• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...
sabah yine erkenden kalktım sporumu yaptım şimdi kahvaltı yapacağım...
hugocuğum gönderdiğin link için teşekkürler canım... calleneticsdeki hareketlere benziyor... bir kaçı farklı... ben baya call yapınca çok zorlanmadım hareketleri yaparken... dün yeniden başlamıştım süper inceltiyor... 1 ayda farkı görüyorsun calleneticsle... ek olarak orada olmayan senin gönderdiğinde olan hareketleri de yaparım sağol canım...

kol içinde bunları yap cnım. illa dambıl şart değil birer litrelik cola şişelerine su doldurpta yapabilirsin. kol egzersizden çok kas içindir. kas oranını arttırmak içindir. şekillendirmek içindir. mutlaka uygulamanı tavsiye ederim sonuçlar inanılmaz.

bende içtim demin güzelde oldu. canım kabuk tarçın şu bikldiğimiz çubuk tarçınmı. birde bunu bir keremi kullanıyosun yoksa bikaç kez kullanıyomusun çubuk tarçını

evet canım çubuk tarçın ben çaya sütlü kahveyeküçük çubuk tarçın koyuyorum sonrada atıyorum.çok tok tutuyor hemde canım şekerli şeyler istemiyor.yoğurdada bildiğimiz toz tarçını ekliyorum ara öğünlerde tüketiyorum ben böyle seviyorum

profesyonel sporcuların çalışma programı. elbette sonuçlar mükemmel oluyor. inanamazsınız sonuçlara. özellikle karın için olanları maraton sporcuları yapıyor. kol egzersizleride spor salonunda uyguluyorlar ama sağolsun internete vermişler bizde evde yapabiliyoruz.

kol içinde bunları yap cnım. illa dambıl şart değil birer litrelik cola şişelerine su doldurpta yapabilirsin. kol egzersizden çok kas içindir. kas oranını arttırmak içindir. şekillendirmek içindir. mutlaka uygulamanı tavsiye ederim sonuçlar inanılmaz.

benim stepperın önündeki gidon kolları çalıştırıyo canım... farklı noktalardan tutunara değişik şekilde çalışabiliyosun...ama keydettim linki stepperdan sıkılınca denerim sağol canım...

günaydın kızlar sabah 2 bardak su içtim kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 1 kk peynir 4 y.zeytin ve maydanoz yedim 1 sb. şekersiz sütlü kahve içtşim

günaydın güzellerimmmm

nasılsınızz iyisinizdir umarıımmm
güne birbuçuk su bardağı(ikea bardağı:)) su ile başladım
kahvaltıyı bir tabak yarım yağlı süt eşliğinde cornfileks ile yaptım şimdi çay içiyorum
dün inanılmaz abarttım..kötü örnek olmak istemiyorum :(
annemlerdeyim, uzun zamandır gelmiyorum annem babamda sağ olsun tıktıkça tıktıklar:9: yemesem olmaz bana has yapılıp alınan şeyler, o yüzden bugün söz veriyorum kendime ve sizee çook dikkat edeceğimm, normal günde yediğimden en az 300 kl eksik yemem lazıımm öpüyoruum sizleriii çoook :16::9:

Son düzenleme:
merhaba kizlar.125 ip atladim ogle yemegimide yedim geldim
kahvalti1 dilim ekmek 1 yumurta 1/2 kk peynir
oglen4 yemek kasigi kadar yagsiz makarna sadece haslarken 1 yemek kasigi tencereye koydum 180 gr.lik ton baliginin yarisindan azini makarnamla karistirrip ketcapla tatlandirdim

kızlar benim 3 saat sürem doldu şimdi bir türk kahvesi içeceğim. öğleye tavuk sote var. akşamada kırmızı mantar yemeği yaptım.

egzersizler süper ama bu araba sileceği egzersizine takıldım.hangimiz yapabiliriz ki onii:18:
6_9.jpg

egzersizler süper ama bu araba sileceği egzersizine takıldım.hangimiz yapabiliriz ki onii:18:
6_9.jpg

ayyy barifks i bara tutunun diye okumuşum ben... dün cepten bağlandığımda bakmıştım yazılar küçük görünüyordu... bara diye okuyunca ben masanın altına girdim ayaklarımı yukarı kaldırıp masaya tutunup yaptım...:60:

Son düzenleyen: Moderatör:
ormanlık yerlernden toplanıyor canım. bizim buralarda melki derler. sonbahar zamanı yağmurlarla çıkar. güzel hoş bir tadı vardır.

bana hep mantar zehirleyecekmiş gibi gelir:9: hiç tadına bile bakmadım ömrümde... ama eşime tavuklu kaşarlı yaparım arada...

dün spor günümdü yaptım bugün rahatım. bende saç maskemi yaptım. 1 baş sarımsağı dövüp zeytinyağının içinde bir gün beklettim. sonra içine bir yumurta sarısı koydum karıştırıp masaj yaparak sürdüm. bu arada maibeyazım senin vardiğin karanfil suyunuda kullanıyorum çok etkili. sağolasın canım dökülmeleri durdurdu. saç çıksın diyede haftada bir bu sarımsak kürünü uyguluyorum. eskiden içine bitkisel yağlarda eklerdim ama ben o bitkisel yağlara artık güvenmiyorum. içinde kimyasallar vardır kesin. o yüzden doğal yapıyorum çok iyi sonuçlar aldım 1 ayda süper saç çıkardı. diyet yaparken saçlar cansızlaşıyor bu kür çok iyi geliyor. ama tabikide devam şart. haftada 1 kez yapıyorum. dün akşam eşim diyor saçların ne güzel banada hazırla o saç maskesini haftada 1 bende yapayım dedi.

bana hep mantar zehirleyecekmiş gibi gelir:9: hiç tadına bile bakmadım ömrümde... ama eşime tavuklu kaşarlı yaparım arada...

bizim buralarda herkes alır yapar. hatta annemler bu mevsimde mantar toplamaya gider. onlar anlıyor zehirlimi zehirsizmi. bildik devamlı yediğimiz mantarı alıyorum pazardan. kültür mantarıda tavuklu kaşarlı güzel oluyor gerçektende. hele sen yaparsında yenmezmi canım

Back
X