60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen sor canım çekinme bilgisi olanlar sıkılmadan cevap verirler burası zaten motivasyon için deilmi paylaşalımki yaptığımız hataları düzeltelim deilmi ama

canım ekstradan yürüyüş ve fırsat buldukça egzersiz yapmaya çalışıyorum egzersiz derken evde kendi kendime mesela oklava çevirme yan yat bacak kaldır indir her bir taraf için 500 sayıyorum göbişini içine çekip bırakma bir yapışta en az 40 ve aklına geldikçe ve mekik gibi hareketler umarım faydalı olmuşumdur a.s.a.s.

Son düzenleme:
yok kuzum ya az az yiyince çeşit çok oluyor çok gibi görünüyor aslında çok değil
bilemiyorum iştahım yok 2 gündür, dün de sadece 1 kase çorbayla durdum :bbo:

bayanlar ben grubun ilk üyelerindenim fakat çalıştığım için ve çok yoğun olduğum fazla uğrayamıyordum.:çok üzgünüm:
sizinle diyet listemi paylaşmak istedimgamyoncuiremsu
1 haftada 1.750 kg:nazar: verdim bu diyetle hergün bir saat yürüyüşle birlikte tabi ki.:delphin:
Kahvaltıdan önce:4 adet kuru kayısı+1 tatlı kaşığı keten tohumu.hihoyyyt
sabah:yeşil çay yada açık şekersiz çay/2 dilim ekmek/yarım yağlı beyaz peynir/5 zeytin/:teselli:
haftada 1 gün kahvaltıda sadece bunların yanında haşlanmış yumurta.kaydirigubbakcemile2
Ara:1 meyve/1 ceviz:lepi:
Öğlen:8 yemek kaşığı sebze yemeği/2 kaşık yoğurt/salata:smiley-cool:
öğle yemeklerinde haftanın bir günü4 adet ızgara köfte,iki günü tavuk göğüs eti yine yanında salata ve yoğurt var.:icecream:
ara:yarım paket light bisküvi:1closedeyes:
Akşam:1 kase çorba/3 kaşık yoğurt/1 dilim ekmek.:içelim:
akşam yemeğinde de hafta da bir gün balık ızgara yada lıght ton balığı.cokacimcoook
yatarken:1 meyve.a.s

umarım yardımcı olur bu diyeti bir hafta uyguladım ve yağ kaybı oldu vucudumda :utangac:
bakalım şimdilik iyi gidiyor yarın yine gideceğim diyetisyene vereceği yeni listeyi paylaşırım sizinle.a.s.

topraksuu cum gerçek adın ne cnm eger mümkünse yazarmısın benim adım derya bana cevapların için teşekkürler şu stepper aletinden almayı düşünüyorum bakalım ya vaktim olmuyo ki cocuk var küçük ve çook yaramaz valla akşama kadar bi saniye oturmuyorum daha yeni oturdum yani düşün birazdan cocuk uyutulmak için hazırlanacak yemek yedirilcek eşim için çay yap işe yolla yani spora inan vaktim olmuo o stepperla belki yapabilirim yani heves edip zar zorda olsa kendime vakit ayırırım.:1rolleyes:

kızlar ben bugün neredeyse bir şey yemeden durdum
toplam ne yedim : yarım açma, çeyrek k.k. peynir, 3 bardak ıhlamur, 4-5 tane bayramlık çikolata :utangac:

hedefine ulaşınca rahatladığın için olabilir canım
oysa diyetteyken kimbilir neler yemek istemişsindir yasaklar herzaman çekicidir deilmi

ama dikkatli ol canım bu birkaç günden sonra deişecektir nasıl olsa kilo almıyorum deip farkında olmadan yani dilim varmıyor söylemeye çünkü bizzat başıma gelmiştir bu söylediklerim söylediklerim sadece uyarma amaçlı sakın yanlış anlama canım benim
her daim istediğin kiloda olursun inşallah :nazar: a.s.

hedefine ulaşınca rahatladığın için olabilir canım
oysa diyetteyken kimbilir neler yemek istemişsindir yasaklar herzaman çekicidir deilmi

ama dikkatli ol canım bu birkaç günden sonra deişecektir nasıl olsa kilo almıyorum deip farkında olmadan yani dilim varmıyor söylemeye çünkü bizzat başıma gelmiştir bu söylediklerim söylediklerim sadece uyarma amaçlı sakın yanlış anlama canım benim
her daim istediğin kiloda olursun inşallah :nazar: a.s.

inşallah canım grip oldum ondan canım istemiyor bir şey yemek :1no2:

milletcim ahafta sonu konuşamadık ben bu arada 63.5 olmuşum az kaldı 3.5 kilo yaa nolcekkiii demi ama kesin ve kesin hamiş olmadan önce 60 ve aşağısı olacağım kararlıyım
yazdığınız bi çok şeyi kendimde uygulamaya çalışıyorum allah nasip kısmet ederse çözeceğiz biz bu işi yaaaaaaaaaa

topraksuu cum gerçek adın ne cnm eger mümkünse yazarmısın benim adım derya bana cevapların için teşekkürler şu stepper aletinden almayı düşünüyorum bakalım ya vaktim olmuyo ki cocuk var küçük ve çook yaramaz valla akşama kadar bi saniye oturmuyorum daha yeni oturdum yani düşün birazdan cocuk uyutulmak için hazırlanacak yemek yedirilcek eşim için çay yap işe yolla yani spora inan vaktim olmuo o stepperla belki yapabilirim yani heves edip zar zorda olsa kendime vakit ayırırım.:1rolleyes:

ben demet canım memnun oldum biraz geç olsada tanıştık hihoyyyt
canım aletler hakkında pek bi bilgim yok uzun süre önce koşu bandı almıştım ama çabuk sıkıldım dışarıda yürümek daha eğlenceli geldi şu anda kondüsyon bisikletim var onuda bel ve boyun fıtığımdan yapamıyorum

ama kullanan arkadaşlar varsa belki onlar yardımcı olabilirler iyice araştırmadan alma derim canım sonra başına kalıyo yaramaz bebişin adınıda ben öğrenebilirmiyim Allah bağışlasın canım bebişini kocaman öpüyorum

event.png

[/url]

:çok üzgünüm:kıslar yaaaaaaaaaaa harbiden ben bu gruba dahil değilmiyim neden kimse bana mesaj yazmıyo

weight.png

teşekkür ederim sağolun devamlı yazıyorum kimse vbana cevap yazmıyo diye çok içerlemiştim aranıza aldığınız için teşekkür ederim
weight.png

Back
X