• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

QUOTE=farmasi;17315107]afiyet olsun canım hepsi çok güzel olmuş[/QUOTE]

Teşekkür ederim farmasiciğim:16::nazar::13::10:

afiyet olsun çok güzel

Sağol canım benim sen çaktırmadan tıcerı değişiyosun ama ben burdan kutlama yapıyım bari:65::66::65::65::nazar::nazar::16::16:tebrik ediyorum tatlım seni hep sağa kaysın inşallah:16::nazar::13::10::8:

canım afiyet olsun
ben de ton balığı koyduğum zaman yağ eklemiyorum salataya

canım gel tabi beklerim :)))))
umreye gidiyosunuz o zaman
onun için mi geleceksin?

ayrıca çok da güzel anlatmışsın her şeyi :)))

nihayet elmamı yiyorum :)))))
acıkmışım yaf :56:

Ya aslında ben lıght ton balığı ile yaptım ama pilavda da yağ vardı bi de karışıktı epey yağ olmasa da olur diye koymadım:16:

1.5 portakal
1/2 kahve fincanı beyaz leblebi yiyiyorum

Afiyet olsun farmasiciğim portakalll benim de vazgeçilezim bu ara özellikle:nazar:

inş. cnm görüşelim valla.çok iyi olur bakıyım sen nasıl güzel olmuşsun kilo vernce dünya gözüyle bi görüyüm:34::nazar:

afiyet olsun cnm çok güzel olmuşşş:nazar:

Canım valla daha öyle oo fıstık olmuşsun denecek bişey yok:1: ama veriyorum çokşükür inşallah da böyle devam eder de 2. görüşmemiz de dersin belki:1::34:

Teşekkür ederim balımmm:16::nazar::13:

Son düzenleme:
QUOTE=farmasi;17315107]afiyet olsun canım hepsi çok güzel olmuş

Sağol canım benim sen çaktırmadan tıcerı değişiyosun ama ben burdan kutlama yapıyım bari:65::66::65::65::nazar::nazar::16::16:tebrik ediyorum tatlım seni hep sağa kaysın inşallah:16::nazar::13::10::8:

Ya aslında ben lıght ton balığı ile yaptım ama pilavda da yağ vardı bi de karışıktı epey yağ olmasa da olur diye koymadım:16:

Afiyet olsun farmasiciğim portakalll benim de vazgeçilezim bu ara özellikle:nazar:[/QUOTE]

yiyelim portakalları toplayalım enerjileri sonra da kuduruk olalım:52::52:

Afiyet olsun farmasiciğim portakalll benim de vazgeçilezim bu ara özellikle:nazar:

yiyelim portakalları toplayalım enerjileri sonra da kuduruk olalım:52::52: [/QUOTE]

Tabii bu soğuk havalarda ooohhh olalım tabii yansın yağlarrrr gelesin hastalıkalr kilolar:32::32::32::66::66::64::64::64::13::13::10::8::8:

Son düzenleme:
selam kızlar,
ben de bugün yediklerimi yazayım..

Sabah: 3 tane limon lifli light bisküvi

Öğlen: Yarım kase ezogelin çorbası
1 porsiyon ızgara köfte (sanırım 6-7 tane vardı)
Salata ve bolca roka

Ara : 1 avuç dut kurusu

sagol nerudacım hepimizin hep kaysın inşşlah daha gram oldugundan tam olarak cuma dmek istiyorum kalacakmı gicecekmi onagöre sevinmek istiyorum tam olarak

Kızlar ben de öğle yemeğimi yazayım

3yk nohutlu bulgur pilavı

3yk yoğurt

1 minik kutu lıght ton balığı

bol soğanlı yeşil salata

ayrı ayrı yazdım ama ben bunların hepsini karıştırdım ve kocaman bir kase salata olarak yedim:1::1:çok da nefis oldu ekstra yağ-tuz koymadım,yoğurt,balık, pilav tuzunu verdi zaten

Afiyet olsun.
pilav ve yoğurdu ayrı yeseydin ya :) Yazık olmuş salatanın içinde kaynamış.

afiyet olsun cnm sabah güzel ama 1 kase yayla çorbası öğle yemeğinmi eğer öyleyse çok az cnm.:26:böyle kilo veremezsin .ancak kas ve su kaybın olur ve kısa süre de de geri alırsın.bende senn gibi yemeyerek kilo verilir sanıodum ama deilmiş öğrendim sende burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsn cnm.öğle akşam salata yoğurt olmalı et yemeği sebze yemeği bakliyat tavuk balık olmalı cnm meyvenide eksk etme.yoksa güçsüz kalırsın kansızlık olur vs. sağlık sorunları ile karşılaşırsın mazalaaaahh.:nazar:

ayy gelirim gelmem mi.5 şubatta gelicem inş. uğrayayım sanada:34:

cnm bende 12-12.30 - 01.00 gibi uyuorum sabah ta eşimi geçrdkten sonra tekrar uyuorum 1 saat daha bende 9.15 - 9.30 gibi( bazen 10.00 u buluyo)uyanıorum.erken kalkmak metabolizmayı çalşıtrıır ama erken kalkamıosak ta bu kilo veremeyeceğimiz anlamına gelmez bak ben verdim mesela:34:birde ben çikolata canavrıydım cnm yemeyeceğim kilo vereceğim die aklına yaz.başta zor gelir ama lışırsın canın tatlı sitediğinde sütlü tarçınlı türk kahvesi iç şekersiz. tarçın tatlı iştahını acaip bastırıo.:56:burdaki herkes denedi tecrübe etti be onaylıo.meyveleri tabağa doğrayıp içine ceviz tarçın bazende 2 kaşık yoğurt koyup yersende tatlı iştahını kapatr.çok canın çekrse hafta da bi gün 1 kk kadar bitter çikolata yada normalde olur bitter olursa daha iyi ye.ama arkasını getrmeyeceksen.ağzıma bılaşırsa yerm diosan şimdilk hiç yeme.:26:zaten kilo verdiğini gördükçe yemyceksn merak etme.benm aklıma tatlıyı geri çevirebileceğim.tatlısız çikolatasız bir gün geçirebilceğim hayattaa gelmezdi ama çok şükür Allahıma oldu.sen de inanıosan eğer olur:34:

afiyet olsun cnm çok güzel olmuş menün:nazar:

afiyet olsun canım gayet ölçülü ve de dengeli olmuş:nazar:

Teşekkürler kızlar, size de afiyet olsun.

Geçmişi okumak ne mümkün, vazgeçtim vallahi.

yeşil çayımı içiyorum yanında 10 badem 10 fıstık var :)

selam kızlar,

Salata ve bolca roka

Sabah kahvaltın ve ara öğünün eksik.
Öğle yemeğin ise güzel bence.

Akşama köfte yapmak istiyorum.
Kıyması çiğ köftelik,yağsız.
Teflon tavada çok az zeytinyağında pişirebilirim.
Kaç tane yemeliyim? Ölçüsü ne olmalı?
Yanında lahana salatası var.
1-2 patatesle fırında da pişirebilirim köfteleri.Salçalı sos yaparım.
Ne önerirsiniz? 1 orta boy patatesle yesem ve ekmek yemesem mesela?

Afiyet olsun.
pilav ve yoğurdu ayrı yeseydin ya :) Yazık olmuş salatanın içinde kaynamış.

Teşekkürler kızlar, size de afiyet olsun.

Geçmişi okumak ne mümkün, vazgeçtim vallahi.

yeşil çayımı içiyorum yanında 10 badem 10 fıstık var :)

afiyet olsun canım ama fıstık çokyaglı bişey ona göre başka şey yesen

Akşama köfte yapmak istiyorum.
Kıyması çiğ köftelik,yağsız.
Teflon tavada çok az zeytinyağında pişirebilirim.
Kaç tane yemeliyim? Ölçüsü ne olmalı?
Yanında lahana salatası var.
1-2 patatesle fırında da pişirebilirim köfteleri.Salçalı sos yaparım.
Ne önerirsiniz? 1 orta boy patatesle yesem ve ekmek yemesem mesela?

canım fırında yap 3köfte hakkın var el içi kadar 1de patatesye tam ölçülü olur

Canım valla daha öyle oo fıstık olmuşsun denecek bişey yok:1: ama veriyorum çokşükür inşallah da böyle devam eder de 2. görüşmemiz de dersin belki:1::34:

Teşekkür ederim balımmm:16::nazar::13:
yok yok ben hissediorum olmuşsundur sen yinede :):34::nazar:

selam kızlar,

Salata ve bolca roka

öğlen güzel cnm çorbanı 1 kepçe hatta1.5 kepçe içeblrsn.ama sabahki 3 büsküvi ara öğünmü kahvaltımı.kahvaltysa çok az yetersiz cnm

kızlar bu arada ben dün bi ara 50-59 kilo topiğine misafr oldum.orda leslie yürüyüş ve pilates yanı sıra zumba die bi spor yapıolarmış araştrdım biraz daha çok dans gibi aerobik hareketlerine benzio o da leslie gibi eğlenceli bişi.bakmak isteyen olursa netten araştrsın bakalım.
bide size kaç gündür söyleyim diorum unutuorum.söleim aklıma gelmişken

bulunduğunuz yerde ruşeymli ekmek bulabiliosanız alın canlarım.ruşeym lketen tohumu çörek otu tohumu gibi bi bitki baharat gibi.biliosnuz benm kabızlık sorunum için bana bi arkadaşım önermişti.bunun ekmeğinnde olduğunu öğrendim ben sonra geçen de yine duydum bol lifli olduğu için sindirimi kolay tok tutan çok besleyici bir ekmek türymüş canlarım.
nerudacığım mesela ihe ekmeklerinde var ruşeymli.heryerde bulabilirz cnm.marketlerde de olduğunu tahmn ediorum

cnm umutsuz olma nie öle düşünüosan tamamen gider belki gitmezsede kocaman bi göbek yerine küçücük bi göbek olur dimi kar kar.10 cm incelse kar dimi.sen çabala gerisini düşünme şimdden böle düşürsen olmaz zaten.ölçtünmü göbeğini öleçblcek bi yerdeysen ölç bi bakalım göbek deliğinin 2 -3parmak aşağısı ve2-3 parmak yukarısını ölç bakalım.bide nerde toplanmış yağlar üst mü altmı göbek deliği etrafı mı?

eminim canım ölesindirrrr...:nazar: maşllaaaahhh çalışkan öğrencim benm.sen ne okuodun bu arada ?

cnm onu bende duydum ama çiş rengi alınan sıvı miktarylada ilgili bence .direk onunla alakası olduğunu sanmıorum.

öğle yemeğim kızlar
1 kepçe yoğurtlu bulgurlu sebze çorbası
1/2 kaşık z.yağlı kerevz ( kazanla yapmışım mübarek bi 2 hafta gider heralde:1:)
4-5 yemek kaşığı kadar fırında yağsız levrek
bol yeşillik
1 dilim ekmek.
çorbada da bulgur olunca çok doydum sanki.canım çay istedi.kendime çay yaptım hazmettrsin bari biraz:26:

gazi iletişim fakültesi mezunuyum canım

Merhaba kızlar..
umarım herkesler iyidir...

tam 5 gün sonra aranıza döndüm..
Ay çok hasta oldum ben cuma akşamı...
hastaneye gittim serum falan takıldı.. bütün gece ayy.
sonra da oğlum hasta oldu..
ay anca kendimize geliyoruz yavaş yavaş...
Dün de hastaneye gidip tiroid sonuçlarımı aldım...
sadece hormanal bir sorunmuş ve ilaçla 2 ayda falan normale dönermiş..
Sonra da gitsin kilolar... heyo heyo..

Merhaba kızlar..
umarım herkesler iyidir...

tam 5 gün sonra aranıza döndüm..
Ay çok hasta oldum ben cuma akşamı...
hastaneye gittim serum falan takıldı.. bütün gece ayy.
sonra da oğlum hasta oldu..
ay anca kendimize geliyoruz yavaş yavaş...
Dün de hastaneye gidip tiroid sonuçlarımı aldım...
sadece hormanal bir sorunmuş ve ilaçla 2 ayda falan normale dönermiş..
Sonra da gitsin kilolar... heyo heyo..

canım çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna
tiroid meselesine de çok sevindim, inşallah bi an önce kurtulursun o problemden de

kalanchoecim özelden mesaj yazamadım canım sürem dolmadı. canım herzaman bana yazabilirsin görüşürüz. bende sana yazarım canım. :16:

Back
X