• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde bizim buralarda yapılan bir hamur işimiz vardır. akıtma derler burda. unu kaba koyup içine 1 çay bardağı ılık suda erittiğimiz mayayı koyuyoruz suda ekleyip akışkan hale gelene kadar karıştırıyoruz. kek hammuru kıvamında. sonra bunu bekletiyoruz. ben akşamdan yaparım sabaha hazır olur. çok kabarıyor. sonra bunu teflonu yağlayıp ısınca döküyoruz kaşıkla. altı pişince ters çeviriyoruz. üzerine yerken tereyağı sürüp yiyoruz ama tabikide çok kalorili oluyor.

birde bizim buralarda yapılan bir hamur işimiz vardır. akıtma derler burda. unu kaba koyup içine 1 çay bardağı ılık suda erittiğimiz mayayı koyuyoruz suda ekleyip akışkan hale gelene kadar karıştırıyoruz. kek hammuru kıvamında. sonra bunu bekletiyoruz. ben akşamdan yaparım sabaha hazır olur. çok kabarıyor. sonra bunu teflonu yağlayıp ısınca döküyoruz kaşıkla. altı pişince ters çeviriyoruz. üzerine yerken tereyağı sürüp yiyoruz ama tabikide çok kalorili oluyor.

yazmayı unutmuşum hamuruna tuzda koyuyoruz. bi nevi mayalı krep gibi

dün spor günümdü yaptım bugün rahatım. Bende saç maskemi yaptım. 1 baş sarımsağı dövüp zeytinyağının içinde bir gün beklettim. Sonra içine bir yumurta sarısı koydum karıştırıp masaj yaparak sürdüm. Bu arada maibeyazım senin vardiğin karanfil suyunuda kullanıyorum çok etkili. Sağolasın canım dökülmeleri durdurdu. Saç çıksın diyede haftada bir bu sarımsak kürünü uyguluyorum. Eskiden içine bitkisel yağlarda eklerdim ama ben o bitkisel yağlara artık güvenmiyorum. Içinde kimyasallar vardır kesin. O yüzden doğal yapıyorum çok iyi sonuçlar aldım 1 ayda süper saç çıkardı. Diyet yaparken saçlar cansızlaşıyor bu kür çok iyi geliyor. Ama tabikide devam şart. Haftada 1 kez yapıyorum. Dün akşam eşim diyor saçların ne güzel banada hazırla o saç maskesini haftada 1 bende yapayım dedi.

cnm bende diyete başladım saçım dökülmeye başladı şu tarifi daha açık yazarmısın ne kdar zeytinyağına koyuyorsun birde saçında ne kadar bekletiyorsun inceliklerini yazarsan sevinirim.

cnm bende diyete başladım saçım dökülmeye başladı şu tarifi daha açık yazarmısın ne kdar zeytinyağına koyuyorsun birde saçında ne kadar bekletiyorsun inceliklerini yazarsan sevinirim.

canım zeytinyağı kaliteli olsun. ben göz kararı koyuyorum 1 çay bardağı vardır. saçımda en az 2 saat en fazla 4 saat bekletiyorum canım. özellikle seyrek yerlere içindeki sarımsaklarla iyice masaj yapıyorum canım. kokusu oluyo ama 2. gün geçiyo zaten öyle çok kokmuyo zaten. 1 baş sarımsağı havanda dövüp ekliyorum. 1 gün bekletiyorum cam şişede ağzını kapatıp. ertesi gün masaj yaparak sürüp sarıyorum.

canım zeytinyağı kaliteli olsun. ben göz kararı koyuyorum 1 çay bardağı vardır. saçımda en az 2 saat en fazla 4 saat bekletiyorum canım. özellikle seyrek yerlere içindeki sarımsaklarla iyice masaj yapıyorum canım. kokusu oluyo ama 2. gün geçiyo zaten öyle çok kokmuyo zaten. 1 baş sarımsağı havanda dövüp ekliyorum. 1 gün bekletiyorum cam şişede ağzını kapatıp. ertesi gün masaj yaparak sürüp sarıyorum.

teşekkürler cnm yumurta sarısını saçımıza süreceğimiz zaman mı katıyoruz

öğlen 1 kepçe çorba 2 yk yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği roka köfteli patates yemeği yapmıştım. 8 adet köfte 3 adet patates(köfte ve patates bilye boyutunda) yedim

teşekkürler cnm yumurta sarısını saçımıza süreceğimiz zaman mı katıyoruz

evet canım yumurta sarısını saçımıza maskeyi süreceğimiz zaman ekliyoruz. aslında bulabilirsen bıldırcın yumurtası ekle 2 tane saça sürerken. eğer bulamazsan normal yumurta olur

benim eşofmanlar falan evde giydiklerim emanet duruyo ya sanki başkasından almışım gibi. 8 kilo daha verince demekki hiç giyemeyeceğim

eşim hasta. boğazları şiş. çalışıyo işyerinde demin aradı bayağı nazlanıyo ilgi bekliyo sevgi böcüğü. neyse dedim sana tavuksuyuna çorba yapayım dedim tamam dedi. şimdi onu pişiriyorum yağsız yapacağım. akşama 1 kepçe bende içerim

tüm gün yediklerimi yazaym eleştirilere açığım
sbh(7.30)
-3adet cewiz
-1 kase çorba
-1dilim ekmek
-1 zeytin
-yeşil çay
ara(10.30)
-4tane çizi 2sopa form çubuk
öğle(12.30)
-1kase çorba
-1kase salata
-tawuk haşlama
-1 dilim ekmek
ara(15.00)
-1 kase çorba
-zeytinli poğça
...........................................işyerinde sinirim bozuldu oturdm ydm kızdım kndime:(burdan sorasını nasıl yapayım:(

Back
X