• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar sabah evden bir çıktım daha yeni oğlanı okuldan aldım geldim yemek yediriyorum yeniden okula götüreceğim inşallah.
okul annem pazar derken anca evin yolunu buldum makinaya çamaşır astım okula çocuğu koyar gelir onları asarım pazar malzemelerini yerleştiririm ,miniğin karnını doyurur yatırırım derken tekran büyüğü okuldan getirir. ödevleri kendi okul işlerim akşam yemeği hazırlama gün böyle gider ...........:9::9:

sabah okulda
300 ml şekersiz çay
3 adet mavi yeşil light limonlu kepekli bisküvü

pazardan gelince
5 fındık
3 badem
250 ml su

öğlen yemeğim

6 yk pırasa ( pirinçli - havuçlu)
izmir köfte ( 1 elma dilim patates , 2 adet kibrit kutusundan ufak köfte )
250 ml ayran

kızlar öğle yemeğimi yedim geldim.menüde etli patates yemeği,bulgur pilavı,salata ve portakal vardı.bende patates yemediğim için yani zayıflayana kadar yememeye dikkat ediyorum.evden getirdim bugün gerçi hepsi soğuk oldu sıcak birşey yoktu.
8 yk.kereviz yemeği
3 yk yoğurt
ve marul salatası
bir dilim kepek ekmek
şimdide sıcak aldım biraz ılısın onu içicem

merhaba kızlar sabah evden bir çıktım daha yeni oğlanı okuldan aldım geldim yemek yediriyorum yeniden okula götüreceğim inşallah.
okul annem pazar derken anca evin yolunu buldum makinaya çamaşır astım okula çocuğu koyar gelir onları asarım pazar malzemelerini yerleştiririm ,miniğin karnını doyurur yatırırım derken tekran büyüğü okuldan getirir. ödevleri kendi okul işlerim akşam yemeği hazırlama gün böyle gider ...........:9::9:

sabah okulda
300 ml şekersiz çay

pazardan gelince
5 fındık
3 badem
250 ml su

öğlen yemeğim

250 ml ayran

afiyet olsun menü güzel sen ekmek tüketmiyomusun farmasi:97:

yemeğimi yedim geldim bende

3 yemek kaşığı bahçıvan kebabı(içinde bezelye patlıcan et ve biber vardı)
1 kase bulgur pilavı(5 çk kadar vardı sanırım , çok kaçırdım galiba:26:)

salata brokoli salatasıydı,hiç sevmem o nedenle yemedim,yoğurduda arada ayran yapıp içicem

sabah okulda
300 ml şekersiz çay

pazardan gelince
5 fındık
3 badem
250 ml su

öğlen yemeğim

250 ml ayran

öğretmenlik gibisi var mı ya,en kısa zamnda kurumlar arası geçişle banada nasip et allahımmmm,bende çocuğumualayım,götüreyim yemeğimi yapayım,pazara gideyimmmmm:16::16:

selam kızlar nasılsınız...
yediklerimi yazmaya geldim...

sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su içtim...
kahvaltıda 1 bardak şekersiz çay
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek (kepek ekmeğim bitmişti)
yarım kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 ceviz

üzerine 1 bardak limonlu lahana suyu içtim... lahana kürüne başladım bu gün de...

arada 1 kayısı
5 altınbaşak form bisküvi
1 bardak yeşil çay içtim...

az sonra öğle yemeği yiyeceğim
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum...
yoğurt çok mu olur sizce...ekmek yemicem bu arada...

yemeğimi yedim geldim bende

3 yemek kaşığı bahçıvan kebabı(içinde bezelye patlıcan et ve biber vardı)
1 kase bulgur pilavı(5 çk kadar vardı sanırım , çok kaçırdım galiba:26:)

salata brokoli salatasıydı,hiç sevmem o nedenle yemedim,yoğurduda arada ayran yapıp içicem

senin yediklerine bakılırsa benim öğle menüm çok fazla oldu...:1: 6 kaşık fasulyeyi 3 kaşığa mı indirsem...

senin yediklerine bakılırsa benim öğle menüm çok fazla oldu...:1: 6 kaşık fasulyeyi 3 kaşığa mı indirsem...

sebze yemeğini 5-6 akşık yiyebiliyoruz canım,bence gayet iyi,bu sefer karbonhidrata saldırısın.ben iş yerinde ne çıkarsa onu yediğim için yemeğim 3 kaşıkla sınırlı kalmış oluyor,yoksa 6 kaşık yemek yiyip 2 kaşık da pilav yesem doyardım,ama yemek az gelince pilava saldırdım:26:

1 yumurta
yarım kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 ceviz

üzerine 1 bardak limonlu lahana suyu içtim... lahana kürüne başladım bu gün de...

arada 1 kayısı

6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı

canımcım kepek ekmeğimi ben paketle alıp buzluğa koyuyorum bu nedenle hem bitmesini takip edebiliyorum hemde her çıkardığımda taze oluyor.beyaz ekmeğe çok yüklenme derim 2dlm kepek ekmek 1 dlm beyaz ekmeğe eşit,yani kalori olarak da etkili hem de doyurucu

arada yediğim 5 büskivide 1,5 dlm ekmek eder
yani dikkat et diye söylüyorum,diyet büskivilere pek yüklenme derim

yoğurt yerine salata da yiyebilirsin hem mideni fazla şişirmemiş olur

1 yumurta
yarım kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 ceviz

arada 1 kayısı

6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
menü çok güzel canım.yoğurdu bir çay bardağı yada bir su bardağı ye canım.fasülyenin miktarı çok iyi günlük aınması gereken o kadar zaten azaltma bence yanında ekmek de ye canım bir dilim

herkese günayyyyddıınnnnnn,midem 2 gündür çok şiş neden bilmiyorum,can sıkcı bir durum :59:neyse dünkü menüm

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 üçgen peynir

ara
3 mandalina

öğle
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pilav
2 dlm kepek ekmeği

akşam
2 çk yumurtalı ıspanak kavurma
1 kase mercimekli sebze çorbası
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma
1 bardak süt

:66:
çalışınca kahvaltıya çok vakit ayıramıyorsun biliyorum ama gene de 10 dk erken kalksan renklendirsen sanırım çok faydasını görürsün bitanem:16:
günaydın hanımlar akşam menü ve sabahki menü yü yazayım hemen
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk kereviz yemeği
brokoli limonlu sadece
bir dilim kepek ekmeği
2 tane salatalık turşusu
ilerleyen saatlerde bir mandalina bir portakal
ve tarçınlı süt

sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su içtim
bir yumurta
3 zeytin
salatalık-donates
3 tane çok küçük yeşil biber
kibrit kutusu tuzsuz peynir biraz roka
bir dilim kepek ekmek
şimdide yeşil çay içiyorum limonlu
menüler çok güzel
canım aramda yogurt yemiştim bide salatam yogurtluydu tşkler yorumun için bende seni öpüyom
kahvaltında çok güzel senin spora gerekyokki maşşlah hiç durmuyosun ben hep evdeyim hep oturuyorum
sorma aynen öyle tatlım ama hiç şikayetçi değilim inan kendini dinleyecek zamanı olmuyor insanın :9:
günaydın herkese afiyet olsun
2barak su
nesfit bügün yiyecem hazırladım hergün kahvaltı sıkılıyom

afiyet olsun canım:16:

bugünkü az biraz renkli oldu
2 yeşil zeyin
2 siyah zeyin
nane
1 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği:9:
afiyet olsun bu kahvaltını beğendim :16::13:
kızlar bişey soracam şimdi ben az lahana çorbası diyetini okudumda ben bihaftada 4 kiloverdiriyomuş ve geri almıyoalrmış sizce nasıl bi diyet uygulayan varmı aranızda
bence hiç böyle şeylere kafa bile yorma tatlım sağlıklı olacağını düşünmüyorum inan.:16:
Günaydııııııııın kızlarcııııııııııım hemen kahvaltımı yazayım de geçmişi okuyayım:16:

Kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 dilim çok tahıllı ekmek

2 adet lıght üçgen peynir

salatalaık-domates

1 adet hurma

1 bardak şekersiz çay

şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum:68:
kahvaltı süper :16:
bak bak laf çakıyo bide :9::9:

canım walla elma sirkeli suyu ben de denedim ama 2-3 gün falan o yüzden midir nedir bana bi faydası olmadı ama farmasi bi aralar hergün içiyodu sanırım, sen en iyisi ona sor bunu
evet içitim ve de çok yararını gördüm :16:
Selamlar arkadaşlar kaç gündür yazamadım biraz rahatsızdım halim yoktu açıkcası:(
Ama halen devam ediyorum kaldığım yerden bu arada 1kg vermişim çok şükür:)
Bugün sabah kahvaltımla başlıyım;
Kalkar kalkmaz 1 bardak ılık limonlu su ve 2 kuru kayısı
2 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
1 bardak limonlu yeşil çay
1 litre suyumu bitirdim..

Öğlen kuru fasülyem var yanındada yoğurt ve 1 dilim ekmek yicem:)

geçmiş olsun menüler çok güzel
kilo vermene sevindim :46::46::nazar::nazar::71::71:

kızlar ben bu sefer oğluşumu okuldan almaya gideceğim inşallah
yorumlara gelince tekrar kaldığım yerden devam ederim inşallah

bu arada
1 büyük havuç
250 ml su

Merhaba Kızlar..

Ben 2 sene önce burda çok güzel kilo vermiştim. Aynı zamanda çok da güzel arkadaşlıklar kurmuştuk..Ama o zamandan kimse kalmamış sanırım.. Neyse olsun.. Ben yeniden aranıza katılmak istiyorum..

Azıcık kendimden bahsedeyim..

Boyum 1,68. Yaşım 29. Şu anki kilom 64 civarı hedefim ise 5. Mart' a kadar, yani doğum günüme kadar 57 kilo olmak.. Bakalım yapabilecekmiyim..

Diyet olarak protein ağırlıklı beslenerek diyet yapmaya çalışıyorum.. Spor olarak da callanetics'e başlayacağım ancak bir süredir hastayım.. Tam olarak iyileşince başlayacağım.. Hastalık derken griple başladı şimdi sinüzite çevirdi. Felaket bir baş ağrısı var. Bu sebeple spor yapamıyorum.

Öyle işte.. Benden böyle..:29:

Merhaba Kızlar..

Ben 2 sene önce burda çok güzel kilo vermiştim. Aynı zamanda çok da güzel arkadaşlıklar kurmuştuk..Ama o zamandan kimse kalmamış sanırım.. Neyse olsun.. Ben yeniden aranıza katılmak istiyorum..

Azıcık kendimden bahsedeyim..

Boyum 1,68. Yaşım 29. Şu anki kilom 64 civarı hedefim ise 5. Mart' a kadar, yani doğum günüme kadar 57 kilo olmak.. Bakalım yapabilecekmiyim..

Diyet olarak protein ağırlıklı beslenerek diyet yapmaya çalışıyorum.. Spor olarak da callanetics'e başlayacağım ancak bir süredir hastayım.. Tam olarak iyileşince başlayacağım.. Hastalık derken griple başladı şimdi sinüzite çevirdi. Felaket bir baş ağrısı var. Bu sebeple spor yapamıyorum.

Öyle işte.. Benden böyle..:29:
hoşgeldin canım:71: verdiğin kiloları geri mi aldın yoksa benim gibi :61:

offf ben bir türlü diyete başlayamadım bu aralar iştahım açık malesef reglim yakın :78:
ama her sabah tv eşliğinde pilates yapıyorum bir başlasam sonu gelecek ama ilham gelmiyo ki :1:

Back
X