Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar içtin toplam benim 1.5 litreyi geçti anca 2 litre içebilirim yatana kadarmavliicim yatana kadar 500 ml daha su içerim vakit henüz erkenmiş
boyun kac narinmerhaba kızlar bende 86 dan 68 e 1 yılda anca düşebildim kkya 80_89 topiciyle başladım şuan 6. takımdayım bir artık çok zor gidiyor ne güzel siz 5li rakamları görmüşsünüz bana hayal o günler
devrim neler yaptın 65 e inebilmek için ben artık çok sıkıldım 1 yıl oldu spor hiç yapamadım çalışıyorum aynı zamanda küçük bi kızım var.sadece diyetle düşe kalka bu günlere geldim benden sonra başlayanlar bile 25 kilo verdiler ben bi 69 a düşüyor bi 70 e çıkıyorum 2 gündür fena dagıttım reglim yakın bayrama 67 olmak hayalimdi 70 olmasam onada şükredeceğim nerdeyse
ilk kilolar cabuk gidiyo zaten....bendede son günlerdir takildi...ama sabirlan onlarda gidecek insallah..sadece biraz sabir ve pes etmek yokbenim çok uzun zaman oldugu için bıkkınlık geldi sanırım.motivasyonum azaldı bu ara .moral bozukluguda maalesef yaramıyor bana canı sıkılınca kendini yemege verenlerdenim.regli dönemide acayip iştahım açılıyor inşallah yeniden toparlanabilirim senin adına çok sevindim ne güzel 3 haftada 5 kilo ben 3 ayda veremiyorum gitmiyor artık inat etti bu son kilolar![]()
diyetisyene hic danistinmi...sekerine baktirdinmi..seker yüksekligi varsa oda kilo vermeyi zorlastiriyoyok canım ben hayatımda hiç olmadıgı kadar saglıklı besleniyorum ama sanırım vücut alıştı bu şekle öğün saatlaerim bile aynıdır.biraz şaşırtmak gerek metobolizmayı ama nasıl yapsam ki acaba
ilk kilolar cabuk gidiyo zaten....bendede son günlerdir takildi...ama sabirlan onlarda gidecek insallah..sadece biraz sabir ve pes etmek yok
haklısın sabırlı olmak lazım geçen sene bu zamanlar yeni diyete başlamıştım eger sabırlı olmasaydım bugün bu kiloları göremezdim ve tabiki kk nında çok katkısı var bana.bugün eşim diyorki resmen arkadan baktım incecik duruyorsun dedi bende abartma dedim öyle deme dedi inanki kiloluyken resmen şişti heryerin yürürken bile paytak yürüyordun dedi.çok şükür bugünleri gördüm inşallah 65 ide görürüm sagol canım yaa seninle konuşmak çok iyi geldi bana![]()
diyetisyene hic danistinmi...sekerine baktirdinmi..seker yüksekligi varsa oda kilo vermeyi zorlastiriyo