Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar...
sabah yine erkenden kalktım sporumu yaptım şimdi kahvaltı yapacağım...
hugocuğum gönderdiğin link için teşekkürler canım... calleneticsdeki hareketlere benziyor... bir kaçı farklı... ben baya call yapınca çok zorlanmadım hareketleri yaparken... dün yeniden başlamıştım süper inceltiyor... 1 ayda farkı görüyorsun calleneticsle... ek olarak orada olmayan senin gönderdiğinde olan hareketleri de yaparım sağol canım...
hugocuğummm ben 60,5 olmuşum canım....
bende içtim demin güzelde oldu. canım kabuk tarçın şu bikldiğimiz çubuk tarçınmı. birde bunu bir keremi kullanıyosun yoksa bikaç kez kullanıyomusun çubuk tarçını
kol içinde bunları yap cnım. illa dambıl şart değil birer litrelik cola şişelerine su doldurpta yapabilirsin. kol egzersizden çok kas içindir. kas oranını arttırmak içindir. şekillendirmek içindir. mutlaka uygulamanı tavsiye ederim sonuçlar inanılmaz.
kızlar benim 3 saat sürem doldu şimdi bir türk kahvesi içeceğim. öğleye tavuk sote var. akşamada kırmızı mantar yemeği yaptım.
egzersizler süper ama bu araba sileceği egzersizine takıldım.hangimiz yapabiliriz ki onii:18:
![]()
egzersizler süper ama bu araba sileceği egzersizine takıldım.hangimiz yapabiliriz ki onii:18:
![]()
kırmızı mantar ne cnm
ormanlık yerlernden toplanıyor canım. bizim buralarda melki derler. sonbahar zamanı yağmurlarla çıkar. güzel hoş bir tadı vardır.
bana hep mantar zehirleyecekmiş gibi gelirhiç tadına bile bakmadım ömrümde... ama eşime tavuklu kaşarlı yaparım arada...