60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çerez yiyiyorum

10 beyaz leblebi
2 badem
4 antep fıstığı
5 normal leblebi
2 fındık

250 ml de ballı elmalı sirkeli su içiyorum

Son düzenleme:
hugocuk kuzummmmmm ıyı bayramlar ozelden msj attım bende de ınsulın dırencı sıkıntısı var olma ıhtımalı cok yuksekmıs ablam tahlıllerımı bugun getırdııı

valla ben hayatımda bu kadar dandik bir apartman görmedim canım. 150 lira aidat veriyoruz yakmıyorlar. sözde aile apartımanı. ev sahibi gelinleri çocukları oturuyo 4 katlı apartıman. 8 daire var. birde çok eski zaten sıcak ve eşimin servisine yakın diye duruyoduk ama bu sene iyice cozuttular bahara ev arayacağız. zaten görsen ev değil bildiğin büro gibi kocaman bi salon var minik odası var 1 koltuk bi çekyat sığmıyo çok kullanışsız çocuk olmadan çıkacağız. dökülüyo zaten

bence havalar daha da soğumadan ortalıkta bebek de yokken hiç yazı bekleme canım yoksa soğuktan ve stresten her türlü hastalık gelir başa ben bunu bilir ve bunu söylerim. yazık yani size....

valla ben hayatımda bu kadar dandik bir apartman görmedim canım. 150 lira aidat veriyoruz yakmıyorlar. sözde aile apartımanı. ev sahibi gelinleri çocukları oturuyo 4 katlı apartıman. 8 daire var. birde çok eski zaten sıcak ve eşimin servisine yakın diye duruyoduk ama bu sene iyice cozuttular bahara ev arayacağız. zaten görsen ev değil bildiğin büro gibi kocaman bi salon var minik odası var 1 koltuk bi çekyat sığmıyo çok kullanışsız çocuk olmadan çıkacağız. dökülüyo zaten

bencede canım verdiğiniz 150 liraya yazık ya bebiş olduktan sonra zor olur zaten olmadan işinizi halledin canım doğru söylüyorsun.

hugocuk kuzummmmmm ıyı bayramlar ozelden msj attım bende de ınsulın dırencı sıkıntısı var olma ıhtımalı cok yuksekmıs ablam tahlıllerımı bugun getırdııı

geçmiş olsun datlum. bendede var yardımcı olurum sana bu topiğede yaz devamlı

geçmiş olsun fazla sorun ilerlemeden önlemini almaya bakın şeker hastalığı hiçbirşeye benzemiyor Allah tüm hastalarımıza şifalar versin

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
farmani maşallah arada bakıyorum cok istikrarlısın
hugocuk kaç kilo oldun canım kız ben seni cok merak ediyorum resim koysana sende yada msnde görüşelim

karnım acıktı benim 2.5 lt suyumu içiyorum iş çıkışında kuaföre gidicem canımda patates kızartması çekti hayırdır inşallah hugocuk canım yorumunu bekliyorum neden olabilir ki kızartma çekmesi yesem olmaz dimi yersemde 4-5 tanemi yemem gerekir ağzımı bulaştırmama değmez oda off ağzım sulandı şimdi hayal ediyorumda

hugocuğum evet taa liseden iitibaren var sanırım bende bu insülin direnci... çünkü şöyle düşündüm de ozaman da bişey yemediğim zaman iyi oluyordum ama yemeye başlayınca baya abartıyordum... fakat kilo almadığım için aşırı zayıf olduğum için hiç üzerine düşmemiştim...ilaçlar iyice çoğalttı.... zaten hormon hapları insülin direncini etkiler diye okumuştum bi yerde....ama neyse yavaş yavaş da olsa baya veriyorum kilo...çok göbek yok ama dimi... bidaha bidaha söyle de şımarayım...:23::60:

kızlar bu bayram inşallah ramazan bayramındaki bodrumdaki gösterdiğim dikkati Antalya
Kemer' de de göstereceğim.eşim çok şaşırmıştı şimdiden diyor Antalya' da gerçekten yemiyecek misin diye tabiki artık buna alış tatlım diyorum:9:
ya benim şaka yapar gibi bir halim mi var kızlar :9:
otel 5 yıldızlı olsa ne olur isterse 7 yıldız olsun kimse beni çizdiğim yoldan döndüremez :9::nazar::8:

hugocuk kaç kilo oldun canım kız ben seni cok merak ediyorum resim koysana sende yada msnde görüşelim

tosti sen de şu avatarını değiştirsen bacım... seni gördükçe yiyesim geliiii:56:

sanada iyi akşamlar tosti iyiyiz canım ben acıktım sadece o kadar kızartma canım çekiyor bol kalorili şey canımında çektiği bakarmısınız :52: iştende kuaföre gidicem elma yiyeyim bari bastırsın iş çıkışında sen nasılsın canım

karnım acıktı benim 2.5 lt suyumu içiyorum iş çıkışında kuaföre gidicem canımda patates kızartması çekti hayırdır inşallah hugocuk canım yorumunu bekliyorum neden olabilir ki kızartma çekmesi yesem olmaz dimi yersemde 4-5 tanemi yemem gerekir ağzımı bulaştırmama değmez oda off ağzım sulandı şimdi hayal ediyorumda

amannn boşver şimdi iki saat patates soycan, onu doğrıcan, yağı tencereye atcan, kızmasını beklicen, sonra patatesleri atcan iki saat kızarcak.. ooo çok iş boşver... sonra onu yicen bi de yağlı yağlı kilo olcak... sonra pişman olcan... değer mi hiç... sen git salata falan yap bakayım...hadeee:20:

benim kociş kıskanç ne msn nede facebook kullandırmıyo. daha geçen dedim resim koyayım yüzümü göstermem dedim yok dedi olmaz. kıskanç işte. evli kadının fotosumu olurmuş yok facebokkta ne işim varmış falan bisürü dırdır. allahtan buraya karışmıyo. zaten burda sadece kadınlar var diye ses etmiyo. zaten eminim iş yerinden yazdıklarımı okuyup gülüyodur hep benle uğraşıyo bu aralar

kızlar bu bayram inşallah ramazan bayramındaki bodrumdaki gösterdiğim dikkati Antalya
Kemer' de de göstereceğim.eşim çok şaşırmıştı şimdiden diyor Antalya' da gerçekten yemiyecek misin diye tabiki artık buna alış tatlım diyorum:9:
ya benim şaka yapar gibi bir halim mi var kızlar :9:
otel 5 yıldızlı olsa ne olur isterse 7 yıldız olsun kimse beni çizdiğim yoldan döndüremez :9::nazar::8:

benim için yıldızın önemi yok... 1 yıldızlı bile olsa açık büfe olduktan sonra kimse beni tutamazz...:60::60:

ayy neyse bizim kaptan da buralarda ben çok konuşmiyim...:18:

canım böyle arada oluyo diyette. sen şimdi yeme eve gidince patatesleri doğra bolca baharatla fırına ver patates kızartması istemez canınn ben böyle bırakmıştım kızartmayı seneler önce

Back
X