kızlar öğle yemeğinde 1 kase mercimek çorbası içtim.1 porsiyon salata yedim.bide altın ekmek yedim 1 tane..2 tanede elma dilimi büyüklüğünde patates yedim. nasıl gidiyorum.
canım altın ekmek ne. ilkkez duydumda :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar öğle yemeğinde 1 kase mercimek çorbası içtim.1 porsiyon salata yedim.bide altın ekmek yedim 1 tane..2 tanede elma dilimi büyüklüğünde patates yedim. nasıl gidiyorum.
ben anlatayım canım. 27 yaşındayım. boyum 170. 3 ay oldu diyete başlayalı. 83 kiloyla başladım. şimdi 70 oldu. ben 3 yıldır düzenli spor yapıyodum zaten o yüzden yağım azdı. şimdi 25 kg. yağ oranım. normal değerde. diyetisyen en az 62 kilo olabileceğimi söyledi yağım az olduğu için. ben diyet listem var onu uyguluyorum düzenli. ayda 1 kezde kontrole gidiyorum canım
bnde şu ana kadar kahvaltım dışında 2tane bisküvi bir dilim börek ve 2 mandalina yedm 1 lt den fazla su içtm 2 bardakta elma çayı içtm
evet canım sporla halledersin sorun olmaz. canım bişey soracağım en son konuştuğumuzda hamileyim demiştin yada benmi yanlış hatırlıyorum başkasıyla karıştıryor olabilirim
83ten 70e inmen süper hugocuk bn hç yağ ölçümü yaptrmadm ama gbeğimn ve basenlermn yumuşaklığından yağ oranımn fazla oldğunu tahmn edebliorm sen spor yapıomşsn yağ yakımını kolaylaştırıcı gerçekten yarar grdğünz bişiler varmı kızlar spor yada yiyecek
canım sağlıklı beslenmeyle ve düzenli sporla yağ yakımı olur. ama kardiyo sporu olmalı yani yürüyüş, tempolu yürüyüş bisiklet yüzme falan. en az 45 en fazla 1 saat spor olmalı bir seferde. ama şu bir gerçekki şeker ve tatlı bırakılmadan göbekten kutulunmuyor. şekeri tatlıyı tamamen keseceksin öğün atlamayacaksın ve gün aşırı en az 45 rn fazla 1 saat yürü göbek falan kalmaz birde dengeli beslen yeter
yok canım karıştırmıyorsun dogru hamileydim ama kalbi durdu bebegimin şimdi yine istiyoruz![]()
selam kızlar...
hugocuk ben yine gidemedim diyetisyene... sabah eşimin kardeşi arabayı almış gitmiş... eşim de iki çocukla otobüste mahvoluruz diye götürmedi.... kızın ayakkabısı da yapılmış onu da alacaktık ne güzel... offf bayramdan sonraya kaldı diyetisyen artık... ama sağlık ocağına gidip şekerimi ölçtüreceğim en azından onun için gecikmemem lazım..
canım bisküvi ve börek kan şekerini yükseltir sonra ani düşüş olur ve iştah açılır. onun yerine meyve yeter ara öüğün için. öğlen ve akşam yemeklerindeyse sebze veya et yesen daha iyi olur.
83ten 70e inmen süper hugocuk bn hç yağ ölçümü yaptrmadm ama gbeğimn ve basenlermn yumuşaklığından yağ oranımn fazla oldğunu tahmn edebliorm sen spor yapıomşsn yağ yakımını kolaylaştırıcı gerçekten yarar grdğünz bişiler varmı kızlar spor yada yiyecek
canım sağlıklı beslenmeyle ve düzenli sporla yağ yakımı olur. ama kardiyo sporu olmalı yani yürüyüş, tempolu yürüyüş bisiklet yüzme falan. en az 45 en fazla 1 saat spor olmalı bir seferde. ama şu bir gerçekki şeker ve tatlı bırakılmadan göbekten kutulunmuyor. şekeri tatlıyı tamamen keseceksin öğün atlamayacaksın ve gün aşırı en az 45 rn fazla 1 saat yürü göbek falan kalmaz birde dengeli beslen yeter
evde yürüyüş yapmaya çalışayım o zmn bnde bde mekik falan çekiorm
hayatım işyerndeym işyerne söleyebleceğim yemekler hep fast food onları yiyemem akşam yemeğimide öğle yemeğimide burda yiyorum çnkü ewe gttiğimde saat 19.30u buluo o saatten snra yemek istemiorm yersemde sadece salata yiyorum onn için düzenm yok
canım dışardan söylemek zorunda değilsinki. akşamdan yemeğini hazırlayıp yanında götürebilirsin. mesela kepek sandviç ekmeği arasına bir küçük kutu ton balığı yeşillik falan güzel olur. veya tavuk göğsünü yağsız baharatlı soteleyip yanına ekmeğinle götürebilirsin canım
hayatım işyerndeym işyerne söleyebleceğim yemekler hep fast food onları yiyemem akşam yemeğimide öğle yemeğimide burda yiyorum çnkü ewe gttiğimde saat 19.30u buluo o saatten snra yemek istemiorm yersemde sadece salata yiyorum onn için düzenm yok
göbek varsa sadece mekikle erimez. sadece ordaki kaslar kuvvetlenir sıkılaşır ama yağ varsa erimez. yağ yakmak için yürüyüş yapabilirsin. tempolu dans edebilirsin ama çok hızlı değil. yağın varsa mutlaka kardiyo sporu yapmalısın başka türlü göbiş gitmez ve şekeri ve tatlıyıda bırakmalısın. en zor ve en uğraştıran zaman alan şey göbektir. sağlıklı dengeli bir diyet ve düzenli spor ayrıca şeker tatlı beyaz undan yapılan hamur işleri kızartmalar şekerli içecekler hatta tatlandırıcıları bile bırakmalısın. şeker olarak meyve yemelisin hergün. öyle inatçıki heryer gidiyor göbek malesef kalıyo
canım dışardan söylemek zorunda değilsinki. akşamdan yemeğini hazırlayıp yanında götürebilirsin. mesela kepek sandviç ekmeği arasına bir küçük kutu ton balığı yeşillik falan güzel olur. veya tavuk göğsünü yağsız baharatlı soteleyip yanına ekmeğinle götürebilirsin canım
onuda düşündm ama o zaman hem öğlende hem akşamda çk fazla ekmek yemş olmazmıyım..
onuda düşündm ama o zaman hem öğlende hem akşamda çk fazla ekmek yemş olmazmıyım..
günlük 5 dilim ekmek veya 6 dilim iyi zaten. mesela bugün börek yedin yine ekmek yemiş oldun canım. veya pilav yediğindede 2 kaşık 1 dilim ekmek yemiş oldun. pilav yediğinde eğer yağlıysa hem ekmek hemde yağ yemiş oldun. ekmeği ekmek olarak değil karbonhidrat olarak düşün. örneğin 2 kaşık pilav veya makarna yediğinde 1 dilim ekmek yemiş oluyosun. börek veya diğer hamur işi veya bisküvi ve krakerlerden alacağın karbonhidratı ölçmüyorum hiç. bunlar denge bozar. sen en güzeli evde yap sağlıklı olsun yağını porsiyon başı 1 kaşık koy. öğlen et yedinse akşam sebze yemeği ye bak nasıl gidecek kilolar
neyse artık bayramdan sonra gidersin canım. sen devlet hastanesi diyetisyeninemi gidecektin canım.
evet canım devlete gidecektim... tıp fakültesi çok uzak... ana bayramdan sonra kızın tıpta randevusu var aynı güne alabilirsem tıpın diyetisyenine gideceğim...