60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günatdın kızlar bugün babamla buluşacağız bikaç satılık daire gezeceğiz eğer beyenirsek alıcak babam. alırsa o eve taşınacağız

günatdın kızlar bugün babamla buluşacağız bikaç satılık daire gezeceğiz eğer beyenirsek alıcak babam. alırsa o eve taşınacağız

hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden Allah işlerinizi rastgetirsinopuyorumnanaktan

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
2 kuru kayısı
2 ceviz
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay

günaydın canlar ben bugun sabah kahvaltısında
1 dilim ekmek
1 kaşık bal
1 yumurta yedim

afiyet olsun canım keşke yanında domates salatalık biber gibi şeylerle yiyebiliyorsan renklendirseydin kahvaltını vitamin ve mineral açısından faydalı hem de şişlik verip tok tutuyoropuyorumnanaktan

ben oğlumu okula bıraktım geldim
şimdi mink oğluma kahbvaltı yaptıracağım
ben de 1 elma yiyeceğim inşallah

herkese günaydınnn...
farmasi senin 2 oğlun mu var... allah bağışlasın... kaç yaşında küçük...

afiyet olsun canım keşke yanında domates salatalık biber gibi şeylerle yiyebiliyorsan renklendirseydin kahvaltını vitamin ve mineral açısından faydalı hem de şişlik verip tok tutuyoropuyorumnanaktan

canım benim bir kızım var çooooooooook yaramaz kahvaltı sofrasına bunları zor koyuyorum inanki.domates salatalık doğramaya vaktim olmuyor.saat 7 de kalıyorum kahvaltı hazırla çocugun yiyeceklerini hazırla.çocugu hazırla eşimin yemeğini hazırla(işyerlerinde yemek çıkmıyorda hergün dışarıdan yemek yemektende bıkmış ) ee birde kendim hazırlanıyorum.daha erkende kalkamıyorum sıpa beni geceleri 10 defa uyandırıyor.8:20 de evden çıkyırorum.allahtan eşimin işyeri yakında arabayı kendim kullanıyorum.yoksam rezil olurdum işyerimde çok uzak.

neyse dün beni komsular gördü apartmanın kapısında oturuyolardı.şok oldular beni görünce ne kadar zayıflamışsın diyeee. sonra eczacı tanıdıgımız var onları gördüm akşam.çok iyi görünüyorsun biz sen hep şişman görmüştük süpersin dediler :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkis süpersin canım darısı benim başıma...
cetvelinde BMI da 20,1 yazıyor... senin boyun ne kadar canım..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım süpersin tabiki kendini beğeneceksin az kilo vermedin 1-2 ay sonra çok istediğin vücuda sahip olacaksın bunları düşün ve hep mutlu ol.

BMI beden kitle indeksi canım... boy ve kilo ya göre vücuttaki yağ oranını hesaplıyor... tabi yaklaşık olarak...
25 ten fazlası kilolu
18 ve 25 arası normal kilolu
18 den aşağısı zayıf olarak kabul ediliyomuş...
ama senin takvim yanlış gösteriyor sanırım...

herkese günaydınnn...
farmasi senin 2 oğlun mu var... allah bağışlasın... kaç yaşında küçük...
amin evet canım büyük 6.5 yaşında küçük 3.5 yaşında

anladım canım tebrik ederim kolaylıklar dilerimopuyorumnanaktan

kızlar günaydın hepınıze benımde zayıflamam lazım ünüden döndüğümde 75 kılo olmustum annem dedı sen ne yedın orda hay maşallah aklinialirimsmile

sonra annemın yardımıyla 65 oldum sonra tekrar 71 e fırladım sonra 63 e düştüm şuan 64 kıloyum acil zayıflamam 60 kılo olmam lazım boyum 1,65 polislik sınavlarına hazırlanıyorum 2011 ekımıne kadar 60 kılo olmam ve onu korumam lazım yardım edın cok mutsuzum :gitme:

günaydın baayanlar saat yedide kalktım ama spor yapacağım için bişey yemedim henüz sporu aç karnına öneriyorlar ya hani.. şimdi 3 mil leslie sansone walk at home yapmaya gidiyoruuuum öptm hepinizi:)

3 mil leslie sansone walk bu neki :dance:

canım bi leslie bacı var 60 yaşında fıstık gibi bi bayan... kaydirigubbakcemile3 onun videoları var...
evde yürüyüş yapıyosun....1 milden 5 mile kadar...
google da leslie sen de zayıfla yaz.... karşına çıkan ilk linkten indir canım videoları... çok eğlenceli çok faydalı videolar...a.s.

polislikte boyla kilo arasında 15 altı yada 15 üstü olunca sorun oluyor senin kilon şuan normal kafaya takacak bişey yok sabırla ve sağlıklı beslenerek sen bu kiloları verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…