cnm şöle yapabilrsn yemek masası ayrı vede bi sehpa üzerine bi kaç çeşit pasta ve doğum güü pastasınıda orda kesersiniz mesela.evet oktay ustanın tarflerine bakabilrsin bi pilav fırında sebzeli tavuk baget önüne öorba slata yanına bi börek mesela.kolay gelsn cnm
ayyyyyyyy dem demeeeeee tereyağında yüzecek yumrtalar bayılırım ama yemem artık selülitlerim bu kadar gtmişken gtsin gelmesinnn kışşşkışşş

cnm çok güzel bence afiyet olsun sen de benm kafadansın herşeyi yiyerek devam bırakınca saldırmamk kiloları geri almamk için.
afiyet olsun tatlım
cnm bencede becel formum olsada o bir margarin bence de kulnnma
cnm valla bende dicem madem darılmam diosun.boyun kısa olduğu için sanırım mesela ben senden 4 kilo kadar daha fazlayım ama senden daha zayıf görünüorum:26::26:sana kilolusun demiorum gayet güzelsn ama düşüncemi sölüorum.kilona göre fazla gösteriosun gib geldi bana.ama foto makinesi açısı ışık vs.de deiştrr tabi.
cnm işte öle olmamlıymış. bütün yağlardan kullnılmalıymış mesela ben yemek yaparken biraz z.yağı biraz mısır özü koyuorum 1 tk kadar tereyağı.geçen tv de diyetsyen anlattı mesela dedi bir şişe mısır özü yağı aldınız o bitince ayçiçek yağı alın o bitince kanola yağı alın vs. böle dönüşümlü kullnılmalıymış cnm.
bende yemeklere asla margarin koymam.sadece misafrlere yaptığım pastalara o kadar