tmm ozman afiyet osun hadi eçtin bu günde sınıfı
cnm bende görmüştm daha önce ama bence desıkar bu insanı ya kasar yani olabilr ya arda atladığımız yiyemediğimz günler oluo bazı şeyleri zaman oluo sporumuzu aksatıoruz ayy puanım arrttı azaldı sıkar insanı:26: olumsuz etkiler die düşünüorum bizim sistem güzel bence kilo vereni tebrek eder yolumuza devam ederiz
afiyet olsun cnm .
benm peynirlerimde hep yağlı valla sevmiorum öle yağsız çok yavan gelio .yarım kilo yemioruz ya hergün 1 bilemedn 2 kk.ondan gelicek yağ da hoşgelsn buyursun gelsn
pilates çok güzeldi yaa keşke hergün maxiplus olsa.kardio gibi oluo dedi ebruda. terletio insanı çok güzel çalıştrıo her yeri
cnm meyve mutlaka yemeliisn süt yoğurt da öle birde et süt sebze balık baklagil yumrta herşeyden 1 haftyaya yayarak ye cnm bi öğün et bi öğün sebze .şeklnde.aralarda kuru meyveler yiyebilrsn leblebi ve abartmadan kuruyemiş.
cnm bende yazım ama raya kaynamıştr die tekrar yazıorum benmkinde bi deşklik yok.maşallaah pek tıkır tıkır günnd oluo.htta 3-4 gün içinde olucam inş.bi aksilk olmazsa. ama genelde bayanların ortak sorunu olabilio zman zaman.hamileyim die korkuosan al bi gebelik testi yap.ben geçen ay yaptım mesela.ha geçiktiği için deildi benmki bi akıntı oluodu leke gibi şüphelendim bende rahatladım al sende yap.için rahat etsin
afiyet olsun tatlım çok güzzel.
kızlar mnk bi ara
1 kupa tarçınlı karanfilli karabberl, yeşil çay
yarım ayva
yarım finsan leblebi
haa 1 tane de lokum attım ağzma:26: