- 6 Ağustos 2010
- 42.225
- 77.938
- 1.123
aaaaaaaaaaaa farmasi gelmiş farmasicim iyi insan lafının üzerine gelirmiş benım su cizelgeye bir el atsan yıne sana zahmet :26:
söyle bakalım canımcım ölçülerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaaaaaa farmasi gelmiş farmasicim iyi insan lafının üzerine gelirmiş benım su cizelgeye bir el atsan yıne sana zahmet :26:
söyle bakalım canımcım ölçülerini
iyi akşamlar
akşam menüm
fırında patates 1tane yagsız
ızgaraköfte 3tane
bol salata
şekersiz çay
bende 2 hafta oldu başlayalı diyete ve spora gidiyorum 70 kıloyla başladım ilk hafta 1,3 kılo verdim bu hafta cok kaçamak yaptım diyet yapmadım diyebilirim ama sporumu yaptım 500 gr vermişim yınede bunada şükür bakalım bundan sonra nasıl gidecek rejımımı bozmasam veririm![]()
Afiyet olsun tatlım ben de öyle biliyorum ve genelde de öyle oluyor fazlası çok olanlar genelde ilk zamanalr daha çok verir ama fazlası az olanlar genelde daha yavaş ve az verir ben mesela 72.3 kg ile başladım 1ay önce ve 5 kg verdim ki kaçamaklarım da oldubu aya yine 4-5 veririm diye tahmin ediyorum çünkü genelde bu şekilde beslenmede aylık 4kg verenler çoğunlukta ve benim fazlam hala çok sanırım 4-5 veririm yine ve de inşallah ama artık sonrasında ne olur duruma göre bakıp sporumda menülerimde değişiklikler yapabilirim
![]()
afiyet olsun canım 5 kaşık makarna akşam için biraz fazla değil mi bitanem?
evet kilo verme hızı sona yaklaştıkça düşüyor gerçekten![]()
sağol canım.hımmm anladım senin boyun kaç canım,fazlalıkların nerde,senin 5 kilo çok iyi bence kaçamağını da yapmışsın.evet bende senin gibi ilk iki ay 10 kiloya yakın verdim şimdi hızında azalma var da.benim boyum 166 şimdi 68 idealmiş.:44: sanırım kalan 12 kiloyu ilk iki aydaki gibi veremicem.veremememde çok doğal biliyorum ama işte şu sabırsızlığım yok mu :26:
aslında bakıldığında sadece göbeğim var biraz belim incelecek,basen falan yok allahtan.eski halime göre oldukça iyi gözüküyorum şu anda.artık sıkılaştırmam lazım benim.
değişiklik kesinlikle şart bence monoton geliyor bir süre sonra.sıkılıyorsun aynı şeyleri yemekten bana böyle olmuştu ilk iki ay.şimdi o kaçamaklar ondan tatlı geliyor![]()
Yaa bak senin boyun da iyiymiş benim 1.60 boyum ve şuan 67.3 kg kilom. Yani başladığımda hemen hemen senin başladığın halindeki gibiymişim demekki boy kilo oranı olarak benim basen pop ağırlıklı belim zaten şuan 70cm göbeğim deçok yok bidiğim kum saatiyim canım benama gittikçe küçülen bir kum saati şeklim değişmiyoaa boyut değişiyo
gerçi zayıf olunca ben seviyorum vücut hatlarımı ama benim de asıl hedefim 55 de moralim bozulmasın diye önce 60 koydum hedef
60 olunca inşallah 55 yapıcam hedef kilomu vee 55 olucam inşallah hayırlısıyla
sen hangi şehirdesin buarada canım
afiyet olsun canim..bende bugün ton balik mercimek corbasi yedim...:)herkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran
yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim
yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana
istersen burdan bakabilirsin papatya.http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.htmlbu arad bende spor yapacaktım sözde ama yapamadım.evde bisikletim var ama işte.neyse yaparızinşallah.bi düzene girerim inşallah..
şu ticker nasıl yapılıyo allah rızası için banada
yada tarif edin yapabilirsen etmeye çalışayım.şu iki ticker kulanan varya hani imza diniliyormuşya nereye yapıştırıloy ben bulamadım:44:
kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26: