60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gene hepiniz süpersiniz güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle şimdi minik oğlumu alıp biraz gezdireyim anneme de gideyim.
Allah' a emanet olun . uslu durun kaçamaklar yapmayın ya da fazla olmasın.......olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

polislikte boyla kilo arasında 15 altı yada 15 üstü olunca sorun oluyor senin kilon şuan normal kafaya takacak bişey yok sabırla ve sağlıklı beslenerek sen bu kiloları verebilirsin

öyle ama olsun tam fit gidiyim ben bıraz mıdemle sorunum var bıde kollarım onların zayıuflaması lazım canım ya bugun sabah sadece bir fıncan kahve ve 3 tane grisini yedım -tatlicadiarzu-

öyle ama olsun tam fit gidiyim ben bıraz mıdemle sorunum var bıde kollarım onların zayıuflaması lazım canım ya bugun sabah sadece bir fıncan kahve ve 3 tane grisini yedım -tatlicadiarzu-

cnm unutma az yemekle zayıflanmaz sağlıklı az ve sık yenilerek zayıflanır.sabah kahvaltıda yediğin şeyler hiç olmamış onları araöğünde yersen olur ama kahvaltıda yeşillik peynir ekmek mutlakayemelisin. yemediğin takdirde ilerleyen saatlerde kan şekerin düşecek ve daha fazla şey yiyeceksin.

:1shok:nee
60 yaşında olduğu doğru mu?
benim gözlerim onu 35 gibi görüyodu ben gözlük takayım en iyisisempatiksalakcinni

slm kizlarrr bu sabah itibariyle kürümp icmeye basladim stardi verdim yeniden bakalim ne olcek sizede bana kolay gelsin kizlarrrrrr

cnm benim evde int. yok iş yerinde de programları indiremiyorum.leslie nasıl bir program neler yapılıyor,ne tür hareketler yapılıyor ne kadar sürüyor ne kadar kalori harcanıyor bilgi verimisin?

cnm benim evde int. yok iş yerinde de programları indiremiyorum.leslie nasıl bir program neler yapılıyor,ne tür hareketler yapılıyor ne kadar sürüyor ne kadar kalori harcanıyor bilgi verimisin?
sana katiliyoum bilgi isterummmmmmm bendeee

:1shok:nee
60 yaşında olduğu doğru mu?
benim gözlerim onu 35 gibi görüyodu ben gözlük takayım en iyisisempatiksalakcinni

canım bazı forumlarda 1964 doğumlu bazı forumlarda 1950 doğumlu olduğunu okudum... ben de emin değilim...kaydirigubbakcemile3

kızlar bugünkü ara öğünüm

1 hurma
1 kuru erik
1 adet ceviz
200 ml çilekli süt
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker
1 bardak su

Son düzenleme:
şimdi öğlen yemeğim

1 dilim kepek ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 bardak su

selam kızlaaaropuyorumnanaktan şu leslinin 1 milini indireyim bakalım yapabilecekmiyim havalar soğudukça dışarı çıkmak zor oluyor evde halının üstünde de spor ayakkabımı giyicez benim yürüyüş için rahat bir ayakkabım var şimdi birde spor ayakkabımı alıcam birde nezaman yapsam daha iyi olur sabah aç karnınamı? bilenler yardım ederse sevinirimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…