Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım başaracaksın. ben 70 kiloyum takıldı geçen ay listemi yeniledi yine devam aynen. ben aynen şekersiz tatlısız hayata devam canımnugyada öyle. şeker tatlı yok
canimcim mesajini yeni gördüm..acele okuyum derken görmemisimsen şeker olayını dengede tuttunmu canım kilo verirsin. o bhsettiğin kakao oranı yüksek çikolatada şeker oranı daha az oluyor arada yersin canım. diyetisyene gidecektin ne oldu. bu arada sen künefe fotolarından sonra tatlı yemiştin biliyorum bunu yazdım affına sığınarak canım ama yazmak istedim herkes daha hassas davranır bende dahil
yok canim..1 tane domates yedim...simdide yarim cay bardagi tuzsuz ay cekirdeyi citlatiyorumaz dedik diye fazlada kaçırma![]()
tesekkür ederim farmasim...bende cok mutluyum..artik yaza kilolu gireceyim diye bi endisem yok..zamaninda kilo vermis oluyoruz cünkü..devrimc66 canımcım bugün aldığım en güzel haber tebrik ediyorum Allah devamını nasip etsin kendim kilo vermiş gibi çok ama çok sevindim tatlım yupppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wwaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
:82::82::82:
![]()
bugün dişçiye gideceğim öndeki porselenleri sökecekler :18: kanal tedavisi yapacaklar çok korkuyorum :18:
canimcim mesajini yeni gördüm..acele okuyum derken görmemisim...pazartesi günü randevu alacagim dr.dan..bakalim nedicek..diyer doktor sekerin baslama asamasinda oldugunu söylemisti.yani baslamis ama 1.asamasindaymis.yani eyer öyleyse daha kolay atlatirim insallah..bitterinde en fazla kakao orani olani almaya gayret ediyorum..yani en az % 85 olanini aliyorum..70 lik olanindan bile almiyorum cünkü kakao orani azaldikca seker orani yükseliyo busefer
nugyacim insallah birseyin yoktur..ama tedbirli olmak erken davranmak daha iyi tabi.. ama kuru meyveler hakkinda diyabetler icin burda birseyler yaziyo canim..devrimcim bende bugünden itibaren izne ayrılıyorum izinde bende gizli şekerimi ölçtürmek istiyorum.normaldede şeker yok bende ama ben hugocuğun sayesinde 2 aydır ne şeker ne tatlı nede şekerli hiçbirşey yemiyorum içmiyorum bıraktım tamamen.çok şükür çok iyi gidiyo şu anda.apartmanda bi komşum var sürekli terliyo bı sıkıntı geliyodu kendisine doktora gitti sinirsel demişler hastalığı tabi geçmemişti bütün doktorlara gittiler bişey bulamadılar hatta kadın hastaneden yattı psikeyatris tedavisi gördü çıktı ama yinede iyileşmedi tekrar en son bi doktora gitti ve bu hastalığının sebebininde gizli şekerden olduğu ortaya çıkmış şimdi iyi ama iyileşti.banada kadın bunu anlattı o günden beri gitmek istiyorum bi merak ettim çünkü bazen banada ter basıyo bi anda gözlerim kararıyo merak ettim işte bende gidip ölçtürücem.canım demek istediğim aslında biz dayanıyorsak sende dayan canım tatlıya şekere kaçırmamaya gayret et canım.sağlığımız için hep bunlar.tabi mutlaka canın isteyecek ama ya çok çok az ye yada meyvelerle yada kuru incir yada kayısıyla geçir canım
nugyacim insallah birseyin yoktur..ama tedbirli olmak erken davranmak daha iyi tabi.. ama kuru meyveler hakkinda diyabetler icin burda birseyler yaziyo canim..
seker yada diyabet: Hangi yiyecekler şekeri düşürür?
tosticim günaydın ben erken saatlerde gelmiştim sen yoktun sen gelmişsin ben yokmuşum bir türlü denk gelemedik Allah' a emanet ol canım . görüşmek dileğiyle![]()
tünaydın farmasicim gözetmensin sanırım bugün eşimde yarın gözetmen bu sabah yediklerimi yazayım gelmişken
kahvaltım:
1 br su (kahvaltıya başlamadan)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 ince dilim peynir
6 zeytin
2 çatal reçel
kahvaltıdan sonra 1,5 saat kadar eşimle dolaştık alışveriş yaptık
az önce 500 ml suyumu içtim yanında yarın avuç kadar tuzlu fıstık yedim canım cok istedi görünce dayanamadım aldım bugün afiyetle yedim![]()
kızlar bu gece çok geçç yattım uyuyamadım sabah da erken kalktım az önce uyumuşum 1st kadar arayı kaçırmıştım 2 mandalina yedim hemen bugün öğlen yoğurtla nesfit yemeyi planlıyorum hiç normal yemek yiyesim yok 1 kase yoğurt 7yk nesfit koyucam içine onu yiycem arada böyle yapıyorum öğlenleri iyi oluyo bi de tuzlu bi şey yemek gibi bi şey yiyesim yok ayrıca bugün leslie yapıcam inşallah dün işlerim çoktu yapamadım bugün yapayım da 3 güne tamalansın sporum![]()