60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil çayımı içtim şimdide 2 tüm ceviz 3 kuru kayısı yicem günde 3 lt. de su içiyorum

canım bana ilk başta yaz olduğundan 3 litre verdi sonra 2.5 litreye düşürdü. şu tuvalet olayı olmasa 5 litre bile içilirde insan tuvaletten çıkamıyo

öğlen yemeğine yine körili tavuk göğsü yapacağım. akşama dünden kalan karnıbaharım var bulgur pilavı var salatada yaparım yanına. bugün spor yok ama bende hazır vaktim varken ağda yapacağım

canım bana ilk başta yaz olduğundan 3 litre verdi sonra 2.5 litreye düşürdü. şu tuvalet olayı olmasa 5 litre bile içilirde insan tuvaletten çıkamıyo

cnm ben çalışıyorum sürekli tuvalete gidiyorum ama idrarla birlikte vücuttan yağ gittiği için hiç zoruma gitmiyor koşa koşa gidiyorum gitmezsem üzlüyorumbugün öğlene kadar çalışacağız yanımda 1,5 litre su var yarıladım gidene kadar bitireceğim sabah da ev de 2 bardak içtim ben eskiden 3 günde bir bardak su ancak içerdim aklıma gelmesdi hayatımda gece tuvalete gitmezdim ama faydasını öğrendikten sonra gece bile tuvalete gitmek hoşuma gidiyoor eriyorum diye hep düşünüyorum motive oluyorum

abuuu gerçek mi(neden ki meraqlandım) bilmiyorumkismile Allahtan yoqmuşta yarım salatalıq yedim kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
abuuu gerçek mi(neden ki meraqlandım) bilmiyorumkismile Allahtan yoqmuşta yarım salatalıq yedim kaydirigubbakcemile5

patates te nişasta var yediğin zaman çok kısa sürede acıktırıyor sanırım havuçta da böyle bir durum var pirinç nasıl yasaksa havuç ta yasaktı cnm ben yemiyorum havuç patates pirinç

vay katliam vardı heee :)))))) sihatler olsun hihihi
efendim ben yedim öğle yemeğimi
1 kepçe nohut*salata
şimdide yeşil çayımı içiyorum afiiyetle

45 dk yaptım leslie'miii:))) sabah kahvaltıda daa:
1 dilim kızarmış uno denge light ekmek
1 orta boy domates
1.5 kk peynir
5 tane yeşil zeytin
1 kupa da limonlu yeşil çaaayyy:)

ara öğünde 1 bardak süt 2 adet kuru kayısı yemeyi düşünüyorum:)

hugocuk afiyet olsun türk kahveenn:)

günaydın kızlar bişey soracağım size
burda okumuştum elmanın karbonhidrat değeri yüksekmiş elma yemekten korkar odum hee :1:
fazla etki edermikine:bbo:

ha bide farmasi kaç zamanda 58 düştün

2.5 ayda canım

günaydın kızlar bişey soracağım size
burda okumuştum elmanın karbonhidrat değeri yüksekmiş elma yemekten korkar odum hee :1:
fazla etki edermikine:bbo:

ha bide farmasi kaç zamanda 58 düştün
2.5 ayda canımcım
günaydın canım. farmasi artık sen yavaş yavaş ağırlık çalışmaya başla bence. sarkık olmayabilir ama kas oranını artırman gerekiyo bence. şekilli kaslı kolların olur göğüslerin sarkmaz. sırtın kaslı olur. bunu için 2 tane alacağın dumbel yeterli. televizyon izlerken bile çalışablirisin. yaş ilerledikçe kaslar eriyomuş bu yüzden kas oranını arttırmak gerekiyor.
canım benim etlerim çok sıkıdır sarkık etli değilim bir görsen beni çocuk sanırsın çok da minyonum yaşım 33 millet beni 25 anca sanıyor :1:
farmasiciğim yaşım 20:) küçüküm daha:D dün iştahım sabah spor yapmamama bağlı olarak ve evden hiç çıkmamama bağlı olarak açıldı galiba ben de şimdi spor yapacağım o yüzden :)) bu arada seni tebrik ediyorum:))
çok teşekkür eerim canımcım yaşın ufak bana göre metabolizman çok daha hızlıdır ya da hızşandırabilmen daha kolay olur o da bol su içmekle ve de meyve özellikle de elma yemekle oluyor.
bir de ben elma sirkeli ballı suyun çok yararını görüyorumopuyorumnanaktan

kızlar okulda yediklerim , içtiklerim

1 bardak çok açık az şekerli çay
500 ml den fazla su
200 ml muzlu süt
4 adet fındık
7 adet leblebi
1 paket mavi yeşil light çubuk kraker

şu anda evdeyim öğleden sonra resmi tatil okul yok

elma sirkeli ve ballı suyumu içiyorum ( 250 ML )

birazdan günüm var oraya gideceğim artık ikramlara bir göz atar ölçülü yerim kaydirigubbakcemile3

Back
X