60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kusura bakmayın böyle tarif vermek istemezdim kızlar

Yok ya iyi oldu bende mezun olunca es dost davet edecem boyle tatli yaparim, benim sekerparem cok begenilir ama birde bunu deneyeyim.. sagol canim benim yapinca insallah seninkiler kadar guzel olur opuyorumnanaktan

TATlı sevenler için zor bir durum alalhtan benim tatlıyla pek aram yoktur kaydirigubbakcemile3

Benimde serbetli tatlilarla aram yoktur, kendimize hic yapmam, misafirlere yaparim eslik ederim ama hic aramam normalde.. Bana cikolatali kahveli pastalar verin bayilirim :kedi:

aynen bende öyleydim bayılırdım tiramisüya falan bol kremalı pastalar favorimdi eskiden

hogucuk nasilsin canim?

Gorusmeyeli ne kadar guzellestin? bayanssulusmile

Bu sabah benim tarti bi 61.3 birde 61.6 gosterdi, uzerimde siskinlik var, su toplamisim gibi.

Sanirim ben duzenli uykuya gecmedikce boyle olacak bi sure.

aynen bende öyleydim bayılırdım tiramisüya falan bol kremalı pastalar favorimdi eskiden

Krema biraz olunca daha cok hosuma gidiyor, yoksa cok sekerli geliyor bana.
Ama boyle cikolata, badem, kahve bunun gibi seyler olunca yeme de yaninda yat kaydirigubbakcemile3

Tiramisuyu kendim yaparim herkes bayilir ama yapmiyorum yoksa cok yerim kaydirigubbakcemile3

Hazir alirsam icinde alkol oluyor cunki alsanaalsanasmile

hogucuk nasilsin canim?

Gorusmeyeli ne kadar guzellestin? bayanssulusmile

Bu sabah benim tarti bi 61.3 birde 61.6 gosterdi, uzerimde siskinlik var, su toplamisim gibi.

Sanirim ben duzenli uykuya gecmedikce boyle olacak bi sure.

iyilik tatlım ne olsun yola devam aynen. kilom takıldı ama daha öncede böyle olmuştu ama vücudum değişiyor. gerçi tartıdada sorun olabilir benim. 25. gidince öğreneceğim çok az kaldı 6 gün kaldı heycanlıyım çok bakalım sonuçlar ne çıkacak yağmı gitmiş kasmı çıkacak ortaya

hugocum kilom daha öncede takılmıştı demişsin böyle bir kaç hafta vermeyince sonraki haftalarda nasıl bir fark oluyor.yani şöyle diyeyim 3 hafta hiç vermeyince 4. hafta birden 4 kilomu veriyorsun yoksa 4. hafta yeniden 1 kilomu veriyorsun

canım biraz takılıyor sonra sanki böyle bianda gidiyor. mesela bi ara 75 e takılmıştı sonra bi baktım 72 olmuş hiç anlamadan oluyor

Heyecanini paylasiyorum seninle canim, insallah yine super sonuc cikar :lepi:
Hic pes etmeden devam ediyorsun canim, seni tebrik ederim. olumunekankayizsmile
Bende senin gibi baskalarini mutlu ederdim, kendimi bos verirdim.
Evliligimde iki kez bi sallanti oldu sonunda kendime baktim, hic kimse umrumda olmadi.
Kendi ailem bile. Sonunda kazanan ben oldum, mutlulugum oldu.

Sende hic kendinden taviz verme olurmu Şeniz aglayan palyonco olarak hayata devam etmektense ictenlikle mutlu olup onu baskalarina sacmak lazim. Biz mutlu olursak etrafimizdakilerde mutlu olur.. Olmazlarsa onlarin kendi bilecegi is.

akşam yemeeği yiyeceğim 8 kaşık yumurtalı ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, 4 kaşık pilav brokoli salatası, 1 kepçede çorba

canım çok haklisin aynı düşüncedeyim :1hug:

akşam yemeeği yiyeceğim 8 kaşık yumurtalı ıspanak yemeği, 1 dilim ekmek, 4 kaşık pilav brokoli salatası, 1 kepçede çorba

Supermis menun canim. Benim evde de brokoli var ne yapsam diye dusunuyorum.
Senin salatanda turp vardi degilmi? Belkide yediklerimizin resmini cekip paylasmamiz lazim sempatiksalakcinni biraz feyiz alirim sizden belki sempatiksalakcinni

Bende aksama bi buyuk kase tarhana corbasi (zeytinyagli) ve yapay etle buyuk tabak salata dusunuyorum, nasil? Yapay et dedigim bol demirli az yagli sebze filetosu olmus oluyor. Bu siralar ona taktim, cok lezzetli ve doyurucu kaydirigubbakcemile3

canım çok haklisin aynı düşüncedeyim :1hug:

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

çok güzeldir eminim burda böyle yapay etler yok acaba nasıl yapılıyor biz evde kendimiz hazırlayabilirmiyizki. brokoli salatamda sarımsak limon ve soğan var kuru soğan turbu marulla severim

çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktana.s.
ohh iki kanka oldunuz bizi unuttunuz. alsanaalsanasmile
Hülyacığım hiç olur mu öyle şey burda hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için tatlımkaydirigubbakcemile5:1hug:

ne güzel Allah daim etsin inşallah hiç bozulmasın:Saruboceq:
teşekkürler cnm sende çok güzel zayıflamışsın 56 çok ii bir kilo allah bizede nasip eder inş. 60 a düşmeyi
sizler adına kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnn diyorum:Saruboceq:
kızlar bir şey soracam siz kilo bildirim falan yapıyonuz belli tarihlerde
pazar günleri akşam üzeri en geç 19 00 - 20 00 ye kadar yapıyoruz zuzuma
EVET ALLAH AYIRMASIN KANKAM BİZİ.BU ARADA BERABER EVLENDİK BERABER KİLOLAR ALDIK İNŞ. ŞİMDİDE BERABER ZAYILAYACAĞIZ.NE ZAYIFTIK 3 SENE ÖNCE YAsenağlama
hadi maşallah kızlar
inşallhh canım ya çok istiyorum ilk memur oldugumdaki gibi olayım.o zamnki kıyafetlerimi ünv. de giydiğim kotlarımı giyeyim.
sen de inşallh
bütün ekip inşallh delikafaduldendelikafadulden
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ohh ne güzel herkes birbiriyle kanka
Biz dış kapının dış mandalı mıyızzzsenağlama
Küstük işte:gitme:
kıyamam sana ben küsmek yok yerim seni ben :1hug:
demincek yeşilçay demledim içtim kocaman bir bardak bol limonlu. şimdi bir maden suyu içiyorum. birazdan 1 armut 10 badem 10 antep fıstığı yiyeceğim kızlar
afiyet bal şeker huzur olsun kankimmmmmmmmmmmmm ama kilo olmasın
bende çantamda doğandan kaysılı form çayı buldum onu içtim.şimdide küçücük bir havuç yiyorum...
afiyet olsun canımcım
domatesin kilosu 10 lira olmuş sen yine de yarımını ye akşama diğer yarısını yersin...:roflol:
bu fiyatlar yüzünden şabanın hesap kavanoza katıp dışardan bakıcaz herşeye...
:roflol::roflol::roflol:
ben de uyumuş kalmışım yeni kalktım...
akşamdan karnabahrla makarna vardı onları yedim...
akşama ne yemek yapacağım onu düşünüyorum şimdi...
akşama biraz hafif geçiştirmeni öneririm ya da ne yaparsan çok çok ölçülü yemeni tatlım zaten kış günü oldukça geç yemişsin akşam da hareket açısından malum kısıtlı bir zaman dilimi dikkat et tatlımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim farmasi çok sağolasın elimde değil işte ama düne göre bugün iyiyim.inşallah atlatıcam en kısa zamanda
elbetteki yaşadığın her gün bir fırsat ve de dün yok artık yarın bir muamma ( bilinmez) sadece bugün var tatlım onu da sağlıklı ve huzurlu geçirmeye bak ....kaydirigubbakcemile5
canım neden çıkartıyorsun balık seni hasta mı ediyor alerjin mi var ya da zehirleme mi yapıyor sorun nedir merak ettim bak şimdi?
canım ben malum abbasın kör kaz gibi herşeyi yiyiyorum bademin fındığın her türlüsünü ama ölçülü

merhaba tatlım umarım herşey gönlünce oluropuyorumnanaktan

canım afiyet olsun benim için senin menündeki 8 kaşık yumurtalı ıspanak fazla gelirdi anca 3 ya da 4 kaşık eğer metal kaşıksa tahta ise 2 kaşık yeter.
pilav da metal kaşık olunca 3-4 tahta ise 2 kaşık
çorba güzel 1 kepçe

afiyet olsun tatlımopuyorumnanaktan

çok güzeldir eminim burda böyle yapay etler yok acaba nasıl yapılıyor biz evde kendimiz hazırlayabilirmiyizki. brokoli salatamda sarımsak limon ve soğan var kuru soğan turbu marulla severim

Ben hic turp almam eve alisik degilim ama bunu mutlaka deniyecegim.
Herseyden vitamin alalim degilmi

Yapay et vardir mutlaka vejeteryan olanlar kullaniyor genelde.
Tofu degil daha lezzetli baharatli oluyor. Her yemege de giriyor.

Boyle bi fileto oluyor genelde, firinda, tavada pisirilebilir, ben tost makinesinde bile yaptim:

Bunlari daha cok seviyorum:

Salataya da yakisir mutlaka bugun gorecegiz

kızlar okula gittim saat 15 00 civarında orada
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay içtim

eve gelince 1 elma yedim
şu an toplamda 20 adet çerez yedim ( fındık leblebi kabak çekirdeği antep fısıtığından oluşan )

üstteki resim tavuk şinitzele benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…