- 6 Ağustos 2010
- 40.211
- 71.926
- 798
öğle yemeğim 6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği bir dilim kepek ekmek 4 yemek kaşığı yoğurt.
canım öğlen yemeğin çok güzel olmuş afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğle yemeğim 6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği bir dilim kepek ekmek 4 yemek kaşığı yoğurt.
selam arkadaşlar sabah acildeydik annem merdivenden düştü Allah korudu sadece omuzda çatlak ve başta bir şişlikle atlattı hamdolsun! annemin kolu askıda dün bayramdaki telaştan bahsetmiştim şimdi bütün işler bana kaldı gibi gözüküyor artık olduğu kadar napalım önemli olan sağlık
selam arkadaşlar sabah acildeydik annem merdivenden düştü Allah korudu sadece omuzda çatlak ve başta bir şişlikle atlattı hamdolsun! annemin kolu askıda dün bayramdaki telaştan bahsetmiştim şimdi bütün işler bana kaldı gibi gözüküyor artık olduğu kadar napalım önemli olan sağlık
pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın
geçmiş olsun cnm
hmmmmm az önce baktim ama pek anlamadim nasil oluyo diye -.-
a.s arkadaşım çok sağol Rabbim başka sıkıntı göstermesin inşallah!ayyyyyyyyyyy çok üzüldüm canım teyzeme geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım selam söyle
sana da kolaylıklar ve sabırlar dilerim canım benim![]()
farmasi gecmis olsun ALlah beterin dan saklasin canim benim teyzemin yanaklarindan öp benim icin gecmis olsun dileklerimizi ilett
merhaba canımcım sabah kahvaltın çok güzel canım, başarılar dilerim bu yolculuğunda ve hayat boyu sürmesini dilerim.
bir de cerenin önerilerine diyecek söz bulamıyorum kulak ver bence.sadece şu çorbayı yarım porsiyon tutarsan ızgara ne yiyeceksen 3 köfte miktarından fazla olmazsa ve bol salata 4- 5 kaşık yoğurtla harika olur. tatlı hiç yeme şu durumda yersen de puding tarzıysa 2 -3 kaşık şerbetliyse 1 tek taneyi aman geçmesin canım olur mu ?
öğlen de mutlaka en azından 1 kepçe çorba ile 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek hoş olur bence aç gitme tatlım
canım ben kilo verme dönemimde sadece müziği açtım 30- 45 dk bol bol göbek attım oynadım.
evde kondüsyon bisikletim var fakat 2 . çocuğumun doğumundan sonra 1 yıl boyunca ona binip 13 kg vermiştim ama nedense şimdi canım bisiklete hiç binmek istemedi sıkıcı geldi bu kilo vermeye karar vermemde. oynamak daha eğlenceli geldi okullar açıldığından beridir de hiç spor yok ne oyun ne başka birşey arabamı almadan önce okul ev arası
500m günde toplamda 3 km yürüyordum şimdi o da yok ama okulda sürekli ayaktayım ve branşım gereği sürekli konuşmakla ayakta geçiyor ve hareketliyim. sanırım bu da bana yetiyor. evde olan bir yere mecburi düzenli çıkışı olmayan arkadaşlara tavsiyem mutlaka gün aşırı spor yapsınlar.![]()
dilemmm benim msn yi ekledin mi canım ?