Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim yasemincim inşallah sizler de başarırsınız canım
![]()
merhaba kızlar
bu akşamki menüm
3 yemek kaşığı pırasa yemeği bol limonlu
1 çukur yemek tabağı salata (en az 8-10 kaşık )
1 bardak su ( 250 ml )
selam
menüm
sabah
2 etimek,kücük tabak mozarella,1 fincan kahve
ara
1 paket diyet yogurt
1 dilim baklava
ögle
1 tabak bulgur pilavi
ara
1 bardak yesil cay
3 kurabiye
2 bisküvi
aksam
2 etimek
1 elma
ara 1 bardak tarcinli süt icicem
isirgan otu cayi ve bolca su ictim
selam
menüm
sabah
2 etimek,kücük tabak mozarella,1 fincan kahve
ara
1 paket diyet yogurt
1 dilim baklava
ögle
1 tabak bulgur pilavi
ara
1 bardak yesil cay
3 kurabiye
2 bisküvi
aksam
2 etimek
1 elma
ara 1 bardak tarcinli süt icicem
isirgan otu cayi ve bolca su ictim
selam kizlar...farmasi bence güzel kilo vermisin..hos gözüküyorsun...ama hugocugun dedigi gibi sadece biraz egsesiz calissan yeter ..daha fazla kilo vermene gerek yok bence..
slm bugun itibariyle adet oldum ve yemege basladimmmm küre devam aynen ve lelieyeeeeeee
tv 8 de her sabah 9.30 da ebru salliyla ben pilates yapiyorum...sanirim calisanlanlar icinde yine erken saatlerde tekrari var...tam olarak bilmiyorum ama...sanirim saat sabah 6.00 idiçok teşekkür ederim canımcım yorumun için ben plates filan yapamam nasıl yapılacağını da bilmiyorum ben yürüyü adamıyım ama çocukları bir yere koyup gitmem söz konusu bile değil şu an için.
ama kiloya gelince aslında 160 boyum olabilirsem 52- 53 olsam da fena olmaz hani ama farketmiyor.![]()
bence çok güzel bir menü canım :13:benim bügünkü kahvaltim..yarim dilim kasar 2 kepekli kreker...1 dilim patlamis pirinc..1/4 domates..3 zeytin...1 dal maydanoz..
ara ögün...1 elma ,,10 findik...
öglen...2 kasik kadar karniyarik..1 dilim siyah ekmek...
ara ögün 1 kuru kaysi,, 1 dilim patlamis pirinc 5 badem
aksam yemeyi...yesil kerevis,,,maydanoz,,ve lahana karisimi kendime özel yemek yaptim..tatsiz tussuz oldugundan severek yiyemedim..ama üzerine acili cin sosu döktüm...sonra aklima geldi icinde seker vardi o sozun...neyse birdaha kullanmam cin sozundan.....
sizce nasil kizlar menüm
tv 8 de her sabah 9.30 da ebru salliyla ben pilates yapiyorum...sanirim calisanlanlar icinde yine erken saatlerde tekrari var...tam olarak bilmiyorum ama...sanirim saat sabah 6.00 idi
farmasi 3. fotoğrafında genç kız gibisin canım
oturtmalı elbise çok yakışmış hemde.
çok teşekkür ederim canım çok şımardım şimdi bak zaten 6, 7, 8 . sınıf olmalarına rağmen benden boylu benden kilolu öğrencilerim var yanlarında çocuk gibi kalıyorum![]()