Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xxy canım benim bi arkadaşım lahana çorbası içmişti. şöyleki hiç listesini yapmadı. sağlıklı bir diyeti vardı onun kilosu takıldığı zamanlarda işte bazen ama hergün değil vücut alışır o zaman lahana çorbası yapar ve öğünlerinde önce içerdi ardından yemeğini yerdi
iyi akşamlar herkese
hugocuk biz de bu gün senin bademle fıstığı konuşuyoduk...
nazar mı ettik ne düşürmüş diyetisyen de....
hayırlı olsun yeni listen canım...
evet canım düşürdü canım değişiklik olmayınca bende zor oluyor bu yüzden hemen hemen her ay değişiklik yapıyor canım gerçi bu ay kilo vermemişim ama normaldi zaten bekliyorduk
sagol tosti...darisi hepimizin basinacanımcım spora başlamışsın gitsin kılolar ve daha önemlisi namaza başlamışsın rabbim daim etsin,kabul etsin namazını![]()
Hugocukcuğum hoşgeldin ben de seni merak ediyordum, canım hastaydın çok normal ve zaten 13kg verdin yani artık hedefe yaklaştıkça direnir tabii kilolar, hem listen de değişmiş şimdi artık daha farklı olur sonuç bir de aslında yağın kasa dönüştüğünden verdiysen bile kas daha ağır olduğundan vermemiş gibi de çıkmıştır belki ama kasın artmış daha ne tebrik ediyorum canım zaten senin hedefin de bu doğrultuda kaslı fit bir vücut istiyosun ne güzel kasın artmış istediğin gibi,yeni listen de hayırlı olsun tatlım pekii bu değişikliklerin ne gibi etkileri olacağını söyledi mi acab?? yani domates suyu ne amaçla içilecek aynı şekilde enginar fesleğen?? yani ne gibi etkileri var acaba??
tesekür ederim hugocum..biraz sonra yatsi namazini kilarim cocuklari yatiririm..gecmisi okurum...yeni listeni merak ediyorum..esim netti acik birakti..yine arabalara bakiyordudevrimcim namaza başlamışsın allah kabul etsin canım çok güzel allah herkese nasip etsin inşallah![]()
iyi akşamlar herkese
bugün koşturmalı bir gündü benim için nete giremedim şimdi ancak kendime geldim
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, marul nane, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, 1 kivi,1 kupa ıhlamur
sonra çarşı pazar işlerikoşturma
![]()
saat 11 de 1 çikolatalı süt içtim
öğle yemeğim
2 yumurtadam mantarlı omlet( içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattaım), zeytinyağlı kereviz,salata
saat 16 da 1 elma , 1 muz
saat 18 de
kıymalı pırasa, 2 kaşık yoğurt, salata
Arkadaslar merhaba .ben de aranıza katılmak istiyorum.80 kg dan 66 ya dustum ama hala verılecek bır suru kılom var.bana da destek olun.sevgıler.
yok tatlım ne için verdi inan bilmiyorum açıkçası canımcım domatesin suyunu çıkar osalı 1 çay bardağı yatmadan iç dedi canım en son. yaparız zaten yapmadığımız bişeycik kalmadı onuda deneriz artık
hoşgeldin canım burda beraber veririz inşallah canım