• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
akşam yemegim
1,5kepçe mercmek çorbası
4kaşık kabak yemegi
2kaşık yogurt yagsız

bir bardak su
çaylada birazdan çerezlerimiyiyecem
sonrasporyapalirsem kzım izin verirse yapacam inşllah

afiyet olsun canım gayet güzel ve de hafif olmuş bir de yoğurt yemişsin bunu çok beğendim :nazar::nazar::46::46::46:

slm kızlar
akşam yemegim
1,5kepçe mercmek çorbası
4kaşık kabak yemegi
2kaşık yogurt yagsız

bir bardak su
çaylada birazdan çerezlerimiyiyecem
sonrasporyapalirsem kzım izin verirse yapacam inşllah

afiyet olsun canım
özellikle de yoğurt :))

ben de akşam yediklerimi yazayım hemen
2 orta boy biber dolması
3 dolu dolu yk yoğurt
2 tatlı kaşığı humus
ekmek yok

yemekten yarım saat sonra 2 kuru kayısı
yarım saat önce de 1 fincan sütlü kahve içtim
onu pişirirken de 3 yarım ceviz, 5 fındık ve 2 kuru kayısı yedim

afiyet olsun canım
özellikle de yoğurt :))

ben de akşam yediklerimi yazayım hemen
2 orta boy biber dolması
3 dolu dolu yk yoğurt
2 tatlı kaşığı humus
ekmek yok

yemekten yarım saat sonra 2 kuru kayısı
yarım saat önce de 1 fincan sütlü kahve içtim
onu pişirirken de 3 yarım ceviz, 5 fındık ve 2 kuru kayısı yedim

afiyet olsun canım herşey ölçülü ne güzel

Anladım canım tabii denenebilir neler deniyoruz onu mu denemiycez bi araştırıyım bakıyım gerçi kışın domates de hiç güzel oluyo ama şu %100 kutu domates suları var katkısız onlardan da olur mu acaba?Gerçi taze iç demiş ama domatesle pek iyi değil:26:

çeri domateslerin suyu çabuk sıkılır ded onlardan olur dedi

DOMATES SUYUNUN FAYDALARI
Domates içerdiği C ve E vitaminleri, potasyum ve diğer mineralleri ile, insan sağlığı için oldukça yararlı bir sebzedir.
-Domates suyunda bol miktarda bulunan likopen adlı madde var. Kalbi hastalıklara karşı koruyan bu madde domates suyunun yüzde 85 inde bulunuyor.
-Aynı zamanda portakalda bulunan C vitaminine eşdeğer oranda da vitamin içeriyor. Kısır erkeklerde sperm yoğunluğunu ve hareketliliğini arttırarak kısırlığı önler ve Prostat kanserine yakalanma riskini azaltır.
- C vitamini olan domateste bulunan likopen grip virüsüne karşı bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudu grip ve nezleden korur.
-Hazmı kolaylaştırıcı ve vücudun su tutmasını önleyici özelliğe sahiptir.
-Kan basıncının düşürülmesinde etkilidir.
-Bir bardak domates suyuna bir adet çiğ yumurta kırın, Cystein adlı bir tür protein içeren bu karışım vücuttaki zehirli maddelerin bir an önce dışarı atılmasını sağlar
sağol bebişim :16:

benim diyetisyenin verdiği fesleğenin domates suyunun enginarın zayıflatıcı etkisi olduğunu sanmıyorum yani zayıflattığı için vermemiştir başka sebeplerden vermiştir

benim diyetisyenin verdiği fesleğenin domates suyunun enginarın zayıflatıcı etkisi olduğunu sanmıyorum yani zayıflattığı için vermemiştir başka sebeplerden vermiştir

canım enginarın karaciğere çok faydası var
özellikle kolesterolü yüksek olan kişşlere tavsiye ediyolar ama sana niye verdi ben de bilmiyorum

45 dk kosumu yaptım arkadaslar.ayrıca 50 mekık cektım.cunku baya sarkık bır gobusum var kızımdan kalan:)arkadaslar ben hıc su ıcen bırı degılım.aslında kılo vermek ıcın ne kadar gereklı oldugunu bılıyorum ama ınanın hıc aklıma gelmıyor gunde bır ıkı bardak anca ,zorlasam zorlasam 4-5 bardak ıcebılıyorum.nasıl yapsam bana bır fıkır verın.bılıyorum 2-3 lt ıcmem gerek?:59:

hugocumm ben geldım nedesın bacısıı bz takımcak cok saglıklı bı dıyette basladıkk habıre yıyoz bacımm

kalp kalbe karşıymış şimdi bende senin topiğe yazdım canım sana yazdımdı. bak buraya gelmişin. grip oldum bebişim ben. anca düzeldim bugün kontrole gittim bu ay takılmış kilo hiç verememişim ama olur böyle arada o kadar kilo verince. yarından itibaren aynen devam canım listeyi değiştirdi. pilateste yapıyorum artık böylr işte. siz nasıl yapıyorsunuz canım

45 dk kosumu yaptım arkadaslar.ayrıca 50 mekık cektım.cunku baya sarkık bır gobusum var kızımdan kalan:)arkadaslar ben hıc su ıcen bırı degılım.aslında kılo vermek ıcın ne kadar gereklı oldugunu bılıyorum ama ınanın hıc aklıma gelmıyor gunde bır ıkı bardak anca ,zorlasam zorlasam 4-5 bardak ıcebılıyorum.nasıl yapsam bana bır fıkır verın.bılıyorum 2-3 lt ıcmem gerek?:59:

mrb canım bende su ıcemeyenlerdendım bu hafta 1 takımda ınnuk arkadasımız en cok kıloyu veren arkadasımız takım koclugumuzu yapıyo ve cok hoz bı sıstem oturtu bıze bunun ıcınde su ıcmekde var

oncelıkle gunde 1,5 lıtre ıle baslıyoz gunu 3 e boluyoruz sabahdan oglene kadar 500 ml ( kı 2 bardak eder) ıcıyoz ogleden sona 500 aksamyemekden sona da 500 ml ben uygulayabılıyosam su kıs aylarında sneınde uygulayacagını ve zorlanmayacagını dusunuyorum

iyi akşalar kızlar
canım bende senın gibiydim şimdi 1,5 lt şişeye dolduruyorum onu gidip gelip içiyorum
yarım 0,50 lt şişeye koy git gel iç benımde aklıma gelmez su içmek ama bu şekilde günde en az 2 lt su içiyorum şu an

aslında spordan sonra çok susaman gerekir canım. ama gün içinde çay kahve vs.. içecekler çok içersen ondanda olur içmeme isteği

kalp kalbe karşıymış şimdi bende senin topiğe yazdım canım sana yazdımdı. bak buraya gelmişin. grip oldum bebişim ben. anca düzeldim bugün kontrole gittim bu ay takılmış kilo hiç verememişim ama olur böyle arada o kadar kilo verince. yarından itibaren aynen devam canım listeyi değiştirdi. pilateste yapıyorum artık böylr işte. siz nasıl yapıyorsunuz canım

ay kuzum bende takılı kaldım sorma ya sevgulumgıl görücüye geldıler gecenelerde cıkolatalardan cok da olmasa yedım valla bıde onemlı gunu atlatınca bı rahatlık coktu uzerıme ama bu hafta tam gaz toparlandık tatlım taımda cok salmıstı ınnuk arkadasımız gecen hafta cok kılo verdıgı ıcın bu hafta takım kocu senın sıtemını kızlara yerlestırıyo tabı banada su kısmınıyerlestırdı sorma kızlar nerdeyse hıc bısey yemıyolarmıs bızımkadar beslenınce sıstım sıstım dıye dolanıyolar :1: ılk zmanlar belkı kılo alırlar ama metobolızmları toplanınca verırler :26: bılemıyorum ama en azından saglıklı beslenıyoz takımcakk

bu arada gecmıs olsun bı nane lımon kaynat nasıl guzel terlersın

katarevusacım yarım ltlik şişelere doldurup takip edebilirsin ve böyle daha rahat içersin

Back
X