• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi müzik eşliğinde biraz dans edeceğim sonra da yürüyüşe çıkacağım sonra görüşürüz kızlar :16:

yaseminciğim kolay gelsin sabah sabah evin içerisinde bir koşuşturmadır giidiyor yeni gördüm mesajını çok öpüyorum tatlım seni ben de oğluşumu okula bırakıp geleyim:16:

günaydın kızlar. dün hava cok guzeldi. kardeşimle göl kenarında 40 dk yuruyus yaptık. diyetimi harfiyen uyguluyrum. tek sorun 2 lt su içemiyorum bu aralar. 1-1,5 lt de kalıyorum.

günaydın kızlaarrr,
hügocumm hastamısın tatlımm?? çok geçmiş olsun. ne zamandır giremiyodum foruma, çok özledim seni canım. bu sabah 1 dilim ekmek 1 küçük dilim kaşar yarım domates yedim. öpücüklerrrr :68:

herkese günaydııınnn

inşallah herkes için güzel bi gün olur

sabah aç karna bi bardak elma sirkeli su içtim, gece yatmadan önce de içmiştim, ondan mıdır bilmiyorum sabah tuvalete resmen ishal olmuş gibi çıkıyorum

kahvaltı olarak da sizi şaşırtmak isterdim ama ah bu uykunun gözü kör olsun, 1 kase nesfit yedim tarçınlı

şimdi 5i1 yerde içiyorum

herkese günayddddddddddddııınnnnnnnnnn,nasılsınız bayanlar ,ben bugün çok iyiyim şükür.dün forumda tadilat mı vardı bir türlü giremedim:60:
neyse bakalım sınavlarım dün itibariyel bitti şükür,aslında paraztesi itibariyle bitmesi gerekiyormuş:26:Başıma neler geldi sormayın meğersem sınavım pazartesi günüymüş bende dün harıl harıl ders çalışırken sınava 1 saat kala farkettim,hemen hocayı aradım durumu anlattım sağolsun beni yeniden sınav yaptı,üniversitede okuyanlar veya mezunlar bilir ki finalin telefisi yoktur,raporun dahi olsa sınava tekrar girme hakkın yoktur,amma hocadan Allah razı olsun hemn yarım saat içinde gel dedi,gittim sınavımı oldum 10 dk içinde cevaplamak zorunda kaldım ama bunada şükür tabi:61:

dünkü menümü yazayım hemen çok konuşum

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
1zeytin
1 dlm kepek ekmeği

öğle
1 dlm et rosto
1 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği
salata

ara
1elma

akşam
7 çubuk kraker
karnıbahar slatası(1 çk zeytinyağı ile)
1 çk patlıcan yemeği
1 dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1kk beyaz peynir

ara
1 bardak süt

Spor:35 dk lesli teyzeyele spor yaptım,çok iyi geldi valla,her nekadar kızım ayağıma dolansada fena değildi,baya bir yoruldum,hele kol çalışmaları beni mahvetti,zmanla alışıırm umarım

herkese günaydııınnn

inşallah herkes için güzel bi gün olur

sabah aç karna bi bardak elma sirkeli su içtim, gece yatmadan önce de içmiştim, ondan mıdır bilmiyorum sabah tuvalete resmen ishal olmuş gibi çıkıyorum

kahvaltı olarak da sizi şaşırtmak isterdim ama ah bu uykunun gözü kör olsun, 1 kase nesfit yedim tarçınlı

şimdi 5i1 yerde içiyorum

olsun canım evde olanlarda arada bir nesfitli kahvaltı yapıyorlar,o hakkını kullanmış oldun,afiyet olsun

kahvaltı yapıyorum ben de bir yandan da yazıyorum
2 dilim kepek ekmek, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 2 kuru kayısı, domates- salatalık, üzerine 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı döktüm,3 yeşil biber, nane, marul, maydanoz, 1 ceviz, 3 badem, 3 fındık, 1 kivi, 1 kupa yeşil çay

yine yasemin kıskandıran kahvaltısyla karşımızda:60:afiyet olsun canımmmmm

günaydın hanımlar sağlıklı , mutlu , huzurlu , neşeli bol kahkahalı güzel bir güne merhaba diyebilmek dileğiyle ......:3::3::16:

aynı güzel ilekler seninlede çolsun farmasicim,günaydıııııııııııın:16:

herkese günayddddddddddddııınnnnnnnnnn,nasılsınız bayanlar ,ben bugün çok iyiyim şükür.dün forumda tadilat mı vardı bir türlü giremedim:60:
neyse bakalım sınavlarım dün itibariyel bitti şükür,aslında paraztesi itibariyle bitmesi gerekiyormuş:26:Başıma neler geldi sormayın meğersem sınavım pazartesi günüymüş bende dün harıl harıl ders çalışırken sınava 1 saat kala farkettim,hemen hocayı aradım durumu anlattım sağolsun beni yeniden sınav yaptı,üniversitede okuyanlar veya mezunlar bilir ki finalin telefisi yoktur,raporun dahi olsa sınava tekrar girme hakkın yoktur,amma hocadan Allah razı olsun hemn yarım saat içinde gel dedi,gittim sınavımı oldum 10 dk içinde cevaplamak zorunda kaldım ama bunada şükür tabi:61:

dünkü menümü yazayım hemen çok konuşum

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
1zeytin
1 dlm kepek ekmeği

öğle
1 dlm et rosto
1 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği
salata

ara
1elma

akşam
7 çubuk kraker
karnıbahar slatası(1 çk zeytinyağı ile)
1 çk patlıcan yemeği
1 dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1kk beyaz peynir

ara
1 bardak süt

Spor:35 dk lesli teyzeyele spor yaptım,çok iyi geldi valla,her nekadar kızım ayağıma dolansada fena değildi,baya bir yoruldum,hele kol çalışmaları beni mahvetti,zmanla alışıırm umarım

canım geçmiş olsun ayrıca gerçekten öyle anlayışlı bi hocan olduğu için çok şanslısın
bidaha dikkat et artık sınav günlerine :)))

ayrıca yediklerin güzel de akşamı karıştırmışsın sanki
peynir yemek kraker falan
ama afiyet olsun yine de

ben de dün gece pilates yaptım yatmadan, insan spor yapınca rahatlıyo, ben huzursuz oluyorum walla yapmadığım zamanlarda
bu akşam da yapıcam
zaten beceremiyodum, bide ara verince daha kötü oldu

kociş de dalga geçiyo benle, manken gibi karım olcak diye :))))

famircim walla yaseminin kahvaltısını ben de kıskanıyorum

maşallahı var ama çok geliyo bana onun yedikleri

ben de öyle kahvaltı yaptığımda tıkanıyorum hemen, gerçi ben yanında greyfurt suyu falan içiyorum belki ondan tıkanıyorumdur ama kahvaltısı gerçekten süper :)))

günaydın kızlaarrr nasılsınız görüşmeyeli?
hemen size dün misafrlkte yediklerimi ve kahvaltımı yazayım:
gitmeden 2 mandalina yemiştim öğle ymeği yemedim
orda:
1 kare dilim börek
3-4 yemk kaşığı kadar pataes salatası
1 yemek kaşığı kadar mozaik pasta (çok tatlı deildi,kakoluve büsküviliydi)
2 bardak şekersiz çay
( biliorum biraz fazla kaçtı ama yemek zorundaydım aç gtmiştim akşama kadar da orada olacaktım mecbur yedim)
ara yok malesef.
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 küçük but tavuk
salata

yemeken sonra 2 bardak şekersiz çay yanında 2 çatalın ucunda yaşpasta,1 çatal helva
çok ısrar ettkleri için yemek zorubnda kaldım.
bugünkü sabah kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1kk peynir
1 tk çörekotlu tulum peyniri
4 minik zytn
domates salatalık yeşil biber dereotu
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 yk yoğurt
1çay kaşığı labne peynir
1.5 dilim tambuğday ekmeği
(fazla peynirleri yoğurt süt hakkımdan düşeceğim)
brazdan pilates başlar kızlar bugün maxiplus günü süper olucak.hepinizi öptüüümmm:16::54:

günaydın kızlar
herkese afiyet olsun
bende 2bArdak su
nesfit le yaptım şimdik

eswcimsen zaten manken gibsin mankeninde mankeni ollacan canım :65:

Günaydın arkadaşlar :) birazcık beslenme programıma tam uyamadım 2-3 gün sporu da aksattım :77: bu sabah tartıldım kilo aldım diye korktum almamışım ama :61: 66.3 üm.:nazar: bugünden itibaren aksatmadan devam...

sabahki menüm şöyle ;
bir bardak ılık su
bir tk üzüm pekmezi.
bir kk kaşar peyniri , 1 az yağlı üçgen peynir ,bir katı yumurta,bir büyük salatalık , bir havuç , 2 siyah 2 yeşil zeytin bir dilimden biraz büyük çavdar ekmeği.yanında ise bir bardak greyfurt suyu.

menünün devamını ve yaptıklarımı yazarım yine görüşmek üzere kızlar :34:

orda:
1 kare dilim börek
2 bardak şekersiz çay
( biliorum biraz fazla kaçtı ama yemek zorundaydım aç gtmiştim akşama kadar da orada olacaktım mecbur yedim)
ara yok malesef.
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 küçük but tavuk
salata

yemeken sonra 2 bardak şekersiz çay yanında 2 çatalın ucunda yaşpasta,1 çatal helva
bugünkü sabah kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1kk peynir
4 minik zytn
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 yk yoğurt
1çay kaşığı labne peynir
brazdan pilates başlar kızlar bugün maxiplus günü süper olucak.hepinizi öptüüümmm:16::54:

afiyet olsun canım kolay gele sporun ,
valla öylede çok kaçmamış canım ya bence tam kararında

canım evet ben de buna çok şahit oldum genelde gün nasıl başlarsa öyle de bitiyor kusura bakma canım pc başından ayrılmıştım .
iyi dilek önce sahibini tuttu canım sabah sabah :52::52:şöyleki tartıldım zaten hissetmiştim tam 53 kg olmuşum darısı başına bitanem küsuratları atmışım :9::9::9::52::52::nazar::nazar::nazar::16:

ay farmisim çok sevindim canım yeter artık verme kız maşşlah sana :65::66::64::nazar::nazar::nazar:

orda:
1 kare dilim börek
2 bardak şekersiz çay
ara yok malesef.
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 küçük but tavuk
salata

bugünkü sabah kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1kk peynir
4 minik zytn
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 yk yoğurt
1çay kaşığı labne peynir

canım abartı değil yediklerin
misafirliktesin sonuçta, hepsini kararında bırakmışsın gayet iyi
hem arada böyle değişiklikler iyi gelir insana :))

geçenlerde ben de sırf değişiklik olsun diye yarım sigara böreği yemiştim mesela

akşam da kocişe yaptığım kedi dili pastadan yedim biraz

o yüzden sıkma canını

günaydın kızlar
herkese afiyet olsun
bende 2bArdak su
nesfit le yaptım şimdik

eswcimsen zaten manken gibsin mankeninde mankeni ollacan canım :65:

ay teşekkür ederim canım
basenleri erittik mi tamamdır bu iş ama işte şu 3 kiloyu da vereyim diyorul, hani arada 1 kilo alırım veririm falan o yüzdeh

Günaydın arkadaşlar :) birazcık beslenme programıma tam uyamadım 2-3 gün sporu da aksattım :77: bu sabah tartıldım kilo aldım diye korktum almamışım ama :61: 66.3 üm.:nazar: bugünden itibaren aksatmadan devam...

sabahki menüm şöyle ;
bir bardak ılık su
bir tk üzüm pekmezi.
bir kk kaşar peyniri , 1 az yağlı üçgen peynir ,bir katı yumurta,bir büyük salatalık , bir havuç , 2 siyah 2 yeşil zeytin bir dilimden biraz büyük çavdar ekmeği.yanında ise bir bardak greyfurt suyu.

menünün devamını ve yaptıklarımı yazarım yine görüşmek üzere kızlar :34:

canım afiyet olsun
merak etme 2-3 günde bişi olmaz
ben nerdeyse 2 haftadır düzenimi kaybettim ama almadım, hoş vermedim de orası ayrı ama

havuç ilginç kahvaltıda, ama afiyet olsun canım

günaydın kızlaarrr,
hügocumm hastamısın tatlımm?? çok geçmiş olsun. ne zamandır giremiyodum foruma, çok özledim seni canım. bu sabah 1 dilim ekmek 1 küçük dilim kaşar yarım domates yedim. öpücüklerrrr :68:

sağol tatlım :17: bende seni özledim. aslında fazla kilon olmamasına rağmen aramızda olman çok güzel :16:

dün yediğim bişey dokundu tiksindim bugün yemek yiyecek halim yok çubuk krakerle meyveyle geçiştiririm yemek görmeye bile tahammülüm yok. 2 kaşık keşkek yemiştim sıcaktı mahvetti beni :43:

dün yediğim bişey dokundu tiksindim bugün yemek yiyecek halim yok çubuk krakerle meyveyle geçiştiririm yemek görmeye bile tahammülüm yok. 2 kaşık keşkek yemiştim sıcaktı mahvetti beni :43:

canım geçmiş olsun
patates haşlayıp onu da yiyebilirsin miden bulanıyosa
ya da nane limon kaynatıp içebilirsin
çok da aç kalma bence

hogocuk geçmiş olsun canım yanlız bişey diyeyim sana diş yaptırıyonya ya yaptırdın odaacayip alışana kadar migde bulantısı yapar canım

Back
X