maşallah 4 tane demek ne kadar güzel yaa sen de iyice alışmışsın canım arkadaş gibi onlara
gercekten cok zeki ve cok sekerlermis...beni heveslendirdin alsammiki yinezaten esim cok istiyo..
eve alma canım çikolata yada tatlı türü bişeyler almayınca da yemezsin
evet canım çok alıştım hemde. sanki çocuklarım gibi. gelirler yanıma bıcır bıcır insan bakmaya sevmeye doyamıyor. rengarenkler. erkeğin biri yeşil diğeri mavi. kızların teki yeşil diğeri mavibeyaz pamuk gibi topacık bir kız. çokta haylazlar eğer akşam eşimle televizyona fazla kaptırıp kendimizi onlarla ilgilenmezsek başlıyorlar üzerimizde uçmaya. dikkat çekiyorlar
arkadalar meraba ben 2 gündür diyeti aşırı bozdum kendimi toparlayabilmek için ne yapmam lazım eski düzenime nasıl dönecem aç değilkken bile yemeye başladım şuan yemek görünce midem bulanıyor o kadar yedim 2 gün yediklerimi nasıl yakacam bana yol gösterin bir daha hiç tartıya çıkmayacam bir çıkdım düzen gitti ya:-(yardımmmmmmmm edinnnnnnnnnn
canim zaten o tarti insanin azmini kiriyo...sik tartildiginda insani ümitsizlige düsürüyo o yüzden bende bugünden itibaren karar verdim ayda 1 kere olmasada en fazla 2 kere tartilacagim ama hergün veya her hafta kötü oluyo tartilmak..ama diyete baslamak istiyorsan hergün yemeyini azaltarak basla ...ben kendimi o sekilde alistirdim...aniden bugün diyete baslayacagim dedigin zaman o diyetin her zaman bozulma riski var..cünkü bedenimiz birden ne oluyo moduna geciyo kabul etmiyor ani diyeti..
2 günlük fazla yediğim şeyleri kaç saat sporla eritebilirm arkadaşlar yardım edinnnnnnnnn
selam kızlar ben geldim. ya eşimden grip banamı geçti ne başım tutmuyor çok ağrıyor. 1 saat uzandım şekerleme yaptım geçti şimdi iyiyim. dünde aynı şey olduydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?