• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam size..soktorum programındaki bir hekim var.genel cerrah zannedersem ama çok fazla sayıda insan zayıflattı.onun 2 ayda 10 kilo verdiren diyeti var..ama diyet diyet değil hiç aç kalmadan yemek zorunda kalıyosun..sabah da 1 tabak marul ve rokayı yedikten sonra insanda iiştah kalmıyo zaten.onu tavisye ederim bir haftada bir kilo verdim..ii geceler

Hoşgeldin. Burayı takip edersen hep beraber kilo verebiliriz, çok yararı oluyor.
Ben de hemen hemen senin gibiyim. 61,6 kg 165 cm.[/QUOTE]

Hoşgeldin. Burayı takip edersen hep beraber kilo verebiliriz, çok yararı oluyor.
Ben de hemen hemen senin gibiyim. 61,6 kg 165 cm.
[/QUOTE]
Hoşbulduk
inş dogumdan sonra kalanlar bir türlü gitmiyor ama bu sefer kararlıyım kesin gidecekler yeter artık bana yük oldukları:))

Son düzenleme:
merhaba kızlar güzel sağlıklı huzurlu mutlu ve de bol kahkahalı gün geçirmek dileğiyle

sabah açken 500 ml ılık su içtim

1 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tatlı kaşığı pekmez
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
biraz maydanoz
1 domates
250 ml şekersiz çay

kilo koruma programın aynen devam ediyor 54.3 kg :1:

Günaydın hanımlar hugocuk yazmamış daha rahatsızdı ama inşallah bişeyi yoktur.sabah kahvaltım
kibrit kutusu tuzsuz peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
bir dilim kepek ekmek
şimdide beşibiyerde çayımı içicem

merhaba kızlar güzel sağlıklı huzurlu mutlu ve de bol kahkahalı gün geçirmek dileğiyle

1 dilim kepek ekmek
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
biraz maydanoz
1 domates
250 ml şekersiz çay

günaydın farmasi menü güzel canım afiyet olsun

Günaydın kızlar :34:

şeker ve tatlıdan uzak durmak
tatlandırıcılı gıdalardan da
ve spor yapmak tabiki
benim yanlar 2 haftada gitti bu sayede

ya bu akşam spor yapamadım, yarım saat kadar uzaya gittim ama tam yarım saat olmadı, pilates yapıcaktım, ebrunun sitesi bi tuhaf açamadım, yarın denicem artık

2 hafta kısa bi süre gibi geldi bana.maaşallah:nazar:

Kızlar selaaaam kimsecikler kalmamış tabii geç kaldım ama yazayım yine de akşam menümü

4 adet ızgara köfte (yağsız yaptım ama yine de tavaya yağ bıraktı ben de peçeteyle yağını iyice alıp yedim :1: )

bol miktarda salata

brokoli haşlaması

4-5yk yoğurt

Köfteler avuç içinden biraz küçüktü 4tane yiyiverdim:1: bu hafta başka et yemem artık 2 kez yedim yeter tavuk balık yerim artık et olarak

Geçmişi okudum herkesin menüleri de çokk güzeldi hepinize afiyet olsun ben bugün çok tok olduğum ve herşeyden yediğim birgün geçirdim mutluyum şuanda da tarçınlı sütümü yudumluyorum:16:

Hımm ama leslie mi yapamadım dışarı çıktım geç döndüm eve gerçi dışarda yürüdüm epey ama yine de yarın leslie ve uzay yürüyüşümü yapıcam kdv li olarak:1::nazar:

afiyet olsun canım.bende köfte yapmak istiyorum ama tadı olmaz pek diye yapmıyordum denesem mi ki.bende haftada 2 gün kırmızı et yiyorum.kararında sanırım.
sporunu da telafi edersin canım :13:

slm kızlar anca yazıyorum dışarlardaydık 4de bi çıktık 10 geldik çok yoruldum alışveriş yaptık
kızlar çoksevinçliyim daha çok var ama idalime 46 baden zorla olurken 42 beden oluyo artık maşşlah hepimize
dışarda yedikelrim
ızgarada tavuk şiş
salata küçük kase
1,2kaşıkda yogurt
suyumuda içtim
45dakka sporumu yaptım ama aslında yapmasamda olurdu 5saat gezmişiz çünkü
şimdi çayla fındık badem yerim biraz

afiyet olsun ve tebrik ederim:46: :nazar: o giderek küçülen bedenleri görmek ne kadar mutluluk verici bilirim.:62: ben 38 beden giyiyorum şimdi.alışverişe çıkmak büyük bir keyif artık:1:
evet hepimize maaşallah :nazar:

1 dilim kepek ekmek
4 zeytin
1 kk beyaz peynir
biraz maydanoz
1 domates
250 ml şekersiz çay

dileğine katılıyorum canım afiyet olsun :34: çok güzel gidiyorsun maaşallah :nazar: boyun kaç senin

Günaydın hanımlar hugocuk yazmamış daha rahatsızdı ama inşallah bişeyi yoktur.sabah kahvaltım
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
bir dilim kepek ekmek

güzel kahvaltılar afiyet olsun canım :34:

Son düzenleme:
bugünkü menüm ;

kalkınca bir bardak su
bir tk pekmez

bugün değişik bi kahvaltı yaptım.güzeldi :)

bir kase nesfit tam tahıllı ölçmeyi unutmuşum uyku mahmurluğundan:1: üzerine süt ilave ettim göz kararı o da.

ara öğünde 1 porsiyon meyve 2 kepekli galeta yiyecem.

Son düzenleme:
2 kere catalin ucuylan aldim makarnadan yani toplam 1 catal eder..2 kücük parcada tavuk gögsü yedim canim....ama sadece deneme amacla yedim yoksa beyaz makarna yemiyorum..bana iyi gelmiyo..
anladım canım iyi yapmışsın 2 kere almakla.bende yemiyorum makarna.
afiyet olsun canım
ben de akşam yemeğimi yazayım hemen
2 yk taze fasülye
3-4 yk pilav
1 ayran
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe küçüktü )
salata
ekmek yok tabiki

şimdi de 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum yanında 5 yarım cevizle beraber
esw canım fasülye yemeğini 6-7 yemek kaşığına çıkartabilirdin sebze yemeği nasıl olsa
hoşbulduk nugyacım... arada uğruyorum ama çok yazamıyorum canım...
çok sağol canım.. nerden geldiyse hastalık mahvetti hepimizi...:2:
sen nasılsın canım...nasıl gidiyor diyet...
bende iyiyim canım yola devam benim kaçamaklarım olmadı hiç ama spor yapamayınca zor gidiyo kilolar gitsin bakalım yavaş yvaş acelem yok sabırlıyım ben:34:
selam hanımlar bende yeni katıldım aranıza :64: boyum 168 kilom 66 ama yanlarım war göbişim war kurtulmam lazım acilen çünkü yazın hamile kalmayı planlıyorum:49:. ne kadar zayıf o kadar iyi :66:
hoşgeldin canım:71: neler yediğini içtiğini yazarsan buraya sporda varsa onuda yaz paylaş bizimle yardımcı oluruz sana.ama şekeri ve tatlıyı bırakman lazım eğer bırakamazsan azaltırsın sende.
1 dilim ekmek sanki fazlami olmus..tarhanadada un var..ama genel olarak menün güzel..afiyet olsun canim..
devrim66 canım günlük 7 dilim ekmek hakkım var canım.içtiğim her bir kepçe çorba bir dilim ekmek yerine geçiyor hesaplamasını yapıyorum yani ama ben tabi günde 7 dilim olarak değil ekmek yerine geçecek yiyeceklerlede değerlendiriyorum.
Kızlar selaaaam kimsecikler kalmamış tabii geç kaldım ama yazayım yine de akşam menümü

4 adet ızgara köfte (yağsız yaptım ama yine de tavaya yağ bıraktı ben de peçeteyle yağını iyice alıp yedim :1: )

bol miktarda salata

brokoli haşlaması

4-5yk yoğurt

Köfteler avuç içinden biraz küçüktü 4tane yiyiverdim:1: bu hafta başka et yemem artık 2 kez yedim yeter tavuk balık yerim artık et olarak

Geçmişi okudum herkesin menüleri de çokk güzeldi hepinize afiyet olsun ben bugün çok tok olduğum ve herşeyden yediğim birgün geçirdim mutluyum şuanda da tarçınlı sütümü yudumluyorum:16:

Hımm ama leslie mi yapamadım dışarı çıktım geç döndüm eve gerçi dışarda yürüdüm epey ama yine de yarın leslie ve uzay yürüyüşümü yapıcam kdv li olarak:1::nazar:
menü çok güzel canım ben beğendim
slm kızlar anca yazıyorum dışarlardaydık 4de bi çıktık 10 geldik çok yoruldum alışveriş yaptık
kızlar çoksevinçliyim daha çok var ama idalime 46 baden zorla olurken 42 beden oluyo artık maşşlah hepimize
dışarda yedikelrim
ızgarada tavuk şiş
salata küçük kase
1,2kaşıkda yogurt
suyumuda içtim
45dakka sporumu yaptım ama aslında yapmasamda olurdu 5saat gezmişiz çünkü
şimdi çayla fındık badem yerim biraz
canım bir dilim ekmekte yiyebilirdin yanında
bugünkü menüm ;

kalkınca bir bardak su
bir tk pekmez

bir kase nesfit tam tahıllı ölçmeyi unutmuşum uyku mahmurluğundan:1: üzerine süt ilave ettim göz kararı o da.

güzel canım afiyet olsun

aaaaaa bizim topiğe nazarmı değdi nedir kimsecikler kalmadı değilse herzaman bu satte birileri olurdu mutlaka herkez gitti:50: kızlar canlanınn biraz hadi hoppaa:74::79::90:

günaydın kızlar
bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım :)
çok şaşırdınız dimi ;:)))))

nugyacım fasülyeyi çok severim ama buzluğa koymucam bidaha, diri diri olmadılar haşlandıkları için, tadı güzeldi ama görünüşünü beğenmediğim için 2 yk yedim ben de
pilav fazla oldu biraz ama napim açtım :)))

bide bu sabah 58.6 geldim :)

akşam ebru ile pilates yapmaya çalıştım gece 11den sonra, çok beceremedim yaa
hugo, priene falan gelsede onlara da sorsam ilk başta siz de mi öyle oldunuz diye
beceremeyince moralim bozuldu bide üstüne
ebrunun içine lastik kaçmış resmen, hooop bacak havada, ben o kadar kaldırsam bacağımı yırtılır benimki :)))
bide tabi boy farkı var, benim bacaklar uzun havada durmuyolar :))))

günaydın kızlar

nugyacım fasülyeyi çok severim ama buzluğa koymucam bidaha, diri diri olmadılar haşlandıkları için, tadı güzeldi ama görünüşünü beğenmediğim için 2 yk yedim ben de

hugo, priene falan gelsede onlara da sorsam ilk başta siz de mi öyle oldunuz diye
ebrunun içine lastik kaçmış resmen, hooop bacak havada, ben o kadar kaldırsam bacağımı yırtılır benimki :)))

anladım canım neyse telafi edersin bugün o zaman yediklerini :86: evet canım hugocuk da diyordu ilk başlarda kasıklarım ağrıyo falan diye ama şimdi geçmiş tabi.ilk başlarda olur canım normal bunlar vücut zamanla alışır moralin bozulmasın

günaydın kızlaaaarr:16:
kahvaltım
1 kupa şekrsiz çay
1 dilim tahıllı ekmek
1 tane kepelkli unlu pekmezli kurabiye(yarım dilim ekmek hakkımı kullndım:))
havuç yeşil bibier ve taze soğanla yapılmış omlet
1kk peynir
3 zeytn
1 tk acı sos
2 tk yoğurt
1 kuru kayısı
dere otu maydonoz

pilates başlayana kadar geçmişi okuyayyım bakıyım neler yaptınız ben yokken:1:

anladım canım neyse telafi edersin bugün o zaman yediklerini :86: evet canım hugocuk da diyordu ilk başlarda kasıklarım ağrıyo falan diye ama şimdi geçmiş tabi.ilk başlarda olur canım normal bunlar vücut zamanla alışır moralin bozulmasın

inşallah becerebilirim ben de
ama kaburgalarımı kapatarak nefes alabiliyorum sanırım
ebrunun gösterdiği gibi oldu vücudum, bel boşluğunu ortaya çıkarmadan nefes almayı becerdim :))
bu akşam da deneyelim bakalım
pcden de zor oluyo, önce hareketi izle sonra yat yap, amaaan, kilon mu var derdin var walla :))))

kahvaltım
1 kupa şekrsiz çay
1 dilim tahıllı ekmek
1kk peynir
3 zeytn
1 tk acı sos
2 tk yoğurt
1 kuru kayısı
dere otu maydonoz

günaydın canım kahvaltın güzelmiş canım.kepekli unlu pekmezli kurabiyeyide yarım dilim ekmek yerine koyman güzel canım

kahvaltım
1 kupa şekrsiz çay
1 dilim tahıllı ekmek
1kk peynir
3 zeytn
1 tk acı sos
2 tk yoğurt
1 kuru kayısı
dere otu maydonoz

günaydın canım
afiyet olsun gayet güzel hepsi :)
omleti nasıl yapıyosun canım

bide sen de zorlanıyomusun pilates yaparken, ben dün gece denedim biraz ama tam beceremedim

inşallah becerebilirim ben de
ama kaburgalarımı kapatarak nefes alabiliyorum sanırım
ebrunun gösterdiği gibi oldu vücudum, bel boşluğunu ortaya çıkarmadan nefes almayı becerdim :))
bu akşam da deneyelim bakalım
pcden de zor oluyo, önce hareketi izle sonra yat yap, amaaan, kilon mu var derdin var walla :))))

:52::27: valla ben hiç plates yapmadığım için bişey diyemeyeceğim canım.ama bazen düşünmüyorum değil platesi çalıştığım için biraz zor zaten yapsam koşu bandına binicem ama bademciklerimden korkuyorum sürekli şiş oldukları için ama arada biniyorum aslında gün aşırı binmek daha iyi etki gösterir fakat çok korkuyorum işte bademciklerimden .

:52::27: valla ben hiç plates yapmadığım için bişey diyemeyeceğim canım.ama bazen düşünmüyorum değil platesi çalıştığım için biraz zor zaten yapsam koşu bandına binicem ama bademciklerimden korkuyorum sürekli şiş oldukları için ama arada biniyorum aslında gün aşırı binmek daha iyi etki gösterir fakat çok korkuyorum işte bademciklerimden .

çok mu hızlı yapıyosun acaba koşu bandına
hani çok terlediğin için mi hastalanıyosun hemen diye düşündüm
bide terini üstünde soğutuyosan ondan da kaynaklanıyo olabilir

4 zeytin
domates-salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
bir dilim kepek ekmek
afiyet olsun canım
bugünkü menüm ;

kalkınca bir bardak su
bir tk pekmez

afiyet olsuncanım
yzın içinde tşkler canım
aaaaaa bizim topiğe nazarmı değdi nedir kimsecikler kalmadı değilse herzaman bu satte birileri olurdu mutlaka herkez gitti:50: kızlar canlanınn biraz hadi hoppaa:74::79::90:
bu gün herkesin işi vardemkki hogada hastaydı kalmammaıştır belki

günaydın kızlar

tbrkler canım maşllha
sporunudayapmaya çalışıyosu aferinzmanla düzelir plates denemiştim ben hç yapammıştım göründügükadar kolay degil hügoda yapammıştı ilk zmanlar

kahvaltım
1 kupa şekrsiz çay
1 dilim tahıllı ekmek
1kk peynir
3 zeytn
1 tk acı sos
2 tk yoğurt
1 kuru kayısı
dere otu maydonoz

afiyet olsun canım çok güzel
iyisporlar

makarna konusundada şunu diyecem kepekli makarnalr var ben suda haşlayıp 3,4 kaşık yiyorum sizde dneyin

geçikmiş bir günaydınnnnnda bendeeeeennnnn,nasılsınız bayanlar.ben bugun yine uzun bir aradan sonra aç uyandım bu duyguyu çok seviyorummmm:62:

işte dünkü menüm

sabah
1dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1 kk beyz peynir

ara
4 kuru kayısı

öğle
1kase domates çorbası
2 çk kadar et
salata
1 dlm kepek ekmeği