği yiyeceğim 8 kaşık yumurtalı ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, 4 kaşık pilav brokoli salatası, 1 kepçede çorba
canım çok haklisin aynı düşüncedeyim :1hug:
Supermis menun canim. Benim evde de brokoli var ne yapsam diye dusunuyorum.
Senin salatanda turp vardi degilmi? Belkide yediklerimizin resmini cekip paylasmamiz lazim sempatiksalakcinni biraz feyiz alirim sizden belki sempatiksalakcinni
Bende aksama bi buyuk kase tarhana corbasi (zeytinyagli) ve yapay etle buyuk tabak salata dusunuyorum, nasil? Yapay et dedigim bol demirli az yagli sebze filetosu olmus oluyor. Bu siralar ona taktim, cok lezzetli ve doyurucu kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktana.s.snede benim adamımsın . nasılki o mesajı yazdın beni kırdın geçrdin üstelik ekibimizin ne kadar başarılı olduğunu söylemişsin. gerçekten tüüm ekip başarılı bizde herkes yeni katılan arkadaşlarımızda öğreniyor yavaş yavaş kendine düzen oturtuyor. zaten önemli olanda bu düzen oturtabilmek gerisi oluyor. bizim ekipte acele yok sağlıklı beslenme spor yapma genç ideal kiloda ve güzel kalma var. yoksa bizde yapardık öyle şok diyetler zayıflama hapları falan kullanırdık ama bizim ekip bilinçli böyle şeylerle olmayacağını biliyor. gerçi ben deneye deneye öğrendim bunları ama olsun öğrendim sonuçta artık beynim kabullendi gerçekleri amaaaaaaaaaaaa seeeeeeeeeeeeeeeeeeeen beniiiiiiiiiiiim adamımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:
Hülyacığım hiç olur mu öyle şey burda hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için tatlımkaydirigubbakcemile5:1hug:ohh iki kanka oldunuz bizi unuttunuz. alsanaalsanasmile
[çok güzel çok ölçülü fazla söze ne hacet olumunekankayizsmile
hatice harikasın tatlım korkma domatesi salatalığı 1 bütün ye sıkıntı olmaz yararını görürsün zararını görmezsin canımkaydirigubbakcemile5
ay canım sağol yorumların için ne kadar pozitif birisin ay okudukça neşe buldum yorumlarınıkaydirigubbakcemile2
ne güzel Allah daim etsin inşallah hiç bozulmasın:Saruboceq:benim kankamda ceren 23
biz cerenle aynı dönem aynı kuruma atandık 6 ay aynı evde kaldık sonra ikimizde evlendik 2,5 yıl kadar aynı sitede oturduk.
sonra onun tayini başka şehire çıktı ama halen görüşüyoruz.
sizler adına kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum:Saruboceq:teşekkürler cnm sende çok güzel zayıflamışsın 56 çok ii bir kilo allah bizede nasip eder inş. 60 a düşmeyi
pazar günleri akşam üzeri en geç 19 00 - 20 00 ye kadar yapıyoruz zuzumakızlar bir şey soracam siz kilo bildirim falan yapıyonuz belli tarihlerde
hadi maşallah kızlarEVET ALLAH AYIRMASIN KANKAM BİZİ.BU ARADA BERABER EVLENDİK BERABER KİLOLAR ALDIK İNŞ. ŞİMDİDE BERABER ZAYILAYACAĞIZ.NE ZAYIFTIK 3 SENE ÖNCE YAsenağlama
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallhh canım ya çok istiyorum ilk memur oldugumdaki gibi olayım.o zamnki kıyafetlerimi ünv. de giydiğim kotlarımı giyeyim.
sen de inşallh
bütün ekip inşallh delikafaduldendelikafadulden
kıyamam sana ben küsmek yok yerim seni ben :1hug:Ohh ne güzel herkes birbiriyle kanka
Biz dış kapının dış mandalı mıyızzzsenağlama
Küstük işte:gitme:
afiyet bal şeker huzur olsun kankimmmmmmmmmmmmm ama kilo olmasındemincek yeşilçay demledim içtim kocaman bir bardak bol limonlu. şimdi bir maden suyu içiyorum. birazdan 1 armut 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim kızlar
afiyet olsun canımcımbende çantamda doğandan kaysılı form çayı buldum onu içtim.şimdide küçücük bir havuç yiyorum...
:roflol::roflol::roflol:domatesin kilosu 10 lira olmuş sen yine de yarımını ye akşama diğer yarısını yersin...:roflol:
bu fiyatlar yüzünden şabanın hesap kavanoza katıp dışardan bakıcaz herşeye...
akşama biraz hafif geçiştirmeni öneririm ya da ne yaparsan çok çok ölçülü yemeni tatlım zaten kış günü oldukça geç yemişsin akşam da hareket açısından malum kısıtlı bir zaman dilimi dikkat et tatlımopuyorumnanaktanben de uyumuş kalmışım yeni kalktım...
akşamdan karnabahrla makarna vardı onları yedim...
akşama ne yemek yapacağım onu düşünüyorum şimdi...
elbetteki yaşadığın her gün bir fırsat ve de dün yok artık yarın bir muamma ( bilinmez) sadece bugün var tatlım onu da sağlıklı ve huzurlu geçirmeye bak ....kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim farmasi çok sağolasın elimde değil işte ama düne göre bugün iyiyim.inşallah atlatıcam en kısa zamanda
canım neden çıkartıyorsun balık seni hasta mı ediyor alerjin mi var ya da zehirleme mi yapıyor sorun nedir merak ettim bak şimdi?Kızlar ya benim canım balık çekti yine
her yediğimde afedersiniz çıkartıyorum ama yine de seviyorum
iş çıkışı bi dolanayım balıkçıların önünde bakalım neler var
bir keresinde yarım kilo sardalya almıştım birazını zorla yedim kalanı hala dolapta
her dolabı açtığımda aklıma geliyor "kedilere indireyim, çöpün yanına bir kapla koyayım " diye ama hep unutuyorum.
bu sefer aklımda palamut var fırında buğulama yaparım.
canım ben malum abbasın kör kaz gibi herşeyi yiyiyorum bademin fındığın her türlüsünü ama ölçülüpeki bademi nasıl yiyosun canım...
şimdi sabah bi yazı okudum glisemik indeksle ilgili... fabikaya giren her yiyecekten uzak durun diyor...
bunları soyup dışını tuzluyolarya onun bile zararı olurmuş..
ama nette okuduğum her şeye de inanasım gelmiyo...
Oof of cok isim var cok simdi anca girebildim.. Okuyorum okuyorum, ama bi turlu yazamiyorum.. Dun de aynen boyle oldu :çok üzgünüm:
Ne guzel arkadasliklar kuruluyor burda beni de unutmayin olurmu :kedi:
Sinavlarim yaklastigi icin evdeyim fakat yazamiyorum, surekli proje arkadaslarimla irtibat halindeyim.
Dun oglen yemegi olarak disardan yarim yufka arasi kizarmis tavuk yedim :kedi:
Hic dayanamam esim getirdi bana.
Beni acayip tok tuttu aksam sirf yemek icin yedim, cok yagli gelmisti midemi bulandirdi.. :bbo:
Sabaha kadar uyuyamadim bu sefer bogazim sismis, usutmusum biraz :sinifsinif:
Yediklerim, kahvalti adina: 1 kucuk kase yagsiz sutle tahilli flakes, 2-3 kucuk domates ve biraz salatalik. Simdi 1 litre yesil cay demledim onu iciyorum simdi.
Saat 17.00 gibi ara olarak yesil elma ve saat 19.30 gibi aksam yemegimi yerim.
Daha gecte olabilir cunki yine sabahlayabilirim :sinifsinif:
akşam yemeeği yiyeceğim 8 kaşık yumurtalı ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, 4 kaşık pilav brokoli salatası, 1 kepçede çorba
çok güzeldir eminim burda böyle yapay etler yok acaba nasıl yapılıyor biz evde kendimiz hazırlayabilirmiyizki. brokoli salatamda sarımsak limon ve soğan var kuru soğan turbu marulla severim
Ben hic turp almam eve alisik degilim ama bunu mutlaka deniyecegim.
Herseyden vitamin alalim degilmi
Yapay et vardir mutlaka vejeteryan olanlar kullaniyor genelde.
Tofu degil daha lezzetli baharatli oluyor. Her yemege de giriyor.
Boyle bi fileto oluyor genelde, firinda, tavada pisirilebilir, ben tost makinesinde bile yaptim:
Bunlari daha cok seviyorum:
Salataya da yakisir mutlaka bugun gorecegiz
merhaba tatlım umarım herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?