Valla tatlım ben de her defasında boncuğunu koyup maşallah diyorum mutlakaAllahım esirgesin inşallah bu emeklerimizin karşılığını alıcaz canım benim
![]()
sagol canım sana da koyuyorum seninde maşşlahın var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tatlım ben de her defasında boncuğunu koyup maşallah diyorum mutlakaAllahım esirgesin inşallah bu emeklerimizin karşılığını alıcaz canım benim
![]()
merhaba kızlar sabah evden bir çıktım daha yeni oğlanı okuldan aldım geldim yemek yediriyorum yeniden okula götüreceğim inşallah.
okul annem pazar derken anca evin yolunu buldum makinaya çamaşır astım okula çocuğu koyar gelir onları asarım pazar malzemelerini yerleştiririm ,miniğin karnını doyurur yatırırım derken tekran büyüğü okuldan getirir. ödevleri kendi okul işlerim akşam yemeği hazırlama gün böyle gider ...........
sabah okulda
300 ml şekersiz çay
3 adet mavi yeşil light limonlu kepekli bisküvü
pazardan gelince
5 fındık
3 badem
250 ml su
öğlen yemeğim
6 yk pırasa ( pirinçli - havuçlu)
izmir köfte ( 1 elma dilim patates , 2 adet kibrit kutusundan ufak köfte )
250 ml ayran
merhaba kızlar sabah evden bir çıktım daha yeni oğlanı okuldan aldım geldim yemek yediriyorum yeniden okula götüreceğim inşallah.
okul annem pazar derken anca evin yolunu buldum makinaya çamaşır astım okula çocuğu koyar gelir onları asarım pazar malzemelerini yerleştiririm ,miniğin karnını doyurur yatırırım derken tekran büyüğü okuldan getirir. ödevleri kendi okul işlerim akşam yemeği hazırlama gün böyle gider ...........
sabah okulda
300 ml şekersiz çay
3 adet mavi yeşil light limonlu kepekli bisküvü
pazardan gelince
5 fındık
3 badem
250 ml su
öğlen yemeğim
6 yk pırasa ( pirinçli - havuçlu)
izmir köfte ( 1 elma dilim patates , 2 adet kibrit kutusundan ufak köfte )
250 ml ayran
yemeğimi yedim geldim bende
3 yemek kaşığı bahçıvan kebabı(içinde bezelye patlıcan et ve biber vardı)
1 kase bulgur pilavı(5 çk kadar vardı sanırım , çok kaçırdım galiba:26:)
salata brokoli salatasıydı,hiç sevmem o nedenle yemedim,yoğurduda arada ayran yapıp içicem
senin yediklerine bakılırsa benim öğle menüm çok fazla oldu...6 kaşık fasulyeyi 3 kaşığa mı indirsem...
selam kızlar nasılsınız...
yediklerimi yazmaya geldim...
sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su içtim...
kahvaltıda 1 bardak şekersiz çay
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek (kepek ekmeğim bitmişti)
yarım kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 ceviz
üzerine 1 bardak limonlu lahana suyu içtim... lahana kürüne başladım bu gün de...
arada 1 kayısı
5 altınbaşak form bisküvi
1 bardak yeşil çay içtim...
az sonra öğle yemeği yiyeceğim
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum...
yoğurt çok mu olur sizce...ekmek yemicem bu arada...
menü çok güzel canım.yoğurdu bir çay bardağı yada bir su bardağı ye canım.fasülyenin miktarı çok iyi günlük aınması gereken o kadar zaten azaltma bence yanında ekmek de ye canım bir dilimselam kızlar nasılsınız...
yediklerimi yazmaya geldim...
sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su içtim...
kahvaltıda 1 bardak şekersiz çay
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek (kepek ekmeğim bitmişti)
yarım kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 ceviz
üzerine 1 bardak limonlu lahana suyu içtim... lahana kürüne başladım bu gün de...
arada 1 kayısı
5 altınbaşak form bisküvi
1 bardak yeşil çay içtim...
az sonra öğle yemeği yiyeceğim
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum...
yoğurt çok mu olur sizce...ekmek yemicem bu arada...
çalışınca kahvaltıya çok vakit ayıramıyorsun biliyorum ama gene de 10 dk erken kalksan renklendirsen sanırım çok faydasını görürsün bitanemherkese günayyyyddıınnnnnn,midem 2 gündür çok şiş neden bilmiyorum,can sıkcı bir durumneyse dünkü menüm
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 üçgen peynir
ara
3 mandalina
öğle
5-6 kaşık kuru fasülye
1 çk pilav
2 dlm kepek ekmeği
akşam
2 çk yumurtalı ıspanak kavurma
1 kase mercimekli sebze çorbası
1,5 dlm kepek ekmeği
1 kase yoğurt
ara
1 elma
1 bardak süt
![]()
menüler çok güzelgünaydın hanımlar akşam menü ve sabahki menü yü yazayım hemen
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk kereviz yemeği
brokoli limonlu sadece
bir dilim kepek ekmeği
2 tane salatalık turşusu
ilerleyen saatlerde bir mandalina bir portakal
ve tarçınlı süt
sabah
kalkınca bir su bardağı ılık su içtim
bir yumurta
3 zeytin
salatalık-donates
3 tane çok küçük yeşil biber
kibrit kutusu tuzsuz peynir biraz roka
bir dilim kepek ekmek
şimdide yeşil çay içiyorum limonlu
sorma aynen öyle tatlım ama hiç şikayetçi değilim inan kendini dinleyecek zamanı olmuyor insanıncanım aramda yogurt yemiştim bide salatam yogurtluydu tşkler yorumun için bende seni öpüyom
kahvaltında çok güzel senin spora gerekyokki maşşlah hiç durmuyosun ben hep evdeyim hep oturuyorum
günaydın herkese afiyet olsun
2barak su
nesfit bügün yiyecem hazırladım hergün kahvaltı sıkılıyom
afiyet olsun bu kahvaltını beğendimbugünkü az biraz renkli oldu
2 yeşil zeyin
2 siyah zeyin
nane
1 kk beyaz peynir
2 dlm kepek ekmeği![]()
bence hiç böyle şeylere kafa bile yorma tatlım sağlıklı olacağını düşünmüyorum inan.kızlar bişey soracam şimdi ben az lahana çorbası diyetini okudumda ben bihaftada 4 kiloverdiriyomuş ve geri almıyoalrmış sizce nasıl bi diyet uygulayan varmı aranızda
kahvaltı süperGünaydııııııııın kızlarcııııııııııım hemen kahvaltımı yazayım de geçmişi okuyayım
Kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim çok tahıllı ekmek
2 adet lıght üçgen peynir
salatalaık-domates
1 adet hurma
1 bardak şekersiz çay
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum![]()
evet içitim ve de çok yararını gördümbak bak laf çakıyo bide
canım walla elma sirkeli suyu ben de denedim ama 2-3 gün falan o yüzden midir nedir bana bi faydası olmadı ama farmasi bi aralar hergün içiyodu sanırım, sen en iyisi ona sor bunu
Selamlar arkadaşlar kaç gündür yazamadım biraz rahatsızdım halim yoktu açıkcası
Ama halen devam ediyorum kaldığım yerden bu arada 1kg vermişim çok şükür:)
Bugün sabah kahvaltımla başlıyım;
Kalkar kalkmaz 1 bardak ılık limonlu su ve 2 kuru kayısı
2 dilim ekmek 1 dilim kaşar peyniri
1 bardak limonlu yeşil çay
1 litre suyumu bitirdim..
Öğlen kuru fasülyem var yanındada yoğurt ve 1 dilim ekmek yicem:)
hoşgeldin canımMerhaba Kızlar..
Ben 2 sene önce burda çok güzel kilo vermiştim. Aynı zamanda çok da güzel arkadaşlıklar kurmuştuk..Ama o zamandan kimse kalmamış sanırım.. Neyse olsun.. Ben yeniden aranıza katılmak istiyorum..
Azıcık kendimden bahsedeyim..
Boyum 1,68. Yaşım 29. Şu anki kilom 64 civarı hedefim ise 5. Mart' a kadar, yani doğum günüme kadar 57 kilo olmak.. Bakalım yapabilecekmiyim..
Diyet olarak protein ağırlıklı beslenerek diyet yapmaya çalışıyorum.. Spor olarak da callanetics'e başlayacağım ancak bir süredir hastayım.. Tam olarak iyileşince başlayacağım.. Hastalık derken griple başladı şimdi sinüzite çevirdi. Felaket bir baş ağrısı var. Bu sebeple spor yapamıyorum.
Öyle işte.. Benden böyle..![]()