• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
akşam menüm
fırında patates 1tane yagsız
ızgaraköfte 3tane
bol salata
şekersiz çay

afiyet olsun canım oldukça az gibi ama salataya ağırlık vermişsin yoğurt yok mu tatlım sen de ?:16:

bende 2 hafta oldu başlayalı diyete ve spora gidiyorum 70 kıloyla başladım ilk hafta 1,3 kılo verdim bu hafta cok kaçamak yaptım diyet yapmadım diyebilirim ama sporumu yaptım 500 gr vermişim yınede bunada şükür bakalım bundan sonra nasıl gidecek rejımımı bozmasam veririm :56:

Normal canım benim :16: ve gayet de güzel 1.3 gayet iyi yani 2 haftada 1.8 ve 2. hafta yedim diyosun 500 verişsin imaşallah daha ne olsun şte sporun faydası :8: ben de gün aşırı 45dk-1 saat gibi yapıyorum spor kesinlikle çok faydalı, ben de toplamda 5 verdim ama her hafta kaç kaç gitti tam bilemiyorum 2 haftada bir tartıldım çünkü öyle daha heyecanlı oluyo:1: ama belki bu ay her hafta tartılır yaptığım menü değişikliklerinin kaçamakların tam sonuçlarını görme fırsatı bulurum. bir de işte benim fazlam çoktu 72.3 düm ben 1.60 boyum yani boyuma göre çok iyi gitti o yüzden bu ay ama inşallah böyle güzel devam eder:16::1::nazar:

Afiyet olsun tatlım ben de öyle biliyorum ve genelde de öyle oluyor fazlası çok olanlar genelde ilk zamanalr daha çok verir ama fazlası az olanlar genelde daha yavaş ve az verir ben mesela 72.3 kg ile başladım 1ay önce ve 5 kg verdim ki kaçamaklarım da oldu:1: bu aya yine 4-5 veririm diye tahmin ediyorum çünkü genelde bu şekilde beslenmede aylık 4kg verenler çoğunlukta ve benim fazlam hala çok sanırım 4-5 veririm yine ve de inşallah ama artık sonrasında ne olur duruma göre bakıp sporumda menülerimde değişiklikler yapabilirim:34:

sağol canım.hımmm anladım senin boyun kaç canım,fazlalıkların nerde,senin 5 kilo çok iyi bence kaçamağını da yapmışsın.evet bende senin gibi ilk iki ay 10 kiloya yakın verdim şimdi hızında azalma var da.benim boyum 166 şimdi 68 idealmiş.:44: sanırım kalan 12 kiloyu ilk iki aydaki gibi veremicem.veremememde çok doğal biliyorum ama işte şu sabırsızlığım yok mu :26:
aslında bakıldığında sadece göbeğim var biraz belim incelecek,basen falan yok allahtan.eski halime göre oldukça iyi gözüküyorum şu anda.:77: artık sıkılaştırmam lazım benim.
değişiklik kesinlikle şart bence monoton geliyor bir süre sonra.sıkılıyorsun aynı şeyleri yemekten bana böyle olmuştu ilk iki ay.şimdi o kaçamaklar ondan tatlı geliyor :77:

afiyet olsun canım 5 kaşık makarna akşam için biraz fazla değil mi bitanem?

evet kilo verme hızı sona yaklaştıkça düşüyor gerçekten :9::9::9:

sağol canım hımm fazla mı 4-5 yk kaşığı diyordu da :77: 4 e indireyim onu halde.:77:
bakalım hedefime ne zaman ulaşıcam merak içindeyim.:61:

sağol canım.hımmm anladım senin boyun kaç canım,fazlalıkların nerde,senin 5 kilo çok iyi bence kaçamağını da yapmışsın.evet bende senin gibi ilk iki ay 10 kiloya yakın verdim şimdi hızında azalma var da.benim boyum 166 şimdi 68 idealmiş.:44: sanırım kalan 12 kiloyu ilk iki aydaki gibi veremicem.veremememde çok doğal biliyorum ama işte şu sabırsızlığım yok mu :26:
aslında bakıldığında sadece göbeğim var biraz belim incelecek,basen falan yok allahtan.eski halime göre oldukça iyi gözüküyorum şu anda.:77: artık sıkılaştırmam lazım benim.
değişiklik kesinlikle şart bence monoton geliyor bir süre sonra.sıkılıyorsun aynı şeyleri yemekten bana böyle olmuştu ilk iki ay.şimdi o kaçamaklar ondan tatlı geliyor :77:

Yaa bak senin boyun da iyiymiş benim 1.60 boyum ve şuan 67.3 kg kilom. Yani başladığımda hemen hemen senin başladığın halindeki gibiymişim demekki boy kilo oranı olarak benim basen pop ağırlıklı belim zaten şuan 70cm göbeğim deçok yok bidiğim kum saatiyim canım ben:1: ama gittikçe küçülen bir kum saati şeklim değişmiyoaa boyut değişiyo:60: gerçi zayıf olunca ben seviyorum vücut hatlarımı ama benim de asıl hedefim 55 de moralim bozulmasın diye önce 60 koydum hedef :1: 60 olunca inşallah 55 yapıcam hedef kilomu vee 55 olucam inşallah hayırlısıyla:16: sen hangi şehirdesin buarada canım

kızlar 500 ml lik suyumu aldım yanıma içmeye başladım.

öğleyin cevizli kabak tatlımı yedim iyiki de yemişim
akşam planladığım gibi gidiyor
ne kabak tatlısı ne kazandibi ne de helva ya da çikolata hiçbirşey yemedim yemeyi de düşünmüyorum.
eşime ellerimle ikram ettim canımcım bana sen yemiyor musun diyor ben öğle saatlerinde yedim bitti dedim:1::1:

:66::66::66::64::64:

herkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran

yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim

yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana

bende bu akşam yediklerimi yazayım

8 yemek kasıgı ıspanak yemegi
2 içli köfte
bir kase yeşillik salatası
1 br ayran

içli köfte yediğim için ekmek yemedim

şimdide bir elma yiyecegim ve bol su içeçegim :56:

Yaa bak senin boyun da iyiymiş benim 1.60 boyum ve şuan 67.3 kg kilom. Yani başladığımda hemen hemen senin başladığın halindeki gibiymişim demekki boy kilo oranı olarak benim basen pop ağırlıklı belim zaten şuan 70cm göbeğim deçok yok bidiğim kum saatiyim canım ben:1: ama gittikçe küçülen bir kum saati şeklim değişmiyoaa boyut değişiyo:60: gerçi zayıf olunca ben seviyorum vücut hatlarımı ama benim de asıl hedefim 55 de moralim bozulmasın diye önce 60 koydum hedef :1: 60 olunca inşallah 55 yapıcam hedef kilomu vee 55 olucam inşallah hayırlısıyla:16: sen hangi şehirdesin buarada canım

Eh işte canım biraz daha uzun olmayı çok isterdim:77: gerçi topuklularda imdamıza yetişiyor :1:
evet vücut tipin iyimiş basenleri erittin mi tamamdır o halde :90: bende kum saati olsaydım keşke işte insanoğlu kendinde olmayanı ister ya hep :1: birde bel kalınlığı kötü bir görüntü oluşturuyor hemde sağlık açısından daha riskli.şanslısın sen :34:
banada küçüldüğümü söylüyorlar ufacık tefecik kalalım mümkünse :1: benim birde kemiklerim iri çok kiloluyken çok büyük gözüküyordum.:59:
evet 1 60 a 55 gider bence de inşallah :61: bende hayatımda hiç zayıf olmadım:2: onu bir tatmak istiyorum 56 yı ondan istiyorum :61: ben eskişehirdeyim canım ve bir öğretmen adayıyım.:69::77:
çok fit fıstık gibi bir öğretmen olmayı istiyorum :1: :1:

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran

yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim

yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana
afiyet olsun canim..bende bugün ton balik mercimek corbasi yedim...:)

Canim bencede önce toparlan..sporunu yine yaparsin ..önce saglik...allah acil sifalar versin..

iyi akşamlar:71:
bende neler yedigimi yazayım.
sabah yazmıştım.ögle aramı yiyemidim çoculk çocuktan zaten bi meyve yiyecektim neyse ögle yemegimi erkenre aldım bende
ögle.1 kase yeşil merceik çorba
4 köfte (yağsız tavada ettim)
küçük kase yogurut
ve yeşillik.salata yapmadım.

ara.1 grissini
1 elma

akşam.
6 kaşık kıymalı kabak yemeği.
5 kaşık pirinc pilavı
yine yogurt
ve yeşillik

şimdi sıcak su içiyorum
size oru..bu paket çaylar oluyorya hani yeşil cay falan.paketide işe yarıyormukibyoksa aktardan tazemi almak lağzım.
bidee hani süte tarçın diyonuzya bu tarçın çubuk tarçın dimi.yada nasıl oluyo banada deyinde yarından itibaren yapayım.

kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26:

bu arad bende spor yapacaktım sözde ama yapamadım.evde bisikletim var ama işte.neyse yaparızinşallah.bi düzene girerim inşallah..
şu ticker nasıl yapılıyo allah rızası için banada:1:
yada tarif edin yapabilirsen etmeye çalışayım.şu iki ticker kulanan varya hani imza diniliyormuşya nereye yapıştırıloy ben bulamadım:44:

bu arad bende spor yapacaktım sözde ama yapamadım.evde bisikletim var ama işte.neyse yaparızinşallah.bi düzene girerim inşallah..
şu ticker nasıl yapılıyo allah rızası için banada:1:
yada tarif edin yapabilirsen etmeye çalışayım.şu iki ticker kulanan varya hani imza diniliyormuşya nereye yapıştırıloy ben bulamadım:44:
istersen burdan bakabilirsin papatya.http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
..ayrica menün güzel..ama pirinc pilav yerine bulgur daha saglikli..yinede sen bilirsin canim..

tarcinli sütü ben cubuk tarcinlada hazirliyorum bazen toz tarcinlada iciyorum..ikiside olur

Son düzenleme:
kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26:

kabakla ilgili bende pek bişey bilmiyorum.ama hafif bi yiyecek .iyi olabilir.araştırmak lağzım netten..

Back
X