kız seninki baya takıkmış o zaman kiloya
kendisi zayıf mı peki? :))
bide canımcım görmedin sanırım kaç çeriyi sıktın dün, ben de yiyeyim bari diye düşündüm de
bi o kaldı zaten
3 taneyi sıktım yarım çay bardağı geldim azcıkta su koydum 1 çay bardağı oldu ehiehi. eşim zayıftı kilo aldı ama çocukluğunda senelerce kayak yapmış askerde zaten yedek subay hep sporla geçmiş askerliği sonra çok yürür canım saatlerce yürür yorulmaz şimdide haftada 2 gün çam yapıyor kilo alsada kas oluyor yağı yok pek az göbek var ama sporu olduğundan belli olmuyor. eşim ordan burdan çıkan yağlara takılır çok takar hemde hayatı insana zindan eder. öyle böyle değil çok çektim ben bu konuda. neyseki kardiyo ile yağ oranımı düşürdüm kıyafetlerden zaten hiç belli değil yağım yok gibi az göbekte var biliyorsun hep diyorum o da sporla pilatesle kötü gözükmediği için ses etmiyor canım. kiloya değilde yağa takık ama şükür artık öyle bişey kalmadı hem zaten diyete sporada devam ediyorum. zayıfladıktan sonrada yapacağım için canım sorun kalmaz zaten şekeri tatlıyıda bıraktım tamamen bidaha yemem artık unuttuk 4 ayda ondan artık kilo sorunu yaşamam insülin direncinide yendik çok şükür. yani elbette kilo geri alsam bile yağ olmaz o kadar spora zaten göbek yapan kızartma tatlı şeker cola falan bunlarıda bıraktım tamamen en azından artık göbek sorunuyla uğraşmam