60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bnde 60 kiloyum ama en az 55 olmalıyım boyum 1.60 burda nasıl organize oluyosnz bna da anlatrmsnz bnde size katılayım

canım hoş geldin , 2 ay takıl bur da en fazla 5 kilo fazlasıyla gider :)
ben neredeyse bir aydır arkadaşlarımın tavsiye ve önerileriyle bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve 2.800 verdim.
düzenli olarak yediklerini paylaş biz de elimizde geldiğince yönlendirmeye çalşırız,
ben çok iyi olmasamda çok deneyimli arkadaşlarımız var. Rahat rahat vereceğine inanıyorum =)
nasıl besleniyorsun canım çok sevdiğin vazgeçemediğin şeyler var mı?

Son düzenleme:
hoşgeldin canım burada yediğimizi içtiğimizi yazıp eleştiriyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz haftanın birincisini seçiyoruz iş te öyle burda ol canım mutlaka kilo verirsin inan.

çok teşekkür ederim canım yorumun için herşey dilerim gönlünce olur

ne demek canım benim ne için burdayız =)

şekersiz necafe içtim bu arada
19:00 gibide akşam yemeğimi yemeyi düşünüyorum

kızlar 250 ml su içtim
1 küçük yerelması yedim ( yaklaşık 1 kk büyüklüğünde)
elma sirkeli ballı suyumu içiyorum ( 250 ml )

son yedigim kayisilar fazla geldi heralde .cok uste uste oldu.hararet basti.cay ictim simdi. biraz daha iyi.hepinize iyi aksamlar.

merhaba iyi akşamlar kaç tane yedin bacımmmmmmmmm eniştem yok mu hararetini alsın :17::9::23:dikkat et motor su kaynatmasın :60:

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese :16:
öğle menümde 1 paket peynirli kraker yedim
ikindi de 1 elma 1 mandalina 2 ceviz yedim
akşam yemeğinde 3 kaşık pirinç pilavı 1 adet fırında karnıyarık ve 1 kase yoğurt yedim

annem de kakaolu sıcak kek yapmış 1 küçücük dilim yemeyi düşünüyorum birazdan
yarın yürüyüş yaparak ve sebze yiyerek telafi etmeyi düşünüyorum

iyi akşamlar herkese :16:
öğle menümde 1 paket peynirli kraker yedim
ikindi de 1 elma 1 mandalina 2 ceviz yedim
akşam yemeğinde 3 kaşık pirinç pilavı 1 adet fırında karnıyarık ve 1 kase yoğurt yedim
canım harika ve çok dengeli sağlıklı bir menü kaşık ölçün tahta mı metal mi ?:16:
annem de kakaolu sıcak kek yapmış 1 küçücük dilim yemeyi düşünüyorum birazdan
yarın yürüyüş yaparak ve sebze yiyerek telafi etmeyi düşünüyorum

o da iyi fikir afiyet olsun hani bana :90::68::84::1:

kızlar topic baya hareketli ne güzel

akşam yemeğimde

pırasa yemeği
makarna
salata
yoğurt var ölçülerini yazarım

canım harika ve çok dengeli sağlıklı bir menü kaşık ölçün tahta mı metal mi ?:16:

o da iyi fikir afiyet olsun hani bana :90::68::84::1:

teşekkür ederim farmasiciğim kaşık ölçüsü de şöyle normal yediğimiz yemek kaşığı yani 3 yemek kaşığı pilav tam ölçmedim ama küçük bir kase kadar oluyor :16:

kilo vermemde bir durgunluk var gerçi hiç veremedim bayramdan sonra ben de gideyim diyetisyene belki bilmediğim bir şey çıkar veremiyorum kilo :26:

sabah kahvaltı yaparken acıkmıyorum ben kızlar öğlen de iyi geçiyor ama ikindi vakti çok acıkıyorum acaba akşam yemeğimi erken mi yesem bu sefer de gece acıkırım herhalde ama inanınki ikindi vakti meyve falan yemek beni doyurmuyor daha da acıktırıyor acaba meyve yerine bir tost mu yapıp yesem

akşam menüm;

3 ymk kşğı yoğurt

3 ymk kşğı kıymalı taze fasulye

1 dilim çavdar ekmeği:16:

bir de yumurta çok zararlımıdır ben et fazla sevmiyorum yoğurt süt peyniri tüketiyorum yumurta da çok seviyorum hemen hemen her gün olsa yerim salatama bile haşlayıp doğruyorum acaba zararlımıdır bilen var mı aranızda

Back
X