kizlar bugun hic havamda degilim.sadece burda gorunmek istedim.elim kolum tutmuyoki yediklerimi dusunup yaziyim.su an sadece susadim.gurultu icin bi ilaci olan varmi he bide hemoroid sorunu icin bi bildiginiz varsa ozelen paylasirsaniz sevinirim.sizi seviyorum.
ya o kolayda şunu bilmek gerekiyor acaba sen 2 gündür diyeti neden bozdun. bu sorunun cevabı önemli. diyetteyim diye düşünüp kendini kısıtlı hissettiğin içinmi canın bişeyler çekiyor
gecmis olsun hugocum.ihlamura dayan hemen canim:94:
farmasicim harikasin canim 38 beden ha. darisi basima 38 beden 55 kilo olmak
yok cnm diyet lafına talımadımçok da sağlıklı güzel gidiyordu eşim ne verse yok diyordum.ama çarşambaya tartıya çıkıpta 3 hafta içinde 1.6 kilo verdiğimi görünce çok morelim bozuldu herkes 5-10 kilo veriyor bir ayda ben neden 2 kilo veriyorum diye öyle açıldı boğazım açlıktan diyetten değil çok da güzel gidiyordu ya
sence cnm 2 gündür yediklerimi nasıl yada ne kadar sporla eritebilirim
geçmiş olsun hugocuk
geçti ama hayırlı cumalar canım ben ancak girebildim nete birazdan yine çıkıcam kursa gidicem bende bugün üç dört aydır görüşemediğim çokta sevdiğim bir arkadaş gubuyla karşılaştım hepsi çok zayıflamışsın seni açmı bırakıyorlar dedilerkızlar bugün öğleden sonra okulda sadece 1 kuru erik yedim
evde şimdi 600 ml su içtim okuldan geldiğimden beri
okulda bir öğretmen arkadaş bugün çok iyi zayıfladın dedi kendisi baya bi kilolu 46 yaşında enli boylu sanırım 85 kg kadar rahat vardır.
başka biri öğlen yemekten okula gittiğimde hocam sen her gördüğümde zayıflıyorsun ne yapıyorsun dedi
ayak üstü artık 5 -10 dk anlattım
ben eve gider gitmez eliptik bisikletimi yapacam bugün yediklerimden dolayı hiç açıkmadım yemek de görmek istemiyorum spor sonrası süt meyveyle bugünümü bitireyim bari
gecmis olsun hugocum......
canim bilgin varmi acaba..gecenlerden tesadüfen bir yerde okudum..meyveyi proteinli bir yiyeceklen beraber yenirse daha saglikliymis...meyve sekeri yag olarak depolanmiyormus o sekilde
hmmm ...mesela findik veya badem len olabilir öyle ise ..örnek -1 elma yanina 10 badem veya findikevet canım uzmanlar öyle söylüyorlar
10 adet patlıcanın kemer patlıcan olsun yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.
Alevi iyice kıs, yarım saat yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.
Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç. -Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç. 10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek
cnm benim arkadaşrım bu kürü kullandı ve çok rahatladılar onun için gönül rahatlığıyla sana öneriyorum
hmmm ...mesela findik veya badem len olabilir öyle ise ..örnek -1 elma yanina 10 badem veya findik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?