60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yorumun icin tesekkürler farmasim...:71:
sizlerinde yardimlariyala az cok daha saglikli diyet yapmayi ögrendim...:81:

estağfirullah canım burda hepimiz birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz

burda olmasam hayatta bu kadar sürede bu kiloya inemezdim :90::23::82:

kızlar hepinize iyi akşamlar ben gidip bir diyet programı hazırlayacağım ve uymak konusunda da kendimi motive edeceğim

ay kıyamam ben sana. çok azimlisin halbuki çok istiyosun sadece desteğe ihtiyacın var. bak sana bir tavsiyem eğer yapabiliyosan ailenle yemek yeme. ayrı ye. onlar yemek yerken ordan uzaklaş bunu yapabilirsende iyi olur. yemeklerini ayrı yap ye. onlarla yediğin sürece anlaşılan risk olacak

hugocuk senin verdigin bilgilerde cok önemli canim..bi önceki yorumlarinda birsey daha ögrendim...titresim aleti bendede var.pek ise yaramiyo diye kilere indirmistim..bundan sonra bende onu kulanacagim spordan sonra....öncede kullanilsa olurmu..:26:

olur niye olmasın çok hızlı çalıştırma öyle zarar verecek kadar olmasın. şimdi zaten yağ verilirya diyet ve sporla göbekteki kan dolaşımını hızlandırıp daha çabuk olur yağların çözülmesi. yoksa öyle anlatıldığı gibi kas çalıştırmıyor o aletler ama faydası var elbette işte sağlıklı diyet ve kardiyo sporu ve titreşimli kemer beraber kullanılırsa daha çabuk sonuç alınır

olur niye olmasın çok hızlı çalıştırma öyle zarar verecek kadar olmasın. şimdi zaten yağ verilirya diyet ve sporla göbekteki kan dolaşımını hızlandırıp daha çabuk olur yağların çözülmesi. yoksa öyle anlatıldığı gibi kas çalıştırmıyor o aletler ama faydası var elbette işte sağlıklı diyet ve kardiyo sporu ve titreşimli kemer beraber kullanılırsa daha çabuk sonuç alınır

anladim canim...

kizlar ben cikiyorum dizim basladi..hepinize iyi geceler:16:

Selaaam kızlaaaar,

3 ay önce bu topikle beraber 67 kilodan, 59 kiloya düşmüştüm...
Ramazanda biraz fazla kaçırdımm, dikkat etmedim :( 62 olmuştum
tekrar baktımm tekrardan almaya başladım hemen diyete girdim..
Ve 2 kiloyu verdim fakat şimdi 60'dan aşağıya inemiyorumm :((((

2 haftadır kilomda hiçbi değişiklik olmuyorr.. Siz neler yapıosunuz ?
Yardımcı olmak isteyen arkadşlardan tavsiyeler bekliyorum :17:

Selaaam kızlaaaar,

3 ay önce bu topikle beraber 67 kilodan, 59 kiloya düşmüştüm...
Ramazanda biraz fazla kaçırdımm, dikkat etmedim :( 62 olmuştum
tekrar baktımm tekrardan almaya başladım hemen diyete girdim..
Ve 2 kiloyu verdim fakat şimdi 60'dan aşağıya inemiyorumm :((((

2 haftadır kilomda hiçbi değişiklik olmuyorr.. Siz neler yapıosunuz ?
Yardımcı olmak isteyen arkadşlardan tavsiyeler bekliyorum :17:

spor yapıyormusun canım

eve misafir gelir pasta börek eksik olmaz onlardan hadi vazgeçtim nerdeyse hergün yaprak sararlar dolma yaparlar benim çok iradeli olmam lazım yemeyeceğim kendi menümün dışına çıkmamalıyım
ahh canım bende bu durumdan muzdaribim gerçi artık eskisi kadar zorlanmıyorum diyette olmama evdekilerde alıştı bende ben kararlı olunca kimsenin söylediğini önemsemiyorum zamanla onlarda anlayıp ye demiyorlar canım bizim evdede kimsenin kilo sorunu olmadığından her istediklerini yiyorlar akşamları biraz zorlanıyorum çünkü en sevdiğim şeylerden biri akşam tv başında birşeyler yemekti:41:

bugün yediklerim;
bir bardak ılık, bir bardak normal su

kahvaltı;
1kk beyaz peynir,4 zeytin, 1 közlenmiş çarliston,1çay kaşığı reçel
1 buçuk dilim kepek ekm
ara;1 kupa 2 küp şekerli kahve
öğle;
3 yemek kaşığı taze fasulye, 2 ymk kaşığı yoğurt
yarım dilim ekm.
ara; 15 tane leblebi
akşam;
3 ymk kaşığı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
2 parça tavuk
1 kaşık biber kavurması
1 küçük boy haşlanmış patates

çok mu yedim ne:56:

bu arada bu akşam misafirlikteydim herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi :)
çok hoşuma gitti çok sevindirik oldum :)

Son düzenleme:
bugün yediklerim;

kahvaltı;
1 buçuk dilim kepek ekm
öğle;
yarım dilim ekm.
ara; 15 tane leblebi
akşam;
2 parça tavuk
1 kaşık biber kavurması

bu arada bu akşam misafirlikteydim herkes çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsun dedi :)
günaydııın:71:ben bir fazlalık göremedim canım bence güzel bir menü olmuş........ kızlar gece uykudan yediklerimi yazamadım şimdi yazayım 9:00 1 bardak ılık limonlu su 9.30 2 dilim esmer ekmek 4 tane köz yeşil biber peynir zeytin 1 çatal bal 3 şekersiz çay 11.40 1 fincan beşli çay 12.30 3 kaşık fırında karnıbahar 1 büyük tabak börülce salatası yarım muz 14.30 4 tane yassı biber turşusu domat salatalık peynir 1 tane az şekerli çay 18.00 1 elma 1 mandalin üzüm 22.00 1 fincan kış çayı 2 kremalı bisküvi 1 mandalin nasıl kızlar?:26:

Son düzenleme:
günaydııın:71:ben bir fazlalık göremedim canım bence güzel bir menü olmuş........ kızlar gece uykudan yediklerimi yazamadım şimdi yazayım 9:00 1 bardak ılık limonlu su 9.30 2 dilim esmer ekmek 4 tane köz yeşil biber peynir zeytin 1 çatal bal 3 şekersiz çay 11.40 1 fincan beşli çay 12.30 3 kaşık fırında karnıbahar 1 büyük tabak börülce salatası yarım muz 14.30 4 tane yassı biber turşusu domat salatalık peynir 1 tane az şekerli çay 18.00 1 elma 1 mandalin üzüm 22.00 1 fincan kış çayı 2 kremalı bisküvi 1 mandalin nasıl kızlar?:26:
Mavlicim gene harikasın bu gidişle çok uzun sürmeyecek vereceksin inşallah canım kilolarını.
bugün yediklerim;

kahvaltı;
1 buçuk dilim kepek ekm
öğle;
yarım dilim ekm.
ara; 15 tane leblebi
akşam;
2 parça tavuk
1 kaşık biber kavurması

canımcım senin adına çok sevindim listen de çok güzel gerçekten

kızlar sabah kalkınca 06 :00 da ev halkı uyurken canım sıkıldı gardroptaki bazı giysilerimi denedim çocuklarm olmadan önceki giysiler denk geliyor 1 beden giysiler bir de bırakın 42 yi 40 beden aldığım canımm takımlarım belimde dönüyor pantolan takımlarımın ise basen bölgeleri çok çirkin potlu duruyor gerçekten palyaço gibi oluyorum giyince:9:

ya son 1 aydır nereye gitsem zayıflamamdan başka konu yok sanki bir de sıırının peşine düşüyorlar:9:

sabah kalkınca 250 ml su

kahvaltı menüm

1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin
1 kk peynir
1.5 ceviz
1 domates
1 kuru kayısı
1 büyük fincan su ( 250 ml)
tekrar 250 ml su

Mavlicim gene harikasın bu gidişle çok uzun sürmeyecek vereceksin inşallah canım kilolarını.
günaydın farmasicim inşallah bu sefer bende çok inanıyorum hemen vermeyi beklemiyorum ama üç dört ayda istediğim kiloya gelebileceğime inanıyorum siz olmasanız diyet işine bukadar konsantre olamazdım sizinle beraber çok rahat yapıyorum :29: canım kıyafetlerinin bol gelmesi çok güzel bişey benim diyete başlamadan önce kıyafetlerim acayip sıkmaya başlamıştı şimdi ise üzerimde dönüyorlar eteklerimin bellerini çengelli iğneyle kasıyorum kilo vermem bitsin hepsini bir tamirattan geçiricem:6:

kızlar sabah kalkınca 06 :00 da ev halkı uyurken canım sıkıldı gardroptaki bazı giysilerimi denedim çocuklarm olmadan önceki giysiler denk geliyor 1 beden giysiler bir de bırakın 42 yi 40 beden aldığım canımm takımlarım belimde dönüyor pantolan takımlarımın ise basen bölgeleri çok çirkin potlu duruyor gerçekten palyaço gibi oluyorum giyince:9:

ya son 1 aydır nereye gitsem zayıflamamdan başka konu yok sanki bir de sıırının peşine düşüyorlar:9:

sabah kalkınca 250 ml su

kahvaltı menüm

1 dilim kepek ekmek
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin
1 kk peynir
1.5 ceviz
1 domates
1 kuru kayısı
1 büyük fincan su ( 250 ml)
tekrar 250 ml su
afiyet olsun çok güzel menü:46: ben kahvaltı yapmadım 2 bardak ılık limonlu suyumu içtim 1 saat sonra kahvaltı yaparım:56:

Mavlicim güzel dileklerin ve listeme yaptığın yorum için Allah razı olsun canım
inşallah herşey gönlünce olur bitanem seni çok öpüyorum Allah' a emanet olun hepiniz

Mavlicim güzel dileklerin ve listeme yaptığın yorum için Allah razı olsun canım
inşallah herşey gönlünce olur bitanem seni çok öpüyorum Allah' a emanet olun hepiniz
güzel duan için sağol bitanem:48: sende Allaha emanet ol arkadaşım:16:

dün 1 saat tempolu yürüdüm bugün spor yok rahatım biraz önce oturma odamı topladım sildim. eşime bugün revani tatlısı yapacağım. şöyle sünger gibi ağızda dağılıyo. bolda şerbet dökeceğim akşam yer artık.

Back
X