Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım... ne yemiştin ki... yediklerin de hep hafif şeyler de merak ettim...
afiyet olsun cnm çok güzelkızlar öğlen menüm
2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli bulgurlu et sulu )
2 çok küçük dilim kepek ekmek ( aslında 1 dilim ederdi)
okulda
200 ml çilekli süt
2 adet mavi-yeşil light limonlu kepekli bisküvi
şimdi evde
1 elma
şimdiki ara öğünüm sabah kahvaltısı gibi
domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği
açık çay
sizce böyle mi yapayım yoksa öğlenki çok oldu diye meyve mi yiyeyim ne dersiniz..
slm kızlar
1saat neslimi yaptım
şimdi yogurtlu içineportakal 1ceviz tarçın serptim yiyorum
afiyet olsun cnm çok güzel
cnm bence meyve ye 1 kepçe çorba 1 dilim ekmeğe denk geldiğne göre 4 kepçe banada çok olmuş gibi geldi gerçi sebze yememişsn ama meyve sen yiende bence
canım sorma dün eşime keşkek pişirdim. içine kuyruk yağı eklemiştim. pişince 1 kaşık kıvamı tadı tutmuşmu diye baktım o mahvetti beni. doğru dürüst yağ yemezken kalkıp kuyruk yağlı keşkek yedim. tabiki unuttum içinde kuyruk yağı olduğunu ondan oldu. yani toplasan 1 kaşıktır tadını anlamak için ama o bile yetti yani. aklıma geldikçe kötü oluyo midem. heralde bidaha ömrüm boyunca keşkek yiyemeyecek kadar tiksindim
herkese merhabalarrrr
umarimgüzel bir ögleden önce gecirmistir herkes,saglikli,dinamik,mutlu,sagikli....
12 de isten geldim ve hergün yaptigim gibi hemen sporumu yaptim(45 dk lesli)
gelelim sabahtan beri yediklerime
kalkar kalkmaz 700 ml su,1 tk. zeytinyagi
Kahvaltida:1 dilim kepekli tost ekmegi
1 yk. yagsiz lor peyniri
yarim ceviz (kizima kahvati hazirlarken agzima attim öylsine)
1 kivi
salatalik,carliston,havuc sögüs (hepsini yemedim kalanini is yerine götürdüm,orada bitirdim)
ayrica arkadaslar tahin pekmez de koymustum kahvaltima ama bugün yemedim
ara:
2 kahve (sütlü ve sekersiz) cogunuz aslinda tavsiye etmemisti ama kahvesiz cok bos hissediyorum,cok alismisim,üstelik midemi de bastiriyorama en azinda tek e indirecegim
1 kuru kayisi
6-7 findik
5-6yaban mersini
sabahtan kalan sögüs sebzeleri öyle geldim gittim atistirdim.
Ögle:
3 köfte kadar domates sosslu konserve balik
4 közlenmis kirmizi biber,üzerine 1tk nar eksili
3-4 kasik havus ve kereviz salatasi
1 dilim tam tahilli ekmek
1 catal tahin helvasi(balik helvasiz olmazdi)
Simdiye kadar 1 yesil cay ve 1,7lt su icmisim,aksama kadar bol bol 2,5 olur.
simdi geriye dönüp biraz yazdiklariniza göz atacagim
yaaaaa bu arada tartilmak icin c.tesiyi bekliyorum ama bugün kot pantolonumun kemerinin 2. degil 3. deligini kullandim :))))))) simdiden verdim sanirim biraz.Iyiki varsiniz,iyiki bu grup kurulmus ve ben iyiki aranizdayim,sagolun.....birlikten kuvvet dogar sözü bir kez daha tescillendi sayenizde.
canım sorma dün eşime keşkek pişirdim. içine kuyruk yağı eklemiştim. pişince 1 kaşık kıvamı tadı tutmuşmu diye baktım o mahvetti beni. doğru dürüst yağ yemezken kalkıp kuyruk yağlı keşkek yedim. tabiki unuttum içinde kuyruk yağı olduğunu ondan oldu. yani toplasan 1 kaşıktır tadını anlamak için ama o bile yetti yani. aklıma geldikçe kötü oluyo midem. heralde bidaha ömrüm boyunca keşkek yiyemeyecek kadar tiksindim
kızlar öğlen menüm
2 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli bulgurlu et sulu )
2 çok küçük dilim kepek ekmek ( aslında 1 dilim ederdi)
okulda
200 ml çilekli süt
2 adet mavi-yeşil light limonlu kepekli bisküvi
şimdi evde
1 elma
kızlar oturup da yorumları okudum tek tek yorum yazmıştım ve de tek seferde göndereyim dedim sistem kabul etmedi ve bütün yazdıklarım gitti kusura bakmayın canlar![]()
tşkler farmisi çok sagol canım
afiyet olsunnn farmasimmmm
farmasi sana bişey sorucam şu çizelgeyi yapıyorum ama kitle endeksini yazacak yeri göremiyorum nerde yazıyor acaba![]()
kızlar son 1 saat içerisinde
2 kedi dili biküvi ve bisküvilerin arasına ve üzerine kakaolu puding konulmuş tatlımı yedim 53 kg olmanın ödülü bu olsun değil mi ama
ve diğerleri
4 badem
6 fındık
10 antep fıstığı
1/2 kahve fincanı beyaz leblebi
500 ml su
kolay gelsn cnm:)bende markete gtmiştm ya az önce nesfit alsammı dedim karar veremedim.yani ben gökkuşağı gibi kahvaltı yapmadan doymuorum.nesfit le doyarmıyım bilmiorum.almadım ben de ama deişklk adına ilerleyen günlerde alablrlm belki.örneğin misafrliğe fln gdeceğimde zengn bi kahvaltı yerine nesfit yerim belki. bence sende şölee sıcacık yemek ye nesfiti sabahları canın kahvaltı istemedğinde yersin bence.öptm cnm
kalanchoe
canım balık kızartma şeklindeydi. ama ben en ustteki deriyi zaten hiç yemiyorum balık yerken.sadece içini yiyorum.delik deşik ederk
salatada 1 tabak dolusuydu.....ama hiç yağ atmadım.sadece limon ve azıcık tuz.
çorba 1 kepçeydi.
işyerinin yemekhanesinde yediğim için seçme şansım pek yok yınede iki çeşit yemek çıkıyo ve ben en az kalorılı olanı seçmeye ugraşıyorum yada her iki menude kalorılıyse bazı seçenekleri aşçıya soyleyıp hiç almıyorum bile tepsime. salatamız ise açık büfe.yanı herhalukarda salata gibi bi avantajım var.
bundan sonra yazacaklarımda miktarlara daha çok dikkat ederim.
akşam iş çıkışında eşim benden 1 saat sonra geliyor eve.bende eve gider gitmez "nivea body ile dinamik sabahlar"cd sinden spor yapmayı planlıyorum.40 dk suruyor.inşallah yaparım
rica ederim birkaçkere girip dene öğrenirsin bende yapamıyordum neruda öğretmişti bana da![]()
kızlar bi yardım edin yapıştırıyorum kabul etmiyor![]()
Slm kızlar
1saat neslimi yaptım
kolay gelsn cnm:)bende markete gtmiştm ya az önce nesfit alsammı dedim karar veremedim.yani ben gökkuşağı gibi kahvaltı yapmadan doymuorum.nesfit le doyarmıyım bilmiorum.almadım ben de ama deişklk adına ilerleyen günlerde alablrlm belki.örneğin misafrliğe fln gdeceğimde zengn bi kahvaltı yerine nesfit yerim belki. bence sende şölee sıcacık yemek ye nesfiti sabahları canın kahvaltı istemedğinde yersin bence.öptm cnm
kalanchoe
canım balık kızartma şeklindeydi. ama ben en ustteki deriyi zaten hiç yemiyorum balık yerken.sadece içini yiyorum.delik deşik ederk
salatada 1 tabak dolusuydu.....ama hiç yağ atmadım.sadece limon ve azıcık tuz.
çorba 1 kepçeydi.
işyerinin yemekhanesinde yediğim için seçme şansım pek yok yınede iki çeşit yemek çıkıyo ve ben en az kalorılı olanı seçmeye ugraşıyorum yada her iki menude kalorılıyse bazı seçenekleri aşçıya soyleyıp hiç almıyorum bile tepsime. salatamız ise açık büfe.yanı herhalukarda salata gibi bi avantajım var.
bundan sonra yazacaklarımda miktarlara daha çok dikkat ederim.
akşam iş çıkışında eşim benden 1 saat sonra geliyor eve.bende eve gider gitmez "nivea body ile dinamik sabahlar"cd sinden spor yapmayı planlıyorum.40 dk suruyor.inşallah yaparım
rica ederim birkaçkere girip dene öğrenirsin bende yapamıyordum neruda öğretmişti bana da![]()
kızlar bi yardım edin yapıştırıyorum kabul etmiyor![]()
Slm kızlar
1saat neslimi yaptım