famircim bend enesfit iyiom canım 7kaşık bi porsiyon canım ,
bana çok su içiriyo meyveliyeme o açıktırıyo su içtikçe içesim geliyo benim
tamam ama kaç dlm ekemk yerine geçiyor onu bilmiyorum,yai ekemk hakkıımdan düşücem ona göre,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
famircim bend enesfit iyiom canım 7kaşık bi porsiyon canım ,
bana çok su içiriyo meyveliyeme o açıktırıyo su içtikçe içesim geliyo benim
kellogs,nesfit türü şeylerin kaç kaşığı kaç dlm ekemk ediyordu bayanlarrrrrrr,yerken çok zorlandım ama bungün acayip acıktım,bir dahada kahvaltıda kellogs yemem,davosa da gelmem![]()
haklısın canım 3 çocukla 2 masa hazırlamak gerçeklten zor.ama dediğin gibi olabilir.annemde senin gibi dedi zaten.yemek yaparsın üstünede pasta keseriz dedi ama kuzucukların ilk doğum günleri olduğu için sanırım biraz evham yaptım galiba
hergün spor yapıyor musunuz
yaparsanız da ne kadar süre ile
odanın sıcak olması etkilermi?
of anam offfffffffff ne konuşmusunuz maşşlah sizeeeeeeeeeeeeee![]()
napim :))))))
sonuçta doğru söylüyolar dimi amaaaaaaa
kız sen beni nasıl yicen :)))))))))))
canım bence de iste
hatta cebine azıcık da kuruyemiş falan at, aranı kaçınmazsın böylece
ayrıca iyi eğlenceler tatlım
yediklerin de güzelmiş ama sen de benim gibi nesfit yiyerek takıldın neruda ve kalanchoeye
kız bu ne böyle, resmen sorguya çekmişsin kızı, sorgu hakimi gibi oldun wallahi
kız bizim senle ne kadar çok benzer yönümüz var, ben de lisede bırakmıştım çayıma şeker atmayı ve çayın tadını almaya başlamıştım:)))))))))))
ayrıca kahvaltı konusunda haklısın
benimki rengarenkti bugün ama boyacı kataloğu kadar değil tabe
canım ben yiyorum walla
ton balıklı salatanın yanında yoğurt da yiyorum ama normal balığı bilemicem
ama dediğin doğru balık bayatsa veya taze olduğundan tam emin değilsen yememek daha iyi
ya da istersen yoğurdu 1 saat sonra ye, için rahat etsin hem
tamam ama kaç dlm ekemk yerine geçiyor onu bilmiyorum,yai ekemk hakkıımdan düşücem ona göre,
ekmekler kovalasın seni5yk 1 dilim ekmek falan
ekmekler kovalasın seni5yk 1 dilim ekmek falan
leslie ve plates yapmayı planlıyorum ama hangisinden ne kadar yapmalıyım bilemiyorumm
canım 2niaynıanda yapma güna şırı yap
birini bigün digerini bigün
45dakka bisaat arasıyap
sohbet güzelde karnım acıktı yemeğimi yemeye gidiyorum.ton balıklı salata ve 1 dilimtam bugday ekmeği yiiceem.yanında da büyük bir bardak portakal suyu içicem.bu arada bugün 2.5 lt suyumu içtim.![]()
1,60 boy 55 kilo hedef 50 yaş 22 :)
Valla ben yiyince yoğurtla yiyiorum ve tarçınlı o zaman daha tok tutuyo ve 5yk falan yiyorum
ama en güzeli ne davosaaa giiiit ne kellogs falan ye
Haklısını tabii ilk doğum günü öyle oluyodur sanırım... benim de 1 yaş doğumgünümde çekilmiş bir fotom var masanın üzerindeyim dudağımı uçuklamış elimde bir portakal bayılırım o fotomailk doğum günü önemli tabii güzel bir anı olur inşallah
nice nice yıllara tatlım
canım ben haftada 3 gün her defasında 45dk ile 1saat arası yapıyorum en az 45dk en fazla 1 saat olmalı diyor uzmanlar malum vücut 25-30dk dan itibaren yağ yakmaya başlıyomuş o yüzden en 45-en fazla 1 saat ve haftada 3 gün yaparsan süper oluryani ben öncesinde odayı havalandırıyorum ama spor yaparken cam kapı kapalı oluyo tabii terliyorum diye ki terlemek de iyi zaten ama açıkken yapma bence
ben yerim ucun dan acccıkkkk şimdi sen bir tatlısnıdır kiii çok yememk lazım
Ama napıyım yardım olsun diye sordumgüzel güzel açıklarsa daha iyi yardım ederiz diye
![]()
leslie ve plates yapmayı planlıyorum ama hangisinden ne kadar yapmalıyım bilemiyorumm
sohbet güzelde karnım acıktı yemeğimi yemeye gidiyorum.ton balıklı salata ve 1 dilimtam bugday ekmeği yiiceem.yanında da büyük bir bardak portakal suyu içicem.bu arada bugün 2.5 lt suyumu içtim.![]()
1,60 boy 55 kilo hedef 50 yaş 22 :)
Kahvaltıdan sonra
2 kupa çay içtim tek şekerli ( inşallah öğlenden sonra şekersiz içicem)
bi pet şişe su içtim (500 ml)
Öğlende yemekte
4 adet ceviz büyüklüğünde köfte yedim
bir tabak bul turplu bol sirkeli salata
1 dilim ekmek
bir pet şişede su içtim (500 ml) Nasıl fazlamı ???
Bide bu seda sayanın Elmakromundan alıcam ne dersiniz???
cnm bende pazrtesi çarşamba ve cuma günü akşama doğru 45 dk.leslie yapıorum.gün aşırı yapmak vücut açısından daha faydalıymış en 45 en fazla 1 saat olmalı.hafta içi her sabah ebru şallı ile pilates yapıorum 10.30 da başlıo 35-40 dk.sürüo. oda normal sıcaklığında cnm kalorifer yanıo işte öle oda yanihergün spor yapıyor musunuz
yaparsanız da ne kadar süre ile
odanın sıcak olması etkilermi?
oooohhhhh kujum kjummmmmm kujuuuuuuuuuuuummmm ...yoksa yoksa aman Tanrım yoksa biz kardeşmiyimz.yıllar önce kaybolna ikiz kardeşim senmisin yoksa ouuuuwwwhhhh...napim :))))))
sonuçta doğru söylüyolar dimi amaaaaaaa
kız sen beni nasıl yicen :)))))))))))
canım bence de iste
hatta cebine azıcık da kuruyemiş falan at, aranı kaçınmazsın böylece
ayrıca iyi eğlenceler tatlım
yediklerin de güzelmiş ama sen de benim gibi nesfit yiyerek takıldın neruda ve kalanchoeye
kız bu ne böyle, resmen sorguya çekmişsin kızı, sorgu hakimi gibi oldun wallahi
kız bizim senle ne kadar çok benzer yönümüz var, ben de lisede bırakmıştım çayıma şeker atmayı ve çayın tadını almaya başlamıştım:)))))))))))
ayrıca kahvaltı konusunda haklısın
benimki rengarenkti bugün ama boyacı kataloğu kadar değil tabe
canım ben yiyorum walla
ton balıklı salatanın yanında yoğurt da yiyorum ama normal balığı bilemicem
ama dediğin doğru balık bayatsa veya taze olduğundan tam emin değilsen yememek daha iyi
ya da istersen yoğurdu 1 saat sonra ye, için rahat etsin hem
olur olur bişi olmaz benm hafta sonlarıda malum genelde 2 öğün oluo aralar olmuo akşamdan sonra atıştrma bol oluo ama böle napıyımkalanchoe ve nerudacım teşekkür ederim canlarımmmm,bi yerde yemek yiyecek vaktim olmayacak kanımca,saat 4 gibi yoğurdumla ekmeğimi yerim,eşimdende meyve isterim idare ederim,eve gelincede salata yerim bende,süt yoğurt hakkımıda bitirmeseydim süt içerdim ama napim omadı 1 portakal yerimmmm,ammaaaaannn bugunlük böyle olsun bişey olmazzz
afiyet olsun cnmsohbet güzelde karnım acıktı yemeğimi yemeye gidiyorum.ton balıklı salata ve 1 dilimtam bugday ekmeği yiiceem.yanında da büyük bir bardak portakal suyu içicem.bu arada bugün 2.5 lt suyumu içtim.![]()
cnm yazdım sana yukarda araya kaynamasınleslie ve plates yapmayı planlıyorum ama hangisinden ne kadar yapmalıyım bilemiyorumm
ialhiiiiiii famiirrrrr..ben biraz mustafa ceceli şarksısı dinliyim bari,konserde nasıl eşlik ederim yoksa dimiezberlemem lazım şarkıları
![]()
ben biraz mustafa ceceli şarksısı dinliyim bari,konserde nasıl eşlik ederim yoksa dimiezberlemem lazım şarkıları
![]()
ya nerudacım niye öyle diyosun,ama napim ben hamur işi hastası olarak benim için çok önemli ekmek sayım,bir ekmeğim kaldı zaten oda elden gitmesin diye bütün çabam
![]()
afiyet olsun canım
walla su da pek bi güzel olmuş :)))
hmm, daha gençsin seeennn, çıtır mı olmak istiyosun bakiiiiiiiimmmmmm
canım 1 dilim sanırım ama 7 yk 1,5 dilim olabilir
tamam o kadarcık yiyebilirsin
yoksa kociş kızar hemşerim falan dinlemez haaa
tarçın çok iyi gidiyo gerçekten nesfite
bide kızlar elma falan da koyarsanız daha bi tok tutuyo ozaman
ama ben elma koyduğumda 5 yk koyuyorum nesfiti
ucuz bulursam ankarada bide k-flakes alıcam, ben hergün rengarenk kahvaltı yapamayabilirim çünkü
ama o da hakkaten pahalı, nesfit onun yarısı kadar, belki indirim falan olur da alırım
canım haftada 3 gün leslie yapabilirsin
hiç yapmadıysan daha önce önce 2 mil yap sonra artırırsın
pilatesi de evdeysen sabahları ebru ile canlı canlı yapabilirsin ama değilsen benim gibi akşam evden ebrunun sitesinden açıp yapabilirsin
cnm bende pazrtesi çarşamba ve cuma günü akşama doğru 45 dk.leslie yapıorum.gün aşırı yapmak vücut açısından daha faydalıymış en 45 en fazla 1 saat olmalı.hafta içi her sabah ebru şallı ile pilates yapıorum 10.30 da başlıo 35-40 dk.sürüo. oda normal sıcaklığında cnm kalorifer yanıo işte öle oda yanipilates çok terletmez ama leslie hamamdan çıkmış gibi yapar adamı zaten.
oooohhhhh kujum kjummmmmm kujuuuuuuuuuuuummmm ...yoksa yoksa aman Tanrım yoksa biz kardeşmiyimz.yıllar önce kaybolna ikiz kardeşim senmisin yoksa ouuuuwwwhhhh...bende orta son ısnıftaydım sanırım bıraktığımda.
cnm yoğurt deilde çorbasıni içicem artık zehrlenrsem size söledim kurtarrsınız beni..töbe töbeeeee
olur olur bişi olmaz benm hafta sonlarıda malum genelde 2 öğün oluo aralar olmuo akşamdan sonra atıştrma bol oluo ama böle napıyım
afiyet olsun cnm
cnm yazdım sana yukarda araya kaynamasın
ialhiiiiiii famiirrrrr..sen memurdun de mi dur ben seni bi şikayet ediyim.hangi şehrdeydin sen bakıyım?gizli gizli hem bizimle yazış sonra cecli şarkısı dinle oohhh
dinle cnm dinle katıl konsere kop coşşşş..
bende yemeğimi yiyim gariiii..yazarım size ölçülerimi.
afiyet olsun cnm güzel menün.ne elma krom ne bitkisel şöle böle diye önerilen şeyleri kesnlkle tavsiye etmem o tarz şeylerle verilen kilolar geri alınıo mutlaka yakın çevremde bizzat şahito ldum sürekli bahsettiğim 100 kiloluk kuzenmn para dökmediği bişi kalmadı ama olomuo cnm öle hem ben yiyim hemde bişi içiyim zayflıyım olmuo. ayrıca bi kuzenmde komşusu tıp fakültesi hastanesinde baş hemşire.o anlatmış hergün kaç kişi gelio bu zayflama ilaçları bilmem neleri yüzünden demiş sakın öle bişilere girme demiş.ben kullnmadım da kullnmada cnm allah koruusun kaş yapalım derken göz çıkarmayalımm en güzeli sağlıklı beslnme spor cnm.başlarda zor gelir kilo veremeycekmişsin gibi gelir yazdıklarımız hikaye gibi gelebilr ama oluo inan cnm.kolay gelsnnnKahvaltıdan sonra
2 kupa çay içtim tek şekerli ( inşallah öğlenden sonra şekersiz içicem)
bi pet şişe su içtim (500 ml)
Öğlende yemekte
4 adet ceviz büyüklüğünde köfte yedim
bir tabak bul turplu bol sirkeli salata
1 dilim ekmek
bir pet şişede su içtim (500 ml) Nasıl fazlamı ???
Bide bu seda sayanın Elmakromundan alıcam ne dersiniz???
Kızlar kilomdan net emin değilim 56 da olabilir 54 te tartılsam iyi olck :) çayı şekerli içiyordum tek şekere indim o bile fark etti :) eylülde düğünüm varda şekilli vücudum olsun istiyorum göbek derdim var o gitse yeter canlar :) birde abur cubur maalesefki tüketiyorummmmm