60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay kızlar çok işim var arada bakabiliyorum işte. bu arada sıcacık mis gibi ıspanaklı ve patatesli kol böğreyi yaptım isteyen varmı. şekerparemde var. izmir köfte yaptım ve etli kuru patlıcan dolması yaptım isteyene yollayayım

yazdıklarına hayır diyecek hiç kimse yoktur inan ama şuan kilo vermek daha cazip geliyor

ay kızlar çok işim var arada bakabiliyorum işte. bu arada sıcacık mis gibi ıspanaklı ve patatesli kol böğreyi yaptım isteyen varmı. şekerparemde var. izmir köfte yaptım ve etli kuru patlıcan dolması yaptım isteyene yollayayım

ellerine sağlık canım yiyene afiyet olsun...:1::1::1::1::1::1:

teşekkürler canım almayalım biz sağlıklı besleniyoruz :1:kaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismiledelikafadulden

kanamaya bağlı olarak kan şeker seviyende düşüş olmuştur dikkat et canım. insilün dengeni bozmayacak şeyler ye tatlım öğrneğin kan şekerini birden yükseltip düşürmeyen

kuru erik , incir ,kayısı ya da kuru elma gibi
ya da elma vs gibi meyve ye canım.

tmm bebişim çok teşekkürlerr:kedi:
çayıma şeker ekliyorum 3 gündür ama şekersiz içmeye o kdr alışmışım ki,şeker ekledikten sonra karıştırmayı unutmuşum
yine şekersiz içmiş oldum ay çok güldüm kendime:roflol:

bugun sabahki menüm 1 şekerli çay ve poaça
öğle:hamburger ve soda hemde kepçap mayonezli
valla ciddiyim
2 haftadır 69 da takıldım kaldım bundan sonra böleçok sinirliyimde aynı zamanda

merhaba arkadaşlar,
ben 3.takımdan tgull
geçen sene yazın balayımda aldığım kilolardan yakınarak gelmiştim aranıza. 70i görünce eteklerim tutuşmuştu. aşırı spor açkalma falan derken bir kaç kilo verip onun rahatlığı ile sporu diyeti bırakıp tekrar fırlayıncada tekrar gelmiştim.az önce eski yazdığım mesajları okudumda hiç bişi anlamıyormuşum diyetten falan. ne kadar yanlış yapmışım ben güldüm kendime valla..
sene başında şubat gibi şok zayıflama bir haftada 5kilo gibi safsataları bırakıp ne acelem var diyip güzelce araştırdım o arada da takıma girersem belki daha kontrollü olur dedim 3.takıma girdim. martta71kiloydum yavaş yavaş çok kasmadan en önemlisi sağlıklı birşekilde hazirana kadar 63lere gördüm hatta bir ara 62küsürleri bile gördüm. yazın malum yaz tatili gezmeler falan derken diyetede ara verdim ramazanıda sokunca araya 3kilo alıp 65leri tekrar gördüm. ama pes etmek yok devam ediyorum şimdi zaten kilo çizelgemdede göründüğü gibi 64,700kiloyum.devam ediyorum diyete.inşallah hedefim 59 inşallah ulaşırım. 59a ulaşınca artık stres kilomu 60olarak seçeceğim nasıl önceden 70i görünce stres olup diyete başlıyorsam o üst sınırı düşürdüm 60ı görünce hemen düşmeye çalışacağım...
hepinize başarılar...
inşallah sağlıklı bir şekilde istediğiniz kiloya ulaşır ve hamilelik dışında o kilonun üstüne hiiç çıkmazsınız..

Beni de alın madem :D Kesin kararlıyım salı günü başlıyorum :D 65 kiloyum. 45e kadar durmayı düşünmüyorum :D

canım boyun kaçki senin 45 lere kadar düşmeyi planlıyorsun benim boyum 1:53 olmasına rağmen normal kilom 49 olması gerekiyomuşki ben 55 düşsem razıyım.45 çok az bence

karbonhidrat ağırlıklı olmuş göbişinden kurtulamazsın böyle giderse. karbonhidratı abartma

haklısın canım hep hamurişi oldu ama benim göbişim yokkisırnaşık şey son zamanda biraz göbeğim çıkmıştı 5 kiloyla oda gitti :teytey: farmasicim eminim sen 1 kilo verirdin çünkü yediğin zamanlar bile veriyorsun metabolizman iyi çalışıyor ayıptır söylemesi ben diyet yapmaya başlamadan önce günde 2 defa wc ye çıkıyordum şimdi 2 günde bir çıkıyorum:çok üzgünüm: eskisi gibi olsa bu yediklerimle güzel kilo verirdim

bugun sabahki menüm 1 şekerli çay ve poaça
öğle:hamburger ve soda hemde kepçap mayonezli
valla ciddiyim
2 haftadır 69 da takıldım kaldım bundan sonra böleçok sinirliyimde aynı zamanda

aaaaaaa canım önemli olan neydi sabırdı dimi ama kilo veremiyorsan inatlaşıyo sende kilolarınla inatlaşıp bırakmıyacaksın devam edeceksin eninde sonunda mutlaka vereceksin başka yolu yok.ben inanki 3 haftanın sonuna kadar veremediğim olmuştu 4 haftanın başlarında yani 1 ay nerdeyse 1 kilo verdiğimi bilirim bünye meselesi canım lütfen yılmak yok olmuş bikere yapacak birşey yok sporla telafi etmeye çalış.yeterki bu yediklerinin arkası gelmesin yolumuza devam azimle ve sabırla canım

aaaaaaa canım önemli olan neydi sabırdı dimi ama kilo veremiyorsan inatlaşıyo sende kilolarınla inatlaşıp bırakmıyacaksın devam edeceksin eninde sonunda mutlaka vereceksin başka yolu yok.ben inanki 3 haftanın sonuna kadar veremediğim olmuştu 4 haftanın başlarında yani 1 ay nerdeyse 1 kilo verdiğimi bilirim bünye meselesi canım lütfen yılmak yok olmuş bikere yapacak birşey yok sporla telafi etmeye çalış.yeterki bu yediklerinin arkası gelmesin yolumuza devam azimle ve sabırla canım

yok bırakmıcam tabiki ama çok sıkıldım ya 250 gram bile gitse tamam oluyor dicem ama hiç gitmeyince canım sıkıldı doğrusu.
neyse bakalım.hayırlısı
durmak yok yola devam :)

arkadaşlar 10 günde 3 kilo verdim.
ama bayağı uğraştım.spor yapmaya vakit ayırmaktan nefret ediyorum.

bayrama kadar 60 kilo olup eltimi çatlatmak istiyorum:)

Son düzenleme:
Selam Kızlar anca gelebildim offfffffffffakannehir aman ne gün yavvvvv
sabah uyanır uyanmaz 1.5 bardak ılık su, 1 bardak ballı sirkeli ılık su
evde kahvaltı yapabildim nihayet
1,5 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilimin üzerine krem peynir
yarımının yarısına salça, diğer yarısına çikolata sürüp yedim
3 adet yeşil zeytin
1 adet salatalık ,2 bardak şekersiz açık çay

11:00 de 1 adet elma

öğlen yemeğe gidesim yelmedi
300 mg yoğurdun içine keten tohumu karıştırdım, form bisküvi ve peynirli çubukla ondan yedim

şimdiye kadar bol bol su ve çay içtim

akşam yine mesaiye kalıyorum
yanımda krem peynirli 2 dilim ekmek , elma, mandalina getirmiştim onlardan yerim.

hepinizi öpüyorum işler yoğun

merhabalarr bugünkü sabah kahvaltım : 1 kaşarlı poğaça bir ayran
ara öğün: 1 elma
öğlen yemeği: tarhana çorbası bulgur pilavı
kaçamak olarak biraz cips yediğim için ara öğün yapmadım.
akşam yemeği olarak da sanırım 1 simit bir ayran olacak çünkü çok düzensiz bi gün cuma günü benim için ne yapmamı tavsiye edersiniz??

hmm ayrıca bir maden suyu ve bir de adaçayı içtim bugün ek olarak. akşam yemeği konusunda tavsiyeleriniz var mı?? bir de bu arada benim canım acayip kıymalı börek içli köfte vs çekiyor yemiyorum ama çook sinir oluyoruum yaa neden öyle oluyor?

merhabalarr bugünkü sabah kahvaltım : 1 kaşarlı poğaça bir ayran
ara öğün: 1 elma
öğlen yemeği: tarhana çorbası bulgur pilavı
kaçamak olarak biraz cips yediğim için ara öğün yapmadım.
akşam yemeği olarak da sanırım 1 simit bir ayran olacak çünkü çok düzensiz bi gün cuma günü benim için ne yapmamı tavsiye edersiniz??

cnm senin hatan sabah kahvaltı yerine puoça yapmanla başlıyor.öğlende hiç protein salata yok vücut tabi cipsi arıyor ve yemişsin.bence cipsi yemiş dahi olsan araöğününü yapmalıydın.bari akşam öğününü ve ondan sonraki ara öğününü kurtar.bir öğün oldu of bugün böyle olsun deme sakın bir öğünde kaçırdığını diğerinde yapma sağlıklı beslemeye devam et.

Back
X