yazmayı unuttum eğer sebze konserve ise veya baklagilse 4 yemek kaşığı ölçüsü canım. bir öğünde et diğer öğünde sebze veta baklagil olacak
tuz serbestmi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmayı unuttum eğer sebze konserve ise veya baklagilse 4 yemek kaşığı ölçüsü canım. bir öğünde et diğer öğünde sebze veta baklagil olacak
yok canım hiç olurmu öyle şey yardımım olduysa ne mutlu. canım şöyle 4 yemek kaşığı yağ hakkın var. sabah zaten kullanmıyosun öğlende. akşama 4 tane kalıyo. mesela 2 salataya 2 yemeğine koyabilirsin. eğer pilavda varsa diğerlerinin birinden kısarsın ayarla yani günlük 4 yemek kaşığını geçmesin. benim genelde 3 yemek kaşığı oluyo. birde çorba varsa 1 kepçe olacak kepçe çok derin olmasın.
tesekür ederim canim peki ara ögünden ne kadar sonra ana ögünün yiyorsun bu saatler cok kafami karistiriyo benim ya,bide ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltimi yapamiyom söyle anlatayim.
sabah 7 7.30 gibi kalkiyom bi bardak suyumu iciyom sonra cocuklari hazirlayip büyük oglumu krese birakiyom ufak ooglumla eve geliyoruz kahvaltimi etmem 9 u buluyo
canım sabah ne kadar erken kahvaltı yapsan o kadar iyi. hemen yapabilirsen daha iyi olur. ara öğünden sonra saat zorunluluğu yok canım. ana öğünlerden sonra 3 saat yasak var. kendi hayatına düzenine göre ayarla.
tuz serbestmi :)
keske yapabilsem ama imkansiz suyu bile zorla iciyom![]()
neden reflümü var sendede. reflü olanlar sabah kahvaltı yapmak istemez içi almaz bendede var sabahları zorla yiyorum
bilmiyorumkmi reflü migde yanmasi oluyo dimi ama sabah kalkar kalmaz hayatta yiyeemem bende dedigin gibi migdem almiyo
ayda 1 kere ödül ver kendine ama tatlı şekerli şeyler değil. geçen diyetisyenim 1 kereden bişey olmaz dedi. mesela ayda 1 gün kebap veya pizza lahmacun vss.. bişey ye. hep o günü bekleyip haketmek için disiplinli uyarsın diyete
bende yanma yok ama böyle sanki içim kıyılıyo gibi oluyo bazen. sabahları zorla kahvaltı yapıyorum
oo bak bu iyi habermis :) tabi ögle vakti yemek gerek bunlari
aslinda benimde vaktim olsa zorlayip yaparim belki ama vakit olmuyo ben kahvalti etmeye kalksam bu sefer couklarda istiycek gec kalicaz büyük oglum zaten kresde yapiyo kahvaltisini ufak oglumda birini bisey yerken görmesin kesinlikle affetmez :)
canim cok saol hakkinida helal et dediklerini uygulamaya calisicam ins hatta allahin ziniyle uyguluycam ilk is sekeri birakmakla basliyorum yarindan itibaren seker yok hayatimda ( diyet bitene kadar tabi,sonra gelsin senin tarifler :) yarinda misafirlerim geliyo menüm söyle olucak
firin mücver
mercimek köfte
patates salatasi
makarna salatasi
acukali ekmekler
kirmizi lahana salatasi ( yogurtlu)
bide tatli
ben bunlardan kirmizi lahana salatsi ve mercimek köftesinden yesem yasak bisey yememis oluyorum dimi
hersey icin cok saol canim,ben sidmi gidip ogullartima tarhana corbasi pisireyim tabi bende yerim :)
ay çok teşekkür ederim bitanem darısı başına inşallah :13:MAŞŞALLAH FARMASİsüper gidiyosun valla
hugocum senin takımımıza uğradığın gün milat oldu benim için. dediklerini yapmaya çalışıyorum ve o günden beri düzenli olarak kilo vermeye başladım bazen 1 kg bazen yarım ama cidden farkediyor önceden bir hafta düzenli diyet yapar kilo verir sonraki hafta biraz aksatınca tekrar alırdım. ama son birkaç haftadır bu dediğim olmuyor. senin bahsettiğin insülin direncinin bende de olduğunu farkettim artık kendimi frenliyorum ve tadlarına dahi bakmıyorum böylelikle canımda istemiyor. ama ne zamanki 1 çatal alayım dediğimde o tabakta birşey kalmıyor sonuçta da yedikten sonra pişman olan ben
sürekli sizi takip ediyorum arkadaşlar ve her birinizden bişeyler öğreniyorum
çok teşekkürlerr![]()
çorba yaptım. lanet olasıcalar yine kaç gündür kalorifer yakmıyolar sıcacık içerim dedim 1 kepçe. hazır çorba aldım düğün çorbası aldım pişirdim. kayınvalide dolma saracakmış. dur dedim. oopss dedim. vazgeçirdim. misafirlere ne yedireceğiz dedi bende yeşilçay ve grisini ikram ederiz dedim. bidaha kimse gelmez heralde
valla bu kışta heralde siz kaloriferlerden çakaceğiniz var gibi hugocuk geçen senede iyi hatırlıyorum yazılarını okuduğumd kaloriferler yine çalışmıyor diyordun.bi toplantı yapılsın o zaman görüşülsün bence bu konu