günatdın kızlar bugün babamla buluşacağız bikaç satılık daire gezeceğiz eğer beyenirsek alıcak babam. alırsa o eve taşınacağız
hadi hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden Allah işlerinizi rastgetirsinopuyorumnanaktan
günaydın canlar ben bugun sabah kahvaltısında
1 dilim ekmek
1 kaşık bal
1 yumurta yedim
afiyet olsun canım keşke yanında domates salatalık biber gibi şeylerle yiyebiliyorsan renklendirseydin kahvaltını vitamin ve mineral açısından faydalı hem de şişlik verip tok tutuyoropuyorumnanaktan
canım benim bir kızım var çooooooooook yaramaz kahvaltı sofrasına bunları zor koyuyorum inanki.domates salatalık doğramaya vaktim olmuyor.saat 7 de kalıyorum kahvaltı hazırla çocugun yiyeceklerini hazırla.çocugu hazırla eşimin yemeğini hazırla(işyerlerinde yemek çıkmıyordahergün dışarıdan yemek yemektende bıkmış ) ee birde kendim hazırlanıyorum.daha erkende kalkamıyorum sıpa beni geceleri 10 defa uyandırıyor.8:20 de evden çıkyırorum.allahtan eşimin işyeri yakında arabayı kendim kullanıyorum.yoksam rezil olurdum işyerimde çok uzak.
neyse dün beni komsular gördü apartmanın kapısında oturuyolardı.şok oldular beni görünce ne kadar zayıflamışsın diyeee. sonra eczacı tanıdıgımız var onları gördüm akşam.çok iyi görünüyorsun biz sen hep şişman görmüştük süpersin dediler :)
alkisalkisalkisalkisalkisalkis süpersin canım darısı benim başıma...
cetvelinde BMI da 20,1 yazıyor... senin boyun ne kadar canım..
hızlı kilo vermeden sonra vücudun bu şekilde kendini toparlamaya çalışması normal dedi. ama metabolizmam hızlanmış yine geçen aya göre. kasta yapmışım. zaten bende böyle olacağını tahmin ediyodum gerçi şu var geçen haftalara göre çok daha toplandı vücudum şekillendi artık düşük bel pantolon giyebiliyorum göbeğim çıkmıyo öyle artık normalim yani sağlıklıyım beyenmeye başladım kendimi. o yüzden umursamıyorum hiç. 66 kilo dedi 6 hafta için bu da çok güzel olur bende çünkü şuan sadece 5 kilo fazlam kaldı gibi zaten
amin evet canım büyük 6.5 yaşında küçük 3.5 yaşındaherkese günaydınnn...
farmasi senin 2 oğlun mu var... allah bağışlasın... kaç yaşında küçük...
canım benim bir kızım var çooooooooook yaramaz kahvaltı sofrasına bunları zor koyuyorum inanki.domates salatalık doğramaya vaktim olmuyor.saat 7 de kalıyorum kahvaltı hazırla çocugun yiyeceklerini hazırla.çocugu hazırla eşimin yemeğini hazırla(işyerlerinde yemek çıkmıyordahergün dışarıdan yemek yemektende bıkmış ) ee birde kendim hazırlanıyorum.daha erkende kalkamıyorum sıpa beni geceleri 10 defa uyandırıyor.8:20 de evden çıkyırorum.allahtan eşimin işyeri yakında arabayı kendim kullanıyorum.yoksam rezil olurdum işyerimde çok uzak.
neyse dün beni komsular gördü apartmanın kapısında oturuyolardı.şok oldular beni görünce ne kadar zayıflamışsın diyeee. sonra eczacı tanıdıgımız var onları gördüm akşam.çok iyi görünüyorsun biz sen hep şişman görmüştük süpersin dediler :)
günaydın baayanlar saat yedide kalktım ama spor yapacağım için bişey yemedim henüz sporu aç karnına öneriyorlar ya hani.. şimdi 3 mil leslie sansone walk at home yapmaya gidiyoruuuum öptm hepinizi:)
3 mil leslie sansone walk bu neki :dance:
kızlar günaydın hepınıze benımde zayıflamam lazım ünüden döndüğümde 75 kılo olmustum annem dedı sen ne yedın orda hay maşallah aklinialirimsmile
sonra annemın yardımıyla 65 oldum sonra tekrar 71 e fırladım sonra 63 e düştüm şuan 64 kıloyum acil zayıflamam 60 kılo olmam lazım boyum 1,65 polislik sınavlarına hazırlanıyorum 2011 ekımıne kadar 60 kılo olmam ve onu korumam lazım yardım edın cok mutsuzum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?