60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarr nasılsnz herkes iidir inş
bende sporumu yaptım kahvaltımı yaptım sonra kabızlık çayımı içtim
güne başldık bakalım

ya ben bişey sorcm şu güsel güsel kilolarından kurtulanlar nasıl bişey uyguladıklarını yazsalar yeni oldugum için sayfa sayısıda çok bi yardımcı olsanz

slm kızlarr nasılsnz herkes iidir inş
bende sporumu yaptım kahvaltımı yaptım sonra kabızlık çayımı içtim
güne başldık bakalım

ya ben bişey sorcm şu güsel güsel kilolarından kurtulanlar nasıl bişey uyguladıklarını yazsalar yeni oldugum için sayfa sayısıda çok bi yardımcı olsanz

Kabızlık Çayı ????
nedir, hangi bitkilerden oluşuyor yada hazır mı aldın yazar mısın???:enbuyukkk:

sabah 6/30 da kalkıyorum 7 de kahvaltı yapıyorum 8 gibide sütlü kahve içiyorum kızımada süt ısıtıyorum 8:20 de de evden çıkıyorum işte böyle cnm

KOCAMAAAAAANNNNNNNNNN :nazar: MAŞALLAHHHHHHHHH

8:00 de mesaim başlıyor

saati 6:30 a kuruyorum

7:00, 7:15, yada 7:30 da ancak kalkıyorumm 7:50 yada 7:55 de evden çıkıyorum 8:15, 8:20, duruma göre 8:30 da işte oluyorum.

6:30 da kalktığımda bile kahvaltı yapayım, nasıl olsa vakit var deyip yine evden anca 7:45, 7:50 de çıkabiliyoum. bende bi tuhaflık var sempatiksalakcinni

fazlada süslenmem ama bayanssulusmile

KOCAMAAAAAANNNNNNNNNN :nazar: MAŞALLAHHHHHHHHH

8:00 de mesaim başlıyor

saati 6:30 a kuruyorum

7:00, 7:15, yada 7:30 da ancak kalkıyorumm 7:50 yada 7:55 de evden çıkıyorum 8:15, 8:20, duruma göre 8:30 da işte oluyorum.

6:30 da kalktığımda bile kahvaltı yapayım, nasıl olsa vakit var deyip yine evden anca 7:45, 7:50 de çıkabiliyoum. bende bi tuhaflık var sempatiksalakcinni

fazlada süslenmem ama bayanssulusmile
cnm benim 2 yaşında bir kızım var onu kalkıp kreşe hazırlıyorum hayatımda kahvaltı yapmadan evden çıkmamışımdır.erken kalkmaya da alıştım artıkkıyafetlerimi giyer çıkarım makyaj falan yapmam yapsam zaten yetişemiyorum

öğlene yemeğim yok nesfit yicem.içine süt elma kuru kayısı fındık ve kuru üzüm hepsinden az koyup öyle yicem

bugün üstümde bi kırıklık var canım hiç bişey yapmak istemiyor iyileşeyim hemen sporada başlıyorum inşallah
öğlenleyin canım yemek istemedi bende meyve yedim
bir armut,
bir elma
ve bitanede cennet hurması yedim
birazdan yeşil çayımı içeceğim
görüşmek dileğiyle..:teytey:

sorma sorma
akşam annemleri aradım yeğenle de konuştum hala annem pasta yapmış pasta yiyom , kurabiye yiyom deyince içim bir hoş oldu bir de baktım kendimi mutfakta buldum
eşime hemen fındık, ceviz kırdırdım uyduruk bir kurabiye yaptım
üsteelik sıcak sıcak fırından çıkınca 4 tane yedimohaoldumsmile:oklava:

ben de kurabiye yapmayı düşünüyorum ama tam buğday unuyla yapıcam:)
bir kere denedim çok güzel olmuştu
hergün bir kahve içerim yanında da diyet bisküvi alıyorum ama bu kurabiyeden de bir tane yesem bişey olmaz herhalde:içelim:

HUGOCUK nerde kaldın????
Hayırlı haberlerini bekliyoruzzz...
kaç kiloya düşmüşsün, diyet listen değişti mi?
Huuuuuuu!!!!!!
Komşu nerdesin gelmedin mi hala???

merhaba kızlar bugün okulda yediklerim içtiklerim

1 bardak az şekerli açık çay
200ml kakaolu süt
ara ara olmasına rağmen toplamda 15- 20 kadar fındık
500 ml su

öğleyin de okulda yedim okulda nöbetçi olduğum için.

yarım tavuk dürüm
1 bardak ayran
2 adet acı biber turşusu

şimdi eve geldim
500 ml su içtim

akşam yemeğimi şimdiden yedim çok acıktım akşamı beklemek atıştırmak da istemiyorum.

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tahinli -pekmez karışımı
2 kuru kayısı
2 ceviz
4 zeytin
yaklaşık 1 kk peynir
yarım domates ( 3 dilim)
yarım salatalık ( 6 dilim )
1 adet acı yeşil biber
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

günaydın kızlar sabah 2 bardak su içtim 2 dilim kepekli ekmek 2 kk peynir 5 y.zeytin 1 salatalık 1 domates yedim sonrada 1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim.
ceren kahvaltına da öteki sayfalar da okuduğum ara öğününe de inanki diyecek kelime bulamıyorum çok ölçülü kısacası süper bu gidişle hedefi tutturursun.:nazar:
herkese günaydın kızlar...
ben 400 gr daha vermişim 62.2 dedi sabah tartı...2 günde 900 gr verdim...

bu gün sabah 7:30 da kalktım...
2 bardak ılık su içtim
1 elma yedim
stepperda 600 adım çalıştım..
600 adım 16 dakika sürüyor ve 85 kalori yaktırıyormuş...
üzerine de 2 bardak daha su içtim...
sonra çocuklarla uğraştım şimdi
1 yemek kaşığı keten tohumu ve 3 kaşık yoğurdu karıştırdım onu yiyorum...
canım kilo vermene çok sevindim Allah daim etsin fakat sabah kahvaltın böyle devam edersen bir müddet sonra acaba aynı hızda kilo verebilir misin? ben sanmıyorum kilo versen de sağlıklı olur mu o da ayrı bir soru neyse sen bilirsin canımcım:1hug:
günaydın arkadaşlar.ben dün makarna yedim.bu sabah tartılmaya hiç niyetim yoktu nasılsa kilo almışımdır diye.
neyse bi bakıyim dedim.meğerse almamışım.100 gramda vermişim.
ölçülü yedim ama demekki kendini kaybetmeden yemek o kadar da zarar vermiyokaydirigubbakcemile3
kesinlikle yenilerek kilo verilir hem de çok güzel ve kalıcı olarak kilo verilir bunu kendim bizzat yaşadım . tebrik ederim seni.
günaydın kızlar
uyanınca 1 bardak ılık su
1 bardak sirkeli ballı ılık su
arabada 1 ceviz yedim
işe gelince de 1 bardak ılık su 2 büyük bardak çayla beraber 5 adet burçak bisküvi yedim
şimdilik bu kadar

Herkese mutlu huzurlu günler
canım beslenme tarzın bana göre değil çabuk sağlığından olursun dikkat et bence gene de karar senin..opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bende bugün başladım diyete
uyanınca bir bardak sirkeli su
1 dilim ekmek
1 yumurta
2 tatlı kaşığı pekmez
bir bardak şekersiz kuşburnu çayı içtim
kahvaltını az da olsa peynir zeytin salatalık domates tarzı şeylerle hareketlendirebilirdin. metabolizmayı güçlü ve zinde tutuyorlar ayrıca iyi çalıştırıyorlar.opuyorumnanaktan
sorma sorma
akşam annemleri aradım yeğenle de konuştum hala annem pasta yapmış pasta yiyom , kurabiye yiyom deyince içim bir hoş oldu bir de baktım kendimi mutfakta buldum
eşime hemen fındık, ceviz kırdırdım uyduruk bir kurabiye yaptım
üsteelik sıcak sıcak fırından çıkınca 4 tane yedimohaoldumsmile:oklava:
keşke 1 tane yeseydin canımopuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
ben mercimek çorbasını çok severim
dün yaptım fazla yiyemedim ama bu sabah 1 kase içtim
1 tanede haşlanmış yumurta yedim
sabah aç karnınada 1 bardak ılık su içtim
kötümü ettim bilmiyorum ama canım çorba istedi sabah sabah

çok iyi etmişsin hem besleyici hem sağlıklı:lepi:
ben de tarhana çorbası içiyorum 1 dilim kepek ekmekle arada gayet de tok tutuyor ve hazmı da kolay:1hug:

Son düzenleme:
Back
X