• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canim..bende bugün ton balik mercimek corbasi yedim...:)

Canim bencede önce toparlan..sporunu yine yaparsin ..önce saglik...allah acil sifalar versin..

menü aynıymış demek, çok hoş :))

sağol canım inşallah
yarına daha iyi olusam yarın başlarım artık uzaya giderek
sonra da leslie yaparım eskisi gibi

istersen burdan bakabilirsin papatya.http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
..ayrica menün güzel..ama pirinc pilav yerine bulgur daha saglikli..yinede sen bilirsin canim..

tarcinli sütü ben cubuk tarcinlada hazirliyorum bazen toz tarcinlada iciyorum..ikiside olur

evet haklısın bulgur olabilirdi.ya benim kız piriç pilavı seviyo.onlara yapmışken bende yiyorum işte:61:
bi bakayım tickere ben teşekkürler

herkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran

yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim

yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana
afiyet olsun
enişteyi de tebrik ediyorum elde avuçtaki hatunu spor uğruna telef ettirmemiş:9:
canım dirençsiz bırakma vücudunu toparlan daha zevkle yaparsın işkence gibi gelmez:16:
bende bu akşam yediklerimi yazayım

8 yemek kasıgı ıspanak yemegi
2 içli köfte
bir kase yeşillik salatası
1 br ayran

içli köfte yediğim için ekmek yemedim

şimdide bir elma yiyecegim ve bol su içeçegim :56:
afiyet olsun canım :16:
iyi akşamlar:71:
bende neler yedigimi yazayım.
sabah yazmıştım.ögle aramı yiyemidim çoculk çocuktan zaten bi meyve yiyecektim neyse ögle yemegimi erkenre aldım bende
ögle.1 kase yeşil merceik çorba
4 köfte (yağsız tavada ettim)
küçük kase yogurut
ve yeşillik.salata yapmadım.

ara.1 grissini
1 elma

akşam.
6 kaşık kıymalı kabak yemeği.
5 kaşık pirinc pilavı
yine yogurt
ve yeşillik

şimdi sıcak su içiyorum
size oru..bu paket çaylar oluyorya hani yeşil cay falan.paketide işe yarıyormukibyoksa aktardan tazemi almak lağzım.
bidee hani süte tarçın diyonuzya bu tarçın çubuk tarçın dimi.yada nasıl oluyo banada deyinde yarından itibaren yapayım.
sadece 5 yemek kaşığı bana biraz fazla geldi canımcım gerisi bence iyi:16:
kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26:

SEVDA MAVİSİ: FIRINDA PEKMEZLİ KABAK TATLISI

canım bak burada pekmezli kabağı buldum
bugün bir arkadaşıma cevizli kabak talısından götürdüm o da fırında pekmezle de yaptığından bahsetti aklıma geldi sen sorunca bunu buldum sen içerisine şeker koymazsın canım pekmezle tatlandırırsın olur biter :16:

herkese iyi akşamlar
akşam yemeğimi yazayım hemencecik
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçük ve tam dolu değildi)
1 dilim çavdar ekmeği
ton balıklı salata (içinde herşey vardı )
1 ayran

yarım saat önce de 1.5 bardak portakal-greyfurt suyu içtim

yarım saat kadar uzaya gidip geleyim dedim ama kociş izin vermedi hastayım diye, biraz toparlan sonra yaparsın spor kaçmıyo dedi bana
afiyet olsun
enişteyi de tebrik ediyorum elde avuçtaki hatunu spor uğruna telef ettirmemiş:9:
canım dirençsiz bırakma vücudunu toparlan daha zevkle yaparsın işkence gibi gelmez:16:
bende bu akşam yediklerimi yazayım

8 yemek kasıgı ıspanak yemegi
2 içli köfte
bir kase yeşillik salatası
1 br ayran

içli köfte yediğim için ekmek yemedim

şimdide bir elma yiyecegim ve bol su içeçegim :56:
iyi akşamlar:71:
bende neler yedigimi yazayım.
sabah yazmıştım.ögle aramı yiyemidim çoculk çocuktan zaten bi meyve yiyecektim neyse ögle yemegimi erkenre aldım bende
ögle.1 kase yeşil merceik çorba
4 köfte (yağsız tavada ettim)
küçük kase yogurut
ve yeşillik.salata yapmadım.

ara.1 grissini
1 elma

akşam.
6 kaşık kıymalı kabak yemeği.
5 kaşık pirinc pilavı
yine yogurt
ve yeşillik

şimdi sıcak su içiyorum
size oru..bu paket çaylar oluyorya hani yeşil cay falan.paketide işe yarıyormukibyoksa aktardan tazemi almak lağzım.
bidee hani süte tarçın diyonuzya bu tarçın çubuk tarçın dimi.yada nasıl oluyo banada deyinde yarından itibaren yapayım.
kizlar bende kabagi cok seviyorum..o yüzden gecen gözüm kaldi aldim..nepacagima daha karar veremedim...aslinda kabak tatlisi yapmak isterdim..ama seker yasak..o yüzden sade olarak firina atabilirmiyim aceba..bi fikriniz varmi kizlar daha saglikli kabak tatlisi olarak:26:

bugün bir arkadaşıma cevizli kabak talısından götürdüm o da fırında pekmezle de yaptığından bahsetti aklıma geldi sen sorunca bunu buldum sen içerisine şeker koymazsın canım pekmezle tatlandırırsın olur biter :16:

afiyet olsun

fazçmamı dersin plav
ama dikkat ettiysen ekmek yok.ona düşünüp pilavı biraz fazlalaştırdım.pilav varsa ekmek yemem.

fazçmamı dersin plav
ama dikkat ettiysen ekmek yok.ona düşünüp pilavı biraz fazlalaştırdım.pilav varsa ekmek yemem.

tamam canım ben de pilavla ekmek yemem ve de metal yemek kaşığı ölçüsünde yiyiyorum .
ona rağmen azalta azalta şimdi 2 yemek kaşığı yiyiyorum yersem. bulgur pilavı olursa 3 ya da 4 kaşık yiyiyorum ama pirinç gerçekten tehlikeli bir ürün. en sağlıklısı bulgur aklında bulunsun canımcım:34:

30 adet kabak çekirdeği yedim
500 ml suyum bitti
böylece bugün 2 lt su içmiş oldum

afiyet olsun

sağol canım
bu arada çok güldük söylediğine :)))))

sağol canım
bu arada çok güldük söylediğine :)))))

:60::60::60::60::60::60::60:

eeeeee ne diyeyim enişteyi bırakıp gitmeye niyetin varsa sen devam et hasta halinle spor yapmaya ......
şaka bir tarafa geçmiş olsun canım Allah şifalar versin iyi istirahatler canımcım:16:

:60::60::60::60::60::60::60:

eeeeee ne diyeyim enişteyi bırakıp gitmeye niyetin varsa sen devam et hasta halinle spor yapmaya ......
şaka bir tarafa geçmiş olsun canım Allah şifalar versin iyi istirahatler canımcım:16:

yok yok, bi yere bırakıp gitmem kocişimi :)
sağol canım çok teşekkür ederim

Eh işte canım biraz daha uzun olmayı çok isterdim:77: gerçi topuklularda imdamıza yetişiyor :1:
evet vücut tipin iyimiş basenleri erittin mi tamamdır o halde :90: bende kum saati olsaydım keşke işte insanoğlu kendinde olmayanı ister ya hep :1: birde bel kalınlığı kötü bir görüntü oluşturuyor hemde sağlık açısından daha riskli.şanslısın sen :34:
banada küçüldüğümü söylüyorlar ufacık tefecik kalalım mümkünse :1: benim birde kemiklerim iri çok kiloluyken çok büyük gözüküyordum.:59:
evet 1 60 a 55 gider bence de inşallah :61: bende hayatımda hiç zayıf olmadım:2: onu bir tatmak istiyorum 56 yı ondan istiyorum :61: ben eskişehirdeyim canım ve bir öğretmen adayıyım.:69::77:
çok fit fıstık gibi bir öğretmen olmayı istiyorum :1: :1:

Evet aslında ben seviyorum vücut tipimi ama kilolu olunca vücut nasıl olursa olsun hoş olmuyo bele olan pantolon basene olmuyo basene olan bele bol geliyo :2: ama inşallah ben de fıstık gibi bir kum saati olucam:1::nazar: 55 ben daha önce oldum çok da güzeldi bu kez spor da yapıyorum daha fit olurum 55 olunca inşallah:16: ben edebiyat okudum ama şuan öğretmenlik yapmıyorum özel sektördeydim çeşitli firmalarda eğitimler veriyodum iletişim-müşteri ilşkileri-satış pazarlama v.b gibi ama şuan evdeyim biraz ara verdim gibi:26: inşallah istediğin gibi fit fıstık bir öğretmen olucaksın tatlım yavaş da olsa gidecek hepsi meraketme yete rki buradan ayrılma ve yediklerini düzenli takip et uyarılara önerilere kulak ver ben çokk faydasını görüyorumki sen 2 ay zaten başarmışsın daha da yaparsın 2 olmuş 10 kilo gitmiş daha ne olsun:nazar::nazar: devamı da olur:13::10:

Maşallah sayfamız bereketlendi herkesler geldi ne güzel sayfalara yetişilmiyor yine maşallah kilocuklar da uçuuuup gidecek inşallah hepberaber sağlıklı incecik kızlar olma yolunda hılza ilerliyoruz:65::65::66::66::nazar::nazar::13::10::8::32:

Back
X