hatice ben fındıkpare yapacağım bana ordan fındık yollasana taze taze. :1hug:
ay canım yolıyayım ne demek sen adres ver yeter
kızlar fındığı nasıl yiyosunu... kabuklu alıp kabuğunu siz mi kırıyosunuz yoksa hazır kırılmış mı alıyosunuz...
kızlar fındığı nasıl yiyosunu... kabuklu alıp kabuğunu siz mi kırıyosunuz yoksa hazır kırılmış mı alıyosunuz...
bana fındık vermedi diyetisyen 2 aydır hiç yemedim. fındık her şekilde çok faydalıdır performansı arttırır :kedi:
ben KDZ EREĞLİ liyım her yaz gittiğimde orada taze taze dalından koparıp yiyorum,gelirkende koca bir poşet veriyor bizimkiler iç kabuklu
bazılarını bir kenara koyduk hiç bakmadık kurtlanmışlar attım:kedi:
2 ay önce benim memleketli bir öğrenci getirdi,arada bir eşime kırdırıyorum
en son yine bizim oralı yibe burda öğrenci "fındık, ceviz, kestane getirmiş"
aa şimdi aklıma geldi eşim akşama kesin kestane yapalım derhihoyyyt
peki bademi nasıl yiyosun canım...
şimdi sabah bi yazı okudum glisemik indeksle ilgili... fabikaya giren her yiyecekten uzak durun diyor...
bunları soyup dışını tuzluyolarya onun bile zararı olurmuş..
ama nette okuduğum her şeye de inanasım gelmiyo...
hatice ben fındıkpare yapacağım bana ordan fındık yollasana taze taze. :1hug:
ben KDZ EREĞLİ liyım her yaz gittiğimde orada taze taze dalından koparıp yiyorum,gelirkende koca bir poşet veriyor bizimkiler iç kabuklu
bazılarını bir kenara koyduk hiç bakmadık kurtlanmışlar attım:kedi:
2 ay önce benim memleketli bir öğrenci getirdi,arada bir eşime kırdırıyorum
en son yine DÜN bizim oralı yine burda öğrenci "fındık, ceviz, kestane getirmiş"
aa şimdi aklıma geldi eşim akşama kesin kestane yapalım derhihoyyyt
sağol canım taa çanakkaledeyim sana bayağı uzak kalıyorum gelirsen buraya beklerim
sağol canım..
geçen sene ben de 1 kasa elmayı çöpe attım çürümüş te...
hala aklıma geldikçe içim gidiyor..
Bende 170 boy.71 kilo :bbo: Ama tabiki vericem bu kiloları suçlu olan ben değilimmmm. Polikistik overim var önce onu çözmem lazım. Yeri gelmişken bu konuda ne biliyosanız yazın nolurrrr.. Aslında kiloların nerden kaynaklandığınıda bulmakta fayda var. Mesela bendeki bu mesele benim iştahımı açıyor.
sana bir tavsiyede bulunayım ben kestaneyi çiziyorum bıçakla sonrada suda haşlıyorum iyice haşlanıyor açılınca anlıyorsun ki iyi pişmiş.soğuduktan sonra açıp yiyorsun süper bir lezzet ben hep haşlarım.ay canım çekti..
Bende 170 boy.71 kilo :bbo: Ama tabiki vericem bu kiloları suçlu olan ben değilimmmm. Polikistik overim var önce onu çözmem lazım. Yeri gelmişken bu konuda ne biliyosanız yazın nolurrrr.. Aslında kiloların nerden kaynaklandığınıda bulmakta fayda var. Mesela bendeki bu mesele benim iştahımı açıyor.
nevaqrki canım karga yaparım inş yolum düşerse uğrarım mutlaka bende bekelrim bu tarafa gelirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?