• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün gelen gün erzaklarıyla çay kahvaltısı yapayım diyordum vazgeçtim hamurişlerini yemiyeyim diye :1:

hemen normal yemek düzenine geçmeye karar verdim

nohutlu bulgur pilavım vardı

köfte
hindi sulu mercimek çorbası yapacağım inşallah
brokoli salatası
dolmalık biberleri de koyarım yanına
evdekilere pirinç pilavı yapacaktım dolmalar gelince onu da kaldırdım menüden :9:

yanına da ayran bu iş tamamdır

slm kızlar bugünki yediklerim

sabah
2,3salatalık dilimi
2,3domates dilimi
1tatlı kaşıgı bal
2,3lokma peynir
3light bisküvi öglen yaptım kahvaltıyı zaten

araolrak
lihgt yogurt 2kaşık içine portakaldogradım tarçın serptimyedim
4milyaptıllesliyle 1saat
sonra yeşil çay içtim

akşam yemegim yemeklerimihep bikaşık yagla yapıyorum
4kaşık susuz nohutyemegi
4kaşık bulgur yemegi
yogrutlu salata valla migdem küçülmüş çok doydum
2litre su

herkese afiyet olsun kızlar

kızlar bugün gelen gün erzaklarıyla çay kahvaltısı yapayım diyordum vazgeçtim hamurişlerini yemiyeyim diye :1:

hemen normal yemek düzenine geçmeye karar verdim

nohutlu bulgur pilavım vardı

köfte
hindi sulu mercimek çorbası yapacağım inşallah
brokoli salatası
dolmalık biberleri de koyarım yanına
evdekilere pirinç pilavı yapacaktım dolmalar gelince onu da kaldırdım menüden :9:

yanına da ayran bu iş tamamdır
afiyet olsun cnm çok güzel menün.

sabah
2,3salatalık dilimi
2,3domates dilimi
1tatlı kaşıgı bal
2,3lokma peynir

araolrak
4milyaptıllesliyle 1saat
sonra yeşil çay içtim

4kaşık susuz nohutyemegi
4kaşık bulgur yemegi
2litre su

çok güzel cnm tam senlil afiyet olsun.

kızlar benmde akşam menüm de::56:(yemedim henüz)
1 kepçe şehriye çorbası
1 tane karnıyarık( patlıcan normal boyutta ,ama pek lezzetli deilmiş gibi geldi öle deilse sadece içini yicem artık:))
yoğurt
yeşil salata
2 kaşıkda eşime yaptığım etimekli muhallebiden yemeyi düşünüorum.muhallebide şeker yok.etimek de o kadar az şeker koymuşumki bir meyve de bile daha çok şeker vardır:) ama çok lezzetli çok hafif olmuş.ellerime sağlık:16::21:
yarın görüşmek üzere kızlar Allah a emanet olun

sabah
2,3salatalık dilimi
2,3domates dilimi
1tatlı kaşıgı bal
2,3lokma peynir

araolrak
4milyaptıllesliyle 1saat
sonra yeşil çay içtim

4kaşık susuz nohutyemegi
4kaşık bulgur yemegi
2litre su

afiyet olsun şekercim gayet güzel :16:

1 kepçe şehriye çorbası
1 tane karnıyarık( patlıcan normal boyutta ,ama pek lezzetli deilmiş gibi geldi öle deilse sadece içini yicem artık:))
yoğurt
yeşil salata
2 kaşıkda eşime yaptığım etimekli muhallebiden yemeyi düşünüorum.muhallebide şeker yok.etimek de o kadar az şeker koymuşumki bir meyve de bile daha çok şeker vardır:) ama çok lezzetli çok hafif olmuş.ellerime sağlık:16::21:

afiyet olsun sana da şeker çok iyi çok :16:

kızlar bende kilo vermek istiyorum spora da gidiyorum hafta 3-4 gün ama yediklerime hiç dikkat edemiyorum evde yemek yapan başka birisi olsa ne iyi olurdu dimi hem yemek yap hemde kilo vermeye çalış zor oluyo eşimde kilo aldı ikimizde kilo vermeye çalışıyoruz ama veremiyoruz :5: yazıları okuyunca diyet yapmaya teşfik ettiniz vallahi.
yemekte bir kaç saat önce yedim ondanda kararlıyım sanırım :1: yarın itibariyle bende dikkat edeceğim inşallah herkese teşekkürler.

1 kepçe şehriye çorbası
yoğurt
yeşil salata

tşkler canım
sanada afiyet olsuın ay etimek tatlısınıda çokseverim ellerine saglık

kızlar bende kilo vermek istiyorum spora da gidiyorum hafta 3-4 gün ama yediklerime hiç dikkat edemiyorum evde yemek yapan başka birisi olsa ne iyi olurdu dimi hem yemek yap hemde kilo vermeye çalış zor oluyo eşimde kilo aldı ikimizde kilo vermeye çalışıyoruz ama veremiyoruz :5: yazıları okuyunca diyet yapmaya teşfik ettiniz vallahi.
yemekte bir kaç saat önce yedim ondanda kararlıyım sanırım :1: yarın itibariyle bende dikkat edeceğim inşallah herkese teşekkürler.

canım hoşgeldin negüzel bak spora gidiyomuşuz biz burda diyet yapmıyoruz saglıklı besleniyoruz aç kalmadan sende katıl biz burdaki arkadaşlarsayesinde motive oluyoruz sende yaz yediklerini yanlışarın dogrularını söyleyelim

Merhabalarrrr :34: geçmiş çoğaldı güzel ama bu seferde tek tek cevap vermek oldukça zorlaştı :1: herkese afiyet olsun menüleri inceliyorum yol gösterici oluyor bana da.:44:

yaptıklarım yediğim içtiğim şöyle ;

öğleden önceki ara öğünde 2 kepekli galeta ve 1 elma yedim yanında limonlu yeşil çay içtim.

öğle yemeğim : 4 köfte büyüklüğünde kırmızı et ızgara (tuz yerine kekikle yiyorum), iki salatalık bir domates , 1 bardak ayran , bir ince dilim kepek ekmeği.

ara öğünüm : bir paket eti form kepekli çubuk kraker (fazla oldu sanki bir paket çok di mi :44:)
yanında bir şişe su içtim.

daha yeni akşam yemeğimi de yedim.

bir küçük tabak zeytinyağlı pırasa , 1/2 kase yoğurt , çoban salata , ve 4 yemek kaşığı makarna.

gece ara öğününde 1 porsiyon meyve yerim.araöğünde de bir elma yemiştim 2 yesem çok mu olur ki :44:

hareket babında ise ;

sabah bir saat tempolu yürüdüm.öğleden sonra bir buçuk saat daha yürüdüm çarşıda ayrıca yürüyerek gittim evden.(yarım saatte o.) havalar iyiyken bol yürümeye çalışıyorum.:77:

pilatesi yapamadım sabah geceleri geç yatıyorum yapabilirim belki lastikle yapılan hareketleri.

egzersizlerimde yarım onları da tam yapmaya çalışıcam.

şimdi ıhlamur yada bitki çayı içeyim.sonraa doğru derslere :26:

bugün iyi gibi menüm değil mi ama sizlerin yanında oldukça sade kalıyor sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum :44: listede ne varsa onu yemeye çalışıyorum :77:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bu sabah nesfitle kahvaltı yaptım :)
çok şaşırdınız dimi ;:)))))

nugyacım fasülyeyi çok severim ama buzluğa koymucam bidaha, diri diri olmadılar haşlandıkları için, tadı güzeldi ama görünüşünü beğenmediğim için 2 yk yedim ben de
pilav fazla oldu biraz ama napim açtım :)))

bide bu sabah 58.6 geldim :)

akşam ebru ile pilates yapmaya çalıştım gece 11den sonra, çok beceremedim yaa
hugo, priene falan gelsede onlara da sorsam ilk başta siz de mi öyle oldunuz diye
beceremeyince moralim bozuldu bide üstüne
ebrunun içine lastik kaçmış resmen, hooop bacak havada, ben o kadar kaldırsam bacağımı yırtılır benimki :)))
bide tabi boy farkı var, benim bacaklar uzun havada durmuyolar :))))
canım ilk başlarda bende bacaklarımı kaldırıp indiremedim havada durmuyordu titriyordu şimdi açıldı zamanla açılır mersk etme canım

gece çok hastalandım sabaha kadar uyumadık istifrada ettim ateş bulantı hepsi vardı. sabah erkenden doktora gittik çok kötü üşütmüşüm malesef vücut direncide düşükmüş vitamin eksikliği çıktı çinko ve demir eksikliği varmış neyse aldım ilaçlarımı kullandım şimdi iyiyim gece çok kötüydüm

gece çok hastalandım sabaha kadar uyumadık istifrada ettim ateş bulantı hepsi vardı. sabah erkenden doktora gittik çok kötü üşütmüşüm malesef vücut direncide düşükmüş vitamin eksikliği çıktı çinko ve demir eksikliği varmış neyse aldım ilaçlarımı kullandım şimdi iyiyim gece çok kötüydüm

çok geçmiş olsun canım
aslında güzelbesleniyosun niyeeksik çıktıki

slm güzel ve iradeli bayanlar bu gün neler yaptıgımı ve neler yediğimi yazayım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 br şekersiz açık cay
5 dilim peynir
5 zeytin kahvaltıdan sonra evi toplayıp arkadaşla dışarı cıktık 1 saat kadar gezdik

öğlen

4 kaşık bulgurlu ıspanak yemegi ve birkaç domates salatalık dilimi yedim o kadar spora koştum hemen geç kalmamak içim 2 saat aralıksız sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim spor aralarında

akşam

bu gün cok yoruldum yemek falan yapamadım

1 dilim kepek ekmegi
2 br şekersiz çay
1 haşlanmış yumurtanın akı
5 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık ve biber yedim

az öncede limonlu şekersiz yeşil çayımı içtim cok güzel wc ye cıkartıyor tafsiye ederim herkese
birazdanda meyve mi yerim

slm güzel ve iradeli bayanlar bu gün neler yaptıgımı ve neler yediğimi yazayım
kahvaltı
1 dilim kepek ekmegi
1 br şekersiz açık cay
5 dilim peynir
5 zeytin kahvaltıdan sonra evi toplayıp arkadaşla dışarı cıktık 1 saat kadar gezdik

öğlen

4 kaşık bulgurlu ıspanak yemegi ve birkaç domates salatalık dilimi yedim o kadar spora koştum hemen geç kalmamak içim 2 saat aralıksız sporumu yaptım 1,5 lt suyumu içtim spor aralarında

akşam

bu gün cok yoruldum yemek falan yapamadım

1 dilim kepek ekmegi
2 br şekersiz çay
1 haşlanmış yumurtanın akı
5 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık ve biber yedim

az öncede limonlu şekersiz yeşil çayımı içtim cok güzel wc ye cıkartıyor tafsiye ederim herkese
birazdanda meyve mi yerim

afiyet olsun canım
ama sporlada hafif bimenüolmuş daha vitaminli şeyleryesen sonra hasta olma mesala fındık cevizgibişeylerde ye canım

Son düzenleme:

cok gecmiş olsun hugocuk vitamınlı şeyler ye etini ye sütünü iç az az kuzum

canım başından beri çok karışmak istemedim ama affınıza sığınarak görüşümü bildirmek istiyorum, bence diyetisyeninizi değiştirmelisiniz çünkü yeterli miktarda beslenmiyorsunuz yanlış bilgilendiriliyorsunuz, siz 3 günlük aktivite takip formu doldurtup ne kadar kalori harcadığınızı ortaya koymalı ve ona göre düzenleme yapmalıydı. zaten saçlarınızda dökülüyordu demir eksikliği muhtemeldi. ama bir diyetisyen bunu farketmeliydi. bence en yakın zamanda değiştirmelisiniz çünkü sağlıklı beslenmeden uzaklaşıyorsunuz.

afiyet olsun canım
ama sporlada hafif bimenüolmuş daha vitaminli şeyleryesen sonra hasta olma mesala fındık cevizgibişeylerde ye canım

canım halim olmadıgı için yemek yapamadım bu gün böyle oldu ama yetiyor peynirimi sebze mi yiyorum hergün
kuru kayısı falan hergün yiyorum
akşamları hafif şeyler yapmaya calışıyorum
eşim kahvaltı türünü cok seviyor birde akşamları bazen böyle yapıyoruz özellikle ben yorgunsam

canım başından beri çok karışmak istemedim ama affınıza sığınarak görüşümü bildirmek istiyorum, bence diyetisyeninizi değiştirmelisiniz çünkü yeterli miktarda beslenmiyorsunuz yanlış bilgilendiriliyorsunuz, siz 3 günlük aktivite takip formu doldurtup ne kadar kalori harcadığınızı ortaya koymalı ve ona göre düzenleme yapmalıydı. zaten saçlarınızda dökülüyordu demir eksikliği muhtemeldi. ama bir diyetisyen bunu farketmeliydi. bence en yakın zamanda değiştirmelisiniz çünkü sağlıklı beslenmeden uzaklaşıyorsunuz.

canım bende sana katılıyorum diyetisyenlik okuyordun sanırım iyiki bu topiktesin sana danışacagımız cok şey olacaktır az önce bu gün kü aktivitemi ve yediklerimi yazdım bir bakar mısın eksiklerim neler gerci bu gün herşey koştur koştur oldu ama ben kendimi iyi hissediyorum fazlasıyla tok hissediyorum

canım halim olmadıgı için yemek yapamadım bu gün böyle oldu ama yetiyor peynirimi sebze mi yiyorum hergün
kuru kayısı falan hergün yiyorum
akşamları hafif şeyler yapmaya calışıyorum
eşim kahvaltı türünü cok seviyor birde akşamları bazen böyle yapıyoruz özellikle ben yorgunsam

vet canım ama mesala yumurtanın sarısınıda yeseydin eksik beslenme oluyo ceviz ve fındık çok önemli

vet canım ama mesala yumurtanın sarısınıda yeseydin eksik beslenme oluyo ceviz ve fındık çok önemli

canım yumurtanın sarısı cok kalorili oldugu için yemiyorum
ceviz ve fındıgıda hergün olmamak şartıyla yıyorum hergün yediğim kuru kayısı su kahverengi olanlarından ve kuru üzüm

Back
X