istediğini istediğin kadar ye kimse kimseyi zorlayamaz amacım bu kiloları verirken belki 100qr daha fazla kilo vermenize yardımcı olmaktı (ANLAYANA)
cnm herşeyi bi kenara bırak biz bu topikdekiler olrak öyle kabak diyeti elma diyeti süt diyeti karbonhidrat diyeti vs.lere karşıyız biz de katı kurallar yok herşeyi ölçülü yemek var hepimzn tepkisi bundan.hatta ben de kilo vermek istiorum elma kabak vs diyeti yapıorum die foruma katılıolar bizde öle olmaz sağlıklı beslen fln diyince aa evet haklısınız fln diyip birden ortadan kayboluolar.aaa bide bakıosun bi daha uğramamamış .zayıflamya çalışanların çoğu(eskiden bende dahil)aç kalmadan elma kabak diyei yapılmadan kilo verlmez sanıodum ama deilmiş işte.bide son olarak döveceğimz fln yok.bizde burda doğru olduğunu düşündüğümz yararlı bilgiler verildiği zman birbirimize teşkkr ediyor takdir edioruz cnm .kolay gesln
evet cnm almışsın die bende söylemedm ama bende tartı aldım 2-3 hafta kadar oldu.bende baya araştrmıştım internetten bi forumdada senn söylediğin şeyin aynısı yazıodu.yani o tartıya 50 kiloluk bi çuvalı koysanda 50 kiloluk biri çıksada aynı ölçümü verir die.çünkü içiğne belli verileri giri,nce ortaya sonuç koyacak bir fonksiyon bi formül yüklenmiş.eşime söyledim o da çok doğru bi tespit dedi bende almadım ondan.normal tartı aldım.sen yine de güle güle kullan cnm.
afyet olsun cnm
hem bulgur pilavı hem ekmek bana fazla geldi ama sen ayarlamışsındır heralde cnm afyet olsn
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm cım.

benm yüzümden yapamadın leslie ni ya çok konuştum soryyy

:18:
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm.bende korumaya.başlıycam inş.yakında sana katılırım az kaldı ideal kiloma inş.o günlere ulaşırım:26:
afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm ölç b,i daha unutma mazaallaaah nolur nolmaz

afiyet olsun cnm
günaydın cnm teflonda yapıorum ama çok çok az 1 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ koyuorum yağsız çok yavan gelio önce biber sonra havuç rendesi sonra taze yeşil soğan sonra yuöurta sonra 1 kk peynir nane pulbiber karabiber.afiyet olsun

cnm pilatese gelnce başta bende zorlandım bazı hareketlerde hala zorlanıorum ama alışıo git gide insan hele ilk abdominal günnde karnım ertesi gün çok fenaydı gülemiyodum bile

sonra alıştım çok iyi gelio yinede belimi acıtacak bazı hareketleri yapmıorum yerine kalça hareketi fln yapıorum cnm sende alışırsın.çok zorlama kendini liflerde ln yırtılma fln olablr Allah korusun.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

kolay gelsn cnm
afiyet olsun cnm çok güzel dengeliosun yoğurt ve süt göremiorum ama :44:önemli cnm unutma
cnm çorbayla ekmek ye .çok acıkırsan ara öğünü kuvvetli yaparsın yada böreğin yağsız üst kısmından al braz aıktrmaz diosan.
ayy bu arada ben okuorum geçmişi yeni sayfalar gelio

bi türlü son sayfaya gelemedim.pilatesimi yaptım süperdi karın günüydü.karnımın eridğini hissettim valla çok mutluyum.