Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bende açlık krizi olduğu için bende araştırdım bu konuyu.
Otacı artık Lif falan üretmiyormuş....
ama karnıyarık otu lifi varmış.Solgar'ın(yani güvenilir marka)
yemekten önce alınıyormuş
tek etkisi tok tutmak bi de bağırsakları düzenli çalıştırmak..
yani ufak bir yardımcı olabilir.Ama siz böyle birbuçuk iskenderden felan söz ederseniz bilemiyorum yani..beni hangi lif engelleyecek:tomato:
ya neden yediklerime kimse yorum yapmıyor ki kendimi hiç buraya ait gibi hissetmiyorum( dışlanmış gibi
(
yaaa kızlar bana kızın belki düzelirim ben bugün diyeti bozdum galiba :sinifsinif: reglime iki üç gün var ama ondanmı bilmiyorum yediklerimi yazayımda bir bakın 8:00 2 bardak ılık su 1 kuru kayısı 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin 4 kaşık melemen 2 şekersiz çay 12.30 1 bardak adaçayı 13.45 1 tabak yoğurtlu karnıbahar kızartması yarım kıymalı pide 1 kaşık un helvası 16.00 1 avuç fındık 1 paket sunta bisküvi 7 tane kuru kayısı 1 elma 1 mandalin 1 salkım üzüm 1 fincan kış çayı 1 mandalin 22:00 1 avuç fındık 1 mandalin 1 kase keten tohumlu kayısılı yoğurt.... ne yesem iştahım kapanmadı sanki çıldırdım Allahım napıcam yaaa.......
bende önceden olsa cipsleri çikolataları alıp oturmuştum ama şimdi yemeyeyim diye meyve kayısı kepekli bisküviyle geçiştirmeye çalıştım ama genede yediklerim çok oldu acaba beşli çay içsem iştahım kapanırmıydı içmek aklıma gelmediadet dönemi sendromu eskiden bendede çok oluyodu bol meyve ye canım
bende önceden olsa cipsleri çikolataları alıp oturmuştum ama şimdi yemeyeyim diye meyve kayısı kepekli bisküviyle geçiştirmeye çalıştım ama genede yediklerim çok oldu acaba beşli çay içsem iştahım kapanırmıydı içmek aklıma gelmedi(
tavsiyen için sağol arkadaşım yarında olursa öyle yaparım artık malum bugün yiyecek yerim kalmadı artıkkaydirigubbakcemile3sıcak süte bitter çikolata ekle ve iç iyi geliyo
kızlar bugun dahiliyeye gittim hipotiroid war dedi ilaca başladı bu ilaç kilo wermene yardım eder dedi hawalara uçtum yaaa:)
ara öğun için çok değilmi bunların tamamı?demin 1 şişe maden suyu içtim. şimdi yeşilçay içiyorum 2 bardak ardından 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı olacak
canım artık rahat rahat kilo verirsin hihoyyyt
ha.....aynisini o videoda anlatiyorlardi..bu tür icecekler iyi deyilmis..kaydirigubbakcemile5canım gene kendiniz bilirsiniz de bence hiç bunlara gerek yok ya yan etkisi vs olursa ayrıca bırakınca kaldığın yerden devam kilo almaya ne gerek var yeme stilinizi yaşam boyu sağlıklı beslenme haline getirin daha kolay ve kalıcı en önemlisi sağlıklı olur.
önemli olan BİLİNÇ kazanmak....saygıyla bitanemopuyorumnanaktan
benim pek bilgim yok canim ..o yüzden yorum yapamiyorum..bende sizlerden ögreniyorum..sadece okuyorum örnek olarak kafamda tutmaya calisiyorum yiyip ictiklerinizi...bu arada benim kilo durakladi....bugünde zaten biraktim kendimi biraz..sarimisak yogurtlu kizartma sebse yedim siyah kepekli ekmekle:kedi:ya neden yediklerime kimse yorum yapmıyor ki kendimi hiç buraya ait gibi hissetmiyorum( dışlanmış gibi
(
ayni sorun bendede var 2 günden beri..Çok üzgünüm çoookne güzel hedef kilona ulaştın sen ben hala ilk seferki irademi yakalayamıyorum çıldıracağım :'(
iyi fikir canim..yarin aynisini bende yapacagim..banada birseyler oldu son günlerde...bende cildiracagum..offfffsıcak süte bitter çikolata ekle ve iç iyi geliyo
dünde diyetisyende beklerken canımı sıktılar. benim grupta obez denecek kadınlar var. neyse işte ben erken gittim ilk sırayı aldım. sonra geldiler yanıma. işte sen neden geliyosun hastamısın falan diye sordular. bende yok dedi zayıflamak için. 83 kiloydum zayıfladım dedim. siz ne zamandır geliyosunuz beni 2 ayda normal kilolu yaptı dedim. hay demez olaydım ne bileyim o kadar kompleksli olacaklarını. bana döndüler senin kilo yok ve hala geliyosun bence sen psikologa git belkide kendini kilolu görüyosun dediler. işte bizde zayıflarsak yüzümüz bu kadarmı kalacak ay hiç zayıflamayalım o zaman yazık aç olduğu her halinden belli gören sadaka verecek dediler. ulen sesimi yükseltsem yükseltemem maşallah dombik dombikler. üzerime çıksalar altta tost gibi dümdüz yaparlar seste çıkaramadım baktım kaldım saf saf