• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız seninki baya takıkmış o zaman kiloya
kendisi zayıf mı peki? :))

bide canımcım görmedin sanırım kaç çeriyi sıktın dün, ben de yiyeyim bari diye düşündüm de
bi o kaldı zaten

3 taneyi sıktım yarım çay bardağı geldim azcıkta su koydum 1 çay bardağı oldu ehiehi. eşim zayıftı kilo aldı ama çocukluğunda senelerce kayak yapmış askerde zaten yedek subay hep sporla geçmiş askerliği sonra çok yürür canım saatlerce yürür yorulmaz şimdide haftada 2 gün çam yapıyor kilo alsada kas oluyor yağı yok pek az göbek var ama sporu olduğundan belli olmuyor. eşim ordan burdan çıkan yağlara takılır çok takar hemde hayatı insana zindan eder. öyle böyle değil çok çektim ben bu konuda. neyseki kardiyo ile yağ oranımı düşürdüm kıyafetlerden zaten hiç belli değil yağım yok gibi az göbekte var biliyorsun hep diyorum o da sporla pilatesle kötü gözükmediği için ses etmiyor canım. kiloya değilde yağa takık ama şükür artık öyle bişey kalmadı hem zaten diyete sporada devam ediyorum. zayıfladıktan sonrada yapacağım için canım sorun kalmaz zaten şekeri tatlıyıda bıraktım tamamen bidaha yemem artık unuttuk 4 ayda ondan artık kilo sorunu yaşamam insülin direncinide yendik çok şükür. yani elbette kilo geri alsam bile yağ olmaz o kadar spora zaten göbek yapan kızartma tatlı şeker cola falan bunlarıda bıraktım tamamen en azından artık göbek sorunuyla uğraşmam

geçmiş olsun canım ya,inşallah iyidir kızın şimdi :(
tatyı iştahını sütle pişirdiğin 1 fincan türk kahvesi de çok güzel kesiyo canım bide üstüne bana tokluk hissi de veriyo

gider canım merak etme, zaten sen de farkındasın bu durumun normal oludğunun
e kocikin de bişi demiyomuş zaten. daha rahat olduğun için eminim kilolar ve yağlar da daha rahat gider :)))

benimki de kilo muhabbetinden dırdır ediyo artık
ama geçen diyoki komşum da baya kilo aldı, ona da söyle o da yapsın senin yaptıklarını diyo :60::60::60:
sağol cnm,deniycem bende
bende bebek istediğim için diyetisyene gidip zayıflıyorum canım inşallah vereyim kilocuklarımı allah banada nasip etsin :49:
inş cnm,rabbim gönlüne göre verir
teşkkürler canım ben bu kiloları vereli 7 ay oldu şuan 3.5 kilosunu gereri aldım :17: şimdi aldığımı vermek üzere yeniden burdayım spor yaptım tabiki ama düzenli değildi sana tavsiyem düzenli spor yap sarkama olmaz hemde kolay kilo verirsin şimdi tv de pilates yapıyorum 25 dakika sonra ebruli başlar :9: hadi sana kolay gelsin canım
hımm ne güzel,bende 2 tane ufak bebe var:) spor yapmaya vaktim yok,ama onlarla uğraşmka da spor sayılır inş.
eskiden zayıflayınca göbek kaldığından benimki dırdır ederdi canım. şimdi direk göbek eridi o yüzden hiç oralı bile değil ilk zamanlar hep sorardı kontrol ne zaman ne kadar kilo verdin der dururdu. bu ay dedim h,ç kilo verememişim dedim arada duruyormuşş dedim ses etmedi. eskiden onu yeme bunu yeme derdi şimdi hiç önemli değil ne istersem tamam diyor. geçen aya kadar çok kilo verdin ama daha var diyordu geçen aydan beridir hiç demedi. öyle olunca bende rahatladım tabiki dırdırdan kurtuldum. millet kadın dırdırından ben erkek dırdırından çektim ehiehi

:1::1::1:

3 taneyi sıktım yarım çay bardağı geldim azcıkta su koydum 1 çay bardağı oldu ehiehi. eşim zayıftı kilo aldı ama çocukluğunda senelerce kayak yapmış askerde zaten yedek subay hep sporla geçmiş askerliği sonra çok yürür canım saatlerce yürür yorulmaz şimdide haftada 2 gün çam yapıyor kilo alsada kas oluyor yağı yok pek az göbek var ama sporu olduğundan belli olmuyor. eşim ordan burdan çıkan yağlara takılır çok takar hemde hayatı insana zindan eder. öyle böyle değil çok çektim ben bu konuda. neyseki kardiyo ile yağ oranımı düşürdüm kıyafetlerden zaten hiç belli değil yağım yok gibi az göbekte var biliyorsun hep diyorum o da sporla pilatesle kötü gözükmediği için ses etmiyor canım. kiloya değilde yağa takık ama şükür artık öyle bişey kalmadı hem zaten diyete sporada devam ediyorum. zayıfladıktan sonrada yapacağım için canım sorun kalmaz zaten şekeri tatlıyıda bıraktım tamamen bidaha yemem artık unuttuk 4 ayda ondan artık kilo sorunu yaşamam insülin direncinide yendik çok şükür. yani elbette kilo geri alsam bile yağ olmaz o kadar spora zaten göbek yapan kızartma tatlı şeker cola falan bunlarıda bıraktım tamamen en azından artık göbek sorunuyla uğraşmam

tamam canım akşam ben de yapayım, inşallah içebilirim
seni üzmesi kötü olmuş ama
hem ordan burdan yağlara takıyo hem de çok kıskanç sana istediğini giydirmiyo, bi alem walla bu erkekler
şimdi sen çok rahat istediğini giyicen, e hepsi de gayet hoş olacak o zaman da kafasını taşlara vuracak ben naptım, hatun taş oldu diye iyice kıskanacak :60::60::60::60:
ama yap yap, azıcık kıskandır enişteyi, seni üzdüğü zamanların acısını çıkar bence :9::9::9::9::9:

inş cnm inş,aboneliklerime ekledim hemen zaten:)ayrılmam sizden daha:)
bu arada benim adım özlem,dün söylemeyi unutmuşum
şimdi 2 tane kayısı yedim ,normalde hiç sevmem kendisini,dün çok bişey yemedim,ilk günün aziziliği sanırım bir de kızım düştü kafası şişti falan çok üzüldüm,bu sabah yiyince çok hoşuma gitti,cnm tatlı istediğinde yesesm kser beni valla:64:

canım çok geçmiş olsun.

ben de o da var, kociş yakında hepsini atacak zaten evden, gördükçe sinirleri bozuluyo çünkü :27::27::27:

ya hülyadan gaza geldim, iyi oldu walla, tembel tembel oturmaktansa :)
senin de maşallahın var bu arada :)

ya canım gerçekten çok iyi oldu, bi yandan canlı parayı izleyip bi yandan yapınca daha iyi oldu :)
tekrar teşekkürler

ben dedim bileeeee :))))))))

ben de memnun oldum baharcım

kızlar herkese günaydın bu arada
sabah küçük 1 elmayı 5 yk nesfite doğruyıp tarçınlayarak yedim
akşam tuvalete çıktığım için midir nedir sabah yine çıkamadım yaa
hugocum sen kaç domatesin suyunu sıktın canım, ben de bu akşam deneyeyim bari
bi o kaldı zaten denemediğim :(
ya bi ara ne güzeldi, günde 3-4 kez bile çıkıyodum ama nazar ettim kendime nazaaaaaaar :47:
Sağol tatlım valla bu spor super bi şey yani kilo yaaş verilse bile çok sıkılaşıyo insan ve selülitler falan da gidiyo inşallah ilerde tembellik etmem artık hep böyle yapak istiyorum spor değişim gözle görülüyo yani:nazar::8:

Afiyet olsun tatlım bu arada ben de arada seviyorum ya bazen öğleni bazen kahvaltıyı nesfitle yapıyorum ama ben yoğurtla karıştırıyorum daha tok tutuyo beni ve daha çok seviyorum tarçın da kouyuyorum bol güzel oluyo:56:

KIZLAAAAAAAAAAAAAAR hepinize günaydın öpücükler,sevgilerrrr:16::54:

Kahvaltımı yazayım,

kalkınca bir bardak ılık su bir bardak elma sirkeli su

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği

2 adet lıght üçgen peynir

domates-maydonoz-2 adet büyükçe köy biberi

şimdi de yeşil çaylı bitki çayı karışımımı içiyorum

Bugün sporum yok ama bi dışarı çıkarım dolanırım hareket olsun:8:

Sağol tatlım valla bu spor super bi şey yani kilo yaaş verilse bile çok sıkılaşıyo insan ve selülitler falan da gidiyo inşallah ilerde tembellik etmem artık hep böyle yapak istiyorum spor değişim gözle görülüyo yani:nazar::8:

Afiyet olsun tatlım bu arada ben de arada seviyorum ya bazen öğleni bazen kahvaltıyı nesfitle yapıyorum ama ben yoğurtla karıştırıyorum daha tok tutuyo beni ve daha çok seviyorum tarçın da kouyuyorum bol güzel oluyo:56:

Kahvaltımı yazayım,

sağol canımcım
evet spor insanı rahatlatıyo da ayrıca benim bağırsaklarımı da çalıştırıyo :)))))
inşallah hepiciğinden kurtulucaz selülit yağ kilo :)))
bide cilde de çok faydalı
dün kociş de söyledi o da farketmiş, çok sorunlu bi cildim yok ama 5-10 kadar beyaz kapalı momedon şeklinde yağ bezesi vardı yanaklarımda onlar falan kayboldu, yüzüm daha bi canlı geliyo zaten bana :)

işte benim takıntılarımdan biri daha, sen anlatıyosun misal yoğurtla yiyorum diye ben kafamda o tadı oluşturamıyorum, bide meyveli nesfit zaten, o yüzden denemedim hiç ama ben de bol tarçın koyuyorum içine, zaten günde 1 çay kaşığı tarçın yenmeliymiş, daha yavaş yükselmesini sağlıyomuş kan şekerinin

sana da afiyet olsun tatlım, kahvaltın çok güzel, ben de seviyorum kahvaltıda biber yemeyi ama tatlı olacak, acıyla aram yoktur da :)

Kahvaltımı yazayım,

nerudaaaa hoşgeldin canım kahvaltın çok güzel afiyet olsun.bakıyorumda genelde hep dışarı çıkıyosun.bende izne ayrılıcam cumartesi son bende çıkarım artık sürekli dışarıya:64::8:

nugya,hayell.,beyaz16,eebruli,neruda,Flyyy,karcicegi71,
günaydın kızlar nasılsınız

Sağol tosticim iyiym çok şükür bu hafta nasıl geçti anlamadım bir de baktım perşembe olmuş :1: sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Burada hepimiz birbirimizden çok şeyler öğreneceğiz.

Hayell diye bir üye vardı o da bu topikteydi o da çok güzel kilo vermişti.[/QUOTE]
yine burdayım canım :35::60:
İnşallah 1 ay sonra 5 kiloyu veririm çok hırs yaptım :15:
bende 3.5 kilo geri aldım :61:neyse yine veriiriz ne olacak :60:

iyiyim canım cok şükür evi topladım bir bakım dedim kızlarda ne var ne yok
farmaside gelmiş günaydın sevgili hocam beni duyuyor musunnnn:3:

CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMMMM KOCAMAN BİR GÜNAYDIN ELBETTE DUYDUM SENİ CANIMSIN YA nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır tatlım :16::16::16:

merhaba hanımlar nasılsınız ? umarım herşey yolundadır ? ben çok şükür çok iyiyim sağlığım iyi mutluyum huzurluyum yaptırdığım kooperatif dairesinin de tapusu adıma çıkmış :9::9::9:işler ayna bakalım şimdilik

Sağol tosticim iyiym çok şükür bu hafta nasıl geçti anlamadım bir de baktım perşembe olmuş :1: sen nasılsın canım nasıl gidiyor
cok iyiyim bende şükürler olsun güzel rabbime binlerce kez şükürr
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMMMM KOCAMAN BİR GÜNAYDIN ELBETTE DUYDUM SENİ CANIMSIN YA nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır tatlım :16::16::16:

iyiyim hocam:1:
farmasicim ya ben bu sabah kaç kılo geldim biliyor musun ve su anda aynı kılo cıkıyor kahvaltı yapmış halim 66,700 inanamadım cok hızlı gidiyor bende kendimden korkmaya başladım ama yıyorum gayet güzel demek ki spordan kaynaklanıyor:26:
herhalde kılo verip tedirgin olan bir ben varım :1::1:

ayyy kıyamam ben sana. hiç komşusu yokmuş. yanlız değilsinki biz varız burda. hem aslında bi yönden güzel şöyleki. arkadaş muhabbet ortamında insan ne yediğini bilmez genelde bozulur diyetler. günler gezmeler derken diyetini bozabilirsin ayrıca spora ayırcak vaktinde o zaman pek olmayabilir çocuğunda var çünkü canım o yüzden şimdi fırsatın var bebeğine bakıyorsun yemeğini yapıyorsun sporunuda yapıyorsun daha ne olsun. canım bu arada kaç kilon kaldı fazlalık

sagol hugocum haklısın aslında ama iş te bu beni etkliyo 10 kilodaha vermem lazım daha yani burdayım daha

beyazcım verisin canım çocuguna geçmiş olsun
lesli su videolar var evdeyürüyüş diye oldugunyerde o vieolarla hoplayıp zpılıyon

merhaba hanımlar nasılsınız ? umarım herşey yolundadır ? ben çok şükür çok iyiyim sağlığım iyi mutluyum huzurluyum yaptırdığım kooperatif dairesinin de tapusu adıma çıkmış :9::9::9:işler ayna bakalım şimdilik

maşşallah rabbim mutlulugunu daim etsim güzel kalpli insan:nazar::nazar:
senin okul yokmuydu bugün sevgili öğretmenim :69:

Back
X