Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mısır çarşısından portakallı yeşil çay almıstım.icinde kare kare kesılmıs portakal kabukları ve iri iri yaprakları olan yesıl caylar var (yesıl cay öyle caykurunki gibi toz halınde deıl)
sizce c vitamini alıyor muyumdur ben bu kurutulmuş portakal kabuklarından..?
hımmm, dogru aslında...çilek ve portakal da tüketiyorum... c vitamini önemli biliyorsunuz kızlar... hem kilo verme acısından hem de vucudun dirençli olması açısından...
ben bazı kararlar aldım sabah domates salatalık salatama eklediğim bir tatlı kaşığı zeytınyagını ve sabahları yedıgım 5 adet zeytını hayatımdan cıkardım. kremalı kahvemı de sade içeceğim artık.aksam yemeklerının porsiyonunu ıkıye bölüp aksam yemgınden ıkı saat sonra yedıgım meyveyı de cıkaracagım hayatımdan. sizin de tavsiyeleriniz üzerine daha sık ve minik besleneceğim bundan sonra.böylelıkle belkı kırarım metabolizmamın kilo vermeme direncını. ayrıca hegun fazladan 25dk yürüyüş...sporuma ek olarak...
ben daha öncede bu kıloya düsmüstüm ama daha fazlası gitmıyor. sanırım yerlesık kılo oldugundan direnıyor vucut.cunku en az 6-7senedır bu kılonun altını görmedim. benım durumumda olup da yerlesık kıloların direncini kıran ve ya bir metodu olan var mı?
tamam o zaman sabunummmm motivasyon kraliçemiz mavibenekte biliyor musun seninde ondan pek farkın yok...bunu iltifat olsun diye demiyorum inan...kimin başı sıkışsa hemen yardımına koşuyorsun hem de sabırla...gözümden kaçmıyor yani...senin mesajlarında buradaki herkese moral oluyordur ben buna eminim...a.s
sabuncum ne olacak benim bu halim...hangi halin dersen hemen anlatıyorum...1.5 aydır egzersizi bıraktım tekrar başlamak istiyorum ama ne mümkün...saati sabah erken saate kurup çalınca hemen kapatıp geri yatıyordum...baktım olmayacak yatağın uzağına kurup bırakıyorum ki kapatmak için yataktan kalkmak zorunda kalayım...bu kezde çalar çalmaz hemen yataktan fırlıyorum ve hemen kapatıp geri sıcacık yatağıma dönüyorum...bakalım sabah tekrar deneyeceğim...:a015:
Güzel bakan güzel görüyor bunun başka bir izahı olamaz senin hakkımda düşündüklerin ile ilgili benim birtaneciğim . . .
Egzersiz olayı muamma canım öyle bir irade isteyen bir hal ki . . . :1ninca:
Yani ben egzersiz yapmadan şu zamana kadar verdiğim kiloları kaybettim ama sende biliyosun ki belli bi raddeden sonra hareketsiz asla olmuyor . . . Yani ben bu raddedeyim . Az ve sağlıklı yiyiyorum ama hareket etmediğim için kilo kaybedemiyorum . . .
Fakat geçen benimde Tv de rastladığım bi görüşü paylaşacağım hemen seninle . . .
Oradaki Dr diyordu ki egzersiz hayatınız olsun . . . Yani egzersiz için ekstra zaman ve efor sarf etmeyin bunu hayatınıza yedirin böylece hem bu iş külfet olamaktan çıkacak hemde zaman kazanılacak yaşamdan . . .
Nasıl olabilir bu ?
Şöyle ;
Merdiven çıkmak, eve yürüyerek gitmek, temizlik yapmak v.s bunları zaten biliyoruz . . .
Orjinal olanı kendimize meşgale yaratmak ama hoşumuza gidebilecek bir meşgale yani mesela iş çıkışıya da öğle arası kütüphaneye uğramak alış veriş yapmak, yapamıyorsak mağza gezmek istediğimiz ve almayı düşündüğümüz ürün için araştırma yapmak, bi hobi edinmekde olabilir o hobinin gerekliliklerini yerine getirirken inan enerji sarf edeceğizdir . . .
Şimdi bende bunun üzerinde düşünüyorum canım seninde aklına farklı bir fikir gelirse paylaşırsın . . .
Yatağın sıcağı o kadar cazip ki gerçekten büyük bir özveri ki çalışan insan için oyyyy oy . . .
offffffffffffffff afedersin canim ya galiba bahsetmedim evet zencefil istah aciyo ama inan metabolizmayi calisttirmada etkisi cok büyük gülü seven dikenie katlanir misali ama dayanamiyom diosan aksam uyumak icin sütle ic
bu makarna pilav yogurt olayini terk et bence bi süre bu hafta karistirma bakalim nolucak
belli oldu sen beni beklion beraber 62 olalim diye sırnaşık şey :roflol:
Yok canım sirke içmiyorum ama öncelikle senin verdiğin bu faydalı bilgiler için ben tüm forummmm adına tekrar teşekkür ediyorum o kadar yararlı faydalı bilgiler geçiyorsun ki ara ara tadından yenmiyo valla . . .
Yaaaa CENCEFİLİ hissettim bacıııım dedim nooly bana zaten iştahlıyım ama aranır olmuştum dün kii demek ki doğru tesbit etmişim kaydirigubbakcemile5 ama vazgeçer miyimmmm ASLA dediğin gibi akşam yatmadan alırım artık . . .
kizlar uykum kactiiii
cünki yatmadan spor yaptim hemde step neyse birazdan gelir bende sizinle 50 tane yag katilinden bikacindan bahsediyim
kaydirigubbakcemile3 ayyy almancadan ceviriom komik olursa kusura bakmayin ya
[/url][/IMG]
bu katilimizin adi aci
aci biberde bulunan capsaicin maddesi akcigerlerde etkileserek vicudu isitiyor hepimiz aci yedikten sonra kizaririrz yada terleriz bi atak geciririz muhakkak iste bu ataklar da cok enerji sarfediliormus yanii kalori harcatiyr aci
himmmm bu bayildigimiz muz zayiflatmasi ne hos dimi
muzda ve patateste buluna nisasta degisik bir tip nisastaymis vicut bu nisastayi parcalayip kullanamadigindan direk disari atmak icin bagirsaklara gönderiyormus bu yüzdende muzu fazla kaciranlar kabiz oluyor sanirim kaydirigubbakcemile3
hee sunuda ekliyim japonyada denemis muz diyeti var sabah muz kahvaltida yeniyo diger ögünler ayni kalio ve kilo verebiliyosunuz bunu duyan japonlar marketerde muz birakmamis :roflol:
Denesek mi bu caponların tarifi Yoncicim biraz daha açsan bunu yani ne kadar yemişler sabah sınırsız muz mu ???? Hemen sınırsız mı falan diyorum yaaaa yok daha neler . . . :1shok: küçülmicek bendeki bu miğde herkeşlere yeterrrr . . . kaydirigubbakcemile5
sabah sabah olcak ama dün yaptıgım makarnanın tarifini vermek istiyorum size:)
diyette olmayan nisanlım bile bayıla bayıla yedı.
1 paket pastavilla kepekli taglietella(makarna reyonunda mevcut)
8-9dk haslıyoruz. haslama suyuna bir adet defne yapragı atıyoruz. muhtesem aroma veriyor.
sosu için önce bir kepce kadar soya kıymasını sıcak suda bulgur gibi şişiriyoruz.sonra;yarım sogan minik minik dogranır. bir dilim sarımsak(komık oldu ama bas değil adet yani)
bir yem. kasıgı zeytin yagı ve bir bucuk yemek k. domates salcası(tuzsuz) . bu malzmelerin hepsını sos tenceresıne atıyoruz ama kavumak yok soganı. biliyorsunuz o zaman daha cok kalori ihtiva ediyor. hepsi çiğden konulup. üzerine makarna suyundan 3 kepce konulacak bir taşım kaynatılacak ve sonra kısık ateste pişmeye bırakılacak. piştikten sonra taglietella ile karıstırılır ve arzuya baglı içine biraz kekik serpilir. ben kıyı egeliyim de...:)kekiğe bayılırım.
yanlız bu sos malzemelrı bir paket (250g)makarna için, hepsini yemıyoruz. ben bır tabak yedım ve kalanını nisanlıma yedirdim. :CüvCüv:
kızlar hem bir arkadasımız daha yenı soyanın faydalrından bahsetmişken bu tarifi paylasayım dedım.yanına da sarımsaklı yogurtlu çiğ semiz otu salatası yaptım. muazzamdı...:)dileyene tarifini veririm onunda.
Canım eline sağlık . . .
Şu soya kıymasını başka kullanan var mı ?
Merak ediyorum hiç yemedim sanırım . . .
Çok sağlıklı olduğunu biliyorum ama demlenerekte pişiyorsa oldukça pratik geldi şimdi bana . . .
Tadı nasıl kıyma gibi mi ?
çünkü sanırım birbirimizi pek tanımadığımız halde söz verdik we ona uyuyor herkes karsımızdakilere kendimizi borçlu hissediyorum yani bn en azından öyle hissediyorum tek basıma asla yapamazdım direnemezdim eminim
emoşcum hakikaten taktire şayan verdiin kilo we azmin bnm ablamında bebeği 17 aylık oldu hala emziriyor oda daha yeni kurban bayramından sonra 98 den 90 a kadar inebildi çok üzülüyor oda hatta hap kullandı zayıflamak için lahana suyu falanda içti ama hapın hiç faydası olmadı şimdi bile karnı o kadar şişki gecen otobüse bindik hamile sanıp yer werdiler ona çok bozuldu sırnaşık şey
bu arada emzirmek hakkaten çok kalori yaktırıyormuş dewam et şekerim
evet canım emzirmek cok kalori yakıyor ben cok dikkat ettim yediğime yani herseyden yedim ama az az sport sart zaten ve ben sezeryan oldum belkide normal dogum yapsaydım bu 5 kiloyuda vermiştimm..ben lahana suyu felan içmedim hep denemk istedim AMA lahana sütü agırastırıyomus gaz yapar diye bebegime yemedim oyuzden suyunuda denemedim ama bugun keten tohumu aldım onu deniycem ve elma sirkesine basladım...
umarım ablanda verir kilolarını cnm hihoyyyt
Canım eline sağlık . . .
Şu soya kıymasını başka kullanan var mı ?
Merak ediyorum hiç yemedim sanırım . . .
Çok sağlıklı olduğunu biliyorum ama demlenerekte pişiyorsa oldukça pratik geldi şimdi bana . . .
Tadı nasıl kıyma gibi mi ?
hımm, ben cok begenıyorum soya kıymasını uzun yıllardır tüketiyorum. tadı yagsız kıyma gıbı...hafif ve sağlıklı... makarna soslarında,ıspanakta,kıymalı mantarda,kıymalı patateste tüketiyorum.
yanlız bir husus var her markanınki hos olmuyor ve burdan marka reklamı yapmak dooru mu bılmıyorum.
tadını sevmeyenler aynı ölçüde normal yagsız kıymayla karıstırp da tüketebilirler.
kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana
kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana
naçizane tavsiyelerim ; imkanın varsa bugunluk aktivitene 20dk fazla yürüyüş ve ya eger imkanın yoksa 20 dk dans ve ya KK'nın görsel spor paylasımı kısmından 20dklık bır aerobik videosuna takılabilirsin.
aksama da hafif seyler ye. mesela karbonhidrat alma aksam cunku bulgur pilavından almıssın zaten . 100gr tavuk eti ve salata ideal bir mönü olabilir.ama ekmek yok :)))