• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar gece uyumadım doğru dürüst. porselenler ağrı yaptı ayrıca yediğim bişey dokunmuş midemde hafif bulantı oldu üstüste geldi :59:

Geçmiş olsun hugocukcuğum nazar mı deydi canımbenim sana acil şifalar diliyorum:nazar::nazar::16:

günaydın hanımlar sağlıklı , mutlu , huzurlu , neşeli bol kahkahalı güzel bir güne merhaba diyebilmek dileğiyle ......:3::3::16:

Sağol farmasicim güzel dileklerin için inşallah hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da hafiflediğimiz (ör: bknz farmasi:60: ) bir gün olur tatlı öpücüklerrr:nazar::16::13:

canım evet ben de buna çok şahit oldum genelde gün nasıl başlarsa öyle de bitiyor kusura bakma canım pc başından ayrılmıştım .
iyi dilek önce sahibini tuttu canım sabah sabah :52::52:şöyleki tartıldım zaten hissetmiştim tam 53 kg olmuşum darısı başına bitanem küsuratları atmışım :9::9::9::52::52::nazar::nazar::nazar::16:

:nazar::nazar::65::66::64::13::10::8::16::54::66::66::66:

herkese günaydııınnn

inşallah herkes için güzel bi gün olur

sabah aç karna bi bardak elma sirkeli su içtim, gece yatmadan önce de içmiştim, ondan mıdır bilmiyorum sabah tuvalete resmen ishal olmuş gibi çıkıyorum

kahvaltı olarak da sizi şaşırtmak isterdim ama ah bu uykunun gözü kör olsun, 1 kase nesfit yedim tarçınlı

şimdi 5i1 yerde içiyorum

Canım afiyet olsun günaydııııınnnn:16: famire derken sen mi kardan adam yapmaya başladın kızzz:34:

herkese günayddddddddddddııınnnnnnnnnn,nasılsınız bayanlar ,ben bugün çok iyiyim şükür.dün forumda tadilat mı vardı bir türlü giremedim:60:
neyse bakalım sınavlarım dün itibariyel bitti şükür,aslında paraztesi itibariyle bitmesi gerekiyormuş:26:Başıma neler geldi sormayın meğersem sınavım pazartesi günüymüş bende dün harıl harıl ders çalışırken sınava 1 saat kala farkettim,hemen hocayı aradım durumu anlattım sağolsun beni yeniden sınav yaptı,üniversitede okuyanlar veya mezunlar bilir ki finalin telefisi yoktur,raporun dahi olsa sınava tekrar girme hakkın yoktur,amma hocadan Allah razı olsun hemn yarım saat içinde gel dedi,gittim sınavımı oldum 10 dk içinde cevaplamak zorunda kaldım ama bunada şükür tabi:61:

dünkü menümü yazayım hemen çok konuşum

sabah
1yumurta
1 kk beyaz peynir
1zeytin
1 dlm kepek ekmeği

öğle
1 dlm et rosto
1 çk pirinç pilavı
1 dlm kepek ekmeği
salata

ara
1elma

akşam
7 çubuk kraker
karnıbahar slatası(1 çk zeytinyağı ile)
1 çk patlıcan yemeği
1 dlm kepek ekmeği
2 zeytin
1kk beyaz peynir

ara
1 bardak süt

Spor:35 dk lesli teyzeyele spor yaptım,çok iyi geldi valla,her nekadar kızım ayağıma dolansada fena değildi,baya bir yoruldum,hele kol çalışmaları beni mahvetti,zmanla alışıırm umarım

spor için:nazar::nazar::65::13::8::66::64: kahvaltıda da gelişme var en azından yağmur yağmmış güneş açmış yakında gökkuşağı da çıkar inşallah:1::nazar: afiyet olsun tatlım

günaydın kızlar
herkese afiyet olsun
bende 2bArdak su
nesfit le yaptım şimdik

eswcimsen zaten manken gibsin mankeninde mankeni ollacan canım :65:

Balım günaydın afiyetler olsunnnn :16::16::nazar:

günaydın kızlaarrr nasılsınız görüşmeyeli?
hemen size dün misafrlkte yediklerimi ve kahvaltımı yazayım:
gitmeden 2 mandalina yemiştim öğle ymeği yemedim
orda:
1 kare dilim börek
3-4 yemk kaşığı kadar pataes salatası
1 yemek kaşığı kadar mozaik pasta (çok tatlı deildi,kakoluve büsküviliydi)
2 bardak şekersiz çay
( biliorum biraz fazla kaçtı ama yemek zorundaydım aç gtmiştim akşama kadar da orada olacaktım mecbur yedim)
ara yok malesef.
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 küçük but tavuk
salata

yemeken sonra 2 bardak şekersiz çay yanında 2 çatalın ucunda yaşpasta,1 çatal helva
çok ısrar ettkleri için yemek zorubnda kaldım.
bugünkü sabah kahvaltım:
1 kupa şekersiz çay
1kk peynir
1 tk çörekotlu tulum peyniri
4 minik zytn
domates salatalık yeşil biber dereotu
2 kuru kayısı
1 ceviz
2 yk yoğurt
1çay kaşığı labne peynir
1.5 dilim tambuğday ekmeği
(fazla peynirleri yoğurt süt hakkımdan düşeceğim)
brazdan pilates başlar kızlar bugün maxiplus günü süper olucak.hepinizi öptüüümmm:16::54:

Günaydın canımın içi bence de kararına gitmişsin hem 60 altına inen arkadaşların bence hakkı arada böyle güzel ödüller:nazar::16::54::13: darısı başımıza inşallah:16::13::8:

Günaydın arkadaşlar :) birazcık beslenme programıma tam uyamadım 2-3 gün sporu da aksattım :77: bu sabah tartıldım kilo aldım diye korktum almamışım ama :61: 66.3 üm.:nazar: bugünden itibaren aksatmadan devam...

sabahki menüm şöyle ;
bir bardak ılık su
bir tk üzüm pekmezi.
bir kk kaşar peyniri , 1 az yağlı üçgen peynir ,bir katı yumurta,bir büyük salatalık , bir havuç , 2 siyah 2 yeşil zeytin bir dilimden biraz büyük çavdar ekmeği.yanında ise bir bardak greyfurt suyu.

menünün devamını ve yaptıklarımı yazarım yine görüşmek üzere kızlar :34:

Canım arada olur öyle önemli olan telafi etmek ben güveniyorum sana:16::16::13:

hogocuk geçmiş olsun canım yanlız bişey diyeyim sana diş yaptırıyonya ya yaptırdın odaacayip alışana kadar migde bulantısı yapar canım

canım benim dişler 7 yıl önce porselen yaptırdım üstleri onları yenileyecekler. geçen hafta çıkardılar diş kçklerine tedavi yaptılar tekrar taktılar kendi porselenlerimi. daha yenileri gelmedi canım. keşkek dokundu aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyor midem kalkıyor

canım geçmiş olsun
patates haşlayıp onu da yiyebilirsin miden bulanıyosa
ya da nane limon kaynatıp içebilirsin
çok da aç kalma bence

canım sabah uyanınca nanelimon kaynatıp içtim biraz bastırdı eğer olmasaydı daha kötüydüm sabah

canım benim dişler 7 yıl önce porselen yaptırdım üstleri onları yenileyecekler. geçen hafta çıkardılar diş kçklerine tedavi yaptılar tekrar taktılar kendi porselenlerimi. daha yenileri gelmedi canım. keşkek dokundu aklıma gelince bile tüylerim diken diken oluyor midem kalkıyor

hım geçmiş olsun canım ozman
kız bebk filan olmasın diakket et inşşlah vardırda:1::emir_bebek:

sagol nerudacım sanada günaydın afiyet olsun bu kardan adam ney kız

Geçmiş olsun hugocukcuğum nazar mı deydi canımbenim sana acil şifalar diliyorum:nazar::nazar::16:

Sağol farmasicim güzel dileklerin için inşallah hepimiz için sağlıklı,mutlu,huzurlu,daha da hafiflediğimiz (ör: bknz farmasi:60: ) bir gün olur tatlı öpücüklerrr:nazar::16::13:

:nazar::nazar::65::66::64::13::10::8::16::54::66::66::66:

Canım afiyet olsun günaydııııınnnn:16: famire derken sen mi kardan adam yapmaya başladın kızzz:34:

spor için:nazar::nazar::65::13::8::66::64: kahvaltıda da gelişme var en azından yağmur yağmmış güneş açmış yakında gökkuşağı da çıkar inşallah:1::nazar: afiyet olsun tatlım

Balım günaydın afiyetler olsunnnn :16::16::nazar:

Günaydın canımın içi bence de kararına gitmişsin hem 60 altına inen arkadaşların bence hakkı arada böyle güzel ödüller:nazar::16::54::13: darısı başımıza inşallah:16::13::8:

Canım arada olur öyle önemli olan telafi etmek ben güveniyorum sana:16::16::13:

hakkaten benimkiler benzemeye başladı kardan adama ama napim gece geç yatınca sabah uyanamıyorum, e işe de gidicem, mecbur kahvaltıyı geçiştiriyorum ama hiç doğru değil yaptığım

dün erken yatacaktım güya ama pilatesi bitirip yatana kadar saat 1 oldu malesef, sabah da erken kalkamadım o yüzden
bugün inşallah erken yatarsam yarın güzel bi kahvaltı düşünüyorum kendime :)))

canım sabah uyanınc a nanelimon kaynatıp içtim biraz bastırdı eğer olmasaydı daha kötüydüm sabah

anladım canım
patates de iyi gelir aslında
hem acıktırmaz ama sen bilirsin yine de

bak bebek hiç aklıma gelmedi benim ama anne olanlar daha iyi bilir tabi de öyle birden mi başlar bu bulantılar falan

Merhaba kızlar bana kilo kontrol ticker ı yapabilecek olan var mı

başlangıç 69,2 şimdi 64,7 59 olmak istiyorum, teşekkür ederim şimdiden:16:

Kızlaaaaar hepinize günaydınlarr öpücüklerrrr:16::54::54:

Hemen dün akşamı yazayı erkek arkadaşımın annesi davet etmişti o da sağlıklı beslenmede diyetisyene de gidiyo şanslıyım yani:34:

5yk z.yağlı kereviz yemeği

5-6yk salata

1 kase lıght yoğurt

3 tane cevziden daha küçük ekşili köftenin köfteleri (içlerinde prinç vardı ama azdı yine de ekmek yemedim prinç var diye)

Bugün Sabah kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta

1 kk yağsız,tuzsuz beyaz peynir (üçgen yemedim hayyyrettt:60: bu ara beyaz peynir yerim bi kutu aldım çünkü değişiklik olsun biraz)

3 adet kırma yeşil zeytin

2 dilim tam buğday ekmeği

domates-salatalık 1 adet yeşil biber

şimdi yeşil çaylı bitki çayımı içiyorum

dün dışarı çıktığımdan spor kaldı ama gidiş dönüş toplam 1500 uzay yüryüşü adımı saydım:1: yani her ayak adımı değil de her iki adımı 1 adımdan saydım bilmem anlatabildim mi:60: toplam 30-45dk yürümüşümdür sanırım

Amam bugün uzaya gidicem 45dk-1st kadar birazdan gşider gelirim inşallah:1::nazar:

Kızlaaaaar hepinize günaydınlarr öpücüklerrrr:16::54::54:

Hemen dün akşamı yazayı erkek arkadaşımın annesi davet etmişti o da sağlıklı beslenmede diyetisyene de gidiyo şanslıyım yani:34:

5yk z.yağlı kereviz yemeği

5-6yk salata

1 kase lıght yoğurt

3 tane cevziden daha küçük ekşili köftenin köfteleri (içlerinde prinç vardı ama azdı yine de ekmek yemedim prinç var diye)

Bugün Sabah kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta

1 kk yağsız,tuzsuz beyaz peynir (üçgen yemedim hayyyrettt:60: bu ara beyaz peynir yerim bi kutu aldım çünkü değişiklik olsun biraz)

3 adet kırma yeşil zeytin

2 dilim tam buğday ekmeği

domates-salatalık 1 adet yeşil biber

şimdi yeşil çaylı bitki çayımı içiyorum

dün dışarı çıktığımdan spor kaldı ama gidiş dönüş toplam 1500 uzay yüryüşü adımı saydım:1: yani her ayak adımı değil de her iki adımı 1 adımdan saydım bilmem anlatabildim mi:60: toplam 30-45dk yürümüşümdür sanırım

Amam bugün uzaya gidicem 45dk-1st kadar birazdan gşider gelirim inşallah:1::nazar:

afiyet olsun canım
heryeş galet güzel
ben de dün eşime lor peyniri aldırdım değişiklik olsun diye
akşam ben de pilates yapıcam yine, artık alışmam lazım, benim hareketler yarım yamalak oluyo çünkü :(((

ayrıca çok şanslısın, erkek arkadışının annesi de diyetisyene gittiği için seni anlamıştır, yemekleri de ona göre yapmıştır zaten :))

ben 2 hafta sonra yine ankaraya gidicem bakalım bu kez nasıl olacak, k,validemle geçen sefer sorun yaşamadık ama süre kısaydı, bu kez de inşallah bi sıkıntı olmaz ama spor konusunda endişeliyim yapamazsam diye

sabahları evde olursam tvden ebru ile pilates yapsam eminim dalga geçerler benle :(

merhaba kızlar kahvaltımı yaptım
oğlanı okula bıraktım
eve geldim küçük oğlanın kahvaltısını yaptırdım.
annemle ve bir arkadaşıyla yürüyüşe çıktım tam 40 dk yürüdük sonra annemle yürüyerek tekrar alışverişe çıktık derken tam 90 dk ayaktaydım şimdi eve geldim .

sabah açken 500 ml ılık su

sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 tk tahin- pekmez
1 kk kaşar peyniri
4 zeytin
250 ml şekersiz açık çay

yürüyüşte de 250 su içtim şimdilik bu kadar kızlar :16:

sizlerin günü nasıl geçiyor canlar umarım herşey yolundadır :16:

Back
X