60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim birbuçuk kepçe yayla çorbası,birbuçuk kepçe patates salatası,3 tane izmir köfte bir dilim kepek ekmeği kadayıf tatlısıda vardı ama ben almadım.

maşallah 4 tane demek ne kadar güzel yaa sen de iyice alışmışsın canım arkadaş gibi onlara

evet canım çok alıştım hemde. sanki çocuklarım gibi. gelirler yanıma bıcır bıcır insan bakmaya sevmeye doyamıyor. rengarenkler. erkeğin biri yeşil diğeri mavi. kızların teki yeşil diğeri mavibeyaz pamuk gibi topacık bir kız. çokta haylazlar eğer akşam eşimle televizyona fazla kaptırıp kendimizi onlarla ilgilenmezsek başlıyorlar üzerimizde uçmaya. dikkat çekiyorlar

gercekten cok zeki ve cok sekerlermis...beni heveslendirdin alsammiki yine zaten esim cok istiyo..

canım bakabileceksen al tabiki. çocuklarda sever. ama sadece yemle beslemiyorum taze sebze ve meyvelerde veriyorum ben periyotik olarak. yemler vitaminsiz. birde en kaliteli vitaminden alıyoruz. ondanda hafta aşırı sularına ekliyoruz. sağlıklı beslenince sağlıklı oluyorlar. nazar deymesin 1 yılı geçti daha hiç hastalanmadılar ama gözüm hep üzerlerinde. ishal soğuk algınlığı vs.. pekçok hastalığını anlıyorum tedavi edebiliyorum. eşimle deniz kıyısından midye kabuğu topladık kabukları dövüp kumlarına ekliyorum kalamar kemiğide topluyoruz o da gerekli. yani dört dörtlük ilgileniyorum

eve alma canım çikolata yada tatlı türü bişeyler almayınca da yemezsin

ben cikolatayi evden kestim...diyete baslamadan önce yaptim bunu..cünkü cocuklarin istahini kesiyordu sürekli cikolata istiyorlardi..simdi cok iyi yiyorlar..özelikle ogluma resmen yalvarir gibiydim..oglum bu yemeyi yersen sunu alcam bunu alacam diye cok yoruyordu beni...simdi okadar deyil cok sükür...halbuki övünmüs gibi olmasinda yemeklerimde cok lezetli olur esim bayilir yemeklerime.cikolta yasaklaninca eve oglumda yemeklerimi sevmeye basladi......esimde benimle beraber kilo veriyor simdi zaten vermesi gerekiyordu göbek yapmisti..

arkadalar meraba ben 2 gündür diyeti aşırı bozdum kendimi toparlayabilmek için ne yapmam lazım eski düzenime nasıl dönecem aç değilkken bile yemeye başladım şuan yemek görünce midem bulanıyor o kadar yedim 2 gün yediklerimi nasıl yakacam bana yol gösterin bir daha hiç tartıya çıkmayacam bir çıkdım düzen gitti ya:-(yardımmmmmmmm edinnnnnnnnnn

ayyyy nasıl özendim şimdi harika vallahi ama ben nöbetli çalıştığım için evde uzun süre bulunmuyorum ya bir tane muhabbet kuşum vardı yemi, suyu herşeyi olduğu halde öldü...çok üzüldüm..ondan sonra almadım bir daha kuş.. zaten yalnız yaşayınca evde sıkılır onca saat yaaa

canim zaten o tarti insanin azmini kiriyo...sik tartildiginda insani ümitsizlige düsürüyo o yüzden bende bugünden itibaren karar verdim ayda 1 kere olmasada en fazla 2 kere tartilacagim ama hergün veya her hafta kötü oluyo tartilmak..ama diyete baslamak istiyorsan hergün yemeyini azaltarak basla ...ben kendimi o sekilde alistirdim...aniden bugün diyete baslayacagim dedigin zaman o diyetin her zaman bozulma riski var..cünkü bedenimiz birden ne oluyo moduna geciyo kabul etmiyor ani diyeti..

birde lesli sansone ninde faydasi cok oluyo..fazla yemek yedigimiz zaman bence en uygun spor...veya acikhavada hizli yürüyüs ben bu sekilde yapiyorum fazla kalori aldigim zaman..

Son düzenleme:

teşekkürler cnm desteğin için ne güzel sıkılaşıyorum tamda bayram çok az kalmışken boşuna 2 günümü ziyan ettim.cnm lesli indiremedim olmadı ya banada gönderebilrmisin ben de istiyorum yapamyı

bugun yediklerimi yazıyorum kendime sinirrrr olmaktayım!!
sabah: kaşarlı tost portakal suyu
ara:çikolatalı süt
ara2:eti form bisküvi 3 adet çukulatalı olanlardan
öğlen: 1 kepçe mercimek çorbası 1 kaşık susuz taze fasülye yarım dilim ekmek
şimdi: 2 avuç kaju fındık antep fıstıgı 3lüsü

öğlen yemeğimi az yediğim için sanırım canım çok fazla şey çekti:S
akşam ızgara köfte yiyeceğim.

bu arada dünkü menüm:
sabah 2 dilim kepek ekmek 1 kk peynir normal çay
ara: biraz simit tırtıklaadım
öğlen: 1 adet kaşarlı poğaça
ara: elma
akşam: ızgara tavuk 1 adet köfte 1 kaşık bulgur pilavı salata...

offff benden bi şey olmayacak ben anladım.

merhabalar arkadaşlar bugün yediklerim;
sabah kalkar kalkmaz bir bardak su 1 adet kuru kayısı
1 dilim ekmek üzerine yağsız lor peyniri
2 saat sonra kadar tam tahıllı buğday ekmeğiyle yapılmış sandiviç(içerisinde 1 kk beyaz peynir, bir parça akdeniz yeşilliği, domates)
14:00 gibi 2 adet kuru kayısı
1 soda
15 gibi iki tane soğan halkası
1lt su

kizlar bugun hic havamda degilim.sadece burda gorunmek istedim.elim kolum tutmuyoki yediklerimi dusunup yaziyim.su an sadece susadim.gurultu icin bi ilaci olan varmi he bide hemoroid sorunu icin bi bildiginiz varsa ozelen paylasirsaniz sevinirim.sizi seviyorum.

selam kızlar ben geldim. ya eşimden grip banamı geçti ne başım tutmuyor çok ağrıyor. 1 saat uzandım şekerleme yaptım geçti şimdi iyiyim. dünde aynı şey olduydu

2 günlük fazla yediğim şeyleri kaç saat sporla eritebilirm arkadaşlar yardım edinnnnnnnnn

ya o kolayda şunu bilmek gerekiyor acaba sen 2 gündür diyeti neden bozdun. bu sorunun cevabı önemli. diyetteyim diye düşünüp kendini kısıtlı hissettiğin içinmi canın bişeyler çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…