60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi bir kahve içiyorum kızlar ve kilom hala eskisi gibi :9: kilo almama da iyi bir şey aslında haftaya diyetisyene gidiyorum bakalım ne diyecek

kızlar bir de saçlarım için düzenli olarak badem yağı kullanıyorum geçen sene burada görmüştüm saç için bakım diye ben de eczaneden yazılan ampülleri aldım bepanten ve bemiks ampül sürüyorum saçlarıma ama uzamıyor hala saçlarım yani normal boyutlarda uzuyor zaten ayda 1 cm gibi uzuyor bazen okadar bile uzamıyor dökülmesini durdurdu kısmen ama uzamıyor hızlı bir şekilde saçları hızlı uzatan bir förmül biliyormusunuz hem zayıflamak hem de saçlarımı uzatmak istiyorum:9: umarım istediğimiz kiloya ulaşırız

selam kızlaaaar:)) eveet bugün itibariyle diyetime geri dönüyorum 9 gün ara verdim bayramdada herşeyi fazla fazla yedim günde en az 10 tane bayram çikolatası yedim suböreği baklava etler köfteler aklınıza gelebilecek herşeyi yedim sadece beyaz ekmek yemedim birde çayıma şeker atmadım tabi çokta yorucuydu ev tıka basa misafir olunca hiç oturmadım veee sonuç 500 gr almışım buna rağmen çok iyiyim çünkü ben 1.5 kiloyu göze almıştım neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:))

kızlar bir de saçlarım için düzenli olarak badem yağı kullanıyorum geçen sene burada görmüştüm saç için bakım diye ben de eczaneden yazılan ampülleri aldım bepanten ve bemiks ampül sürüyorum saçlarıma ama uzamıyor hala saçlarım yani normal boyutlarda uzuyor zaten ayda 1 cm gibi uzuyor bazen okadar bile uzamıyor dökülmesini durdurdu kısmen ama uzamıyor hızlı bir şekilde saçları hızlı uzatan bir förmül biliyormusunuz hem zayıflamak hem de saçlarımı uzatmak istiyorum:9: umarım istediğimiz kiloya ulaşırız

Slm zayıflama konusunda başarılar diliyorum saç uzatmak için bende bir formül var onu paylaşmak istedim

1 küçük şişe şampuan
1 kapak çamterebentin yağı
1kapak fındık yağı
1kapak badem yağı
1ampul e vitamini
Bu yağlar 5lira felan çok pahalı değil umarım faydasını görürsün kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bir de ikinci formülü paylaşmak istedim diğerini beğenmezsen diye :-))
8gr entele otu
badem yağı
1 ampul bepanthene
uygulanışı:Saçları yıkadıktan sonra entele otunu cezvede su yarıya inene kadar kaynat.Demi tohumlardan süz.Ilık oluncaya kadar bekle üzerine badem yağı ve bepanthene ekle karışımı saçlarına sür.Naylon poşet geçirip 10 15 dk saçlarını kurut sonra saçlarını yıka :-))) umarım işine yarar.....

selam kizlar bayram dolayi isterseniz listeyi haftaya yapayim artida olanlar olabilir diye.......siz karar verin bana mesajla atin ,site cok yavas o yzüden biriniz yaazarsa bana sevinirim......

günaydin kizlar benim sabah kahvaltim....sabah kahvaltim dedigim saat 10 da..:)
1,5 kasik yulaf
1 kasik keten tohumu
1 kuru armut dilimi dogradim sütlen beraber karistirdim yedim
! kücük fincan türk kahvesi...

bayramda ve son günlerde bende biraz fazla kacirdim..o yüzden bu sabah korkarak tartildim ..ama cok sükür kilo almamisim..hala 63 kiloyum.:8:.bende bugünden itibaren diyetimi düzenli bi sekilde uygulamaya karar verdim..bu ay sonuna kadar 1 kilo versem yine cok iyi..

Slm zayıflama konusunda başarılar diliyorum saç uzatmak için bende bir formül var onu paylaşmak istedim

1 küçük şişe şampuan
1 kapak çamterebentin yağı
1kapak fındık yağı
1kapak badem yağı
1ampul e vitamini
Bu yağlar 5lira felan çok pahalı değil umarım faydasını görürsün kolay gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bir yere yazdım bunları allıp uygulayacağım

Bir de ikinci formülü paylaşmak istedim diğerini beğenmezsen diye :-))
8gr entele otu
badem yağı
1 ampul bepanthene
uygulanışı:Saçları yıkadıktan sonra entele otunu cezvede su yarıya inene kadar kaynat.Demi tohumlardan süz.Ilık oluncaya kadar bekle üzerine badem yağı ve bepanthene ekle karışımı saçlarına sür.Naylon poşet geçirip 10 15 dk saçlarını kurut sonra saçlarını yıka :-))) umarım işine yarar.....

teşekkür ederim canım

farmasi...hugocuk..nerelerdesiniz.....site cok durgunlasti...siz olmayinca cok durgun burasi...:50:

şu an itibariyle Antalya Kemerden geldim bitanem otelde birkaç sefer girdim ama şükür evdeyim artık ben de sizleri çok özledim:16:

şu an itibariyle Antalya Kemerden geldim bitanem otelde birkaç sefer girdim ama şükür evdeyim artık ben de sizleri çok özledim:16:

hoşgeldin arkadaşım tatilde kilo verdinmi? ben 500gr almışım bugün az yemeye çalıştım ama çok zorlandım tabi 9 gündür ölçüsüz yiyince bugün durmak zor geldi, yavaş yavaş alışıcam inşallah! bugün yediklerim 9:30 2 bardak ılık limonlu su 10:00 domat salatalık zeytin peynir 1 lokma börek 2 dilim çavdar ekmeği 3 şekersiz çay 11:30 1 tane bayram şekeri 1 fincan beşli çay 14:00 1 tane armut 14.30 1 tane poğaça 4 tane yassı biber turşusu 1 kase kısır 1 demet tere 2 az şekerli çay zeytin peynir 17.45 2 kepçe mercimek çorbası 5 kaşık yoğurt birazdan lesliyle yürüycem bakalım hamlamışmıyım 9 gündür hiç oturmadım bugünde misafirlerin arkasından bütün evi tekrar temizledim düzenledim (mis gibi oldu:))) ama ev işi spor sayılmıyormuş.....

merhaba hayırlı akşamlar kızlar

akşam menüm

3 köfte
3 yemek kaşığı makarna
yarım su bardağı kayısı-elma suyu
6-7 kaşık salata
4-5 kaşık yoğurt

canımcım tatilde tartılma fırsatım yoktu fakat eve geldiğimde tartıldığımda 55.7 kg idim.Fakat bu saatlerde zaten o kiloda oluyorum hatta 57 oluyorum .
sabah aç karnına tartılınca belli olacak hayırlısı bakalım. ama tatilde de dikkati elden bırakmamaya özen gösterdim ama o kadar çok çeşitli tatlı yedimki anlatamam neler neler yaş pastalar pudingler şerbetliler vs vs fakat 1-2 tatlı kaşığı 2- 3 çatal 1 ya da 2 kibrit kutusu o ölçülerdeydi. en azından öyle olmasına dikkat ettim.

canımcım tatilde tartılma fırsatım yoktu fakat eve geldiğimde tartıldığımda 55.7 kg idim.Fakat bu saatlerde zaten o kiloda oluyorum hatta 57 oluyorum .
sabah aç karnına tartılınca belli olacak hayırlısı bakalım. ama tatilde de dikkati elden bırakmamaya özen gösterdim ama o kadar çok çeşitli tatlı yedimki anlatamam neler neler yaş pastalar pudingler şerbetliler vs vs fakat 1-2 tatlı kaşığı 2- 3 çatal 1 ya da 2 kibrit kutusu o ölçülerdeydi. en azından öyle olmasına dikkat ettim.
afiyet olsun canım bende çikolatayı fazla kaçırdım ama inşallah eski düzenime dönüp kilo vericem bu arada bayramda nerdeyse herkes çok zayıflamışsın dedi demeyenlerede ben dedim kilo vermişmiyim diye:))) nasıl verdin diye sorup durdular herşeyden yedim diyince pek inanmadılar ama annem ben şahidim gerçekten herşeyi yedi birde geceleri odasından sesler geliyodu meğerse bilgisayarda bir kadınla yürüyüp duruyomuş dedi:):)) :9:ayy annem benim...

süpersin mavlicim hayırlısıyla inşallah kilo filan kalmayacak az kaldı hadi bakalım canımcım

Back
X