60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

10 adet patlıcanın kemer patlıcan olsun yeşil sap kısmını patlıcandan ayır. Temizce yıka; bir tencerede 10 bardak suyla kaynat. Kaynamaya başlayınca tencerenin kapağını kapat.
Alevi iyice kıs, yarım saat yavaş yavaş kaynasın sonra ocağı kapat. Kapağı açmadan kendi kendine soğusun. Soğuyunca içindeki sapları at. Sarı rekli suyu buzdolabına koy.
Akşam yatarken aç karnına 1 su bardağı iç. -Sabah Kalkınca aç karnına 1 su bardağı iç. 10 bardak su olduğuna göre bu tedavi 5 gün sürecek
cnm benim arkadaşrım bu kürü kullandı ve çok rahatladılar onun için gönül rahatlığıyla sana öneriyorum

ya o kolayda şunu bilmek gerekiyor acaba sen 2 gündür diyeti neden bozdun. bu sorunun cevabı önemli. diyetteyim diye düşünüp kendini kısıtlı hissettiğin içinmi canın bişeyler çekiyor

yok cnm diyet lafına talımadımçok da sağlıklı güzel gidiyordu eşim ne verse yok diyordum.ama çarşambaya tartıya çıkıpta 3 hafta içinde 1.6 kilo verdiğimi görünce çok morelim bozuldu herkes 5-10 kilo veriyor bir ayda ben neden 2 kilo veriyorum diye öyle açıldı boğazım açlıktan diyetten değil çok da güzel gidiyordu ya
sence cnm 2 gündür yediklerimi nasıl yada ne kadar sporla eritebilirim

canım saat olarak bilemem ama mesela 1 dilim pasta 4 saat yürüyüşle 1 porsiyon sütlü tatlı ise 1 saat yürüyüşe eriyor diyor uzmanlar. sen hergün düzenli cardiyo çalış 1 hafta gider

kızlar bugün öğleden sonra okulda sadece 1 kuru erik yedim
evde şimdi 600 ml su içtim okuldan geldiğimden beri

okulda bir öğretmen arkadaş bugün çok iyi zayıfladın dedi kendisi baya bi kilolu 46 yaşında enli boylu sanırım 85 kg kadar rahat vardır.

başka biri öğlen yemekten okula gittiğimde hocam sen her gördüğümde zayıflıyorsun ne yapıyorsun dedi
ayak üstü artık 5 -10 dk anlattım

Son düzenleme:
ben eve gider gitmez eliptik bisikletimi yapacam bugün yediklerimden dolayı hiç açıkmadım yemek de görmek istemiyorum spor sonrası süt meyveyle bugünümü bitireyim bari

hugocumm geçmiş olsuun

ya bende 64 te takıldım kaldım kızlar yaa puuf niye düşmüyor kilom sizce, ne yapsam diyet mi değiştirsem ?

gecmis olsun hugocum......

canim bilgin varmi acaba..gecenlerden tesadüfen bir yerde okudum..meyveyi proteinli bir yiyeceklen beraber yenirse daha saglikliymis...meyve sekeri yag olarak depolanmiyormus o sekilde

geçti ama hayırlı cumalar canım ben ancak girebildim nete birazdan yine çıkıcam kursa gidicem bende bugün üç dört aydır görüşemediğim çokta sevdiğim bir arkadaş gubuyla karşılaştım hepsi çok zayıflamışsın seni açmı bırakıyorlar dediler nazara inanırmısınız kızlar ben bir kaç senedir çok inanıyorum çünkü bazen böyle dikkatler üstüme çekilince gözümün üstünde aniden bişey çıkıyor bugünde arkadaşlardan ayrıldım eve geldim göz kapağımda yine bişey çıktı çok ilginç yaa rahatsız ediyor inşallah çabuk geçer bugün yediklerim 8.00 2 bardak ılık limonlu su 8.30 2.5 dilim kepek eknek domat salatalık peynir zeytin 2 şekersiz çay 12:00 1 fincan az şekerli nescafe 1 ısırık çikolata 14:30 1.5 kepçe buğdaylı ayran çorbası 1 kepçe etli kuru fasulye 20:00 gibide 4 kaşık kısır ve küçük bir dilim tiramisu yiycem kursta arkadaşla sözleştik ikramlarımızı götürüp keyif yapıcaz

ben eve gider gitmez eliptik bisikletimi yapacam bugün yediklerimden dolayı hiç açıkmadım yemek de görmek istemiyorum spor sonrası süt meyveyle bugünümü bitireyim bari

2 gündür neler yedinki. belki fazla değildir sana öyle geliyordur canım

cok tesekkurler canim bugun inanilmaz acilar cektim.memlekette olsam burun kivirdigim isirgani icecegim bunu burdda yapabilirim.insallah en kisa zamanda zayiflar saglikla incecik olursun.hem hasta hem gurbettekinin duasini aldin canimpatlicanlari eziyimmi yoksa sadece suyunimu iceeyim

dün 1 elmalı pasta 3 dilim çavdar ekmeği ile ballı 1 kase çorba 2 dilim çavdar ekmeği ve çekirdek normal yediğim listenin dışında yediklerim.asıl bugün çok yedim 3 dilim ekmek bal, bir simit, yarım poaça, 1 tavuk dürüm ve ayran öğlene kadar bunları yedim ve bir dahada bişey yemedim zaten yemeyede niyetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…