Canım derinciğimmmm benimmmm . . .
Güzel bakan güzel görüyor bunun başka bir izahı olamaz senin hakkımda düşündüklerin ile ilgili benim birtaneciğim . . .
Egzersiz olayı muamma canım öyle bir irade isteyen bir hal ki . . . :1ninca:
Yani ben egzersiz yapmadan şu zamana kadar verdiğim kiloları kaybettim ama sende biliyosun ki belli bi raddeden sonra hareketsiz asla olmuyor . . . Yani ben bu raddedeyim . Az ve sağlıklı yiyiyorum ama hareket etmediğim için kilo kaybedemiyorum . . .
Fakat geçen benimde Tv de rastladığım bi görüşü paylaşacağım hemen seninle . . .
Oradaki Dr diyordu ki
egzersiz hayatınız olsun . . . Yani egzersiz için ekstra zaman ve efor sarf etmeyin bunu hayatınıza yedirin böylece hem bu iş külfet olamaktan çıkacak hemde zaman kazanılacak yaşamdan . . .
Nasıl olabilir bu ?
Şöyle ;
Merdiven çıkmak, eve yürüyerek gitmek, temizlik yapmak v.s bunları zaten biliyoruz . . .
Orjinal olanı kendimize meşgale yaratmak ama hoşumuza gidebilecek bir meşgale yani mesela iş çıkışıya da öğle arası kütüphaneye uğramak alış veriş yapmak, yapamıyorsak mağza gezmek istediğimiz ve almayı düşündüğümüz ürün için araştırma yapmak, bi hobi edinmekde olabilir o hobinin gerekliliklerini yerine getirirken inan enerji sarf edeceğizdir . . .
Şimdi bende bunun üzerinde düşünüyorum canım seninde aklına farklı bir fikir gelirse paylaşırsın . . .
Yatağın sıcağı o kadar cazip ki gerçekten büyük bir özveri ki çalışan insan için oyyyy oy . . .
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok canım sirke içmiyorum ama öncelikle senin verdiğin bu faydalı bilgiler için ben tüm forummmm adına tekrar teşekkür ediyorum o kadar yararlı faydalı bilgiler geçiyorsun ki ara ara tadından yenmiyo valla . . .
Yaaaa CENCEFİLİ hissettim bacıııım dedim nooly bana zaten iştahlıyım ama aranır olmuştum dün kii demek ki doğru tesbit etmişim kaydirigubbakcemile5 ama vazgeçer miyimmmm ASLA dediğin gibi akşam yatmadan alırım artık . . .
O zaman benim bu iştahıma rağmen 100 kg olmama nedenim olabiliiii çünkü çok ACI yerim . . .
Denesek mi bu caponların tarifi Yoncicim biraz daha açsan bunu yani ne kadar yemişler sabah sınırsız muz mu ????
Hemen sınırsız mı falan diyorum yaaaa yok daha neler . . . :1shok: küçülmicek bendeki bu miğde herkeşlere yeterrrr . . . kaydirigubbakcemile5