polislikte boyla kilo arasında 15 altı yada 15 üstü olunca sorun oluyor senin kilon şuan normal kafaya takacak bişey yok sabırla ve sağlıklı beslenerek sen bu kiloları verebilirsin
grisini ne demek
öyle ama olsun tam fit gidiyim ben bıraz mıdemle sorunum var bıde kollarım onların zayıuflaması lazım canım ya bugun sabah sadece bir fıncan kahve ve 3 tane grisini yedım -tatlicadiarzu-
canım bi leslie bacı var 60 yaşında fıstık gibi bi bayan... kaydirigubbakcemile3 onun videoları var...
evde yürüyüş yapıyosun....1 milden 5 mile kadar...
google da leslie sen de zayıfla yaz.... karşına çıkan ilk linkten indir canım videoları... çok eğlenceli çok faydalı videolar...a.s.
canım bi leslie bacı var 60 yaşında fıstık gibi bi bayan... kaydirigubbakcemile3 onun videoları var...
evde yürüyüş yapıyosun....1 milden 5 mile kadar...
google da leslie sen de zayıfla yaz.... karşına çıkan ilk linkten indir canım videoları... çok eğlenceli çok faydalı videolar...a.s.
sana katiliyoum bilgi isterummmmmmm bendeeecnm benim evde int. yok iş yerinde de programları indiremiyorum.leslie nasıl bir program neler yapılıyor,ne tür hareketler yapılıyor ne kadar sürüyor ne kadar kalori harcanıyor bilgi verimisin?
:1shok:nee
60 yaşında olduğu doğru mu?
benim gözlerim onu 35 gibi görüyodu ben gözlük takayım en iyisisempatiksalakcinni
cnm benim evde int. yok iş yerinde de programları indiremiyorum.leslie nasıl bir program neler yapılıyor,ne tür hareketler yapılıyor ne kadar sürüyor ne kadar kalori harcanıyor bilgi verimisin?
sana katiliyoum bilgi isterummmmmmm bendeee
kızlar bu aşağıdaki linte tanıtım videoları var...
oradan izleyebilirsiniz...
Walk at Home by Leslie Sansone | #1 Walk Fitness Program!
linki açamadım bu işyerinde herşeyi açamıyorsun anlatsaydın keşke:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?