• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım kolay gelsin sana

Sağol canım benim birazdan leslie me başlıycam yemeklerimi yaptım etrafı topladım bulaşık v.s derken bu saate kaldı birazdan yapıcam inşallah:8:

Herkese merhaba,kilom bu araliga uydugu icin ben de katilip sizlerle beraber sigarayi biraktiktan sonra aldigim 7 kiloyu vermek istedim.Aslinda yaklasik 1 aydir saglikli beslenip,sporla vermeye calisiyorum ama olmuyor bir türlü.Belki sizlerle beraber kafam daha rahat olur ve vermeye baslayabilirim.Takinti haline geldi verememek.
Bana da yer varmi arkadaslar?

Canımm hoşgeldin umarım istikrarlı ve sabırlı bir şekilde sağlıklı beslenme dönemini sürdürür ve fzlalıklarından kurtulursun:16::16: arkadaşlar öenmli pekçok şeyi yazmış, ben de naçizane düşüncelerimi paylaşayım seninle ben de 1,5 aydır burdayım ve 5kg verdim 72 ile başlamıştım şuan 67 yim ama tartılma günüm yakın bakalım verdim gibi geliyo:8::nazar:

Öncelikle şuan 63.9 muşsun ok peki hedefin ne boyun,yaşın kaç onları da bizimle paylaşırsan çok iyi olur spor ben de leslie ve koşu bandı yapıyorum leslie bir video var 70dk 5 mil genelde onun 3ya da 4 milini yapıyoruz diyetsayfam.com diye bir site var orada bulabilirsin mmmm başkaaa??? hım ben haftada ya da 2 haftada 1 gün kaçamk yapıyorum:1: yani çok sıkıntıya girmek ilerde beni çıldırtıp herşeye saldırmama neden olabilir diye pazarları genelde kaçamak günüm oluyo ama bu hafta yapmıycam sanırım çünkü geçen hafta abarttım:1:

bizler genelde 6 öğün yiyioruz 3 ana 3 ara öğün ayrıca günde aksimum5 dilim ekmek yiyioruz ama tabii 2 yiyen de var 5 yiyende yani senin düzenin tarzın nasılsa sonraa3 porsiyon meyve yiyioruz 2 mandalina 1 porsiyon 1 elma 1 posiyon gibi toplam 3 porsiyon, 1 bardak süt bir bardak yoğurt mutlaka yiyoruz yoğurt zaten yağ yakmada da çok etkili ve bunları ben mesela yağsız içiyorum,yarım yağlı içen arkadaşlar da var ama ben yağsız tercih ediyorum ama yağlı içmiyoruz kesinlikle,her öğünde her besinden dengeli olmasına çalışıyoruz salata-et türü-sebze türüdiye ve genelde yemeklerimizi maksimum 6-6yk yiyioruz zaten ölçülerimi zçoğunlukla yk şeklinde mesela 2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek demek ekmek sevmiyosan bulgur da yiyebilirsin ama az yağlı,et yemeklerini genelde yağsız yapıyoruz yani sebzeli bir etm yemeğiyse ya da yalnızca et se çokk az yağ ızagara şeklinde yiyioruz sebze yemeklerine de 1yk z.yağı koyuyoruz tatlı-beyaz unlu gıdalar-kızartma gibi şeyler yemiyoruz şimdilik bunlar geldi aklıma:13: hım bir de kabızlık için akşamları elma sirkeli ılık su içebilirsin ve ben mesea arada salatalık yiyiorum su içiyorum üzerine o da çok çalıştırıyor bağısakları:34: öpüyorum tatlım kolay gelsin:16::13:

herkese merhabalar
haftasonu olunca gelemedim walla busaate kadar

sabah 8:30da kalktım ama 10:30 gibi kahvaltı yaptım

aç karna yine 1 tatlı kaşığı çörek otu ve 1 tatlı kaşığı bal, balla çiğnemek daha kolay oluyo

sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmeği
5 kızarmış patates
2 çeri domates
1/2 çarliston ( acıymış bitiremedim )
salatalık
3 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çay kaşığı tahin pekmez
2 çay kaşığı bal ( aç karna yediğim balı unuttum da :17: )

ara yapamadım çamaşırdı yemekti derken acıktım
öğle yemeği olarak
1 kase pul biberli yoğurdun içine 2 yk makarna koydum karıştırdım onu yedim
4-5 yk salata

ara olarak da az önce 1 yeşil elma yedim

fiyet olsun canım bence de gayet güzel ve onlar kaçamktan bile sayılmaz 1çk cık bal altı üstü

Herkese iyi haftasonları,
Kahvaltım klasikti, 1 çay kaşığı bal ve 1çk nutella haricinde kaçamak yapmadım.
Öğle yemeğimi çok geciktirdim.
100 gram kadar yoğurt
buharda pişmiş brüksel lahanası
1 tabak bulgur pilavı yedim.( 7-8 kaşık)

Afiyet olsun tatlım biraz!! pilav yemişsin ama nasılsa dengelersin:):) bugün benim de öğünle rşaştı çünkü gece uyuyamadığımdan kavaltıdan sonra öğlene doğru uyudum öyle olunca hepsi kaydı ara 2 de öğle yemeği 4 te falan oldu akşam da artık kaçta olur bakalım ama hafif geçiririm artık ayarlarım

Son düzenleme:
kızlar

bugün sabah ve öğle kahvaltımdan sonra sınav gözetmenliğine gittim dolayısıyla sınav çıkışına kadar birşey yemedim.
çocukları anneme almaya gidince de orada 1 elma
500 ml su

eve gelince de 3 fındık 3 antep fıstığı 10 beyaz leblebi yedim

akşam menümde

yeşil mercimek yemeği
pırasa yemeği ( pirinçli - havuçlu)
tavuk

çok kilolu değilmişssin cnm,verirsin hemen bence

maşallah iyi spor yapıyorsun cnm

ben 70 kiloyum zeytindalı,2 doğum yaptım peş peşe yaklaşık 10 verebilirsem 15 kilo vermem lazım benim,işim zor baya

canım bende bir sene arayla iki doğum yaptım.90 kilo ile doğuma gittim şu anda 68 kiloyum.22 kg gitti ama hala kilom vaar benim işimde zor anlayacagın birde emziriyorum.çok kısıtlayamıyorum yani.

çok kilolu değilmişssin cnm,verirsin hemen bence

maşallah iyi spor yapıyorsun cnm

ben 70 kiloyum zeytindalı,2 doğum yaptım peş peşe yaklaşık 10 verebilirsem 15 kilo vermem lazım benim,işim zor baya

spor yapiyorum yapmaya ama simdiye kadar tartida bir faydasini göremedim.Baslayalida 3 hafta oldu.Hele son iki haftadir tam gaz yapiyorum.Ama tartinin oynamadigini görmek gercekten cok kötü,motivasyonumu sifira indirdi.Dün aksam ve bugün kafama göre beslendim,hatta kacirdim da denebilir.Ama sagolun sizlerle yeniden toparlanip devam edecegim.Önemli gec olmasi degil,güc olmamasi,dimi sekerim.Zaten sen 10-15 killoyu verene kadar ben de 7 kiloyu ancak veririm.:-)))))

neruda bu iste o kadar acemiyim ki alinti alarak göndermeye calistigim mesaji bir türlü beceripte gönderemedim.Yazdiklarimin hepsi bosa gitti :((

36 yasindayim,boyum 165 ve kilom yazdigim gibi 63,9.Eylül ayina kadar 55-57 arasinda yaz-kis gelip giderdim.Sigarayi birakinca 65'lere kadar ciktim.Ve hedefim yine en az 57 olmak.
Yazdigin seyler beni zorlamaz cünkü bende yazdiklarina paralel besleniyorum,adet öncesi cok tatli krizim olur ve bir istah acilmasi olur.(nefret ediyorum o durumlardan)Belki o durumlarda yardimlariniz dokunur bana,sizler napasiniz,ne yersiniz,nasil atlatirsiniz o krizleri?Bunun disinda benim acimdan bir sorun olmaz,uslu uslu düzenli ve saglikli beslenerek size ayak uydururum.

Ama senin kacamak günün cok ilgimi cekti,bütün bir günümü ayiriyorsun yoksa pazarlari sacede bir ögününü mü?Ben de bugünümü kacak günü sayabilir miyim,cünkü bugün tartida bu haftada onca dikkate ve spora ragmen veremedigimi görünce cok bosverdim ve kacirilma sayilacak kadar yeme isini abarttim:((
Kilo cizelgesi icin bugün ugrasacagim,cok acemiyim.Beceremezsem yardimlarinizi isterim artik

canım bende bir sene arayla iki doğum yaptım.90 kilo ile doğuma gittim şu anda 68 kiloyum.22 kg gitti ama hala kilom vaar benim işimde zor anlayacagın birde emziriyorum.çok kısıtlayamıyorum yani.
bende emziriyorum,ama bol su içiyorum,yemekten değilde abur cuburdan kesmeye çalışıyorum,birde burdaki arkadaşların desteği motivasyonu var,bakalım inş veriirm
spor yapiyorum yapmaya ama simdiye kadar tartida bir faydasini göremedim.Baslayalida 3 hafta oldu.Hele son iki haftadir tam gaz yapiyorum.Ama tartinin oynamadigini görmek gercekten cok kötü,motivasyonumu sifira indirdi.Dün aksam ve bugün kafama göre beslendim,hatta kacirdim da denebilir.Ama sagolun sizlerle yeniden toparlanip devam edecegim.Önemli gec olmasi degil,güc olmamasi,dimi sekerim.Zaten sen 10-15 killoyu verene kadar ben de 7 kiloyu ancak veririm.:-)))))

şartlandırma kendini,burdaki ortam çok güzel takıl buraya sende,veriisin inş hepimiz verşriz

iyi akşamlar kızlar
kahvaltımı yazmıştım akşam yemegimi yazıyorum şimdi de

akşam:
1 kase sebze corbası(2 kepçe)
4 kuru biber dolması (küçük oldukları için 4 adet)
2 lokma ekmek
salata
1 büyük br ayran

birazdan yeşil çayımı içicem
hafta sonları sporum oluyordu fakat sınavlardan dolayı bugün ve yarın salon kapalı spor yapamıyorum bu gün 1,5 saat bir yürüdük eşimle yarında cıkmayı düşünüyorum hareketsiz kalmam inş.
farmasizim sen nasılsın :87:

neruda bu iste o kadar acemiyim ki alinti alarak göndermeye calistigim mesaji bir türlü beceripte gönderemedim.Yazdiklarimin hepsi bosa gitti :((

36 yasindayim,boyum 165 ve kilom yazdigim gibi 63,9.Eylül ayina kadar 55-57 arasinda yaz-kis gelip giderdim.Sigarayi birakinca 65'lere kadar ciktim.Ve hedefim yine en az 57 olmak.
Yazdigin seyler beni zorlamaz cünkü bende yazdiklarina paralel besleniyorum,adet öncesi cok tatli krizim olur ve bir istah acilmasi olur.(nefret ediyorum o durumlardan)Belki o durumlarda yardimlariniz dokunur bana,sizler napasiniz,ne yersiniz,nasil atlatirsiniz o krizleri?Bunun disinda benim acimdan bir sorun olmaz,uslu uslu düzenli ve saglikli beslenerek size ayak uydururum.

Ama senin kacamak günün cok ilgimi cekti,bütün bir günümü ayiriyorsun yoksa pazarlari sacede bir ögününü mü?Ben de bugünümü kacak günü sayabilir miyim,cünkü bugün tartida bu haftada onca dikkate ve spora ragmen veremedigimi görünce cok bosverdim ve kacirilma sayilacak kadar yeme isini abarttim:((
Kilo cizelgesi icin bugün ugrasacagim,cok acemiyim.Beceremezsem yardimlarinizi isterim artik

Canım benim alışırsın başta biraz karışır yazılar falan da sonra öğrenirsin,yani bence o zaman sorun yok vericeksin fazlalıkları,madem senin için zor değil bunları uygulamak o zaman kilolara elvedaaaaaaa:16::nazar: sigara be hala içiyorum ama ben hep günde 3-4 tane içen biri oldum hala da öyleyim belki ilerde bırakırım çok bağımlısı değilim zaten keyif için içenlerdenim kahveyle bir taen öyle:1:

Yani şöyle ki bugün madem öyle olmuş artık yapıcak bişey yok bence de ödül farzet hem bazen vücudu şaşırtmak iyi oluyor,burda bazı arkadaşlar hergün ya da canları istedikçe canlarının istediği şeyden az miktarda yiyerek de devam ediyor porgramına (1 tk sütlü tatlı 1 kk kek 1 kare çikolata v.b) ama ben haftada 6 gün uyuyuorum programa 1 tk 1 kk yapmıyorum da:1: pazarları canımın isteidklerinden yiyiorum benim pazarları zaten 2 öğünüm olabiliyor tatlım çünkü geç kalkıyorum dışarıda oluyorum falan ancak kahvaltı ve akşiam oluyo sabah-öğle birleşiyo arada da ara öğünlerimi falan yapıyorum yine ama mesela kahvaltıda yiyiorum biraz canımın istediklerinden biraz da akşam iyiorum ne bileyim mesela 2 hafta önceki pazar kahvaltıda patets kızartması yedim 8-10 tane 1 dilim de yumurtalıekmek yedim akşam da hamburger yedim yani böyle ama ara öğünümü falan aypyıroum ve öyle bütün gün yemiyorum ama öğünde canımın istediğini yiyiorum ha bi de tavuk göğüsü yemiştim o gün tatlı olarak yani öyle:1: ama geçen hafta çok abarttım o yüzden bu pazar yapmadım hep vücut da şaşırsın ohh nasılsa bu pazar birüsürü şey gelir diye bekliyo şimdi ama gelmiyceeeeek o da harcıyodur şimdi bütün depodakileri pazar da gelmeyince mecbur elindekileri harcar:1: arada şartmak güzel oluyor bir de biz günde 2,5 lt su içiyoruz mutlaka bu da çok önemli

Regl döneminde ve normalde de canımız tatlı isterse lıgt sütle türk kahveli tarçınlı süt yapıyoruz şeker katmıyoruz tarçının tadı yetiyor bu inanılmaz tok tutuyor ve kesiyor tatlı isteğini ya da muz dilimleyip buzlukta çok az bekletip çıkartıp tarçın serpip birkaç da fındık ya da ceviz kırıklıyoruz o da çok etkili ya da aynı şeyi elmaya da yapabilirsin tatlım şimdilik aklıma gelenler bunlar ya da o günlerde sabahları 1-2 tk tahin-pekmez ye hem doğal şeker hem de o da kesiyo demir olduğundan içinde

Merhabalarr ben geldim :16: bugünde tam liste yazıcam.

sabah kalkınca bir bardak lık su
1 tk kaşığı üzüm pekmezi
bir kk az yağlı peynir , yarım kk dan biraz fazla kaşar peyniri , bir havuç , bir biber , bir yeşil iki siyah zeytin,iki ince dilim kızarmış kepek ekmeği yanında ayvalı ıhlamur içtim.

ara öğünde bir fuji elma yedim bir şişe suyu bitirdim.

bir buçuğa gelmeden bir iki tane kepekli çubu kraker yedim açlığımı bastırsın diye
iki iki buçuk arası ise öğlen yemeğimi yedim 1 küçük kase toyga çorbası 2 kepçeden fazladır:,mantar sote , akdeniz salatası , 1 dilim kepek ekmeği. ( ekmeği yemeseydim keşke :77:)
dışarda yedim öğlen yemeğimi çok dalgındım çorba ve ekmek bir arada bunu nasıl atladıysam :44:

dört buçuğa gelmeden ise ara öğünde iki açık şekersiz ve limonlu siyah çay yanında 4 tane kepekli çubuk kraker
akşam ise göz kararı koydum az koydum tabi ciğer domates biber vardı içinde onu yedim.yanında bir kepekli ekmek , iki domates birazda maydonoz yedim yanında ayran içtim
şimdi yeşil çayımı içiyorum
gece araöğünde ise bir portakal bir çay bardağı süt bir bardak fazla mı gelir bir bardak içsem ? :)

kazandibi yapmış annem canım çekti ama tam koyuyordum tabağa spatula ile vazgeçtim yemekten :34: sizler 2 tk kaşığı falan yiyorsunuz bugün düzensiz oldu gibi geldi birde bundan kalori almayayım dedim.:77:

şimdi geçmiş okuyayım :)

Son düzenleme:
1 elma ve 500 ml suyumu aldım yanıma
bu gün 1 lt su içtim bunuda içersem 1,5 lt olacak 2 ye tamamlıycam yatana kadar

bende emziriyorum,ama bol su içiyorum,yemekten değilde abur cuburdan kesmeye çalışıyorum,birde burdaki arkadaşların desteği motivasyonu var,bakalım inş veriirm

şartlandırma kendini,burdaki ortam çok güzel takıl buraya sende,veriisin inş hepimiz verşriz

sagol canim,gecikmis de olsa cok dogru bir karar verip araniza katildim,cok mutluyum.Insallah hep beraber veririz

Unutmadan sütüm az yağlı benimde :)
bugün yürüdüm yine dünkü kadar olmasada sabah egzersiz yaptım yarım saat yatmadan leslie ve pilates yapmayı düşünüyorum bakalım :34:

Sizlerin menüleri herzamanki gibi güzel :nazar: :46:
devrimci tebrik ederim canım :34::nazar: :46: darısı başımıza :1: 59 a bir düşsem bir düşsem :69:

nugyacım sanada afiyet olsun :16: bende pek alışkın değildim tahıllı gevreklerle kahvaltımı yapmaya alıştım üç kere yemişimdir sevdim değişiklik oluyor mutlaka dene :34: nesfitten başka deneyecem ben daha müsli falan gördüm :) sütü ise soğuk kullanıyorum ben ılık yada sıcak deneyecem birde :)

benim 3 ayı geçti sağlıklı beslenmem.çok alıştım artık ara öğünümün ana öğünlerimin geldiğini midem haber veriyor artık :61:
aslında haftada bir tartılıyorum ama bu sabah tartıldım yine aynıyım çizgelgedeki gibi.bakalım p.tesi ye kadar belki veririm belki sabit kalırım.:77:

Canım benim alışırsın başta biraz karışır yazılar falan da sonra öğrenirsin,yani bence o zaman sorun yok vericeksin fazlalıkları,madem senin için zor değil bunları uygulamak o zaman kilolara elvedaaaaaaa:16::nazar: sigara be hala içiyorum ama ben hep günde 3-4 tane içen biri oldum hala da öyleyim belki ilerde bırakırım çok bağımlısı değilim zaten keyif için içenlerdenim kahveyle bir taen öyle:1:

Yani şöyle ki bugün madem öyle olmuş artık yapıcak bişey yok bence de ödül farzet hem bazen vücudu şaşırtmak iyi oluyor,burda bazı arkadaşlar hergün ya da canları istedikçe canlarının istediği şeyden az miktarda yiyerek de devam ediyor porgramına (1 tk sütlü tatlı 1 kk kek 1 kare çikolata v.b) ama ben haftada 6 gün uyuyuorum programa 1 tk 1 kk yapmıyorum da:1: pazarları canımın isteidklerinden yiyiorum benim pazarları zaten 2 öğünüm olabiliyor tatlım çünkü geç kalkıyorum dışarıda oluyorum falan ancak kahvaltı ve akşiam oluyo sabah-öğle birleşiyo arada da ara öğünlerimi falan yapıyorum yine ama mesela kahvaltıda yiyiorum biraz canımın istediklerinden biraz da akşam iyiorum ne bileyim mesela 2 hafta önceki pazar kahvaltıda patets kızartması yedim 8-10 tane 1 dilim de yumurtalıekmek yedim akşam da hamburger yedim yani böyle ama ara öğünümü falan aypyıroum ve öyle bütün gün yemiyorum ama öğünde canımın istediğini yiyiorum ha bi de tavuk göğüsü yemiştim o gün tatlı olarak yani öyle:1: ama geçen hafta çok abarttım o yüzden bu pazar yapmadım hep vücut da şaşırsın ohh nasılsa bu pazar birüsürü şey gelir diye bekliyo şimdi ama gelmiyceeeeek o da harcıyodur şimdi bütün depodakileri pazar da gelmeyince mecbur elindekileri harcar:1: arada şartmak güzel oluyor bir de biz günde 2,5 lt su içiyoruz mutlaka bu da çok önemli

Regl döneminde ve normalde de canımız tatlı isterse lıgt sütle türk kahveli tarçınlı süt yapıyoruz şeker katmıyoruz tarçının tadı yetiyor bu inanılmaz tok tutuyor ve kesiyor tatlı isteğini ya da muz dilimleyip buzlukta çok az bekletip çıkartıp tarçın serpip birkaç da fındık ya da ceviz kırıklıyoruz o da çok etkili ya da aynı şeyi elmaya da yapabilirsin tatlım şimdilik aklıma gelenler bunlar ya da o günlerde sabahları 1-2 tk tahin-pekmez ye hem doğal şeker hem de o da kesiyo demir olduğundan içinde

ok harika,sagol tatlim.Demek ki ben bugün artik bisey yemiyorum cok acikirsam 2-3 yogurt yada bir meyve.Yarindan itibaren normal devam.1,5 lt su ictim simdiye kadar,bir yarim lt daha kesin icerim ve 1 koca kupa yesil cay daha icerim.ohhh be dünya varmis.

Merhabalarr ben geldim :16: bugünde tam liste yazıcam.

sabah kalkınca bir bardak lık su
1 tk kaşığı üzüm pekmezi
bir kk az yağlı peynir , yarım kk dan biraz fazla kaşar peyniri , bir havuç , bir biber , bir yeşil iki siyah zeytin,iki ince dilim kızarmış kepek ekmeği yanında ayvalı ıhlamur içtim.

ara öğünde bir fuji elma yedim bir şişe suyu bitirdim.

bir buçuğa gelmeden bir iki tane kepekli çubu kraker yedim açlığımı bastırsın diye
iki iki buçuk arası ise öğlen yemeğimi yedim 1 küçük kase toyga çorbası 2 kepçeden fazladır:,mantar sote , akdeniz salatası , 1 dilim kepek ekmeği. ( ekmeği yemeseydim keşke :77:)
dışarda yedim öğlen yemeğimi çok dalgındım çorba ve ekmek bir arada bunu nasıl atladıysam :44:

dört buçuğa gelmeden ise ara öğünde iki açık şekersiz ve limonlu siyah çay yanında 4 tane kepekli çubuk kraker
akşam ise göz kararı koydum az koydum tabi ciğer domates biber vardı içinde onu yedim.yanında bir kepekli ekmek , iki domates birazda maydonoz yedim yanında ayran içtim
şimdi yeşil çayımı içiyorum
gece araöğünde ise bir portakal bir çay bardağı süt bir bardak fazla mı gelir bir bardak içsem ? :)

kazandibi yapmış annem canım çekti ama tam koyuyordum tabağa spatula ile vazgeçtim yemekten :34: sizler 2 tk kaşığı falan yiyorsunuz bugün düzensiz oldu gibi geldi birde bundan kalori almayayım dedim.:77:

şimdi geçmiş okuyayım :)

Canım benim afiyet olsun bugün gayet güzel gitmişsin bence:nazar: inşallah da öyle tamamlarsın:16:

yai öğlenki çorba ekmek sorun değil bence ama çorba biraz fazla olmuş yoksa 1 kepçe çorba diğerleri ve 1 dilim ekmek bence normal ayrıca kazandibini de geri çevirdiğin için tebrik ediyorum seni gerçi devamını getirmeyeceğinden eminsen bence 1-2tk yiyebilirdin ama madem atlattın sorun yok:16: buarada toyga çorbası hazır olandan mı acaba knorrun çok güzel geleneksel çorbaları var onalrdan biri de toygaydı yani hazrısa katkı maddeleri falan oluyo onlarda üzerinde katkısız yazsa da msg mgs tam hatılamıyorum öyle bir madde var hemen epsinde ve çok zararlı yani dışarda yemişsin bilemezsin tabii ama kendin hazır yapmamaya çalış evde derim ben ben de yapıyodum öğrenince o maddeyi yapmıyorum artık

ok harika,sagol tatlim.Demek ki ben bugün artik bisey yemiyorum cok acikirsam 2-3 yogurt yada bir meyve.Yarindan itibaren normal devam.1,5 lt su ictim simdiye kadar,bir yarim lt daha kesin icerim ve 1 koca kupa yesil cay daha icerim.ohhh be dünya varmis.

afiyet olsun tatlım yani sen dengelersin eminim eğer çok yediysen yatmadan 1-2 saat önce de yoğurt evet oalbilir ya da 1 mandalina ya da 1 elma falan yersin olur bence ben de bugün şimdilik 1,5lt su içtim ama yatana kadar 2-2,5lt olur sanırım yeşil çay da normalde 3 fincan falan içiyodum ama bugün 2 olacak bir de yemekten sonra içerim sanırım

Kızlar akşam yemeğim

1,5 kepçe mercimek çorbası

bir pasta tabağı dolusu haşlanmış limonlu brokoli

Yağsız dana etinden yapılmış cevizden biraz daha küçük 4 adet köfte

kimse yok ama ben yedikjlerimi yazayım yine

akşam yemeğim

2 yk barbunya pilaki
2 yk kepekli pirinç pilavı
salata
2 köfte
ekmek yok

1 saat önce de çayın yanında 1 fincan leblebi yedim

yarın spor yapıcam artık, yeter walla oturduğum, yeterince ara verdim, bi leslie yapayım da görsün metabolizmam :))))))))

Bir ayda 6 kilo aldım. Şehir dışına okuyorum, yurtta kalıyorum, e yurtta kalıncada ıvır zıvır çikolata falan gırla gidiyor.
Şimdi 69 kiloyum :/ ve çok mutsuzum!! 4 hafta sonra okul açılacak ve ben 58 kilo olmak istiyorum nolur bana fikir verin :2::2:
İlaç, krem vb bile kullanmayı düşündüm. Ya da bitki çayları.
Bu arada boyum !.73 yaşım 19.

Back
X