60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben iki üç gündür öyle şeyler yedim ki buraya yazıp kötü örnek olmayayım sizlere ama yazdıklarınızı okuyunca suçluluk duyuyorum hele az önce hacerin yazısını okudum ki suçluluk duygum ikiye katlandı.en etkili çözüm canım birşey yemek istediği zaman sizin yazdıklarınızı okumak olacak sanırım...iştah felan kalmıyor o zaman...

kızlar ben iki üç gündür öyle şeyler yedim ki buraya yazıp kötü örnek olmayayım sizlere ama yazdıklarınızı okuyunca suçluluk duyuyorum hele az önce hacerin yazısını okudum ki suçluluk duygum ikiye katlandı.en etkili çözüm canım birşey yemek istediği zaman sizin yazdıklarınızı okumak olacak sanırım...iştah felan kalmıyor o zaman...

oy yerim ben seni şekerim benimmm
sen git bir bardak su iç, hem yeme isteğini keser hem de faydası olur kaydirigubbakcemile5

kız hacer senin yazını niye bulamıyorum ben yaaa kafayı yicem

canııııım yazık sana üzüldüm bak :oklava:
bari birkaç gün hafif ye bol su iç sporda yapki yağa dönüşmesin oldumu canım :teselli:

buarada ben dün katıldım aranıza bugün yediklerim,

sabah sirkeli su , bi dilim börek (yagsız ve küçük)sekersiz cay ögle çok az kereviz zeytin yağlı ama azz yağlı, ara 1 elma su ,akşam bi kaseden az corba , kereviz ve coookk az tadımlık makarna ve suu ve gün bitti

arkadaşlar biliorum hiç düzenlli yapamamışım dimi çok yemişim heralde ama sebze yemekleri yedim ve hepsi tadımlık ve itiraf ediyorum hala açımmmmm.

bendede yanlış olan bişeler var iki haftadır tık yok gram veremedim daha dikkatli olmam gerekiyor

canım bu saate kadar kalınca insan acıkıyor bende şimdi elma yedim üstüne su içtim doydum

delikafadulden yapmışımm

ınanılmaz açıktım elma yiyebilirmiyim bide bişe sorcam bu sirkeli karışımı sadece sabah mı içiosunuz arkadaşlar

arkadaşlar lütfen cevap verin... yeşil çay sallamamı yoksa digerlerindenmi kullanıyosunuz.siz beni aranıza almadınız heralde senağlama kimse cvp yazmıoo

canım sallama yada normal çay hiç farketmez..
sirkei su da senin isteğine göre..sadece akşam da içebilirsin..sabah akşamda..
bu arada herhangi bir takımdamısın şeker

ayrıca günaydın herkese KKnın güzel bacularuhihoyyyt
bugün lapa diyetine baslıorum 1gün yapcam bakalım nası olcak bende cok merak ediorumCADIARZUara ara yazarım öptüm hepinizia.s.:enbuyukkk:

günydın kızlarrr..neler yapıorsunz bakalımm bn iyice gaza geldm bundna sonraa daha sıkı devm ediceğim inşallah kurtulacağımm bu yağlardan...

günydn kızlar bnde okudum yazdıklarınızı.bnde lapamın devamını yiyecğim az sonra akşama doğruda annem karnıbahar salatası yapmış onu yiyeceğim..çok hafif bi gün oluck inşallah kaçamak yapmm

Back
X