kalanchoecim özelden mesaj yazamadım canım sürem dolmadı. canım herzaman bana yazabilirsin görüşürüz. bende sana yazarım canım.![]()
canım ara sıra uğra yine buraya
biz nasıl sizin topiğe bakıyoruz sen de buraya bak :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalanchoecim özelden mesaj yazamadım canım sürem dolmadı. canım herzaman bana yazabilirsin görüşürüz. bende sana yazarım canım.![]()
Merhaba kızlar..
umarım herkesler iyidir...
tam 5 gün sonra aranıza döndüm..
Ay çok hasta oldum ben cuma akşamı...
hastaneye gittim serum falan takıldı.. bütün gece ayy.
sonra da oğlum hasta oldu..
ay anca kendimize geliyoruz yavaş yavaş...
Dün de hastaneye gidip tiroid sonuçlarımı aldım...
sadece hormanal bir sorunmuş ve ilaçla 2 ayda falan normale dönermiş..
Sonra da gitsin kilolar... heyo heyo..
Çok teşekkür ederim xxy... Ölçüsünü de sordum ama çıkmışsın ne yazık ki.
İkinize de çok geçmiş olsun.
canım avuç içi varya o büyüklükte 3tane yiyeceksin yani toplamı biel degil
merhaba prienecim burada kastedilen 1 köfte ölçüsü 1 avuç içi kadar yani 3 tanesi 3 avuç içi oluyor canım.
benim köftelerimin tanesinin büyüklüğü genelde anca 1 kk kadardır .ben biraz görünüş açısından küçük tercih ediyorum bana öyle kibar geliyor görüntüsü benim ölçüde olursa 5-6 adet yemem gerekiyor ama ben 3 tane ya da çok nadir 4 tane ile yetiniyorum.
şimdi sana gelince sen 3 avuç içi kadar yani 3 köfte ile 1 orta boy patatesi yersen ve de doyarsan ekmek yememeni öneririm nacizane fikrim bu sormuşsun söyledim .
ben oldum olası pilav makarna erişte patates vs gibi yiyeceklerle ekmek yemem.![]()
kalkabilme şansın varsa erken kalkmaya bak canım yoksa da bu kilo vermiyeceğin anlamına gelmiyor tabiki.
bende olan yılların alışkanlığı yaş 34 ama ben kendimi bildim bileli erken kalkarım tatillerde bile saat 07 30 a kadar uyuduğumu bilmem.bu yapı meselesi canım ben gün ışığında fazla vakit geçirmeyi sevenlerdenim. öğle uykusu da bilmem.
ama erken kalkmanın metabolizmayı harekete geçirdiği doğru ama . tek faktör değil elbette.![]()
ayy ben mi nazar değdim yoksaaa:26:kolay gelsn cnm sananazar mı değdi ne işler başımdan aşkın şu anyoğurt ve ekmeimi yicem birazdannnnnnnn
![]()
anladım cnm çok güzel.gazi iletişim fakültesi mezunuyum canım
geçmiş olsun cnmMerhaba kızlar..
umarım herkesler iyidir...
tam 5 gün sonra aranıza döndüm..
Ay çok hasta oldum ben cuma akşamı...
hastaneye gittim serum falan takıldı.. bütün gece ayy.
sonra da oğlum hasta oldu..
ay anca kendimize geliyoruz yavaş yavaş...
Dün de hastaneye gidip tiroid sonuçlarımı aldım...
sadece hormanal bir sorunmuş ve ilaçla 2 ayda falan normale dönermiş..
Sonra da gitsin kilolar... heyo heyo..
tmm cnm önemli deil.ne demk.öpüorum senikalanchoecim özelden mesaj yazamadım canım sürem dolmadı. canım herzaman bana yazabilirsin görüşürüz. bende sana yazarım canım.![]()
afiyet olsun cnm sabah güzel ama 1 kase yayla çorbası öğle yemeğinmi eğer öyleyse çok az cnm.:26:böyle kilo veremezsin .ancak kas ve su kaybın olur ve kısa süre de de geri alırsın.bende senn gibi yemeyerek kilo verilir sanıodum ama deilmiş öğrendim sende burdaki arkadaşların menülernden örnek alablrsn cnm.öğle akşam salata yoğurt olmalı et yemeği sebze yemeği bakliyat tavuk balık olmalı cnm meyvenide eksk etme.yoksa güçsüz kalırsın kansızlık olur vs. sağlık sorunları ile karşılaşırsın mazalaaaahh.
cnm bende 12-12.30 - 01.00 gibi uyuorum sabah ta eşimi geçrdkten sonra tekrar uyuorum 1 saat daha bende 9.15 - 9.30 gibi( bazen 10.00 u buluyo)uyanıorum.erken kalkmak metabolizmayı çalşıtrıır ama erken kalkamıosak ta bu kilo veremeyeceğimiz anlamına gelmez bak ben verdim meselabirde ben çikolata canavrıydım cnm yemeyeceğim kilo vereceğim die aklına yaz.başta zor gelir ama lışırsın canın tatlı sitediğinde sütlü tarçınlı türk kahvesi iç şekersiz. tarçın tatlı iştahını acaip bastırıo.
burdaki herkes denedi tecrübe etti be onaylıo.meyveleri tabağa doğrayıp içine ceviz tarçın bazende 2 kaşık yoğurt koyup yersende tatlı iştahını kapatr.çok canın çekrse hafta da bi gün 1 kk kadar bitter çikolata yada normalde olur bitter olursa daha iyi ye.ama arkasını getrmeyeceksen.ağzıma bılaşırsa yerm diosan şimdilk hiç yeme.:26:zaten kilo verdiğini gördükçe yemyceksn merak etme.benm aklıma tatlıyı geri çevirebileceğim.tatlısız çikolatasız bir gün geçirebilceğim hayattaa gelmezdi ama çok şükür Allahıma oldu.sen de inanıosan eğer olur
önerilerin için teşekkürler canım... ben sizin gibi ölçü ölçü yemek yiyemem hiç yapamdım yapamam da. yapsam zaten böyle olmazdım :) ama ben aç kalarak zayıflayanlardan değilim. sonra da bir kase yoğurt yedim. şu türk kahvesini deniycem güzel gibi duruyor. çikolatayı da canım çok isterse oğlumunkilerden bir ısırık alırım artık :)
rica ederim canım afiyet olsun şimdiden yanına salata ya da söğüş yoğurt ya da ayran süper olur benceİkinize de çok teşekkür ederim.
oo bayağı çokmuş. Biz de normalde de püre,pilav vs varsa ekmek yemeyiz.
3 köfte ve 1 patates yiyeceğim o halde :)
Hemen gidip fırına vereyim.
Biraz brokoli haşlayacağım yanına. Salatam da var zaten.
Kocacım da saat 15 gibi aradı; toplantı uzadı öğle yemeği ne yiyeyim yine toplantıya gideceğim dedi.
Meyvanı ye yanında da 1 paket bisküvi dedim. Tost falan yaptırmaya vakti yokmuş çünkü.
sen de sağol canımcımne güzel ben uykuyu çok seviyorum ne yazık ki. çalıştığım ve okuduğum bir de oğlumun ilk senesinde kalkardım erkenden ama metabolizmayı çalıştıyorsa erken kalkmak elimden geleni yapıcam, sağol...
Kızlar merhabaaaa, hepinizi çok özledim kuzucuklarrr...
Offf bu işler bitmiyo iki kelime bişi yazayım size. Bugün yediklerimi yazayım, yorumları bekliyorum
sabah: 1 bardak portakal suyu, 1 peynirli poğaça
öğle: 3 adet lahana sarması, 1 kase cacık
ara öğün: çeyrek simit
![]()
Kuzucumm yaa napiim kahvaltı etmeden çıkıyorum evden ondan böyle oluyoo malesef. uyku tatlı geliyo. akşama bi kase çorba, ve biraz meyve yemeyi planlıyorum olmaz mı:18::18:rica ederim canım afiyet olsun şimdiden yanına salata ya da söğüş yoğurt ya da ayran süper olur bence
sen de sağol canımcım
canım umarım sağlığından olmazsın bu beslenme tarzı bana göre değil .
ben sana sabah daha zengin ve de renkli bir kahvaltı menüsü öneririm. öğleyin hadi günler kısa ve de aralarla beraber öğlen fazla geliyor diyebilirsin belki ama kahvaltı olmamış.
akşama ne var menünde bitanem ?![]()
ooffffff offffff ben ne desem şimdi sana canım yaKuzucumm yaa napiim kahvaltı etmeden çıkıyorum evden ondan böyle oluyoo malesef. uyku tatlı geliyo. akşama bi kase çorba, ve biraz meyve yemeyi planlıyorum olmaz mı:18::18:
ne güzel kabalıklaşmışız baya,verdiğim 2 kilonun birini geri aldım annemlerde olsun,çizelgemi de değiştim beni kamçılasın diye,şimdi kuzuların altını değişeyim,ben buraya bakarken kızım tüm ıslak mendilleri çıkarmış kutudan,sonra uğrarım yine