• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

xxy canım benim bi arkadaşım lahana çorbası içmişti. şöyleki hiç listesini yapmadı. sağlıklı bir diyeti vardı onun kilosu takıldığı zamanlarda işte bazen ama hergün değil vücut alışır o zaman lahana çorbası yapar ve öğünlerinde önce içerdi ardından yemeğini yerdi

xxy canım benim bi arkadaşım lahana çorbası içmişti. şöyleki hiç listesini yapmadı. sağlıklı bir diyeti vardı onun kilosu takıldığı zamanlarda işte bazen ama hergün değil vücut alışır o zaman lahana çorbası yapar ve öğünlerinde önce içerdi ardından yemeğini yerdi

hım anladım canım sagol

iyi akşamlar herkese
hugocuk biz de bu gün senin bademle fıstığı konuşuyoduk...
nazar mı ettik ne düşürmüş diyetisyen de....:1:
hayırlı olsun yeni listen canım...

iyi akşamlar herkese
hugocuk biz de bu gün senin bademle fıstığı konuşuyoduk...
nazar mı ettik ne düşürmüş diyetisyen de....:1:
hayırlı olsun yeni listen canım...

evet canım düşürdü canım değişiklik olmayınca bende zor oluyor bu yüzden hemen hemen her ay değişiklik yapıyor canım gerçi bu ay kilo vermemişim ama normaldi zaten bekliyorduk

Son düzenleme:
devrimcim namaza başlamışsın allah kabul etsin canım çok güzel allah herkese nasip etsin inşallah :nazar:

evet canım düşürdü canım değişiklik olmayınca bende zor oluyor bu yüzden hemen hemen her ay değişiklik yapıyor canım gerçi bu ay kilo vermemişim ama normaldi zaten bekliyorduk

Hugocukcuğum hoşgeldin ben de seni merak ediyordum, canım hastaydın çok normal ve zaten 13kg verdin yani artık hedefe yaklaştıkça direnir tabii kilolar, hem listen de değişmiş şimdi artık daha farklı olur sonuç bir de aslında yağın kasa dönüştüğünden verdiysen bile kas daha ağır olduğundan vermemiş gibi de çıkmıştır belki ama kasın artmış daha ne tebrik ediyorum canım zaten senin hedefin de bu doğrultuda kaslı fit bir vücut istiyosun ne güzel kasın artmış istediğin gibi,yeni listen de hayırlı olsun tatlım pekii bu değişikliklerin ne gibi etkileri olacağını söyledi mi acab?? yani domates suyu ne amaçla içilecek aynı şekilde enginar fesleğen?? yani ne gibi etkileri var acaba??

iyi akşamlar herkese :16:
bugün koşturmalı bir gündü benim için nete giremedim şimdi ancak kendime geldim
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, marul nane, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, 1 kivi,1 kupa ıhlamur

sonra çarşı pazar işleri :4: koşturma :10:

saat 11 de 1 çikolatalı süt içtim

öğle yemeğim
2 yumurtadam mantarlı omlet( içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattaım), zeytinyağlı kereviz,salata

saat 16 da 1 elma , 1 muz

saat 18 de
kıymalı pırasa, 2 kaşık yoğurt, salata

Hugocukcuğum hoşgeldin ben de seni merak ediyordum, canım hastaydın çok normal ve zaten 13kg verdin yani artık hedefe yaklaştıkça direnir tabii kilolar, hem listen de değişmiş şimdi artık daha farklı olur sonuç bir de aslında yağın kasa dönüştüğünden verdiysen bile kas daha ağır olduğundan vermemiş gibi de çıkmıştır belki ama kasın artmış daha ne tebrik ediyorum canım zaten senin hedefin de bu doğrultuda kaslı fit bir vücut istiyosun ne güzel kasın artmış istediğin gibi,yeni listen de hayırlı olsun tatlım pekii bu değişikliklerin ne gibi etkileri olacağını söyledi mi acab?? yani domates suyu ne amaçla içilecek aynı şekilde enginar fesleğen?? yani ne gibi etkileri var acaba??

yok tatlım ne için verdi inan bilmiyorum açıkçası canımcım domatesin suyunu çıkar osalı 1 çay bardağı yatmadan iç dedi canım en son. yaparız zaten yapmadığımız bişeycik kalmadı onuda deneriz artık

devrimcim namaza başlamışsın allah kabul etsin canım çok güzel allah herkese nasip etsin inşallah :nazar:
tesekür ederim hugocum..biraz sonra yatsi namazini kilarim cocuklari yatiririm..gecmisi okurum...yeni listeni merak ediyorum..esim netti acik birakti..yine arabalara bakiyordu:9:..bende hemen bi gözatiyim buraya dedim..sonra görüsürüz canim..:29:

iyi akşamlar herkese :16:
bugün koşturmalı bir gündü benim için nete giremedim şimdi ancak kendime geldim
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, domates- salatalık, marul nane, maydanoz, 3 yeşil biber, 2 kuru kayısı, 1 ceviz, 3 fındık, 3 badem, 1 kivi,1 kupa ıhlamur

sonra çarşı pazar işleri :4: koşturma :10:

saat 11 de 1 çikolatalı süt içtim

öğle yemeğim
2 yumurtadam mantarlı omlet( içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattaım), zeytinyağlı kereviz,salata

saat 16 da 1 elma , 1 muz

saat 18 de
kıymalı pırasa, 2 kaşık yoğurt, salata

afiyet olsun canım listen çok şık olmuş :16:

akşam menüm
2 yk bezelyeli pilav
3 yk sebze yemeği( kereviz patates havuç)
1 parça tavuk ( bagetin üstü)
300 ml ayran ( komposto içmedim)
3 kk kabak tatlısı ,2 ceviz

sabah kalkınca 500 ml ılık su

kahvaltı :
1 dilim tam buydağ ekmeği
1.5 kepçe tarhana çorbası

ara: 300 ml şekersiz çay
3 adet kepekli limonlu bisküvi ( 25 gr)

ara: 5 fındık
3 badem

öğle :
6 yk pırasa yemeği ( pirinçli havuçlu)
izimir köfte ( 1 elma dilim patates 2 köfte )
250 ml ayran

ara : havuç
250 ml su

ara: 1/2 kahve fincanı beyaz leblebi
10 antep fıstığı
200 ml çilekli süt

ara: 500 ml su
1 portakal

akşam:

2 yk bezelyeli pilav
3 yk sebze yemeği ( kereviz , patates, havuç)
1 parça tavuk ( bagetin üst kısmı )
300 ml ayran
3 kk kabak tatlısı, 2 ceviz

yatana kadar da 500 - 1000 ml su içerim

Arkadaslar merhaba .ben de aranıza katılmak istiyorum.80 kg dan 66 ya dustum ama hala verılecek bır suru kılom var.bana da destek olun.sevgıler.

yok tatlım ne için verdi inan bilmiyorum açıkçası canımcım domatesin suyunu çıkar osalı 1 çay bardağı yatmadan iç dedi canım en son. yaparız zaten yapmadığımız bişeycik kalmadı onuda deneriz artık

Anladım canım tabii denenebilir neler deniyoruz onu mu denemiycez bi araştırıyım bakıyım gerçi kışın domates de hiç güzel oluyo ama şu %100 kutu domates suları var katkısız onlardan da olur mu acaba?Gerçi taze iç demiş ama domatesle pek iyi değil:26:

DOMATES SUYUNUN FAYDALARI
Domates içerdiği C ve E vitaminleri, potasyum ve diğer mineralleri ile, insan sağlığı için oldukça yararlı bir sebzedir.
-Domates suyunda bol miktarda bulunan likopen adlı madde var. Kalbi hastalıklara karşı koruyan bu madde domates suyunun yüzde 85 inde bulunuyor.
-Aynı zamanda portakalda bulunan C vitaminine eşdeğer oranda da vitamin içeriyor. Kısır erkeklerde sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini arttırarak kısırlığı önler ve Prostat kanserine yakalanma riskini azaltır.
- C vitamini olan domateste bulunan likopen grip virüsüne karşı bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudu grip ve nezleden korur.
-Hazmı kolaylaştırıcı ve vücudun su tutmasını önleyici özelliğe sahiptir.
-Kan basıncının düşürülmesinde etkilidir.
-Bir bardak domates suyuna bir adet çiğ yumurta kırın, Cystein adlı bir tür protein içeren bu karışım vücuttaki zehirli maddelerin bir an önce dışarı atılmasını sağlar

slm kızlar
akşam yemegim
1,5kepçe mercmek çorbası
4kaşık kabak yemegi
2kaşık yogurt yagsız

bir bardak su
çaylada birazdan çerezlerimiyiyecem
sonrasporyapalirsem kzım izin verirse yapacam inşllah

Back
X