• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın şirinler kabilesi:1::1::1:

Kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta (çift sarılı çıktı kısmetim böylemiş dedim ve yedim:1: ama 2 sarının toplamı büyükçe bi saıydı çift sarı olunca sarılar minik minik oluyo:1: )

1 dilim tam buğday ekmeği

1 adet lıght üçgen peynir

yarım kk yağsız beyaz peynir

yarım büyük domates

1 salatalık

1 yeşil biber

birnormalkase dolusu maydonoz

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,topkarabiberli,karanfilli yeşilçayımı içiyorum

Bugün işlerim var biraz hazırlanmam lazım yarın öğlen inşallah Antep'e gidiyorum,uçakla gidicem 1.20dk sürüyo inşallah sabah çıkmadan da oradayken de size yazarım internete girerim çünkü sıkıntı olmaz zaten biz genelde evde oluyoruz ben gidince belki şuanki kadar sık yazamam ama neler yedim napıyorum yazarım, koşu bandı da var illaki kaçamaklar olur ama yürüyüşle dengeliycem inşallah:16::8::nazar:

tatlım afiyet olsun, bol sarılı olmuş maşallah :))))))))
kız annenin yanındayken napıcan bizi:))))
küsmesin sonra sanaa :)))
ama bizi de yalnız bırakma
hoş ben ankaradayken ne kadar girebilirm bilmiyorum ama, eşimin kardeşi pcnin başından kalkmadığı için o yokken müsait olursam girebilicem sadece
ama en azından yediğimi içtiğimi yazmaya çalışıcam ben de
o 2 hafta çabuk geçer inşallah :9::9::9::9:

harika bir kahvaltı bence.. özeniyorum böyle kahvaltılara.. çalıştığım için yapamıyorum
antepte yiyecek çok şeyler olcaktır aman dikkat et canım :40:

canım walla ben de nesfitle geçiştiriyodum ama nerudanın kabuslarıma girme ihtimali karşısında biraz daha erken kalkıp düzgün bi kahvaltı yapmaya çalışıyorum :9::9::9::9::9:

günaydın kzılar herkese afiyet olsun
kahvaltımıediyorum yerken yzayım hem size bajayım dedim
1yumurta
3yeşil zeytin ,
1kk yagsız peynir
1tatlı kaşıgı bal
2,3bisküvi
şkersiz çay

nerudacım balım süpersin özleyecezsen kahvaltında çok güzel

:60::60: benimd e öyle tam olarak ama benim ayrıca popo da jenniferlopez çıkıntısı basenler de kalıtsal şekilde var ben de basen eritme çabasındayım belim ince göbek az basen var uzaya gidip duruyorumişte orda bırakıcam inşallah:60::60::nazar::nazar: yook yanlış değildir herhalde yani bildiğimden demedimmerak ettim bende de aynı durum var ya nasıl ölçtü acaba ben de öyle ölçeyim dedim ben popomun en şişkinyerinden baseni de çevreleyerek ölçüyorum da ondan sordum:1: ya zaten mezuram yok halakemer sistmeiyle ölçüyorumantebe gidince anneme ölçtürücem mezurayla o dikiş falan da dikiyo ölçü nasıl alınır daha iyi bilir bi ona ölçtüreyim bakayım:26:

Yaaaaaa uzun tunik moda da hamile gibi durmayalım dimi incecik olalım giyelim taytı tunikler teletabies gibi tombik tombik giymenin alemi yok:1::60: nasıll bir keyifit o evdeki olmayan pantolonların rahatça olmaya başlaması,mağzadan gidip ben 36yım deyip bazen denemeden bile kalıbını bildiğin yerden alıp pantolonu çıkmak aaaaaahhhh ahhhhh yaaa bunları düşünnnn ve bugün dikakt et ve bundan sonraki günler de zaten az veriyorum nasılsa veririm diyip kaçırma ipin ucunu sabır,azim,disiplin çok önemli balımmmm bak gidiyo hepsi de gidecek inşallah:16:

teletubbies mi?
ay kız sen çok yaşa emi, neye benzetti bak bizi :9::9::9::9::9:

canım ben popoyu sardım öyle ölçtüm
basenler daha altta değil mi?
allahım bi anatomi hocası mı bulsak ne, ben de tam bilmiyorum çünkü :60::60::60:
neyse, benim basen dedğim yer bacaklarımın üst kısmında yandan yandan çıkan sinir bozucu çıkıntılar, o yüzden popomu ayrı ölçtüm ben
inşallah ben de onları ya pilatesle ya da uzayda kaybetmeyi planlıyorum ama bakalım :)))

ay benim kociş de bana diyo tayt alalım sana diye
tunikten hafif uzun bi elbisem var, altında çizmeyle süper olur diyo
belki ankarada alırım bu sefer
elbisem orda zaten
eşyaları gönderdim kocişle :))))

1yumurta
3yeşil zeytin ,
1kk yagsız peynir
1tatlı kaşıgı bal
2,3bisküvi
şkersiz çay

tatlım afiyet olsun

harika bir kahvaltı bence.. özeniyorum böyle kahvaltılara.. çalıştığım için yapamıyorum
antepte yiyecek çok şeyler olcaktır aman dikkat et canım :40:

Sorma canım sorma daha gitmeden pazarlık yapıyoruz:1::1:şunu yerim bunu yemem diye Allahtan koşu bandı var yer yer yürürüm artık:60::60:

:60::60: benimd e öyle tam olarak ama benim ayrıca popo da jenniferlopez çıkıntısı basenler de kalıtsal şekilde var ben de basen eritme çabasındayım belim ince göbek az basen var uzaya gidip duruyorumişte orda bırakıcam inşallah:60::60::nazar::nazar: yook yanlış değildir herhalde yani bildiğimden demedimmerak ettim bende de aynı durum var ya nasıl ölçtü acaba ben de öyle ölçeyim dedim ben popomun en şişkinyerinden baseni de çevreleyerek ölçüyorum da ondan sordum:1: ya zaten mezuram yok halakemer sistmeiyle ölçüyorumantebe gidince anneme ölçtürücem mezurayla o dikiş falan da dikiyo ölçü nasıl alınır daha iyi bilir bi ona ölçtüreyim bakayım:26:

Yaaaaaa uzun tunik moda da hamile gibi durmayalım dimi incecik olalım giyelim taytı tunikler teletabies gibi tombik tombik giymenin alemi yok:1::60: nasıll bir keyifit o evdeki olmayan pantolonların rahatça olmaya başlaması,mağzadan gidip ben 36yım deyip bazen denemeden bile kalıbını bildiğin yerden alıp pantolonu çıkmak aaaaaahhhh ahhhhh yaaa bunları düşünnnn ve bugün dikakt et ve bundan sonraki günler de zaten az veriyorum nasılsa veririm diyip kaçırma ipin ucunu sabır,azim,disiplin çok önemli balımmmm bak gidiyo hepsi de gidecek inşallah:16:

teletabies mi:60::60::60:kırmızı top havadaaaaaaaaaa,kırmızı top aşağıda tekrarlıyoruzzzzz,kırmızı top......ayyyyyyyyyyyy ne uyuz biz programdı o kabus gibi:61:bide sarılalım sıkı sıkı demzler mi:47:

Az oldu biraz kahvtım evet bugün böyle oldu artık..
Şimdi benim başka sorunum var kızlar..
Öğlen de yemek olayı ciddi bir sorun..
yanıma getiremiyorum.
dışarlarda da bişi bulamıyorum..
Ne yapacağım ya..
Bugüne kadar hep simit, tost şeklinde takılıyordum ya da hiçbişi yemiyordum ki
her ikişekilde sağlıksız..

bende bir ara işyerindeki yemekler kilo aldırıyo sanıp yemediğim zmanlarda evden getiriyordum evde ne bişerse koy bir kaseye,salata yapıp getirebilirisn de!

Prıenecim tebrik ediyoruminşallah devamı da böyle gelir ve artık hep 5lilerde devam edersin:16::nazar::13::65::65::10: kahvaltın da tahin-pekmez evet biraz kaçmış olmakla birlikte bence çok güzel sen kendin de farkındasın zaten:34:öpüyorum güzelliklerle dolu bir gün diliyorum canın tatlı istedikçe bolbol kızını ye:1::emir_bebek::nazar:

Sağol canım sana da güzellikler dolu bir gün diliyorum,kahvaltı hergün böyle olmuyo dimi:1: arada yeşillikli,domatesli,biberli falan olsun ki bağırsaklar da daha rahat çalışsın güne daha sağlıklı başla inşallah:16:

merhaba nerudacıımm, malesef hafta içi böyle oluyo genelde, haftasonu ancak düzgün kahvaltı ediyorum. olsun ama çok da sağlıksız sayılmaz dimi :76::76::77:

teletabies mi:60::60::60:kırmızı top havadaaaaaaaaaa,kırmızı top aşağıda tekrarlıyoruzzzzz,kırmızı top......ayyyyyyyyyyyy ne uyuz biz programdı o kabus gibi:61:bide sarılalım sıkı sıkı demzler mi:47:

çocukları g.zekalı yerine koyan bi programdı bence
saçmalığın alası :))))))

bu arada 1 mandalina ile ara yaptım
sabahki meyve suyum çok değildi, o yüzden yarım porsiyon meyve yemiş oldum 1 mandalina ile ve ikisi 1e tamamlandıııı

ay yaptığım hesaplara bak yarabbim, sen aklımı koru :9::9::9::9:

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn,işler başlamadan dünkü menümü yazayım hemen

sabah
5 çk kellogs
yarım su bardağı süt

ara
1 mandalina

öğle
2 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
3 sivri biber

ara
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekmeği

akşam
5 çk karnıbahar yemeği
yarım dlm kepek ekmeği
10 adet peynirli çubuk kraker
1 ikram büskivi(içindek kaymağı alınmış

ara
1 elma
2 zeytin
1 elma
5 fındık
10 badem
cnm memnüler güzel.akşam kaçta geldnde yedin o karnıbahrı bakıyımmm:47:afiyet olsun:34:

herkese günaydınlar güzel bir olması dileğiyle kahvaltımı yazıyorum

kahvaltım:
250 ml su (kahvaltıdan önce)
1 kuru kayısı(kahvaltıdan önce)
1 dilim biraz az çavdar ekmeği
yarım haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peynir
2 dilim köy peyniri
1 çay kaşığı vişne reçeli(ev yapımı)
5 zeytin
1 tutam maydanoz
1 br şekersiz çay
250 ml su (kahvaltıdan sonra)

birazdan dışarı cıkıcam 30 dk kadar yürürüm alışveriş yapıcam dışarıda karda yağıyor ilk kez yağıyor bu havada yürümem lazım:1:
afiyet olsun cnm çok güzel kararında herşey

Günaydın herkese,
Bugün ilk kez 5 ile başlayan kiloları görmeye başladım. Çook mutlu oldum. Umarım böyle devam ettirebilirim.

Sabah 6:30 gibi 2 kuru kayısı ve 1 bardak su

Kahvaltım (saat 8 de)
2 dilim köy ekmeği
1 kk izmir tulum peyniri
3 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
3 yeşil sivri biber
2 yk tahin pekmez
1 kupa limon dilimli yeşil çay
.
afiyet olsun cnm tahin pekmezi de olsun boşver 5 lileri görmen şerefine olsunn

Teşekkürler hepinize kızlar...
Günaydın bu arada...
Ben de yazayım sabah menümü...

2 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak çay
cnm kahvaltını renklendir biraz yeşillk slatalık domates bal tahin kuru kayısı ceviz vs.biliorum çalşıosun zor ama biraz gayret

bu arada herkese günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

sabah tartıda 57,4 çıktım ama komşunun tartısı bendeydi ya, o benimkinden az gösteriyo, komşu da onun doğru olduğunu söyledi ama ben yine de kendi tartıma göre bilicem kilomu

sabah kendimi ölçtüm

bel ( göbek deliğinin 2 parmak üstü ) 65 cm
göbek deliğinin üstünden 72 cm
göbek deliğinin 2 parmak altı 80 cm :(((

basen 92 cm
kalça 95 cm
her bi yerimi ölçtüm walla :9::9::9::9:

kahvaltımı da yazayım hemencik
aç karna 1 bardak elma sirkeli- 1 bardak normal ılık su
yarım saat sonra
1 bardak portakal-greyfurt suyu
1 dilim ekmek
2 salatalık
4 zeytin
2 çk bal
3 yk lor salatası

öğleye de yanıma 5 yk karnıbahar yemeği, 1 kase salata ve 4 yk yoğurt ve ekmek getirdim :)))
afiyet olsun cnm çok güzel olmuş boyacı girmiş mutfağina :1:ölçülerde süper valllaa

tamam canım, bi bak bakalım

tatlım her zamanki gibi süper
afiyet olsun canım

ya noldu canım da seni kızdırdılar, ben mesajını okudum ama nolduğunu anlayamadım

tatlım sana bişi sorcam bide
biz senle hemen hemen aynı kiloyu verdik, senin regl döneminde bi değişme oldu mu 2 aydır
benim geçen ay da 1 hafta gecikti bu hafta da öyle
acaba hem kilo verdiğimiz için hem spor yaptığımız için düzenim mi değişti bilemedim, sana ve burdaki arkadaşlara bi sorayım dedim
cnm benmki tıkır tıkır maşlaah hiç bi gecikme aksama yok.ama arada olabilr ya bayanların genel sorunu yani.takma kafana düzelir elbet.

cnm dün bi arkadaşa o kadar açıkladım anlattım bak biz şöle böle yiyrouz yapıoruz edioruz die yarım
sayfa nerdeyse yazı yazdım,arkadaş bizim aç kalarak zayıfladğımızı fln düşünüo öle yazmış.bende doğal olarak sinrlendim yani o kadar yazmasam tmm derim de .aman neysee herkese yazmıcam zatenn.isteyen kas su versin aç kalarak zayıflasın sonra 2 katıyla alsın kiloları.siteyen burdan sağlıklı beslenme öğrensin güzel sağlıklı kiloversin.diecek bişim yok artık

Günaydın şirinler kabilesi:1::1::1:

Kahvaltım

1 adet haşlanmış yumurta (çift sarılı çıktı kısmetim böylemiş dedim ve yedim:1: ama 2 sarının toplamı büyükçe bi saıydı çift sarı olunca sarılar minik minik oluyo:1: )

1 dilim tam buğday ekmeği

1 adet lıght üçgen peynir

yarım kk yağsız beyaz peynir

yarım büyük domates

1 salatalık

1 yeşil biber

birnormalkase dolusu maydonoz

şimdi de demleme,çubuk tarçınlı,topkarabiberli,karanfilli yeşilçayımı içiyorum

Bugün işlerim var biraz hazırlanmam lazım yarın öğlen inşallah Antep'e gidiyorum,uçakla gidicem 1.20dk sürüyo inşallah sabah çıkmadan da oradayken de size yazarım internete girerim çünkü sıkıntı olmaz zaten biz genelde evde oluyoruz ben gidince belki şuanki kadar sık yazamam ama neler yedim napıyorum yazarım, koşu bandı da var illaki kaçamaklar olur ama yürüyüşle dengeliycem inşallah:16::8::nazar:
afiyet olsun cnm boyacı sanada uğramışş:34:

1yumurta
3yeşil zeytin ,
1kk yagsız peynir
1tatlı kaşıgı bal
2,3bisküvi
şkersiz çay

afiyet olsun cnm çok güzel:34:
pilatesimide yaptım kızlar ohhh.rahatladım
benmde dünden kalan işlerim var biraz kocişe de börek yapıcam tatlı yapıcam inş.buralardayım

teletubbies mi?
ay kız sen çok yaşa emi, neye benzetti bak bizi :9::9::9::9::9:

canım ben popoyu sardım öyle ölçtüm
basenler daha altta değil mi?
allahım bi anatomi hocası mı bulsak ne, ben de tam bilmiyorum çünkü :60::60::60:
neyse, benim basen dedğim yer bacaklarımın üst kısmında yandan yandan çıkan sinir bozucu çıkıntılar, o yüzden popomu ayrı ölçtüm ben
inşallah ben de onları ya pilatesle ya da uzayda kaybetmeyi planlıyorum ama bakalım :)))

ay benim kociş de bana diyo tayt alalım sana diye
tunikten hafif uzun bi elbisem var, altında çizmeyle süper olur diyo
belki ankarada alırım bu sefer
elbisem orda zaten
eşyaları gönderdim kocişle :))))

tatlım afiyet olsun

:60::60::60:öyleyiz tabii ama gidecek hepsi fazlalıkların o zaman olmıycaz tabii,ya ben de oralara basen diyorum da alttan alttan ölçmedim bi de öyle denerim antepte artık inşallah,

kim bana yorum yapmamış kim kim kimmmmmmmmmmmm????kimse miiiiiiiii:43::43:

Oyyyy ben kıyamam sana:16::16: dünkü menü diye yazmadım ben bi kısmını dün yorumladık diye ama dur bakayım bugün ne yedin sen onu yaz da yorum yapayım konser nasıl geçti??eğlendin mi bak çıkdan şarkı sözlerinden sınav yapacaktım seni tühhh:60::60:

1yumurta
3yeşil zeytin ,
1kk yagsız peynir
1tatlı kaşıgı bal
2,3bisküvi
şkersiz çay

Canımmçok sağol özletmem inşallah:16::13::nazar: senin de kahvaltı çok güzelmiş bugün canım afiyet olsun:16::nazar:

Kahvaltı süpermiş ama çay daha da süper...
Antep de kaçamak illaki olacaktır ama dediğin gibi biraz hareketle dengelenebilir...
İyi yolculuklar dileyeyim şimdiden sana canım..

Teşekkür ederim tatlım evet bol bolyürüyceminşallah kaçamklar olduğu gibi yanacak yağ olmadan gidecekler inşallah:16::nazar:

tatlım afiyet olsun, bol sarılı olmuş maşallah :))))))))
kız annenin yanındayken napıcan bizi:))))
küsmesin sonra sanaa :)))
ama bizi de yalnız bırakma
hoş ben ankaradayken ne kadar girebilirm bilmiyorum ama, eşimin kardeşi pcnin başından kalkmadığı için o yokken müsait olursam girebilicem sadece
ama en azından yediğimi içtiğimi yazmaya çalışıcam ben de
o 2 hafta çabuk geçer inşallah :9::9::9::9:

canım walla ben de nesfitle geçiştiriyodum ama nerudanın kabuslarıma girme ihtimali karşısında biraz daha erken kalkıp düzgün bi kahvaltı yapmaya çalışıyorum :9::9::9::9::9:

ya annem de sosyal bir insan internetine girer facebookuna bakar msni ni açar yani ben de o arada yazarım size:1::nazar: inşallah :nazar::16::13: sen de ihmaletme bizi gidince yaz arada da olsa arayı açma balım:16:

sabahki meyve suyum çok değildi, o yüzden yarım porsiyon meyve yemiş oldum 1 mandalina ile ve ikisi 1e tamamlandıııı

Ya evet ya benim hiç ara öğünüm yok..
Ne yiyeceğim aralarda ben..
ay ne zor iş ...

cnm memnüler güzel.akşam kaçta geldnde yedin o karnıbahrı bakıyımmm:47:afiyet olsun:34:

cnm kahvaltını renklendir biraz yeşillk slatalık domates bal tahin kuru kayısı ceviz vs.biliorum çalşıosun zor ama biraz gayret

afiyet olsun cnm çok güzel olmuş boyacı girmiş mutfağina :1:ölçülerde süper valllaa

cnm benmki tıkır tıkır maşlaah hiç bi gecikme aksama yok.ama arada olabilr ya bayanların genel sorunu yani.takma kafana düzelir elbet.

cnm dün bi arkadaşa o kadar açıkladım anlattım bak biz şöle böle yiyrouz yapıoruz edioruz die yarım
sayfa nerdeyse yazı yazdım,arkadaş bizim aç kalarak zayıfladğımızı fln düşünüo öle yazmış.bende doğal olarak sinrlendim yani o kadar yazmasam tmm derim de .aman neysee herkese yazmıcam zatenn.isteyen kas su versin aç kalarak zayıflasın sonra 2 katıyla alsın kiloları.siteyen burdan sağlıklı beslenme öğrensin güzel sağlıklı kiloversin.diecek bişim yok artık

benmde dünden kalan işlerim var biraz kocişe de börek yapıcam tatlı yapıcam inş.buralardayım

karnıbaharı arabada yedim,konsere giderken eşim yanlış yöne dönünce yol uzadı ve yiyecek baya bir vaktim oldu:61:evden getirttim eşime,aç kalacam diye baya bir abarttım ama konserden gelincce adam akıllı yemeyince gözüm fıldır fıldır dolanıyo mutfakta:27:

:60::60::60:öyleyiz tabii ama gidecek hepsi fazlalıkların o zaman olmıycaz tabii,ya ben de oralara basen diyorum da alttan alttan ölçmedim bi de öyle denerim antepte artık inşallah,

Oyyyy ben kıyamam sana:16::16: dünkü menü diye yazmadım ben bi kısmını dün yorumladık diye ama dur bakayım bugün ne yedin sen onu yaz da yorum yapayım konser nasıl geçti??eğlendin mi bak çıkdan şarkı sözlerinden sınav yapacaktım seni tühhh:60::60:

Canımmçok sağol özletmem inşallah:16::13::nazar: senin de kahvaltı çok güzelmiş bugün canım afiyet olsun:16::nazar:

Teşekkür ederim tatlım evet bol bolyürüyceminşallah kaçamklar olduğu gibi yanacak yağ olmadan gidecekler inşallah:16::nazar:

ya annem de sosyal bir insan internetine girer facebookuna bakar msni ni açar yani ben de o arada yazarım size:1::nazar: inşallah :nazar::16::13: sen de ihmaletme bizi gidince yaz arada da olsa arayı açma balım:16:

ama nerudacım ben hep dünkü menümü toptan yazıyorum bide öğle yemeğimi yediğimde yazıyorum,yani genel olarak bana yorum yapmanız içinnnnnn:61:nerudacım valla fena değildi işte,benden geçmiş sanırım pek eğlenemiyorum artık konserlede:59:birkaç şarkısına eşlik edmedim evet kötü oldu:40:

ben bir koşu 50-59 topiğine bakim,gizli gizli:61:hemen gelirim,şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:1:

Bugün yemekte erişte varmış..
Az erişte ve salata yesem olur mu acaba...

olur canım
yoğurt varsa yoğurt da ye biraz
kalsiyum yağ yakımında çok önemli
bizler hergün toplamda 2 bardak yoğurt ve süt tüketmeye çalışıyoruz
hem ilerisi için de çok faydalı
kadınların çok sık karşılaştığı bi hastalık kemik erimesi ve bu sayede onun da önüne geçebiliriz yani, anlayacağın bi taşla iki kuş, kapişşşşş :;))))))))))))))

anladım tatlım
aman takma öyle şeyleri kafana
sen ne gzel anlatmışsın, için rahat olsun o yüzden

ya ne güzel, maşallah sana :nazar::nazar::nazar:

e tamam o zaman :)))
annene de bi sor ba kalım basen olarak nereyi popo olarak nereyi ölçecekmişiz? :9::9::9:

Ya evet ya benim hiç ara öğünüm yok..
Ne yiyeceğim aralarda ben..
ay ne zor iş ...

canım meyve yiyebilirsin
ben günde 3 porsiyon meyve yiyorum misal :)))))
karnıbaharı arabada yedim,konsere giderken eşim yanlış yöne dönünce yol uzadı ve yiyecek baya bir vaktim oldu:61:evden getirttim eşime,aç kalacam diye baya bir abarttım ama konserden gelincce adam akıllı yemeyince gözüm fıldır fıldır dolanıyo mutfakta:27:

devrimc66 kullanıcısından alıntı
ben diyer topikten iyice sogdum..bakmiyorum ilgilenmiyorum bile.....ilk baslarda zor oldu..cünkü aylardir ordaydik ama simdi alistim...o sevdigimiz alistigimiz arkadaslarlada özelden yazisiriz.
hugocuk
bende öyle sadece bugün kalanchoe için girdim çıktım hemencik ama özelden mesajlaşıyorum vefalı arkadaşlar varmış gerçekten
:53:
bizi kötülüyolr ayolllllll,açık açık

Prıenecim tebrik ediyoruminşallah devamı da böyle gelir ve artık hep 5lilerde devam edersin:16::nazar::13::65::65::10: kahvaltın da tahin-pekmez evet biraz kaçmış olmakla birlikte bence çok güzel sen kendin de farkındasın zaten:34:öpüyorum güzelliklerle dolu bir gün diliyorum canın tatlı istedikçe bolbol kızını ye:1::emir_bebek::nazar:

Sağol canım sana da güzellikler dolu bir gün diliyorum,kahvaltı hergün böyle olmuyo dimi:1: arada yeşillikli,domatesli,biberli falan olsun ki bağırsaklar da daha rahat çalışsın güne daha sağlıklı başla inşallah:16:

merhaba nerudacıımm, malesef hafta içi böyle oluyo genelde, haftasonu ancak düzgün kahvaltı ediyorum. olsun ama çok da sağlıksız sayılmaz dimi :76::76::77:

Yanitabii poğaça v.s olmasındansa en azından daha sağlıklı hafta sonu da güzelce yersin canım dengelenir biraz biraz

:60::60:aynen hem de nasıl hatta gerizekalı olmayan da biraz ilzerse olabilirdi yani öyle tehlikeliydi ama bacaklarım benziyo hala o ayrı konu:60:

ama nerudacım ben hep dünkü menümü toptan yazıyorum bide öğle yemeğimi yediğimde yazıyorum,yani genel olarak bana yorum yapmanız içinnnnnn:61:nerudacım valla fena değildi işte,benden geçmiş sanırım pek eğlenemiyorum artık konserlede:59:birkaç şarkısına eşlik edmedim evet kötü oldu:40:

valla canım benim de hiç öyle şeylerde gözüyok ünideyken otunu çıkarmışım sanırım artık sakin sessiz evimde mutluyum:16:sevdiklerimle olayım bana yetiyo tamammenülerine de yorumyapıcam ben dünde yarısına yaptım diye yapmamıştım afiyet olsun o telaşede yine yemişsin karnıbaharını tebrik ediyorum seni:16::nazar:

ben bir koşu 50-59 topiğine bakim,gizli gizli:61:hemen gelirim,şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:1:

:60::60::60::60: bend e bakıyorum arada çok eğleniyorum:60::60:

Back
X