60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Moralini bozma canim o duzensiz zamanlar banada oluyor ertesi gun telafi etmeye calisiyorum. Bende de spor eksikligi var, butun gun popomun uzerinde ders calisiyorum, cok sagliksiz :umursamaz: o yuzden soguk aldim zaten.

Herseyin basi moral bunu unutma, zaten o kadar kilolu degiliz cok diyet psikoloji yaratirsak bunaliriz.. Evet ikimizinde az kaldi. Aslinda benimde hedefim 55 ama hele 58i goreyim bi. O moralle 55e kayarim insallah kaydirigubbakcemile5

oturarak ders çalışarak aldım ben de kiloları canım aaaah ahhhhh senağlama benim daha önce diyet yaptığımda hedefim 58 idi ama ben 59 olunca bıraktım maalesef ve 60ı geçince bir daha önüne geçemedim 70e kadar gitti..ve bu defa 55 olmak oldu hedefim ki kilom en fazla 60 olunca dur deyip korumalıyım artı kilomu diye düşünüyorum ben kilo koruma konusunda iyi değilim maalesef :çok üzgünüm:

Moralini bozma canim o duzensiz zamanlar banada oluyor ertesi gun telafi etmeye calisiyorum. Bende de spor eksikligi var, butun gun popomun uzerinde ders calisiyorum, cok sagliksiz :umursamaz: o yuzden soguk aldim zaten.

Herseyin basi moral bunu unutma, zaten o kadar kilolu degiliz cok diyet psikoloji yaratirsak bunaliriz.. Evet ikimizinde az kaldi. Aslinda benimde hedefim 55 ama hele 58i goreyim bi. O moralle 55e kayarim insallah kaydirigubbakcemile5

merhaba
benim de durumum sizden farklı değil
akşama kadar bilgisayar başında oturuyorum
hatta bu gün hala şu saat oldu oturuyorum bu mesai işi benim düzenimi bozdu
18:00 gibi yağsız sadece kaşarlı tost yedim ama yağsız olsa ne olacak kaşarın kendisi yağ deposu zaten
ben de şu 50 leri bir görsem kimse tutamayacak ta benim metabolizmam çok yavaş
özellikle hafta içi nerdeyse hiç çalışmıyor
akşama kadar oturduğumdan mıdır nedir. bitkisel yardımcı kullanırsam boşaltabiliyorum bağırsaklarımı
akannehir

yüksektopuklar yazmıyosun canım. nasılsın nasıl gidiyor herşey iyi değilmi. buraya takılan en fazla 1 yada 2 gün kaçamak yapar zaten. kızlar farkediyomusunuz devamlı hergün buraya uğrayan arkadaşlarımız nasıl düzenli yapıyor herşeyi. kaçamaklar az. diyorumya bizim ekip süper süper süper. fevkaladenin fevkininde fevkindeyiz ehi ehi kaydirigubbakcemile4

opuyorumnanaktan
oturarak ders çalışarak aldım ben de kiloları canım aaaah ahhhhh senağlama benim daha önce diyet yaptığımda hedefim 58 idi ama ben 59 olunca bıraktım maalesef ve 60ı geçince bir daha önüne geçemedim 70e kadar gitti..ve bu defa 55 olmak oldu hedefim ki kilom en fazla 60 olunca dur deyip korumalıyım artı kilomu diye düşünüyorum ben kilo koruma konusunda iyi değilim maalesef :çok üzgünüm:

merak etme ben k,lo koruma programımı uzun uzun anlatırım san bişeycik olmaz canım opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

merak etme ben k,lo koruma programımı uzun uzun anlatırım san bişeycik olmaz canım opuyorumnanaktan

bekliyorum tatlım zaten inşallah ben de hedef kiloma iner de koruma programıma dört elle sarılırım :Saruboceq: senin ne kadar güzel kilo verdiğini görünce çok özeniyorum zaten..dediğin gibi buraya takılınca daha az kaçamak yapıyoruz :lepi: yapınca da suçluluk duygusu ile hemen buraya itiraf ediyoruz kaydirigubbakcemile3

merhaba hügocuk..çok yazmasamda hep sizi takip edıoyorum merak etmeyin iyi gidio valla sizi okuyorum motibe oluyorumm reglim bitince tartılcam bakalım inşallah biraz vermişimdir..şöle güzel bi zayıflayım sonra bebek yaparız:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

bizim ekibe nazar deymesin süper yani. hemen yazıyoruz kaçamak yapınca değilmi. çok önemsiyoruz çok hareketliyiz herşeyi öğrenmeye uygulamaya çalışıyoruz üstelikte bilinçliyiz :nazar:

merhaba hügocuk..çok yazmasamda hep sizi takip edıoyorum merak etmeyin iyi gidio valla sizi okuyorum motibe oluyorumm reglim bitince tartılcam bakalım inşallah biraz vermişimdir..şöle güzel bi zayıflayım sonra bebek yaparız:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

canm eğer yazmana engel yoksa yaz bence herşeyi zorlandığın anları yediklerini merak ettiklerini falan çok işe yarıyor biz böyle yaptık ve öyle bişeyki artık herkes herkesi tanıyo gibi neye dayanamıyor, neleri canı çekiyor en sevdiği özlediği neler öğrendik çok iyi oluyor

canm eğer yazmana engel yoksa yaz bence herşeyi zorlandığın anları yediklerini merak ettiklerini falan çok işe yarıyor biz böyle yaptık ve öyle bişeyki artık herkes herkesi tanıyo gibi neye dayanamıyor, neleri canı çekiyor en sevdiği özlediği neler öğrendik çok iyi oluyor

evet ben tatlıya dayanamıyorum mesela..zaafım belli kaçamaklar hep tatlı adına oluyor maalesef :çok üzgünüm:

canın tatlı çektikçe kuru incir falan ye yada taze meyve bayağı azaltır ayrıca tatlı gördüğünde az ye eskisine göre. ben eskiden günde 1 bütün kremalı pasta yiyen biri olarak başardım bıraktım tamamen sende başarırsın azaltırsın

canım hayırlı olsun. listeni diyetisyen tavsiyelerini ölçümlerini falan yazarmısın neler çıktı yağın kaçmış. listenide merak ettim kaç kilo vermen gerekiyormuş

saol cnm 22.5 yagmms 69 kıloyum en azından 5-6 dedı ama bnm hedfm 10 kilo bn tup bebk bolumunde yazıorm tup bebek dktorumda 5-6 dedı ama bnm hedefm daha fazla LİSTEM: KAHVALTI:1 su bardagı sut,2 ince dilim byz peynır,2 ince dilim ekmek,5 adet zaytin light,domates salatalık.marul maydonoz yeşillik.ARA ÖĞÜN:1 porsiyon meyva.ÖĞLEN:1 kase çorba,2 yumurta buyuklugunde et,7 yemek kasıgı sebze yemegı.1su brdgı yogurt,2 ıncee dılım ekmek.ARA:1porsıyon meyva.AKSAM YEMEĞİ:1 kase corba 6 yemek kasıgı sebze yemegı,yarım su bardgı yoguet,2 ınce dılım ekmek.ARA:1 porsiyon meyva.22:30 yarım kase yogurt ve 1 avuc kuru uzum... TAWSIYE:gunde yarım saat-1 saat yuruyüş dedı tatlı cıkolata turu seylerden uzak dur dedı dıyet yada zero cola sordm da bn kolayı cok swrrm bn normal ınsanlara tawsıye etmıyorum dıyettekıne asla etmm dedı kılon normal yuksek degıl ama 5-6 kıloda vucut daha rahatlar dedı cnm k bakma nette sorun war acele yazdm bıtısık yazdm o yuzden ..sao cnm..

hugocuğum ben zaten azalttım tatlım şuan 4-5 çatallık kaçamaklar yapıyorum 1 hafta falan hiç tatlı kullanmadıktan sonra dediğin doğru öğünler ve ara öğünler düzenli olunca kalorili şeylere saldırmıyoruz ama ben bu aralar düzensiz yediğim için revani kaçamağı yaptım dün aç olduğum için yani

kızlar hepinize hayırlı geceler yarın görüşmek dileğiylekaydirigubbakcemile3

saol cnm 22.5 yagmms 69 kıloyum en azından 5-6 dedı ama bnm hedfm 10 kilo bn tup bebk bolumunde yazıorm tup bebek dktorumda 5-6 dedı ama bnm hedefm daha fazla LİSTEM: KAHVALTI:1 su bardagı sut,2 ince dilim byz peynır,2 ince dilim ekmek,5 adet zaytin light,domates salatalık.marul maydonoz yeşillik.ARA ÖĞÜN:1 porsiyon meyva.ÖĞLEN:1 kase çorba,2 yumurta buyuklugunde et,7 yemek kasıgı sebze yemegı.1su brdgı yogurt,2 ıncee dılım ekmek.ARA:1porsıyon meyva.AKSAM YEMEĞİ:1 kase corba 6 yemek kasıgı sebze yemegı,yarım su bardgı yoguet,2 ınce dılım ekmek.ARA:1 porsiyon meyva.22:30 yarım kase yogurt ve 1 avuc kuru uzum... TAWSIYE:gunde yarım saat-1 saat yuruyüş dedı tatlı cıkolata turu seylerden uzak dur dedı dıyet yada zero cola sordm da bn kolayı cok swrrm bn normal ınsanlara tawsıye etmıyorum dıyettekıne asla etmm dedı kılon normal yuksek degıl ama 5-6 kıloda vucut daha rahatlar dedı cnm k bakma nette sorun war acele yazdm bıtısık yazdm o yuzden ..sao cnm..

hayırlı olsun canım yağın azmış

merhabaaaaaalarrr ben çokkkkkk mutluyum çünkü sanırım yarın kilo vermenin ilk belirtilerini göreceğim tartıdaaa:)
öğlen menüm: 1 simit 1 ayran
araöğün1: eti form bisküvi
araöğün2: 1 elma
akşam yemeği: ızgara tavuklu salata
yatarken : 2 kru kayısı 200ml süt 2 adet beypazarı kurusu(bunu yemeseydim iyiydi)

gün içerisinde bol bol su içtim.
akşam da hızlı tempo yürüdüm eve geldiğimde terler akıyordu sırtımdan..
normalde bu saatte 70.4 kilo olurdum ama şu an 69.2yimmmm :))))) veee çok mutluyum tekrar azim geldi kiloların gitmeye başladığını görünce :))

canım esmer pirinç bende hiç kullanmadım ama kabuklu pirinç kullandım alıştımda tadına güzel. bende zayıflayınca alıp kullanırım artık pirinçte çok sağlıklı tüketmek lazım. ben biliyorum o tavukları eskiden bizimkiler yetiştirirdi kocaman olurdu vede çok lezzetli olurdu hala daha tadını unutamam cokacimcoook

Bende bi arastirayim degisiklik olur, hatta normal pirinci misafire kullanirim saglikli olanida kendime. Oyle degisiklikler yapabilirsek cok basarili oluruz.

Canim burda olsaydin sanada yapardim o tavuktan, duduklude anca pisiyor hic firina surmeden yiyorum, tadi sahane ama cok yagli malesef....

Bende 66yi gorunce artik yuh dedim 52 kiloda evlendim dusunun. Iyice birakmisim kendimi yani. Bende 70 olmadan biseyler yapmam gerek dedim. Insallah 50leri goruruz canim ve birlikte koruruz :Saruboceq:

merhaba
benim de durumum sizden farklı değil
akşama kadar bilgisayar başında oturuyorum
hatta bu gün hala şu saat oldu oturuyorum bu mesai işi benim düzenimi bozdu
18:00 gibi yağsız sadece kaşarlı tost yedim ama yağsız olsa ne olacak kaşarın kendisi yağ deposu zaten
ben de şu 50 leri bir görsem kimse tutamayacak ta benim metabolizmam çok yavaş
özellikle hafta içi nerdeyse hiç çalışmıyor
akşama kadar oturduğumdan mıdır nedir. bitkisel yardımcı kullanırsam boşaltabiliyorum bağırsaklarımı
akannehir

Bagirsak konusunda dikkat et derim sonra bagirsaklarin cok tembellesir sadece bitkisel yardimla calisir. Bi gun onceden yemeklerini hazirlayabilirsin, ben usenmedigim zamanlar oyle yapiyordum rahat oluyordu. Bi kasardan bisey olmaz canim zaten her gun peynir tuketilmesi oneriliyor. Kilon benimkiyle ayniymis insallah bi an once kurtuluruz su 60li rakamlardan :Saruboceq:

bizim ekibe nazar deymesin süper yani. hemen yazıyoruz kaçamak yapınca değilmi. çok önemsiyoruz çok hareketliyiz herşeyi öğrenmeye uygulamaya çalışıyoruz üstelikte bilinçliyiz :nazar:

:nazar: :nazar:

Back
X