esw merhba bu uzay yuruyusu nedır bıkac gundur sız soyledıkce merak ettım ıse yarayan bısey sanırım?
canım spor aleti bu
uzay yürüyüşü diye
biz ona kısaca uzaya gitmek diyoruz burda :))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esw merhba bu uzay yuruyusu nedır bıkac gundur sız soyledıkce merak ettım ıse yarayan bısey sanırım?
canım spor aleti bu
uzay yürüyüşü diye
biz ona kısaca uzaya gitmek diyoruz burda :))))))))))
xxhcim yaptım walla 45 dk uzay yürüyüşümü :))))))))))
sayende gaza geldim canım, sağolasın
spordan sonra da tuvalete çıktım hemen![]()
xxhcim yaptım walla 45 dk uzay yürüyüşümü :))))))))))
sayende gaza geldim canım, sağolasın
spordan sonra da tuvalete çıktım hemen![]()
ohhh gece sporcusu maşallahben de bugün 45dk gittim ama öncesinde dışarıda da 1 st kadar dolandım yürüdüm
![]()
sanada maşşlah neruda cım
benim adım hülya zor geliyosa hülya diyin arkadaşlar
ben de tam sızı okuyodum memnun oldum hulya, ben de bahar bu arada
ben de tam sızı okuyodum memnun oldum hulya, ben de bahar bu arada
ben bugun sporda zayıf kaldım 30 dk kosu bandı (sıkıldım 45 e tamamlayamadım)bı de 50 mekıgım var
merhaba bahar bende mumnun oldum
koşu bandıda olur canım alet olsun yeterki alet olmasa leslimiz var
Sevindim canım evet zor oluyodu gerçekten iyi oldu memnun oldum tekraro zamaaaan tüm sporcularaaa
Baharcım memnun oldum buarada![]()
leslıe yı yaptım baya 2-3 ay sonra sıkıldım ama bugunlerde yıne baslamayı dusunuyorum en azından donusumlu olursa sıkılmam
Sevindim canım evet zor oluyodu gerçekten iyi oldu memnun oldum tekraro zamaaaan tüm sporcularaaa
Baharcım memnun oldum buarada![]()
evetya maşşlah sen beya vermişisn nekadar zmanda verdin canım ben dönüşümlü yapıyorum lesliyle aletide hastayım buaraalr lesli zor oluyo ondan bihafta uzayı yapacam
ya benim bukzzım beni deli edecek neyaptıysam uyumuyo sonrada kzıncada aglıyo ne yapacam ben kızlaya
olsun canım vermişinya yineveririsin maşşşlah kızına allah bagışlasın benimkide 20aylık bicadım varen oyle hızlı veremedım hulyacım 8 ay falan oldu ama cok aralar verdım rejımı bır ay boyu bıraktıgım sınırsız yedıgım oldu ama 3 gun once kesın karar verdım hızlı bır sekılde devam edıcem.bu arada bı kızım var benım de 29 aylık
öp onu öp annesi sevgi göster o kuzuya![]()
slm kızlar karatavu senin boy kaç canımcım
nerude sen ne zamandır diyet ve spor yapıyorsun canım